Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
veber wrote:litra supera 1,68
tek toliko o krizi
srblje na aparatah
smrt rusiji
Yah,litra supera 1,68
U Rusiji ,oko 50 centi
Hartmann- Posts : 2016
2021-01-04
RayMabus wrote:Velika Britanija je uvela nove sankcije Rusiji
Popis uključuje top menadžere kompanije za iskopavanje dijamanata ALROSA i plinske kompanije NOVATEK. U britanske sankcije uvršteni su i projekt vađenja i proizvodnje ukapljenog prirodnog plina Arctic LNG 2 te AGD Diamonds, kompanija koja se bavi iskopavanjem dijamanata.
Osim toga, tri tvrtke iz Kine, dvije iz Bjelorusije, po jedna iz Turske i UAE potpale su pod nova ograničenja.
Kako se BRICS siri,tako ce se dosadasnje zapadne destinacije izolirati..Jesil vidio kako zapadnjaci zive?..budem ti ovih dana poslao videje
Šta te boli kurac koliko je litra benzina il dizela kad ćete i onako preći na e-autiće, vodik itd.
Koga boli k za njihovu četničku i balijsku naftu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja necu prijeci,a slusaj ovo..Nedavno je Fauve objavio velike gubitke jer nitko nece placati30% vise cijene auta,gdje imas samo volan,dva spojena tableta,4 sica,karoseriju,i ako imas srece dva elektromotora i bateriju nesh veceg kapaciteta..Tako je Fauve potiho dao nalog ekipi u Bratislavi da nastavi proizvodnju kombastion motora,dakle benzin i dizel,za trazenije modele svojih auta..dakle,bosanci znaju najbolje..Golf i Passat..RayMabus wrote:Šta te boli kurac koliko je litra benzina il dizela kad ćete i onako preći na e-autiće, vodik itd.
Jebe mi se za Bosance i šta će oni vozit. Kad Njemačka odjebe Putlera odnosno ovisnost o baliskoj i četničkoj nafti bolit će ih k i za Arape i ruske četnike a oni imaju auto industriju te rade vjetrenjače i solarne panele i to toliko da kad ima puno vitra i sunca čak moraju izvozit u susjedne države jer imaju previše struje u tom trenutku.
Dakle prevedeno: Imaju struje za e-autiće, ne moraju plačati drugome za naftu koju nemaju i jebe ih se za Putlera i wehabdije.
Dakle prevedeno: Imaju struje za e-autiće, ne moraju plačati drugome za naftu koju nemaju i jebe ih se za Putlera i wehabdije.
2014-04-11
ti nisi zapadnjak, ti si cigo koji se hrani kod kurčina.Hartmann wrote:RayMabus wrote:Velika Britanija je uvela nove sankcije Rusiji
Popis uključuje top menadžere kompanije za iskopavanje dijamanata ALROSA i plinske kompanije NOVATEK. U britanske sankcije uvršteni su i projekt vađenja i proizvodnje ukapljenog prirodnog plina Arctic LNG 2 te AGD Diamonds, kompanija koja se bavi iskopavanjem dijamanata.
Osim toga, tri tvrtke iz Kine, dvije iz Bjelorusije, po jedna iz Turske i UAE potpale su pod nova ograničenja.
Kako se BRICS siri,tako ce se dosadasnje zapadne destinacije izolirati..Jesil vidio kako zapadnjaci zive?..budem ti ovih dana poslao videje
dvije si se godine jako školovao, debil.
ne znaš njemački, drobiš bez veze.
živiš u nekom najmu i misliš da drugi tako žive. loozer po defaultu.
inžinjeru i menadžeru.
2014-12-30
Vidim,i daLJE SVAPSKI PASO LAJE,BEZ ARGUMENATA...veber wrote:ti nisi zapadnjak, ti si cigo koji se hrani kod kurčina.Hartmann wrote:RayMabus wrote:Velika Britanija je uvela nove sankcije Rusiji
dvije si se godine jako školovao, debil.
ne znaš njemački, drobiš bez veze.
živiš u nekom najmu i misliš da drugi tako žive. loozer po defaultu.
inžinjeru i menadžeru.
nisam zapadnjak,i POSEBNO MI JE DRAGO RADI TOGA,jer ne pripadam anglosaxonskoj incestuoznoj liniji.
Zivim u najmu,da,bas cekam da mi strujici odrade kontrolu..Ganjc novi penthaus,na vrhu 3katnice..budem ti poslao i video,samo da Kic pojednostavi stavljanje vide..
za tebe gospodin..schvajseru..
ti si sirotinja. bogu si težak.
nemaš ti za pecivo.
nemaš ti za pecivo.
2014-12-30
Hajde da te vodim u neki svapski Vajngut,dok se nisu masovno zatvorili..
teži debil. ako misliš pozvat na večeru, onda idemo u restoran. ti si siroče. nemas za buteljku, kamoli za večeru.Hartmann wrote:Hajde da te vodim u neki svapski Vajngut,dok se nisu masovno zatvorili..
2014-12-30
Generala,.Galaktičkoj federaciji promakla pošiljka automobila u Nizozemskoj, od drugova iz Kine... Na bateričke of cors...RayMabus wrote:Šta te boli kurac koliko je litra benzina il dizela kad ćete i onako preći na e-autiće, vodik itd.
Nema straha za par nepar
Znam ja da oni to tamo istovaraju ( i u Belgiju isto tj njihove luke ) i zatrpavaju eu tržište jeftinim e-autićima iz Kine čiji su suvlasnici Nijemci tj njemačke auto kompanije u Kini i onda Meloni dobiva menzis jer ne može prodat FIAT nigdje.
I onda se tamo svađaju između sebe ( Meloni i Švabe oko toga jer ona traži carine na jeftine kineske e-autiće jer ne može prodat svoje made in Italija ) a ja sa strane: tv i kokice.
I onda se tamo svađaju između sebe ( Meloni i Švabe oko toga jer ona traži carine na jeftine kineske e-autiće jer ne može prodat svoje made in Italija ) a ja sa strane: tv i kokice.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
električni auto kupuje samo marc.
u njemačkoj više nitko ne kupuje.
u njemačkoj više nitko ne kupuje.
2014-12-30
a tebi je kao nešto smiješnoHartmann wrote:Kojesta..sto mislis odakle i nadalje prilicno jeftin plin i nafta..?Od amera..???immortal wrote:zavrnuli su mu kompletan uvoz i izvoz prema zapadu
Hrvatska ima i nafte i plina ali naši mnogo mute pa izgleda moramo uvoziti
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin isključuje plin Moldaviji
» Putin isključio plin Poljskoj
» Putin: EU će plin plaćati u rubljama
» Makron ratuje protiv Putina i usput kupuje ruski plin i financira mu vojnu kampanju na Ukrajinu
» Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
» Putin isključio plin Poljskoj
» Putin: EU će plin plaćati u rubljama
» Makron ratuje protiv Putina i usput kupuje ruski plin i financira mu vojnu kampanju na Ukrajinu
» Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
Page 2 of 2