Državni odvjetnik!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Državni odvjetnik!
debotoijusto wrote:UDRUGA XI. bojna HOS-a u priopćenju koje potpisuje Marko Skejo podržala je izbor Ivana Turudića, duboko kompromitiranog suca kojeg HDZ želi u izbornoj godini postaviti za glavnog državnog odvjetnika.
"Javni linč Ivana Turudića koji je pokrenuo trenutačni predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, sa zadovoljstvom su prihvatili svi mrzitelji Hrvatske, ali i neki 'korisni idioti' koji radi neznanja i naivnosti igraju za protivnika. Nikada se još nije dogodio takav histerični napad mržnje na neku javnu osobu koja se kandidira za neku javnu funkciju.
Mi, branitelji, a posebno mi pripadnici HOS-a smo navikli na ovakve 'izljeve ljubavi' od ljevičarskih demokrata, ali nikada se nije ovako javno kasapilo, vrijeđalo i ponižavalo osobu na visokoj dužnosti. Zašto se to događa? Boje se crveni uhljebi, a imaju i zašto. 'Đava je strah', stara je mudra izreka u našem narodu.
Boje se crvene sotone, boji se trenutačni predsjednik, boji se njegova komunistička i lopovska klika… i s pravom se boje jer znaju koliko su zla učinili, koliko je njihovog kriminala zataškano. Digli su se na zadnje noge svi crveni kriminalci kako bi spriječili da na čelo državnog odvjetništva dođe netko tko nije njihov", napisao je Skejo, među ostalim.
tako mi svih krugovala sad sam sve cuo u zivotu
Taj sere kad zine.
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
Vlast se mijenja na izborima a pošto oni imaju mašineriju od glasačkog tijela a mladi bježe glavom bez obzira iz ove baruštine od korupcije a stigao nam je i demografski slom zbog generacija kojih je manje onda još četiri godine ovih vam je oko osam tisuća rođenih manje.
Ove godine ta brojka je 32 tisuće dakle izaberite ih opet i do kraja njihovog mandata u Hrvatskoj ćete imat 24 tisuće rođenih godišnje.
Rekoh: Oni će prije društvo uništit nego sebe i to im ide odlično.
Ove godine ta brojka je 32 tisuće dakle izaberite ih opet i do kraja njihovog mandata u Hrvatskoj ćete imat 24 tisuće rođenih godišnje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Široka fronta u obrani digniteta Turudića
Od Pupovca do Skeje...
Od Pupovca do Skeje...
To vam je tako. Kakav narod takva vlast. Nisu se oni sami izabrali. Netko je glasa za iste.
Ajmo dalje. Kad vam ovi razjebu državu tek onda ćete kukat kad skužite kakvu su vam pustoš ostavili iza sebe ( a oni u međuvremenu napunili đepove ).
Ajmo dalje. Kad vam ovi razjebu državu tek onda ćete kukat kad skužite kakvu su vam pustoš ostavili iza sebe ( a oni u međuvremenu napunili đepove ).
2014-04-11
U Hrvatskoj se 2022. godine rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine.
U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo dvije hiljade manje nego 2022. godine kad ih je bilo 34.027.
---
U samo dvije godine pad od pet tisuća.
U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo dvije hiljade manje nego 2022. godine kad ih je bilo 34.027.
---
2014-04-11
RayMabus wrote:To vam je tako. Kakav narod takva vlast. Nisu se oni sami izabrali. Netko je glasa za iste.
Da Turudić ode u mirovinu i uvezemo skandinavca na tu funkciju koji bi doveo 1000 svojih pravnika od gore močvara bi bila postojana i dalje, jer mi smo kada je pravosuđe u pitanju geografski močvarno područje. Isuši ovu baru, žabe prijeđu u susjednu...
Jednostavno, navikli smo na kreket žaba, niti ih ne čujemo na večer... Dok je toga biti će Turudića, Sanadera, Mamića, Čaćića, Linića,...
Bit će njima slom demografije i to trajno cijelo 21 stoljeće pa neka se oni misle.
2014-04-11
Ne možeš ti s budalama pričat drukčije nego nokaut u glavu.
Fino totalni slom demografije.
Ajd zaokruži ga ( HDZ ) opet na izborima ako imaš muda.
Fino totalni slom demografije.
Ajd zaokruži ga ( HDZ ) opet na izborima ako imaš muda.
2014-04-11
Desni centar je najveće zlo koje postoji. Dakle HDZ, CDU, CSU itd.
Sad ćemo ih fino sjebat na izborima u Austriji jer ih je krajnja desnica prešišala.
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_next_Austrian_legislative_election
Sad ćemo ih fino sjebat na izborima u Austriji jer ih je krajnja desnica prešišala.
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_next_Austrian_legislative_election
2014-04-11
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/neke-znate-neke-cete-tek-upoznati-ovo-su-ljudi-koje-ste-izabrali-u-sabor-specijal-85-20200706
I onda ću ti natrpat cijeli Zagreb kmicama i mujagama i neću stat dok vas ne uništim pa da vidim tko će u Zagrebu dat glas za desni centar.
2014-04-11
Na kraju ispadne da je čin domoljublja ako se sudac tj. predsjednik suda druži s osobama u statusu osumnjičenika ili pod istragom itd.
I ne samo to, nego zbog toga se bune samo crvene sotone jer sad kad je Turud na čelu DORH-a on će procesuirati te crvene sotone kaže opskurni ZDS lik s Hitler-brčićima.
Hadezeovi botovi na portalima na životnoj misiji, ushićenju nema kraja.
Ma kao da su vidjeli osobno Gospu od Međugorja ili ju čak uhvatili za sisu.
I jedino što se vidi da su ''Ne možemovci!'' kontra. Ostali ne postoje.
Fina manipulacija YUTEL i drugih medija. Za stoku sitnog zuba naravno kojima trpovi Senf i Benčićka (kao korisni idioti/trojanci) idu na kurac.
Slava Hrvatskoj, šišaj ovce.
I ne samo to, nego zbog toga se bune samo crvene sotone jer sad kad je Turud na čelu DORH-a on će procesuirati te crvene sotone kaže opskurni ZDS lik s Hitler-brčićima.
Fina manipulacija YUTEL i drugih medija. Za stoku sitnog zuba naravno kojima trpovi Senf i Benčićka (kao korisni idioti/trojanci) idu na kurac.
Koba wrote:Na kraju ispadne da je čin domoljublja ako se sudac tj. predsjednik suda druži s osobama u statusu osumnjičenika ili pod istragom itd.
Jebate Isukrst ... ludilo.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/skejini-hos-ovci-uz-turudica-ovo-je-javni-linc-kojeg-su-prihvatili-mrzitelji-hrvatske-i-neka-se-boje-imaju-zasto-1361750
Lopovi i korupcija.
Ti šta mi upadnu da je korupcija domoljublje su u osnovi samo obični kriminalci i ništa više.
Kakav narod takva vlast. Idemo mi demografski slomit Hrvatsku a vi uživajte u pustoši koja će nakon toga nastat cijelo 21 stoljeće.
Ti šta mi upadnu da je korupcija domoljublje su u osnovi samo obični kriminalci i ništa više.
Kakav narod takva vlast. Idemo mi demografski slomit Hrvatsku a vi uživajte u pustoši koja će nakon toga nastat cijelo 21 stoljeće.
2014-04-11
Lijevo-liberalna oporba: Izborom Turudića HDZ je prešao Rubikon
Nakon što je Ivan Turudić izabran za novog glavnog državnog odvjetnika, lijevo-liberalna oporba poručila je da je HDZ time prešao Rubikon te ustvrdila da su Kenwood Kenon i HDZ inzistirali na njemu da se zaštite od kaznenog progona zbog korupcije.
2014-04-11
Vlast se mijenja na izborima a pošto oni imaju mašineriju od glasačkog tijela a mladi bježe glavom bez obzira iz ove baruštine od korupcije a stigao nam je i demografski slom zbog generacija kojih je manje onda još četiri godine ovih vam je oko osam tisuća rođenih manje.
2014-04-11
To brajkane , korupcija, daj pare, dođi na vlast, pokradi, pršut na čelo, crkva blagosliva jer niste komunjare, Thompson, Jure Boban drl brl.
Tako je dragi. Jedna od glavnih obilježja budale je to šta misli da je najpametniji i da on sve zna.
Ajmo pajkni moji demografski slom i to trajno u 21 stoljeću.
U Hrvatskoj se 2022. godine rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine.
---
Tako je dragi. Jedna od glavnih obilježja budale je to šta misli da je najpametniji i da on sve zna.
Ajmo pajkni moji demografski slom i to trajno u 21 stoljeću.
---
2014-04-11
Hoholo Mudovski wrote:Široka fronta u obrani digniteta Turudića
Od Pupovca do Skeje...
Aj dobro njih dvojica, al kud i crni Mutavi...a jeben ti sve, sad ih se više ne more oprati ni da Hajduk uđe u Ligu prvaka
darth_vader-
2014-04-17
Slazem se.Ali kada je krenuo da ide uz dlaku Americhkim cionistima,rijesili su da ga maknu svojim unaprijed smishljenim metodama.Onda su hrvatske pichkice i podguzne muhe stupile na scenu jer zlovencima nije hyjeo dati ni pedalj hrvatske obale.Medjutim,isto kao i u Srbiji sada ,srpske pichkice uz pomoc hrvatskih atakuju na Vuchka koji pruza otpor ovoj globalistichkoj gamadi.Samo chekam kada ce Milanovica pochet razapinjat zato shto brani hrvate iz BiH.darth_vader wrote:Hoholo Mudovski wrote:debotoijusto wrote:
Ćaća je krao,.ali je i nama dao
Najjači političar u Hrvata. Zato su mu i smjestili
Hoholo Mudovski wrote:Široka fronta u obrani digniteta Turudića
Od Pupovca do Skeje...
A tek Radin i Hrelja
DANAS su objavljene nove poruke iz mobitela Josipe Rimac, bivše HDZ-ove državne tajnice i kninske gradonačelnice te aktualne USKOK-ove optuženice u golemoj Aferi Vjetroelektrane.
Kako je danas objavio Jutarnji list, Bajan je u periodu od 2016. do 2019. preko Vibera tražila od Josipe Rimac pomoć u napredovanju u Državnom odvjetništvu. To jasno proizlazi iz sadržaja poruka koje joj je slala.
"Jesi li sve poduzela da ja dobijem ono gori što zaslužujem. Samo i isključivo očekujem da ti to riješiš. Možeš i sad si u prilici" … "Ja kad odem gori 24 sata sam tvoja" … "Zakaži mi kod Plenkovića da mu ja kažem" … "Izvoli to sa svojima odradit… svi u DORH-u znaju da sam otukla onaj grad", poruke su koje je zamjenica državnog odvjetnika slala Josipi Rimac, koja joj je povremeno odgovarala riječju: "Hoćuuuu...."
Bajan je u nekoliko navrata zatražila da je Rimac odvede kod Andreja Plenkovića, na što je dobila odgovor: "Ti si opičena." Iz poruka je jasno da Bajan nije bila zadovoljna brzinom svog napredovanja u Državnom odvjetništvu pa je tako Josipi Rimac uputila i poruke sljedećeg sadržaja: "Upri, upri, upri, upri"… "Molim te Jope, odradi to, pritisni Jope. Ne jebu ako ih se ne pritisne, čuvaju za odabrane."
"Kako neću popizditi otvorila sam ti prostor kao nikome… u životu nauči za koga trebaš, a za koga ne trebaš skočiti", napisala je Bajan Josipi Rimac u posebno znakovitoj poruci.
Jutarnji podsjeća da je upravo Bajan 2009. godine kao predsjednica Građanskog odjela Općinskog državnog odvjetništva u Kninu dala pozitivno mišljenje o prijedlogu ravnateljice Uprave za područja posebne državne skrbi Anne Marije Radić da se tročlanoj obitelji kninske gradonačelnice Josipe Rimac, uz državni stan od 126 četvornih metara u kojem su boravili od 2006. godine, daruje još jedan državni stan, od 128 četvornih metara, u istoj zgradi, na koji nisu imali nikakvo zakonsko pravo.
Uloga u aferi Josipe Rimac i Anne Marije Radić nije naštetila karijeri Snježane Bajan. Baš naprotiv, prošle godine je s mjesta zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Šibeniku odlukom Državnoodvjetničkog vijeća (DOV) premještena za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, u Građanski odjel.
Kako je danas objavio Jutarnji list, Bajan je u periodu od 2016. do 2019. preko Vibera tražila od Josipe Rimac pomoć u napredovanju u Državnom odvjetništvu. To jasno proizlazi iz sadržaja poruka koje joj je slala.
"Jesi li sve poduzela da ja dobijem ono gori što zaslužujem. Samo i isključivo očekujem da ti to riješiš. Možeš i sad si u prilici" … "Ja kad odem gori 24 sata sam tvoja" … "Zakaži mi kod Plenkovića da mu ja kažem" … "Izvoli to sa svojima odradit… svi u DORH-u znaju da sam otukla onaj grad", poruke su koje je zamjenica državnog odvjetnika slala Josipi Rimac, koja joj je povremeno odgovarala riječju: "Hoćuuuu...."
Bajan je u nekoliko navrata zatražila da je Rimac odvede kod Andreja Plenkovića, na što je dobila odgovor: "Ti si opičena." Iz poruka je jasno da Bajan nije bila zadovoljna brzinom svog napredovanja u Državnom odvjetništvu pa je tako Josipi Rimac uputila i poruke sljedećeg sadržaja: "Upri, upri, upri, upri"… "Molim te Jope, odradi to, pritisni Jope. Ne jebu ako ih se ne pritisne, čuvaju za odabrane."
"Kako neću popizditi otvorila sam ti prostor kao nikome… u životu nauči za koga trebaš, a za koga ne trebaš skočiti", napisala je Bajan Josipi Rimac u posebno znakovitoj poruci.
Jutarnji podsjeća da je upravo Bajan 2009. godine kao predsjednica Građanskog odjela Općinskog državnog odvjetništva u Kninu dala pozitivno mišljenje o prijedlogu ravnateljice Uprave za područja posebne državne skrbi Anne Marije Radić da se tročlanoj obitelji kninske gradonačelnice Josipe Rimac, uz državni stan od 126 četvornih metara u kojem su boravili od 2006. godine, daruje još jedan državni stan, od 128 četvornih metara, u istoj zgradi, na koji nisu imali nikakvo zakonsko pravo.
Uloga u aferi Josipe Rimac i Anne Marije Radić nije naštetila karijeri Snježane Bajan. Baš naprotiv, prošle godine je s mjesta zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Šibeniku odlukom Državnoodvjetničkog vijeća (DOV) premještena za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, u Građanski odjel.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Državni odvjetnik me optužio pa onda zvao da dam posao njegovoj ženi
» ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
» Đavolji odvjetnik, osuđenik je....
» Trupmov odvjetnik ipak slao mejlove Kremlju
» Odvjetnik Šavrović prevario ruse i zaradio milijune
» ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
» Đavolji odvjetnik, osuđenik je....
» Trupmov odvjetnik ipak slao mejlove Kremlju
» Odvjetnik Šavrović prevario ruse i zaradio milijune
Page 4 of 5