Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
Da su ovi hteli da rade, ne bi išli u penziju. Jebeš čišćenje ulica, daj neku fotelju pa se možda i predomisle.max123 wrote:braniteljima treba osigurat bilo kakav posao.samo tako ce steci bilo kakav zivotni smisao i samopovjerenje.Hrvatska je toliko prljava i nesredjena drzava da je to za plakat.znaci,cistit ulice,kosit travu,sredjivat parkove,krecit fasade.ljudi ce se osjecat bolje i svi ce profitirat...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
Imam ja.kaja_333 wrote:a nešto od toga sigurno, nemam kristalnu kuglu da preciziram.dzango wrote:Deda je bio vaš a mama komesar?kaja_333 wrote:haha, sad je jasno od kud vjetar puše "hercegbosanac", ćale srbin , dedo komesar, mama eventualno naša, možemo i promjeniti redosljed..Ringo10 wrote:PA jebi ga kad nemamo ustaških filmova osim onoga remek djela Četverored.
e da, tu se čak i slažem. kod ovih zdravih u penziji jasno, ne invalida.dzango wrote:Da su ovi hteli da rade, ne bi išli u penziju. Jebeš čišćenje ulica, daj neku fotelju pa se možda i predomisle.max123 wrote:braniteljima treba osigurat bilo kakav posao.samo tako ce steci bilo kakav zivotni smisao i samopovjerenje.Hrvatska je toliko prljava i nesredjena drzava da je to za plakat.znaci,cistit ulice,kosit travu,sredjivat parkove,krecit fasade.ljudi ce se osjecat bolje i svi ce profitirat...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u okviru htv3 ili htv4 bi sasvim sigurno trebala ići emisija koja bi u 2-3 tematske cjeline obrađivala teme vezane uz DR i branitelje.
1. Domovinski rat-povijest
2. braniteljska populacija-problematika
3. aktivnosti branitelja-udruge i zadrugarstvo
na jednom od ta dva programa bi se repetitivno moglo prikazivati emisiju u trajanju od 3 puta po sat vremena...
na jednom od ta dva programa bi se repetitivno moglo prikazivati emisiju u trajanju od 3 puta po sat vremena...
2015-08-08
pa reci, mama komesar?:)dzango wrote:Imam ja.kaja_333 wrote:a nešto od toga sigurno, nemam kristalnu kuglu da preciziram.dzango wrote:Deda je bio vaš a mama komesar?kaja_333 wrote:haha, sad je jasno od kud vjetar puše "hercegbosanac", ćale srbin , dedo komesar, mama eventualno naša, možemo i promjeniti redosljed..Ringo10 wrote:PA jebi ga kad nemamo ustaških filmova osim onoga remek djela Četverored.
2015-08-15
pa ima ti takva emisija, subotom mislim oko 12:00..michaellcmacha wrote:u okviru htv3 ili htv4 bi sasvim sigurno trebala ići emisija koja bi u 2-3 tematske cjeline obrađivala teme vezane uz DR i branitelje.
2015-08-15
4. Dozvolite da se obratimomichaellcmacha wrote:u okviru htv3 ili htv4 bi sasvim sigurno trebala ići emisija koja bi u 2-3 tematske cjeline obrađivala teme vezane uz DR i branitelje.
nama triba poviesna naobrazba.program koji ce se baviti Horvatima sviju tri zakona.rimskog,grckog i turskog...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ne
Mislim da treba osigurati jedan kanal od ta četiri, isključivo i samo kao obrazovni program, jer nam je velika većina naroda nenačitana, pa ako već ne vole čitati neka gledaju i ponešto nauče. Ukinuo bih emisije s tematikom kuhanja i degustiranja sve dok ima sirotinje u Hr. One kurčeve Astro savjetnike bi strpo u zatvor.... i tako. Kanal za Branitelje?... Ne! Emisije o tematici sa smislenim konceptom- da!
Guest- Guest
Apsolutno sam za.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Apsolutno sam za.
... i ja...uz barem još dva radijska kanala.
Guest- Guest
Opet tema bez linka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a kaj si ti? link nazi?
ne, koji će nam to kurac??veber wrote:Ne!
Guest- Guest
To je ok, no dati jedan cijeli program za branitelje je kontraproduktivno i nikome ne bi odgovaralo.michaellcmacha wrote:u okviru htv3 ili htv4 bi sasvim sigurno trebala ići emisija koja bi u 2-3 tematske cjeline obrađivala teme vezane uz DR i branitelje.
Guest- Guest
Pametno. Ljudi u sadašnjosti i budućnosti. Ponosni na proslost . Filmovi da, al program?!tre911 wrote:ne, koji će nam to kurac??veber wrote: Ne!
2015-08-15
Sad će nam opet reći da smo zarobljeni u prošlosti, ako ništa drugo malo će nas do 41 baciti reda radi.kaja_333 wrote:Pametno. Ljudi u sadašnjosti i budućnosti. Ponosni na proslost . Filmovi da, al program?!tre911 wrote:ne, koji će nam to kurac??veber wrote: Ne!
Guest- Guest
Oni da su htjeli da rade ne bi drkali u šatoru godinu dana.max123 wrote:braniteljima treba osigurat bilo kakav posao.samo tako ce steci bilo kakav zivotni smisao i samopovjerenje.Hrvatska je toliko prljava i nesredjena drzava da je to za plakat.znaci,cistit ulice,kosit travu,sredjivat parkove,krecit fasade.ljudi ce se osjecat bolje i svi ce profitirat...
Njih samo zanimaju njihove mirovine I privilegije. I da bude što desnija vlast da im se te privilegije ne bi ne daj Bože ugroziile.
I kooji crni branitelji u Hrvatskoj, daj nemojte me zajebavat. Ratovali tri mjeseca, onda za Novu Godinu 1992 došo Satiš NAmbijar I poočelo primirje 4 godina, I onda se 4 godine drkalo kurac, dok smo mi u BiH četiri godine krvarili, Hrvatska se spremala I naoružavala, jest poslali su nešto postrojbi na Gornji Vakuf a I to uglavnom od Hrvata orijeklom iz BiH,
I onda dva dana Bljesak, pet dana Oluja, I mirna reintegracija u Istočnoj Slavoniji. I onda mi se nešto kurčite sa tim domovinski ratom a od takozvanih branitelja ste napravili kastu nedodirljivih koji su gori od bivšeg SUBNORa. A u stvari gomila seronja koji glume PTSP I gule državu koja je ionako otišla u tri materine I još se pored svega kurče svojim tobožnjim domoljubljem kojeg nemaju ni pod mikroskopom.
Čast rijetkim izuzecima.
Jebo te život, bio dva mjeseca na ratištu ako je I toliko, isfolirao neko ranjavanje ili PTSP I MIROVINA doživotna.
I nemojte mi sad srati kako to nije istina, znam gomilu takvih u Hrvatskoj, imam par primjera I među rodbinom. I kad sam rođi domoljubu nad domoljubima sasuo u lice kako se popišam na njegovo domoljublje I sve mu sasuo u lice, on potegao pistol na mene. On za Oluje proveo sedam dana, nešto drkao sa upaljačem pa se ranio, imao jarana doctora I eno ga - mirovina brale I svima drži predavanja o domoljublju I crvenim vragovima.
Haj nemojte me zajebavat matere vam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Evo unuče komesara stiglo, a u kojoj si ti to vojsci bio?
2015-08-15
2 i 4 za branitelje
1 i 3 za crkvu
pristojbu na 220kn
1 i 3 za crkvu
pristojbu na 220kn
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Jedan od najgorih srpskih zlocina u Domovinskom ratu.Ubijali i Hrvate i Srbe
» Kuha se: RT preuzeo signal američke državne televizije
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
» Kuha se: RT preuzeo signal američke državne televizije
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 2 of 8