Državni odvjetnik me optužio pa onda zvao da dam posao njegovoj ženi
Page 1 of 1
Državni odvjetnik me optužio pa onda zvao da dam posao njegovoj ženi
Govorio je i o stanju s pravosuđem na svom primjeru.
"Optužuje me državni odvjetnik koji, nakon što me optuži, ne prođe niti mjesec dana, nazove me i kaže: ‘Moja žena ima odvjetnički ured pa ako ima nekog posla, bilo bi dobro da joj nešto daš.’ Eto, to vam je hrvatsko pravosuđe. Da ne govorimo da imate obiteljske biznise u Zadru. U policiji radi jedan član obitelji, u državnom odvjetništvu drugi, u privatnom treći, a sudac je četvrti", rekao je Kapović.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2268410
na stranu što je u pravosuđu možda najveća mafija koja radi Afriku od države, ali ovu topničku paljbu i najveći pacifisti teško da neće razabrati njenu vremensku kordiniranost, koncentriranost i usmjerenost.
"Optužuje me državni odvjetnik koji, nakon što me optuži, ne prođe niti mjesec dana, nazove me i kaže: ‘Moja žena ima odvjetnički ured pa ako ima nekog posla, bilo bi dobro da joj nešto daš.’ Eto, to vam je hrvatsko pravosuđe. Da ne govorimo da imate obiteljske biznise u Zadru. U policiji radi jedan član obitelji, u državnom odvjetništvu drugi, u privatnom treći, a sudac je četvrti", rekao je Kapović.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2268410
na stranu što je u pravosuđu možda najveća mafija koja radi Afriku od države, ali ovu topničku paljbu i najveći pacifisti teško da neće razabrati njenu vremensku kordiniranost, koncentriranost i usmjerenost.
Re: Državni odvjetnik me optužio pa onda zvao da dam posao njegovoj ženi
Pa onda, jel dao posao njegovoj ženi i ako nije, zašto nije?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nije, zato što veli da je on van takvog sustava.melkior wrote:Pa onda, jel dao posao njegovoj ženi i ako nije, zašto nije?
Bezveze.mutava baštarda wrote:nije, zato što veli da je on van takvog sustava.melkior wrote:Pa onda, jel dao posao njegovoj ženi i ako nije, zašto nije?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
do prije dva miseca imali smo najbolje pravosuđe na svijetu.melkior wrote:Bezveze.mutava baštarda wrote:nije, zato što veli da je on van takvog sustava.melkior wrote:Pa onda, jel dao posao njegovoj ženi i ako nije, zašto nije?
Similar topics
» Državni odvjetnik!
» Orešković zvao ATJ Lučko i spriječio državni udar!
» ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
» Bio sam ideolog Jobbika i mađarski fašist. Zvao sam se Csanád Szegedi... a onda sam otkrio da sam Židov'
» ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
» Orešković zvao ATJ Lučko i spriječio državni udar!
» ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
» Bio sam ideolog Jobbika i mađarski fašist. Zvao sam se Csanád Szegedi... a onda sam otkrio da sam Židov'
» ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
Page 1 of 1