Hrvatska ekonomija.. index ekonomskih sloboda
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska ekonomija.. index ekonomskih sloboda
još malo novih regulacija
http://www.index.hr/vijesti/clanak/birokracija-ce-likvidirati-ekonomiju-treba-li-zaposliti-osobu-za-lupanje-pecata/872332.aspx
Birokrati uništavaju poduzetnike: Tvrtke moraju imenovati osobu koja će - lupati pečate
http://www.index.hr/vijesti/clanak/birokracija-ce-likvidirati-ekonomiju-treba-li-zaposliti-osobu-za-lupanje-pecata/872332.aspx
Birokrati uništavaju poduzetnike: Tvrtke moraju imenovati osobu koja će - lupati pečate
Last edited by upravo_sa_jebachine on 3/2/2016, 11:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
i onda netko kaže "registriraj firmu, prijavi se , plaćaj porez". hahaha
Guest- Guest
Pa mi jesmo neoliberalna ekonomija, sad će to vama Provokator sve objasniti. Samo da se digne iz kreveta.
Ovo s lupačima pečata je stvarno vrhunac tragikomedije.
"
"Upravo printamo i pečatiramo 50 strana bankovnih izvoda i razmišljamo da li ćemo nekog trebati zaposliti da lupa pečate. Jer to će smanjiti korupciju, povećati konkurentnost, potaknuti rast gospodarstva i privući investitore. Likvidirati treba ovu državu, jednom zauvijek. I sve nas idiote koji pokušavamo neki biznis raditi ovdje", jedan je od komentara na Facebooku."
"
"Upravo printamo i pečatiramo 50 strana bankovnih izvoda i razmišljamo da li ćemo nekog trebati zaposliti da lupa pečate. Jer to će smanjiti korupciju, povećati konkurentnost, potaknuti rast gospodarstva i privući investitore. Likvidirati treba ovu državu, jednom zauvijek. I sve nas idiote koji pokušavamo neki biznis raditi ovdje", jedan je od komentara na Facebooku."
Last edited by dawson on 3/2/2016, 11:32; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
hrvatska je ostvarila nojveći pad, - 2,4 punta
2014-04-16
aben wrote:hrvatska je ostvarila nojveći pad, - 2,4 punta
da po ekonomskim sloboda nam stižu mongolija, uganda, kongo, burkina faso ali eto kako kaže naš ugledni ekonomist Santini, -"Hrvatsku je uništio neoliberalni kapitalizam"
Treba i ekonomske fakultete zapaliti
Guest- Guest
baknovni izvod ovjerava banka, zašto ga oni pečatiraju to samo oni znaju
btw. za takvo stanje krivi su glasači koji uredno svake izbore biraju antipoduzetničku vlast
demokracija ima svoju cijenu, a većina ljudi želi demokratski izabrati svoju vlast, pa je to onda njihova volja
btw. za takvo stanje krivi su glasači koji uredno svake izbore biraju antipoduzetničku vlast
demokracija ima svoju cijenu, a većina ljudi želi demokratski izabrati svoju vlast, pa je to onda njihova volja
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:baknovni izvod ovjerava banka, zašto ga oni pečatiraju to samo oni znaju
zato ja i jesam protiv demokracije, ja sam na neoliberalnu vojnu diktaturu tipa Čile, ili neku sličnu kombinaciju - vojno-znanstvenu diktaturu(kada mislim na znanstvenike onda ne računam ove iz markističkih znanosti)
Guest- Guest
usporedba poreza.. na plaću manju od 6000kn, Hrvati u startu daju 40% državi(ovdje ne računamo kasnije PDV itd).
Na Englesku plaću od 18 000 englezi 20% daju državi :D
Na Englesku plaću od 18 000 englezi 20% daju državi :D
Guest- Guest
isto ti je, nema gore bagre od znanstvenika ka vladara, to bi bil; gore nego da svećenike stavimo za kormilo države.
ono ča nan tribo je siva ekonomija i oružje, puno oružja.
ono ča nan tribo je siva ekonomija i oružje, puno oružja.
2014-04-16
ja sam za ono što narod, tj. većina želi, kupac je uvijek u pravuupravo_sa_jebachine wrote:deda na aparatima wrote:baknovni izvod ovjerava banka, zašto ga oni pečatiraju to samo oni znaju
zato ja i jesam protiv demokracije, ja sam na neoliberalnu vojnu diktaturu tipa Čile, ili neku sličnu kombinaciju - vojno-znanstvenu diktaturu(kada mislim na znanstvenike onda ne računam ove iz markističkih znanosti)
Guest- Guest
narod je glup, tup i neupotrebljiv.deda na aparatima wrote:ja sam za ono što narod, tj. većina želi, kupac je uvijek u pravuupravo_sa_jebachine wrote:deda na aparatima wrote:baknovni izvod ovjerava banka, zašto ga oni pečatiraju to samo oni znaju
čak i njemci koji su "inteligetniji" su glupi. 70% njih je podržavalo otvorene granice(pogotovo starija generacija) a sada kuku lele kada ih arapi mlate.
Treba neka diktatura tipa Kina, Čile itd.
Guest- Guest
Prosviećeni apsolutizam, najbolji poredak. Samo, kako doći do prosviećenoga apsolutista. Mislim, lako za apsolutista, ali prosviećenost je upitna.
eh, kad bi nam bar došo mesija- stav je najgori. ne postoji bolja osoba za upravljanje tobom od tebe. ako pak neko oće da drugi upravljaju s njim, slobodno more prebacit upravljačka prava.Regoč wrote:Prosviećeni apsolutizam, najbolji poredak. Samo, kako doći do prosviećenoga apsolutista. Mislim, lako za apsolutista, ali prosviećenost je upitna.
2014-04-16
da najbolje je vladara postaviti po kriteriju plave krvi, sa poznatim pedigreom, to će osigurati prosvijećenost i napredakRegoč wrote:Prosviećeni apsolutizam
Guest- Guest
narod nije kupacdeda na aparatima wrote:ja sam za ono što narod, tj. većina želi, kupac je uvijek u pravuupravo_sa_jebachine wrote:deda na aparatima wrote:baknovni izvod ovjerava banka, zašto ga oni pečatiraju to samo oni znaju
2014-04-16
btw. ako propadnu oni nesposobni i glupi, zar to nije napredak?
Guest- Guest
Plava krv je teška degeneracija. Na čelu države moraš imati sposobnoga čovjeka, a ne nekoga komu je sve dano na pladnju. No, kako doći do takve osobe'deda na aparatima wrote:da najbolje je vladara postaviti po kriteriju plave krvi, sa poznatim pedigreom, to će osigurati prosvijećenost i napredakRegoč wrote:Prosviećeni apsolutizam
Govorim o državi. Demokracija se pokazala dobrom u dielu gdje puk može utjecati na odluke, barem djelomično, ali nije zajamčila djelotvornost uprave i dolazak na čelo najboljih, već najsvidljivijih. E, sad, kako napraviti da državu vode najbolji? Problem oduviek!aben wrote:eh, kad bi nam bar došo mesija- stav je najgori. ne postoji bolja osoba za upravljanje tobom od tebe. ako pak neko oće da drugi upravljaju s njim, slobodno more prebacit upravljačka prava.Regoč wrote:Prosviećeni apsolutizam, najbolji poredak. Samo, kako doći do prosviećenoga apsolutista. Mislim, lako za apsolutista, ali prosviećenost je upitna.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» INDEX MEDIJSKIH SLOBODA 2024
» Hrvatska Ekonomija
» Postaje li Hrvatska najpropulzivnija ekonomija svijeta?
» Hrvatska ekonomija...dobre(loše) vijest
» Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU
» Hrvatska Ekonomija
» Postaje li Hrvatska najpropulzivnija ekonomija svijeta?
» Hrvatska ekonomija...dobre(loše) vijest
» Hrvatska više nije druga najgora ekonomija EU
Page 1 of 3