Putin odlikovao Vulina
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin odlikovao Vulina
ne govorim švapski. šta kaže ?mentalitet wrote:YekeYeke wrote:AfD financiraju Rusi i Putin
ova DAVA je od Truaka i Erdogana
Koliko to ove dvije stranke mogu imati podrsku, glasaca ?
Jebeno za kabalu.
Jebo te sta treba financirati AFD,znam te schwabe od prije.Kada mu uzmesh jedan pfenig jebat ce ti mater skroz a kamo li da baueru oduzmesh podsticaje bez kojih ne moze prezivjeti a kamo li biti konkurenta.Nema se vishe jebaji ga plajte.
Njemački savezni ministar Schneider: Jednostavno nemamo više novca.
https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/hart-aber-fair-ampel-minister-wir-haben-einfach-kein-geld-mehr-86959558.bild.html
YekeYeke- Posts : 664
2019-05-13
Re: Putin odlikovao Vulina
YekeYeke wrote:ne govorim švapski. šta kaže ?mentalitet wrote:YekeYeke wrote:AfD financiraju Rusi i Putin
ova DAVA je od Truaka i Erdogana
Koliko to ove dvije stranke mogu imati podrsku, glasaca ?
Jebeno za kabalu.
Jebo te sta treba financirati AFD,znam te schwabe od prije.Kada mu uzmesh jedan pfenig jebat ce ti mater skroz a kamo li da baueru oduzmesh podsticaje bez kojih ne moze prezivjeti a kamo li biti konkurenta.Nema se vishe jebaji ga plajte.
Njemački savezni ministar Schneider: Jednostavno nemamo više novca.
https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/hart-aber-fair-ampel-minister-wir-haben-einfach-kein-geld-mehr-86959558.bild.html
Eno ti gore,bio si prebrz u odgovoru pa si me preduhitrio sa pitanjem dok sam pisao dopunu koristi gogl prevoditelj nemam vremena moram ici u teretanu.
YekeYeke likes this post
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Agresivno ponašanje Vulina!SDA napala Vulina i poručila mu:Granica Srbije zauvijek će ostati na Drini
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Brnabicka smenjuje Vulina
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Agresivno ponašanje Vulina!SDA napala Vulina i poručila mu:Granica Srbije zauvijek će ostati na Drini
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Brnabicka smenjuje Vulina
Page 3 of 3