Putin odlikovao Vulina
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Putin odlikovao Vulina
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2024&mm=01&dd=30&nav_category=11&nav_id=2473741&utm_source=stare_preporuke&utm_medium=b92_mozda_vas_zanima&utm_campaign=b92_stare_preporuke
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Službenik-
2022-02-24
Re: Putin odlikovao Vulina
Mora mu ( Putin, Rusija, ruska vojska ) dati nekako legitimitet nakon šta ga je Dodik imenovao ambasadorom RS.
Dodik imenovao Vulina za senatora Republike Srpske
Malo ćemo da jebemo sarajevsku čarčiju na tanane ( Komšić i ekipa ).
Ne obazirite se na tu medalju. To nije za vas. To je za njih ( Komšić i sarajevska čaršija, američka ambasada u Sarajevu, globalna kabala iza toga svega koja s time upravlja iz centra moći itd ).
Ne obazirite se na tu medalju. To nije za vas. To je za njih ( Komšić i sarajevska čaršija, američka ambasada u Sarajevu, globalna kabala iza toga svega koja s time upravlja iz centra moći itd ).
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Taj koji mu je dao medalju je glavni KGB.
Ja sam general GF5.
Znam šta se dešava jer je GF5 inkarniranirani anđeo Znanja.
Amerikanci prisili Vučica da ovog makne s čela obavještajne službe Srbije i Dodik koji je Putinov pijun ( recimo mada mora gledat i Hrvatsku da je s nama ok jer onda je potpuno miran dakle mora gledat mene jel reagiram ili ne ) njega po njegovoj naredbi stavi kao počasnog ambasadora RS ( RS je entitet, samo države imaju ambasadore, ovo je diplomatska igra sad ) i Putin mu da medalju dakle legitimitet jer sad Amerikanci gledaju.
Malo sapunamo dasku Komšiću i globalnoj kabali.
Sve je pod kontrolom.
Vulin je idiot i odron al ovdje je baš takav super jer im sve ovo diže TLAK.
VAZELJIN.
Ja sam general GF5.
Amerikanci prisili Vučica da ovog makne s čela obavještajne službe Srbije i Dodik koji je Putinov pijun ( recimo mada mora gledat i Hrvatsku da je s nama ok jer onda je potpuno miran dakle mora gledat mene jel reagiram ili ne ) njega po njegovoj naredbi stavi kao počasnog ambasadora RS ( RS je entitet, samo države imaju ambasadore, ovo je diplomatska igra sad ) i Putin mu da medalju dakle legitimitet jer sad Amerikanci gledaju.
Sve je pod kontrolom.
VAZELJIN.
2014-04-11
Ne sekirajte se.
Reka san da će dobit batina bilo tko tko mi ovdje počme pričat o ratu i to radit.
Samo budala radi rat ispred svoje kuće.
Spavajte mirno.
Reka san da će dobit batina bilo tko tko mi ovdje počme pričat o ratu i to radit.
Samo budala radi rat ispred svoje kuće.
Spavajte mirno.
2014-04-11
Najveća vest je potvrda da se Srbiji isporučuju PVO sistemi iz Kine i Rusije. Predsednik Adem Vuchiqi je izjavio da ‘‘smo blizu da kompletiramo tri baterije FK-3 koji su nam od velikog značaja za PVO‘‘, dodao je i da je ruski sistem za elektronsko ometanje Repelent „u našim rukama“ i da ćemo javnosti biti prikazan 15. februara u Nišu.
https://tangosix.rs/2024/30/01/Suljo-blizu-smo-kompletiranja-tri-baterije-fk-3-repelent-je-u-nasim-rukama-nabavljen-je-kineski-pvo-sistem-hq-17/#google_vignette
Putin želi ometat NATO ovdje iza njihovih leđa dakle ne daje ovo Vuččicu radi njega nego su srpske obavještajne službe i avijacija i PZO i to pod kontrolom Putina,
Američki problem. Ne moj. Mene živo boli kurac. Nema šta ometat. Može doć i popit kavu, sve ću mu reč. Jebe se mene. Meni je sve ravno. Ja sam general galaksije.
https://tangosix.rs/2024/30/01/Suljo-blizu-smo-kompletiranja-tri-baterije-fk-3-repelent-je-u-nasim-rukama-nabavljen-je-kineski-pvo-sistem-hq-17/#google_vignette
Putin želi ometat NATO ovdje iza njihovih leđa dakle ne daje ovo Vuččicu radi njega nego su srpske obavještajne službe i avijacija i PZO i to pod kontrolom Putina,
Američki problem. Ne moj. Mene živo boli kurac. Nema šta ometat. Može doć i popit kavu, sve ću mu reč. Jebe se mene. Meni je sve ravno. Ja sam general galaksije.
2014-04-11
Ja nemam šta skrivat. Šta mislim to i kažem a ti se misli.
Jučer sam napisao jedan post i to će bit tako a on se može nasadit na sto kuraca ako oće. Ne jeben ja to nula posto.
Znači neću ti dirat Krim al ću te vratit na početnu poziciju pa ti laj šta god oćeš.
Trebali bi pričat o nekim drugim stvarima. Recimo ja vas pitam jel vi želite da vas on gađa atomskom i da cijela Europa itd postane prah i pepeo i uništena itd atomskim bombama i drugo ? Onda vi kažete ne želimo i to smo usuglasili. Dakle onda mu nemoj ić na Krim ako to ne želite a sad smo se usuglasili da ne želite. Onda jel mu triba poručiti da je bio zločko i da se takav napad ne isplati i da to nevalja itd ? Onda vi kažete želimo ( jer želite mir a ne ratove i napade i podržavanje kvarnog ponašanja itd itd itd nego želite biti dobri i da drugi budu dobri ) i onda smo i to usuglasili i onda znači moramo ga vratit na početne pozicije prije ovog napada da mu dakle njemu ali i ostalima na površini ove planete pokažemo da se napad ne isplati ( dakle da je bolje živjeti u miru itd ) i da mu je taj napad bio jalov ( jer ćemo ga vratit na početne pozicije ). Eto znači sad smo to usuglasili i svi se s time slažemo i idemo sad dalje.
Neće posal nigdi uteć. Meni se nigdje ne žuri.
Jučer sam napisao jedan post i to će bit tako a on se može nasadit na sto kuraca ako oće. Ne jeben ja to nula posto.
Znači neću ti dirat Krim al ću te vratit na početnu poziciju pa ti laj šta god oćeš.
Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
by RayMabus Yesterday at 22:12Trebali bi pričat o nekim drugim stvarima. Recimo ja vas pitam jel vi želite da vas on gađa atomskom i da cijela Europa itd postane prah i pepeo i uništena itd atomskim bombama i drugo ? Onda vi kažete ne želimo i to smo usuglasili. Dakle onda mu nemoj ić na Krim ako to ne želite a sad smo se usuglasili da ne želite. Onda jel mu triba poručiti da je bio zločko i da se takav napad ne isplati i da to nevalja itd ? Onda vi kažete želimo ( jer želite mir a ne ratove i napade i podržavanje kvarnog ponašanja itd itd itd nego želite biti dobri i da drugi budu dobri ) i onda smo i to usuglasili i onda znači moramo ga vratit na početne pozicije prije ovog napada da mu dakle njemu ali i ostalima na površini ove planete pokažemo da se napad ne isplati ( dakle da je bolje živjeti u miru itd ) i da mu je taj napad bio jalov ( jer ćemo ga vratit na početne pozicije ). Eto znači sad smo to usuglasili i svi se s time slažemo i idemo sad dalje.
Neće posal nigdi uteć. Meni se nigdje ne žuri.
2014-04-11
Ne igraj se s generalom galaksije.
Da sam ti htio probiti tu liniju prošle godine to bih i napravio al mi treba pat pozicija neko vrijeme jer su izbori u demokraciji svako četiri godine.
Rusija nije nikakva ekonomska sila a Zapad ima i ljudstva i tehnike i love više nego ti.
Mogu unovačiti toliku masu ljudi da krenu u juriš i probiju taj pravac a ti to nećeš zaustavit.
Zato
BUDI TIHO.
Da sam ti htio probiti tu liniju prošle godine to bih i napravio al mi treba pat pozicija neko vrijeme jer su izbori u demokraciji svako četiri godine.
Rusija nije nikakva ekonomska sila a Zapad ima i ljudstva i tehnike i love više nego ti.
Mogu unovačiti toliku masu ljudi da krenu u juriš i probiju taj pravac a ti to nećeš zaustavit.
Zato
BUDI TIHO.
2014-04-11
Zajebali su se napadom na Ukrajinu pa sad traže IZLAZ IZ TOG SRANJA
Znam ja to
Ja sam anđeo Znanja
Ja sam vas i sjeba
Čitaj:
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
tema od mjesec dana prije napada
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Znam da ste u govnima.
I to teškim.
Da vam se predstavim:
Nova Duša a to znači promjena i anđeo sam Prijestolnik
Srednje ime mi je
Pakao
DOBRO DOŠLI U ISTI
Znam ja to
Ja sam anđeo Znanja
Ja sam vas i sjeba
Čitaj:
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
tema od mjesec dana prije napada
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Znam da ste u govnima.
I to teškim.
Da vam se predstavim:
Nova Duša a to znači promjena i anđeo sam Prijestolnik
Srednje ime mi je
Pakao
DOBRO DOŠLI U ISTI
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
ŽIVOT JE IGRA
IGRAJMO SE
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
ŽIVOT JE IGRA
IGRAJMO SE
2014-04-11
Longie, koje pivo pijes veceras?
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Ma neko bezveze. Slavim šta je Erdogan napravio : napad je najbolja obrana pa će im se sad kandidrat u eu sabor i u Njemačkoj na izborima.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57044-erdogan-osnovao-stranku-u-njemackoj
Još jedan poklon Putinu s nebesa jer će ovo napraviti dodatni kaos u Europi.
No ne pobjedu kakvu on očekuje ( osvajanje Ukrajine, ruska imperija kurac palac ) nego može reč ja sam ipak pobijedio jer sam promijenio Europu i sačuvao Rusiju koliko toliko od NATO-a.
Ja ni ne želim Krim ko šta anglosasi žele. Miroljubiv sam. S menom se da dogovrit sve. Demiritalizacija Krima il tako šta. Nešto šta paše i njima i meni. Anglosasima to ne bi pasalo jer oni žele ruske resurse i da vladaju svijetom pa im je ovo ZID.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57044-erdogan-osnovao-stranku-u-njemackoj
Još jedan poklon Putinu s nebesa jer će ovo napraviti dodatni kaos u Europi.
No ne pobjedu kakvu on očekuje ( osvajanje Ukrajine, ruska imperija kurac palac ) nego može reč ja sam ipak pobijedio jer sam promijenio Europu i sačuvao Rusiju koliko toliko od NATO-a.
Ja ni ne želim Krim ko šta anglosasi žele. Miroljubiv sam. S menom se da dogovrit sve. Demiritalizacija Krima il tako šta. Nešto šta paše i njima i meni. Anglosasima to ne bi pasalo jer oni žele ruske resurse i da vladaju svijetom pa im je ovo ZID.
2014-04-11
Ne zanima me Krim.
Ne zanima me njegova nafta i plin.
Odi tamo na istok i daj bratu Xi a on je na Pacifiku i tamo će jačat i jebavat Amerikance a oni mene jebu s Komšićem.
I onda dođe Putin i kaže: Jesi li ti to mene NAGUZIO ?
DOBRO JUTRO.
DOBRO JUTRO MOMAK
UPRAVO SI SKUŽIO TKO JE GF5
Ne zanima me njegova nafta i plin.
Odi tamo na istok i daj bratu Xi a on je na Pacifiku i tamo će jačat i jebavat Amerikance a oni mene jebu s Komšićem.
I onda dođe Putin i kaže: Jesi li ti to mene NAGUZIO ?
DOBRO JUTRO.
DOBRO JUTRO MOMAK
UPRAVO SI SKUŽIO TKO JE GF5
2014-04-11
RayMabus wrote:Mora mu ( Putin, Rusija, ruska vojska ) dati nekako legitimitet nakon šta ga je Dodik imenovao ambasadorom RS.
2014-04-11
RayMabus wrote:Taj koji mu je dao medalju je glavni KGB.
Ja sam general GF5.
Sve je pod kontrolom.
VAZELJIN.
2014-04-11
Pustit ću mu ovo.RayMabus wrote:Najveća vest je potvrda da se Srbiji isporučuju PVO sistemi iz Kine i Rusije. Predsednik Adem Vuchiqi je izjavio da ‘‘smo blizu da kompletiramo tri baterije FK-3 koji su nam od velikog značaja za PVO‘‘, dodao je i da je ruski sistem za elektronsko ometanje Repelent „u našim rukama“ i da ćemo javnosti biti prikazan 15. februara u Nišu.
Ne znam oće li NATO štab al ja ću mu pustit. Mislim na Hrvatsku.
Prvo neka se goni u tri pičke materine a drugo jebe mi se šta on misli il ne misli a treće Srbi bi mu ionako jer ih je NATO bombardira sve rekli i bez ove antene ovdje.
2014-04-11
Nek stavi.
Nije on taj tko me zanima.
Zanimaju me ovi Komšičevci.
Zato slavim to šta im je Erdogan ušetao u kokošinjac i osnovao stranku jer mujage i onako ne glasaju za AfD nego za ljevičare, liberale i tako tj šta nije AfD a sad je on ponudio alternativu i sad će za njega a ljevičari će popizdit jer vide da trpanje mujaga da dobiju glasove ne ide njima u prilog kako su oni mislili.
Mene zanima samo klanje Komšičevaca i NIŠTA I NITKO MI NEĆE STATI NA TOM PUTU.
TKO MI STANE NA TOM PUTU NESTAT ĆE KO DA NIKAD NIJE NI POSTOJAO.
STVARAMO NOVI SVIJET.
Nije on taj tko me zanima.
Zanimaju me ovi Komšičevci.
Zato slavim to šta im je Erdogan ušetao u kokošinjac i osnovao stranku jer mujage i onako ne glasaju za AfD nego za ljevičare, liberale i tako tj šta nije AfD a sad je on ponudio alternativu i sad će za njega a ljevičari će popizdit jer vide da trpanje mujaga da dobiju glasove ne ide njima u prilog kako su oni mislili.
Mene zanima samo klanje Komšičevaca i NIŠTA I NITKO MI NEĆE STATI NA TOM PUTU.
TKO MI STANE NA TOM PUTU NESTAT ĆE KO DA NIKAD NIJE NI POSTOJAO.
STVARAMO NOVI SVIJET.
Last edited by RayMabus on 30/1/2024, 18:52; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Stvaramo novi svijet.
AJTE BOG.
---
ŽIVOT JE IGRA
IGRAJMO SE
2014-04-11
Briselska elita u panici
Trpaju mujage s ciljem da oni glasaju za njih a sad im ga je Erdo zakucao
Zato sam toliko oduševljen
Liberali plešu na petposto podrške i sad će im ovi uzet biračk tijelo i Liberali ne prelaze izborni prag
Uopće nije bitno oće li on al oni neće
Trpaju mujage s ciljem da oni glasaju za njih a sad im ga je Erdo zakucao
Zato sam toliko oduševljen
Liberali plešu na petposto podrške i sad će im ovi uzet biračk tijelo i Liberali ne prelaze izborni prag
Uopće nije bitno oće li on al oni neće
2014-04-11
YekeYeke likes this post
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin poslao pomoćnika uruđbenog vodovoda Tataristana da dočeka Acu Vulina
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Agresivno ponašanje Vulina!SDA napala Vulina i poručila mu:Granica Srbije zauvijek će ostati na Drini
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Brnabicka smenjuje Vulina
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Agresivno ponašanje Vulina!SDA napala Vulina i poručila mu:Granica Srbije zauvijek će ostati na Drini
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Brnabicka smenjuje Vulina
Page 1 of 3