Putin odlikovao Vulina
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin odlikovao Vulina
Briselska elita u panici
Trpaju mujage s ciljem da oni glasaju za njih a sad im ga je Erdo zakucao
Zato sam toliko oduševljen
Liberali plešu na petposto podrške i sad će im ovi uzet biračk tijelo i Liberali ne prelaze izborni prag
Uopće nije bitno oće li on al oni neće
Liberali plešu na petposto podrške i sad će im ovi uzet biračk tijelo i Liberali ne prelaze izborni prag
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
YekeYeke likes this post
Erdogan je svojim potezom da se poliitčki angažira u eu i uzme glasove mujaga uzeo glasove liberalima, ljevičarima i zelenima
Komšičevicima.
HA HA HA
BRAVO ERDOGAN
SKIDAM KAPU
ŽIVIO MI TI STO GODINA
BRAVOOOOO
Komšičevicima.
HA HA HA
BRAVO ERDOGAN
SKIDAM KAPU
ŽIVIO MI TI STO GODINA
BRAVOOOOO
2014-04-11
RayMabus wrote:Briselska elita u panici
Liberali plešu na pet posto podrške i sad će im ovi uzet biračk tijelo i Liberali ne prelaze izborni prag
ERDOGANE CARE ČASTIM TE PIČEM KAD TE VIDIM
AKO JER JE TO MALO VJEROVATNO NA FIZIČKOJ RAVNI I U OVOJ INKARNACIJI AL TO DA TE GENERAL GALAKSIJE S GUŠTOM POČASTI PIČEM IMAŠ OD MENE
ODUŠEVLJEN SAM
2014-04-11
KONABAR ODNESI PIČE ONIMA TAMO NA STOLRayMabus wrote:RayMabus wrote:Briselska elita u panici
Liberali plešu na pet posto podrške i sad će im ovi uzet biračk tijelo i Liberali ne prelaze izborni prag
ERDOGANE CARE ČASTIM TE PIČEM KAD TE VIDIM
AKO JER JE TO MALO VJEROVATNO NA FIZIČKOJ RAVNI I U OVOJ INKARNACIJI AL TO DA TE GENERAL GALAKSIJE S GUŠTOM POČASTI PIČEM IMAŠ OD MENE
ODUŠEVLJEN SAM
ZAŠTO ?
ZATO ŠTA SAN TI JA TO REKA
POŽURI
2014-04-11
Brvo asu
Skužio si ono šta sam ja jučer rekao o Pelosi Ursuli i tehnokratima koji vladaju Europom
Sad si im došao namegdan
NAPAO SI
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA
UŠAO SI IM U NJIHOV KOKOŠINJAC ( IZBORI, GLASOVI , DEMOKRACIJA )
BRAVO
SKIDAM KAPU
SHVATIO SI
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57033-tamane-ih-ko-buba-svabe
Skužio si ono šta sam ja jučer rekao o Pelosi Ursuli i tehnokratima koji vladaju Europom
Sad si im došao namegdan
NAPAO SI
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA
UŠAO SI IM U NJIHOV KOKOŠINJAC ( IZBORI, GLASOVI , DEMOKRACIJA )
BRAVO
SKIDAM KAPU
SHVATIO SI
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57033-tamane-ih-ko-buba-svabe
2014-04-11
SHVATIO SI DA JE NAPAD NAJBOLJA OBRANA
BRAVO
SKIDAM TI KAPU SINE
EVO TI PIČE
AL ISKRENO
OD GENERALA GALKSIJE
IDEMO DA IM JEBEMO KEVU ERDOGANE
BRAVO ERDOGANE
ČISTA PETICA
SVAKA ČAST
MOJ NAKLON
BRAVO
SKIDAM TI KAPU SINE
EVO TI PIČE
AL ISKRENO
OD GENERALA GALKSIJE
IDEMO DA IM JEBEMO KEVU ERDOGANE
BRAVO ERDOGANE
ČISTA PETICA
SVAKA ČAST
MOJ NAKLON
2014-04-11
Tamane ih ko buba švabe
by RayMabus Yesterday at 11:18Za samo dva dana nakon izricanja privremenih mjera izraelska vojska je ubila najmanje 373 Palestinca, uključujući 345 civila. Osim toga, ranjene su 643 osobe.
Za samo dva dana nakon presude suda u Hagu ubijena 373 Palestinca
2014-04-11
Pelosi posumnjala na ruski trag u palestinskim prosvjedima - CNN
Bivša predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi izrazila je na CNN-u zabrinutost zbog masovnih propalestinskih skupova u kojima sudjeluju čak i predstavnici “progresivne” javnosti. Stalno prolaze doslovno ispod njezinih prozora.
Bivša predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi izrazila je na CNN-u zabrinutost zbog masovnih propalestinskih skupova u kojima sudjeluju čak i predstavnici “progresivne” javnosti. Stalno prolaze doslovno ispod njezinih prozora.
2014-04-11
Tamane ih ko buba švabe
by RayMabus Yesterday at 12:29Organizatori natjecanja za pjesmu Eurovizije, koje će se ove godine održati u švedskom Malmeu, ne namjeravaju isključiti predstavnike Izraela s popisa sudionika usprkos zahtjevima koje su u tom smjeru primili, navodi se u priopćenju Europske radiodifuzne unije (EBU). “Ovo je natjecanje za nakladnike, a ne vlade, a izraelski nakladnik (Kan) u njemu sudjeluje već 50 godina.” – stoji u priopćenju.
Rusija je, podsjećam, s tog natjecanja izbačena ubrzo nakon njene invazije na Ukrajinu iako ruski nakladnici s tim ratom nemaju baš nikakve veze. O sportašima da i ne govorimo.
2014-04-11
Vulin je tvrd lik a takve Putin voli.
Zapad takve ne moze da kupi, osim tetke iz Kanade.
Ko ti dao pare za stan?
Kako ko, pa tetka iz Kanade.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Vulin je debil
Bitno je da ga je Dodo proglasio ambasadorom RS a ista nije država pa je to smijeh i sad mu Putin da orden dakle neku važnost i sad će on guzit američku ambasadu, Komšića, sarjevsju čaršiju i globalnu kabalu a ovi već pjene jer ih je Hrvatska odjebala zbog Komšića
[size=44]Diplomatska ofenziva: Amerika vraća susjednu BiH na dejtonske postavke?[/size]
PIŠE DW
30. siječnja 2024.
U iznenadni posjet BiH dolazi i pomoćnik američkog državnog tajnika, James O‘Brien, "otac" Dejtonskog mirovnog sporazuma. Sredinom ovog mjeseca uputio je poruku vlastima, posebno Miloradu Dodiku.
"Mislim da umjesto napretka vidimo neke političare kojima nedostaje kruha ili ideja; oni nude cirkus", smatra on, posebno se u tom kontekstu osvrćući na Dodika.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/diplomatska-ofenziva-amerika-vraca-susjednu-bih-na-dejtonske-postavke-1359528
RUN FOREST RUN
Bitno je da ga je Dodo proglasio ambasadorom RS a ista nije država pa je to smijeh i sad mu Putin da orden dakle neku važnost i sad će on guzit američku ambasadu, Komšića, sarjevsju čaršiju i globalnu kabalu a ovi već pjene jer ih je Hrvatska odjebala zbog Komšića
[size=44]Diplomatska ofenziva: Amerika vraća susjednu BiH na dejtonske postavke?[/size]
PIŠE DW
30. siječnja 2024.
U iznenadni posjet BiH dolazi i pomoćnik američkog državnog tajnika, James O‘Brien, "otac" Dejtonskog mirovnog sporazuma. Sredinom ovog mjeseca uputio je poruku vlastima, posebno Miloradu Dodiku.
"Mislim da umjesto napretka vidimo neke političare kojima nedostaje kruha ili ideja; oni nude cirkus", smatra on, posebno se u tom kontekstu osvrćući na Dodika.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/diplomatska-ofenziva-amerika-vraca-susjednu-bih-na-dejtonske-postavke-1359528
RUN FOREST RUN
2014-04-11
Zašto misliš da ovaj dolazi u iznenadni posjet ?
Jer mu se dolazi vamo il ga globalna kabala poslal jer im je panika
RUN FOREST RUN
ISKOPAT ĆU VAM OČI ZBOG KOMŠIĆA
Jer mu se dolazi vamo il ga globalna kabala poslal jer im je panika
RUN FOREST RUN
ISKOPAT ĆU VAM OČI ZBOG KOMŠIĆA
2014-04-11
TO TI JE KO MOMAK I CURA
ON JU KAO NEŠTO KUVA PA ONA NEĆE I ETO KAO ODJEBI I ONA ĆE OPET KOMŠIĆA
I SAD KAD JE SHVATILA DI JE SAD ONA TRĆI
RUN FOREST RUN
LP od GF5
ON JU KAO NEŠTO KUVA PA ONA NEĆE I ETO KAO ODJEBI I ONA ĆE OPET KOMŠIĆA
I SAD KAD JE SHVATILA DI JE SAD ONA TRĆI
RUN FOREST RUN
LP od GF5
2014-04-11
Ja sam general galakasije
Digne li meni netko tlak tako da mi skoči živac totalno bez povratka na tu jebačinu u zdrav mozak PUZAT ĆE PRED CIJELIM SVIJETOM I CIJELI SVIJET ĆE GA GLEDATI KOLI JE JADO IL JADA OD UMIŠLJENIOSTI JER JE MENI REKLA DA IL REKLI IL REKAO DA ODJEBEM A BIO SAM FER ( TRI PUTA TOLERIRAT PREGLASAVANJE HRVATA ITD )
SAD ĆEŠ TRČAT
RUN FOREST RUN
RUN FOREST RUN
Digne li meni netko tlak tako da mi skoči živac totalno bez povratka na tu jebačinu u zdrav mozak PUZAT ĆE PRED CIJELIM SVIJETOM I CIJELI SVIJET ĆE GA GLEDATI KOLI JE JADO IL JADA OD UMIŠLJENIOSTI JER JE MENI REKLA DA IL REKLI IL REKAO DA ODJEBEM A BIO SAM FER ( TRI PUTA TOLERIRAT PREGLASAVANJE HRVATA ITD )
SAD ĆEŠ TRČAT
RUN FOREST RUN
RUN FOREST RUN
2014-04-11
TROŠIŠ MOJE VRIJEME
TVOJ GAZDA BIDEN JE GOTOV A TI SI MI DOŠAO SOLIT PAMET O TOME KAKO ČEŠ TI KOMŠIĆA I GRADŽANSKU BIH
GUBI MI SE S OČIJU DA TE NE VIDIM
SMEČE JEDNO
TVOJ GAZDA BIDEN JE GOTOV A TI SI MI DOŠAO SOLIT PAMET O TOME KAKO ČEŠ TI KOMŠIĆA I GRADŽANSKU BIH
GUBI MI SE S OČIJU DA TE NE VIDIM
SMEČE JEDNO
2014-04-11
Ubijte još malo beba po toj Gazi
Niste odavno
Niste odavno
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:
Vulin je tvrd lik a takve Putin voli.
Zapad takve ne moze da kupi, osim tetke iz Kanade.
Ko ti dao pare za stan?
Kako ko, pa tetka iz Kanade.
Govorim stalno onim drugosrbijancima iz kruga dvojke da im jepo pas mater umishljenu glupu komunjarskuali badava.To pokvareno i glupo ko ovi 'rvati,umislili da su neka srpska elita .Kazem,halo idioti srpski ,ako ne znate tko je pravi Srbin samo gledajte koga najvishe mrze 'rvati i shiptari te oni bosanski mudzosi i znat cete sve.Ali badava,to navalilo u Evropu misleci kao onomad 'rvati da ce dzabalebariti ,cheshati jaja i da ce svi voziti BMW-eje,Mechke,Porsche,Ferarije itd.Bolesno za popizdit iako vide kako su hrvati najebali ali i oni hoce da tako najebu,chisto bratstvo i jedinstvo.;;;;))) Vulin pravi srpski vitez:::)))
AfD financiraju Rusi i Putin
ova DAVA je od Truaka i Erdogana
Koliko to ove dvije stranke mogu imati podrsku, glasaca ?
Jebeno za kabalu.
Jebeno za kabalu.
YekeYeke-
2019-05-13
YekeYeke wrote:AfD financiraju Rusi i Putin
Jebeno za kabalu.
Jebo te sta treba financirati AFD,znam te schwabe od prije.Kada mu uzmesh jedan pfenig jebat ce ti mater skroz a kamo li da baueru oduzmesh podsticaje bez kojih ne moze prezivjeti a kamo li biti konkurenta.Nema se vishe jebaji ga plajte.
Njemački savezni ministar Schneider: Jednostavno nemamo više novca.
https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/hart-aber-fair-ampel-minister-wir-haben-einfach-kein-geld-mehr-86959558.bild.html
I ne samo Njemachka u kurcu,mada me jedino brinu hrvati,neshto chkome,a to je najopasnije kod njih kad izlete na ulice onda sve unishtavaju pred sobom da bi izbacili onaj bijes skupljen godinama u sebi.
Ključa Europa: Veliki udari paraliziraju četiri moćne zemlje.Širom zapadne Europe u tijeku su veliki štrajkovi. Poljoprivrednici u Francuskoj izveli su stotine traktora na ceste, čime je započela blokada glavnih prometnica i "opsada Pariza", a štrajk poljoprivrednika stigao je i do Bruxellesa.U Britaniji je počeo tjedan štrajka u željeznici, au Njemačkoj zaštitari zračne luke obustavljaju rad u četvrtak.
London u blokadi
https://twitter.com/NickDixonITV/status/1752232763460108469
Pariz u kurcu i govnima
https://twitter.com/Xx17965797N/status/1752346876446146669
YekeYeke likes this post
ne govorim švapski. šta kaže ?mentalitet wrote:YekeYeke wrote:AfD financiraju Rusi i Putin
Jebeno za kabalu.
Jebo te sta treba financirati AFD,znam te schwabe od prije.Kada mu uzmesh jedan pfenig jebat ce ti mater skroz a kamo li da baueru oduzmesh podsticaje bez kojih ne moze prezivjeti a kamo li biti konkurenta.Nema se vishe jebaji ga plajte.
Njemački savezni ministar Schneider: Jednostavno nemamo više novca.
https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/hart-aber-fair-ampel-minister-wir-haben-einfach-kein-geld-mehr-86959558.bild.html
YekeYeke-
2019-05-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Agresivno ponašanje Vulina!SDA napala Vulina i poručila mu:Granica Srbije zauvijek će ostati na Drini
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Brnabicka smenjuje Vulina
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Agresivno ponašanje Vulina!SDA napala Vulina i poručila mu:Granica Srbije zauvijek će ostati na Drini
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Brnabicka smenjuje Vulina
Page 2 of 3