''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
Page 1 of 1
''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
Koje "istraživačko" novinarstvo u t.p.m....Ako se već bave tračevima trebali su biti unutra i zumirat.red wolf wrote:Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik
Nepismeni krezubi talibani...
PS: Sad vidim i ovoga iznad, sa sličicom za predškolsku djecu...Bolje bi smislio naš Yoda.
Re: ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
Još se nisi oporavio od poraza...Još k tomu niti SDP se nije raspao kako si najavljivao...Vjerujem da ti je teško...Eroo wrote:Koje "istraživačko" novinarstvo u t.p.m....Ako se već bave tračevima trebali su biti unutra i zumirat.red wolf wrote:Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik
PS: Sad vidim i ovoga iznad, sa sličicom za predškolsku djecu...Bolje bi smislio naš Yoda.
red wolf-
2016-02-10
Poražen si ti/vi, zašto ja? Ja imam predsjednika upravo onakvog kakav mi treba.red wolf wrote:Još se nisi oporavio od poraza...Još k tomu niti SDP se nije raspao kako si najavljivao...Vjerujem da ti je teško...Eroo wrote:Koje "istraživačko" novinarstvo u t.p.m....Ako se već bave tračevima trebali su biti unutra i zumirat.red wolf wrote:Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik
Pa dobro, ipak si ti Slovenac...Eroo wrote:Poražen si ti/vi, zašto ja? Ja imam predsjednika upravo onakvog kakav mi treba.red wolf wrote:Još se nisi oporavio od poraza...Još k tomu niti SDP se nije raspao kako si najavljivao...Vjerujem da ti je teško...Eroo wrote:Koje "istraživačko" novinarstvo u t.p.m....Ako se već bave tračevima trebali su biti unutra i zumirat.red wolf wrote:Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Horvatinčić u svečanoj loži
» Sochi: Dodo pored Putka u svečanoj loži
» Državni odvjetnik!
» Državni odvjetnik me optužio pa onda zvao da dam posao njegovoj ženi
» ŠTO JE GLAVNI DRŽAVNI REVIZOR REKAO PREDSJEDNICI?
» Sochi: Dodo pored Putka u svečanoj loži
» Državni odvjetnik!
» Državni odvjetnik me optužio pa onda zvao da dam posao njegovoj ženi
» ŠTO JE GLAVNI DRŽAVNI REVIZOR REKAO PREDSJEDNICI?
Page 1 of 1