Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
Napuši se kurca. Zavrni.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1334808/ovome-zapada-niko-prica-putin-otkrio-koliko-zvucalo-cudno-ukrajina-dobija-novac-nas
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1334808/ovome-zapada-niko-prica-putin-otkrio-koliko-zvucalo-cudno-ukrajina-dobija-novac-nas
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Putin: Zavrnit ću vam plin ako mi ne date Ukrajinu
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Ukrajina i dalje dobija od Rusije novac za tranzit ruskog gasa u Evropu, uprkos ratnim sukobima.
- Oni od nas dobijaju novac za tranzit, ma koliko to čudno zvučalo...I o tome malo ko priča - rekao je Putin u intervjuu za televiziju "Rusija 1".Putin je podsetio da jedna linija gasovoda prolazi kroz Ukrajinu, a da je drugi krak za Nemačku ukrajinska strana zatvorila. Putin je naveo da postoji i ruta za snabdevanje gasom preko Poljske.
Ruski predsednik je naglasio da Evropljani moraju sami da odluče da li im je potreban ruski gas, a da će se Rusija, kako je naveo, u svakom slučaju snaći.
Putin je ukazao da sve zavisi samo od odluke nemačke vlade. Putin je istakao da se industrijska proizvodnja sada seli iz Evrope u druge zemlje, uključujući i SAD, gde su stvoreni povoljniji uslovi i gde su energenti jeftiniji.
2014-04-11
Kako pokušava ucijenit njemačku vladu da odustane od pomaganja Ukrajini.
Nema ti pajdo od toga ništa. Morat ćeš zavrnit pipu.
50 miljardi eura EU pomoći Ukrajini je odobreno a sad će i ovaj vojni paket iz SAD a u međuvremenu Europa diže vojnu industriju itd a vidim i brat Orban je odlučio da su mu eu novci bitniji od tebe pa je odlučio dati zeleno svijetlo da Švedska uđe u NATO.
Orban napokon prelomio: Švedska uskoro ulazi u NATO, zemlje su ‘obnovile povjerenje‘
Nema ti pajdo od toga ništa. Morat ćeš zavrnit pipu.
50 miljardi eura EU pomoći Ukrajini je odobreno a sad će i ovaj vojni paket iz SAD a u međuvremenu Europa diže vojnu industriju itd a vidim i brat Orban je odlučio da su mu eu novci bitniji od tebe pa je odlučio dati zeleno svijetlo da Švedska uđe u NATO.
Orban napokon prelomio: Švedska uskoro ulazi u NATO, zemlje su ‘obnovile povjerenje‘
2014-04-11
Putin: Ukrajina redovito dobiva novac za tranzit ruskog plina
“ Tako kažu u Ukrajini - agresor, agresor. No novac za tranzit plina redovito dobivaju. Ne mirišu", rekao je Putin.
Putin je također rekao da je potreban tjedan dana da se pusti u rad preostali dio Sjevernog toka, ali Njemačka to ne želi.
“Mislili smo da ćemo se, ako nam ne uzmu plin, raspasti brže nego što će za njih početi nepovratni procesi. Ali za njih procesi počinju! “ – rekao je Putin.
Fuck you. LP od GF5.
“ Tako kažu u Ukrajini - agresor, agresor. No novac za tranzit plina redovito dobivaju. Ne mirišu", rekao je Putin.
Putin je također rekao da je potreban tjedan dana da se pusti u rad preostali dio Sjevernog toka, ali Njemačka to ne želi.
“Mislili smo da ćemo se, ako nam ne uzmu plin, raspasti brže nego što će za njih početi nepovratni procesi. Ali za njih procesi počinju! “ – rekao je Putin.
Fuck you. LP od GF5.
2014-04-11
Izrokalo mu jutros pola Donbasa i Rusije.
2014-04-11
Europska komisija konačno je izrazila svoje stajalište o budućnosti tranzita ruskog prirodnog plina preko Ukrajine, a europski povjerenik za energetiku Kadri Simson izjavio je da nema potrebe za produljenjem ugovora između Moskve i Kijeva koji pokriva te isporuke nakon njegovog isteka u kraj ove godine.
Analiza EU-a pokazuje da će zemlje koje su primale opskrbu preko tranzitne rute, uključujući Austriju, Italiju i Slovačku, moći pronaći alternativne pošiljke, rekao je Simson. “Nemamo interesa za produljenje trilateralnog sporazuma o tranzitu plina s Rusijom, koji ističe krajem ove godine”, rekao je Simson na sastanku parlamentarnog odbora EU-a. “Na temelju naše preliminarne analize, postoje alternativna rješenja za opskrbu tih zemalja koje još uvijek dobivaju nešto plina ukrajinskom rutom”, tvrdi.
Ovo je prvi put da je Europska komisija službeno izrazila svoje stajalište o toj temi nakon dugo vremena. Dotok ruskog plina u Europu iznosi samo 10-15% predratne razine, zahvaljujući drastičnim rezovima u isporukama od strane Kremlja 2022. Ali Ukrajina ostaje važna ruta za preostale opskrbe, s isporukama koje trenutno iznose oko 12 milijardi kubičnih metara po godina.
EU kaže da nema potrebe produžiti ugovor o tranzitu ruskog plina kroz Ukrajinu
Analiza EU-a pokazuje da će zemlje koje su primale opskrbu preko tranzitne rute, uključujući Austriju, Italiju i Slovačku, moći pronaći alternativne pošiljke, rekao je Simson. “Nemamo interesa za produljenje trilateralnog sporazuma o tranzitu plina s Rusijom, koji ističe krajem ove godine”, rekao je Simson na sastanku parlamentarnog odbora EU-a. “Na temelju naše preliminarne analize, postoje alternativna rješenja za opskrbu tih zemalja koje još uvijek dobivaju nešto plina ukrajinskom rutom”, tvrdi.
Ovo je prvi put da je Europska komisija službeno izrazila svoje stajalište o toj temi nakon dugo vremena. Dotok ruskog plina u Europu iznosi samo 10-15% predratne razine, zahvaljujući drastičnim rezovima u isporukama od strane Kremlja 2022. Ali Ukrajina ostaje važna ruta za preostale opskrbe, s isporukama koje trenutno iznose oko 12 milijardi kubičnih metara po godina.
EU kaže da nema potrebe produžiti ugovor o tranzitu ruskog plina kroz Ukrajinu
2014-04-11
Skupina pravnih stručnjaka podržava slučaj zapljene zamrznute imovine ruske središnje banke, tvrdeći da su takve radnje dopuštene prema međunarodnom pravu zbog velikih razmjera tekućih napada Rusije u Ukrajini. Europska unija, Grupa sedam (G7) nacija i Australija zajednički su zamrznule približno 260 milijardi eura (280 milijardi dolara) u vrijednosnim papirima i gotovini, pri čemu je više od dvije trećine tih sredstava imobilizirano unutar EU-a. Iako postoji suglasnost da bi ta sredstva trebala ostati nedostupna Rusiji osim ako ne pomogne u obnovi Ukrajine, postoji neslaganje oko zakonitosti izravne zapljene imovine.
2014-04-11
zavrnuli su mu kompletan uvoz i izvoz prema zapadu
2014-04-16
zapad je industrijski ku*ac na biciklu...
kina "guta" više energije od kompletnog zapada...
znači da su neučikovitiT. wrote:zapad je industrijski ku*ac na biciklu...
smrt rusiji
2014-12-30
Hoholo Mudovski- Posts : 7457
2023-08-31
čedo, daj si mira.
rusi su roknuli plinovod.
cijene enrgenata nikad jeftiniji
čede na aparatah
smrt rusiji
čede na aparatah
smrt rusiji
2014-12-30
Energenti nikada jeftiniji u Kini i Indijiveber wrote:čedo, daj si mira.
čede na aparatah
smrt rusiji
Njemačka kaput
2014-12-30
nisu to ničije želje, osim njemačkih---veber wrote:želje srblja
smrt rusiji
sami pali, sami se ubili...
srpske želje
najveći uvoz je iz norveške.
rusija je prodavala smeće koji je koristila industrija u preradi polimera.
srblje na aparatah
smrt rusiji.
najveći uvoz je iz norveške.
rusija je prodavala smeće koji je koristila industrija u preradi polimera.
srblje na aparatah
smrt rusiji.
2014-12-30
litra supera 1,68
tek toliko o krizi
srblje na aparatah
smrt rusiji
tek toliko o krizi
srblje na aparatah
smrt rusiji
2014-12-30
Velika Britanija je uvela nove sankcije Rusiji
Popis uključuje top menadžere kompanije za iskopavanje dijamanata ALROSA i plinske kompanije NOVATEK. U britanske sankcije uvršteni su i projekt vađenja i proizvodnje ukapljenog prirodnog plina Arctic LNG 2 te AGD Diamonds, kompanija koja se bavi iskopavanjem dijamanata.
Osim toga, tri tvrtke iz Kine, dvije iz Bjelorusije, po jedna iz Turske i UAE potpale su pod nova ograničenja.
Popis uključuje top menadžere kompanije za iskopavanje dijamanata ALROSA i plinske kompanije NOVATEK. U britanske sankcije uvršteni su i projekt vađenja i proizvodnje ukapljenog prirodnog plina Arctic LNG 2 te AGD Diamonds, kompanija koja se bavi iskopavanjem dijamanata.
Osim toga, tri tvrtke iz Kine, dvije iz Bjelorusije, po jedna iz Turske i UAE potpale su pod nova ograničenja.
2014-04-11
Kojesta..sto mislis odakle i nadalje prilicno jeftin plin i nafta..?Od amera..???immortal wrote:zavrnuli su mu kompletan uvoz i izvoz prema zapadu
veber wrote:litra supera 1,68
tek toliko o krizi
srblje na aparatah
smrt rusiji
Yah,litra supera 1,68
U Rusiji ,oko 50 centi
Similar topics
» Putin isključuje plin Moldaviji
» Putin isključio plin Poljskoj
» Putin: EU će plin plaćati u rubljama
» Makron ratuje protiv Putina i usput kupuje ruski plin i financira mu vojnu kampanju na Ukrajinu
» Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
» Putin isključio plin Poljskoj
» Putin: EU će plin plaćati u rubljama
» Makron ratuje protiv Putina i usput kupuje ruski plin i financira mu vojnu kampanju na Ukrajinu
» Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
Page 1 of 2