Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1034998/putin-sve-objasnio-krivac-rekordne-cene-gasa-evropi
Putin : A oni koji su pristali da zaključe sa nama dugoročne ugovore u Europi moći će samo da trljaju ruke i da likuju, inače bi morali da plate gas po 650, a Gasprom Njemačkoj prodaje po 220.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Putin : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skupi plin
Lukašenko i Putin : objedinjeno energetsko tržište Rusije i Bjelorusije
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/putin-i-lukasenko-dogovorili-28-programa-za-jacanje-saveza-rusije-i-bjelorusije/210909149
Eskimi na aparatima.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/putin-i-lukasenko-dogovorili-28-programa-za-jacanje-saveza-rusije-i-bjelorusije/210909149
Eskimi na aparatima.
2014-04-11
Kakav je ovo način i pisanje....
Ispod svakog nivoa.
Ispod svakog nivoa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:
Putin : A oni koji su pristali da zaključe sa nama dugoročne ugovore u Europi moći će samo da trljaju ruke i da likuju, inače bi morali da plate gas po 650, a Gasprom Njemačkoj prodaje po 220.
Pa čitaj šta ovdje piše : Tko mi ne bude pušio kurac plaćati će skuplji plin.
Dugoroćni ugovori = moraš s menom biti dobar a ako nećeš to imaš slobodno tržište di ti je cijena plina od dva do tri puta skuplja a možda i više na momente kad je velika potražnja a ona je zimi.
2014-04-11
Kad Amerikanci nakupe još ukapljenog plina, cijena će mu pasti.
crvenkasti-
2014-04-17
A boli me k za plin. Hrvatska ga ima. Baš gledam koje su to gori države di će se zeko ove zime smrzavat.
Srbija se ne mora brinit , oni mu i ovako i onako puše kurac i bez toga.
2014-04-11
A lipu in je kajlu ova Metkelica uvalila. Ona se dogovorila i meni 220 cijena plina a vi a to su ti Finska i sve tri baltičke države koje uopće nemaju plina , Poljska i Ukrajina , Češka i Slovačka te Moldavija koja isto nema ništa svog plina , tko vas jebe.
Onda će se čuditi kad ove sve države izađu iz EU.
Sad je fino njemačkoj ekonomiji cijena plina 220 a ti se slikaj po 650.
Bude to raskid odnosa sa ton njenom EU tvorevinom.
Onda će se čuditi kad ove sve države izađu iz EU.
Sad je fino njemačkoj ekonomiji cijena plina 220 a ti se slikaj po 650.
Bude to raskid odnosa sa ton njenom EU tvorevinom.
2014-04-11
Poljska kupila 250 američki tenkova
https://www.google.com/amp/s/balkans.aljazeera.net/amp/news/world/2021/7/14/poljska-kupuje-najmodernije-americke-tenkove-abrams
A trebali su njemačke pa su se ove godine predomislili. Skužili su Poljaci šta se tu dešava.
https://www.google.com/amp/s/balkans.aljazeera.net/amp/news/world/2021/7/14/poljska-kupuje-najmodernije-americke-tenkove-abrams
A trebali su njemačke pa su se ove godine predomislili. Skužili su Poljaci šta se tu dešava.
2014-04-11
Krknit će vam jedan idlamistički napad a Poljska nema muslimana pa ćete vi imat problem u državi a oni neće.
Dosta je bilo vašeg šurovanja s Rusijom a sve na štetu država između.
Dosta je bilo vašeg šurovanja s Rusijom a sve na štetu država između.
2014-04-11
Ima kod nas, ali izvozimo jeftino, a kupujemo skupo.RayMabus wrote:A boli me k za plin. Hrvatska ga ima. Baš gledam koje su to gori države di će se zeko ove zime smrzavat.
Slična stvar je sa strujom.
Taj ekonomski model je konstanta, a vlasti se mogu mijenjati.
Ma ima solarne energije. Ne zamaram se ja s tom tematikom kad smo mi u pitanju. To je puno više bitnije za ove gori zemlje sjevernije a posebno ove koje graniče s Rusijom. Geopolitika.
Hrvatska ima svog plina a i uostalom kad pričamo o grijanju mi smo na Jadranu zimi u kratkim rukavima tako da s te strane jel. Imaš Lng terminal dakle ako triba imaš i to. Uvališ solarne panele i liti kad su turisti imaš struje a zimi isto imaš struje i to šalješ u Zagreb jer njima će tribat za grijanje itd.
Uglavnom nije to nešto kod nas toliko bitna tema.
Hrvatska ima svog plina a i uostalom kad pričamo o grijanju mi smo na Jadranu zimi u kratkim rukavima tako da s te strane jel. Imaš Lng terminal dakle ako triba imaš i to. Uvališ solarne panele i liti kad su turisti imaš struje a zimi isto imaš struje i to šalješ u Zagreb jer njima će tribat za grijanje itd.
Uglavnom nije to nešto kod nas toliko bitna tema.
2014-04-11
Sjeverni tok 2 upravo završen
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1035011/severni-tok-2-zavrsen-kompanija-gasprom-izdala-zvanicno-saopstenje
Kapacitet 55 miljardi kubni metara godišnje.
A samo Njemačka troši 100 miljardi godišnje a od toga 90 miljardi uveze.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1035011/severni-tok-2-zavrsen-kompanija-gasprom-izdala-zvanicno-saopstenje
2014-04-11
A i taj kapacitet od 55 miljardi to je kapacitet a liti se manje to troši pa onda ne možeš ti to gurat u cijevi i skladišta ako su puna jel tako da u prosjeku u praksi to bude manje al to je ka eto ka ukupni kapacitet.
Ako se malo troši onda je sistem pun a sistem su cijevi i skladišta tako da ne možeš ti upumpavat to u sistem ako su cijevi i skladišta puni.
Ako se malo troši onda je sistem pun a sistem su cijevi i skladišta tako da ne možeš ti upumpavat to u sistem ako su cijevi i skladišta puni.
2014-04-11
Bivši predsjednik evropskog vijeća i čelnik najveće poljske oporbene stranke :
https://www.geopolitika.news/vijesti/tusk-sjeverni-tok-2-dovrsen-je-zbog-njemackog-egoizma/
Naljutili se Poljaci.
https://www.geopolitika.news/vijesti/tusk-sjeverni-tok-2-dovrsen-je-zbog-njemackog-egoizma/
Naljutili se Poljaci.
2014-04-11
Njemački egoisti. Gdje im je šira slika?
Rusi i Nijemci će se bogatiti, dok jadnim Amerikancima i ostalima ništa.
Rusi i Nijemci će se bogatiti, dok jadnim Amerikancima i ostalima ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam koliko će se Rusi obogatit jer ova priča da je plin na tržištu 650 a Njemačkoj uvik 220.....
Ovo su neke druge kombinacije kako da Rusija priko Njemačke kontrolira EU.
Zato su Poljaci ljuti.
Zato su Poljaci ljuti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne znam koliko će se Rusi obogatit jer ova priča da je plin na tržištu 650 a Njemačkoj uvik 220.....
Zato su Poljaci ljuti.
Pošto je u Srbiji?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam jel me to ne zanima nego geostrategija i sad su Mađari isto s Putinom sklopili pakt i uvozit će mislim da je cifra 4,5 milijardi kubika plina a od toga 3,5 iz Srbije i 1 miljarda priko Austrija.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ne znam koliko će se Rusi obogatit jer ova priča da je plin na tržištu 650 a Njemačkoj uvik 220.....
Zato su Poljaci ljuti.
Pošto je u Srbiji?
Niks Ukrajina pajdo. Ukrajinci dobili pedalu.
2014-04-11
Cijena 220 za Njemacku je po ranije sklopljenom ugovoru. A cijena se mijenja, nece uvijek biti ovako visoka.
Nijemcima dobro, Rusima dobro...neki ce da puse kitoslava ...i tako to uvijek biva
Poljaci dovrsavaju plinovod iz Norveske. Problem je sto je to mnogo skuplje aa kolicina raspolozivoga plina u Norveskoj se smanjuje.
Nijemcima dobro, Rusima dobro...neki ce da puse kitoslava ...i tako to uvijek biva
Poljaci dovrsavaju plinovod iz Norveske. Problem je sto je to mnogo skuplje aa kolicina raspolozivoga plina u Norveskoj se smanjuje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Brzo su spojili cijeviRayMabus wrote:Sjeverni tok 2 upravo završen
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin: EU će plin plaćati u rubljama
» Hanžekovićeva konferencija: plenković uvozi skupi američki plin
» Medvedev: "Dobrodošli u hrabi novi svijet gdje će Europljani plin plaćati 2.000 eura"
» Bolje skuplji američki nego jeftiniji ruski plin dok ima budala koje će to plaćati
» Putin isključuje plin Moldaviji
» Hanžekovićeva konferencija: plenković uvozi skupi američki plin
» Medvedev: "Dobrodošli u hrabi novi svijet gdje će Europljani plin plaćati 2.000 eura"
» Bolje skuplji američki nego jeftiniji ruski plin dok ima budala koje će to plaćati
» Putin isključuje plin Moldaviji
Page 1 of 2