Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Pa dobro, ovi barem znaju zašto su u redu.
Kad je raspadao CCCP u redu su čekali za kupiti bilo što.
Tako pitam jednoga zašto toliki red, veli mi "Ja ne znaju".
Idem pogledati šta prodaju...i gle, sladoled.
Desno opet vidim: Prrivacy-Tema.
Kad je raspadao CCCP u redu su čekali za kupiti bilo što.
Tako pitam jednoga zašto toliki red, veli mi "Ja ne znaju".
Idem pogledati šta prodaju...i gle, sladoled.
Desno opet vidim: Prrivacy-Tema.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
General Šojgu gubi puno tehnike. Toliko su mu nalupali tehnike u zadnja 24 sata da sam odustao privremeno to i stavljat šta mu sve lupaju jer ima toliko gvožđa da ću potrošit cijeli dan buden li to stavlja šta mu se sve uništava ovih dana.
Ono izbori u Rusiji, navali narode,osvojite nešto pod svaku cijenu, triba car dobiti izbore.
I onda samo gledaš kako ih Ukri mlate i taru im tu tehniku šta je đeneral Šojgu poslao u napad za majčicu Rusiju, svoju i Putinovu guzicu.
Ono izbori u Rusiji, navali narode,osvojite nešto pod svaku cijenu, triba car dobiti izbore.
I onda samo gledaš kako ih Ukri mlate i taru im tu tehniku šta je đeneral Šojgu poslao u napad za majčicu Rusiju, svoju i Putinovu guzicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2016-07-22
2016-07-22
https://en.wikipedia.org/wiki/Suspicious_deaths_of_Russian_businesspeople_(2022%E2%80%932024)
2016-07-22
Arhitekta treba poslati na "mesni juriš" u Donbas.
2016-07-22
Cuo sam da se u Rusiji pojavila korona
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hoholo Mudovski- Posts : 7309
2023-08-31
2016-07-22
A jes baš taj Boreli neki vojni stručnjak. Ne piše kako će ishod rata završiti.
Pusti ti Borelija. To ti je isto istureni glasnogovrnik globalne kabale i Komšičevac. On neće biti za koji mjesec na mjestu ministra vanjskih poslova EU tako da ...
Pusti ti Borelija. To ti je isto istureni glasnogovrnik globalne kabale i Komšičevac. On neće biti za koji mjesec na mjestu ministra vanjskih poslova EU tako da ...
2014-04-11
“To je naša istina u Evropskoj uniji. Moramo ubrzati stvari, pojačati podršku da radimo sve brže. Zato pojačavamo kapacitete naše vojne industrije. A to je istina i za SAD”, istakao je evropski zvaničnik.
On je dodao kako će naredni mjeseci biti “odlučujući”.
“Brojni analitičari očekuju veliku rusku ofanzivu ovog ljeta, a Ukrajina ne može čekati ishod američkih izbora u decembru”, istakao je Borrell.
---
E pa šta ću ti ja ? Pojačaj tu vojnu eu industriju jer u protivnom će ti doć Putin na međedu da vam jebe svima majku usranu.
“Brojni analitičari očekuju veliku rusku ofanzivu ovog ljeta, a Ukrajina ne može čekati ishod američkih izbora u decembru”, istakao je Borrell.
---
E pa šta ću ti ja ? Pojačaj tu vojnu eu industriju jer u protivnom će ti doć Putin na međedu da vam jebe svima majku usranu.
2014-04-11
Macron je rekao da su Kijev i Odesa linija obrane, ali njega ne uzimaju za ozbiljno...RayMabus wrote:“To je naša istina u Evropskoj uniji. Moramo ubrzati stvari, pojačati podršku da radimo sve brže. Zato pojačavamo kapacitete naše vojne industrije. A to je istina i za SAD”, istakao je evropski zvaničnik.
---
Baš me brige. Nije moj problem.
2014-04-11
RayMabus wrote:Baš me brige. Nije moj problem.
Ne znam jel osobe s državljanstvom GF podliježu mobilizaciji u EU?
Nije to moj problem vjeruj mi. Nek poruše mostove na Dnjepru ako žele spriječiti prodor Rusa ovamo dole južnije.Hoholo Mudovski wrote:RayMabus wrote:Baš me brige. Nije moj problem.
Ne znam jel osobe s državljanstvom GF podliježu mobilizaciji u EU?
Uostalom: Pored ovoliko Ukrajinaca po Europi globalna kabala bi da im druge nacije idu ratovat tamo. E stvarno svašta ono. Drugi će da ratuju za Ukrajinu a Ukrajinci po Europi će hvatati zjake. Nevjerovatno.
2014-04-11
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II