b92: "Jutarnji"- Nikolić ne ide u Zagreb zbog Stepinca
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: b92: "Jutarnji"- Nikolić ne ide u Zagreb zbog Stepinca
Onda ništa.dzango wrote:Ero wrote:Postoje stvari u koje se predsjednik druge države niti slučajno ne bi smio miješati.dzango wrote:Nije samo zbog Stepinca. Već i zbog onih tri puta sa Kolindom.Ero wrote:Nakon svega (nije u pitanju samo Nikolićevo laprdanje o Stepincu) ne vjerujem da će biti u prilici kao predsjednik službeno posjetiti Zagreb, odnosno KGK.
Niste čuli da je KGK kad spominjala Nikolićevo vojvostvo i proglašavanje četnika antifašistima,
ili njegovo puškovanje po Antinu - to je isključivo srpski problem, ali je nedopustivo nekompetentno
miješanje u vjerske stvari jednog naroda.
Nikolić vam je i inače štetočina, ne samo kad je HR u pitanju.
Stepinac je stvar odnosa Vatikana i Srbije i nema nikakve veze sa Hrvatskom. Ako vam se neko meša, onda je to Papa koji je Stepinca upotrebio za približavanje Rusima, a ne Toma i Srbija koji imaju svoje mišljenje i ne kriju ga. Dakle, ako imate šza, recite Papi i sa njim to raspravite. Meni se čni da Kolinda strahuje da bi mogla i u Zagrebu da dobije tri puta i da ne zna kako bi to objasnila a ostala domoljubna.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
prihvatamo bez komentara
ne postoji antisrpska rezolucija
koju hrvatska nije prihvatila
pitanje as je duhovno pitanje
a ne svetovno. ali, sa zadovljstvó
prihvatamó prekid pol. odnosa
zbog as. da znate dobice opódmenu
sa zapada da ste kreteni ko sa
granicóm a nas bolit kíta. svakako
ne postoji antisrpska rezolucija
koju hrvatska nije prihvatila
pitanje as je duhovno pitanje
a ne svetovno. ali, sa zadovljstvó
prihvatamó prekid pol. odnosa
zbog as. da znate dobice opódmenu
sa zapada da ste kreteni ko sa
granicóm a nas bolit kíta. svakako
Guest- Guest
Nikakvi odnosi su bolji od neiskrene komunikacije, posebno ako je svađalačka.
ne mozete da prihvatite da ovo nisu devedesete
očigledno je to bolan proces
Guest- Guest
Upravo si naglasio u čemu je problem...pizzon wrote:ne mozete da prihvatite da ovo nisu devedesete
2014-04-23
as je tema za spc i vatikan
a ne vlasti
mi se ne svadjamo
ali ne moze glavni ustaski pop
da bude svetac vatikan neka
to overi ali neće i sad smo mi
krivi. nema problema
a ne vlasti
mi se ne svadjamo
krivi. nema problema
Guest- Guest
Mi smo ti sad malo u NDH do Drine điru, pa ste vi sad najebali, prvo su na redu ovi opskurni portali šta su parazitirali onda ide Republika Srpska.pizzon wrote:as je tema za spc i vatikan
a ne vlasti
mi se ne svadjamo
krivi. nema problema
udba- Posts : 4945
2015-11-10
I kakvu ulogu u svemu tome igra Nikolić?pizzon wrote:as je tema za spc i vatikan
a ne vlasti
mi se ne svadjamo
krivi. nema problema
Da nije veza između Boga i Pape?.
Sjedi s lijeve Bogu, valjda.
Na desnoj ne može, jer je već zauzeta.
2014-04-23
Kobogda ne došo nikad ni ono niti jedan čejen
riplexx- Posts : 3
2015-08-02
Samo da nam kažu jer smijemo slavit oluju ili ne?
Tony Soprano-
2015-08-15
pingvina,pingvina...:)Stanojko wrote:
Nije katolicki kler podrzavao i u nekim slicajevima aktivno ucestvovao u pokolju i pokrstavanju pingvina, vec srba, tako da nas se beatifikacija olosa i te kako zanima...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
dobro nam dosao tomislave...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
i kazu i ovjere...bez toga nista ;-)Tony Soprano wrote:Samo da nam kažu jer smijemo slavit oluju ili ne?
2014-04-12
Makse, svaka čast, ovo me sjetilo na neka davna vremena, vrieme kad smo vjerovali u kaznu za Srbe i Srbiju. Nisu baš kažnjeni kako smo priželjkivali, ali ni ovaj skoro pa pašaluk nije loš.
A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajde vlahu ckomijastreb wrote:Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Papa prolazi, Crkva ostaje. Proći će i ova nepogoda.jastreb wrote:Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
Tocno...ali nekidan se papa ispricavao hrvatima u svezi stepinca..i prakticno je priznao da nema pojma o hrvatima i katolicanstvu i krscanstvu kod njih...valjda ga je neko bocnuo u vatikanu da se malo previse zaigrao s ekumenom i pravoslavcima a ponizava one koji pripadaju katolickoj crkviRegoč wrote:Papa prolazi, Crkva ostaje. Proći će i ova nepogoda.jastreb wrote:Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lako će nas pridobiti trenutačnim proglašenjem Stepinca svetcem.vuksadinare wrote:Tocno...ali nekidan se papa ispricavao hrvatima u svezi stepinca..i prakticno je priznao da nema pojma o hrvatima i katolicanstvu i krscanstvu kod njih...valjda ga je neko bocnuo u vatikanu da se malo previse zaigrao s ekumenom i pravoslavcima a ponizava one koji pripadaju katolickoj crkviRegoč wrote:Papa prolazi, Crkva ostaje. Proći će i ova nepogoda.jastreb wrote:Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
E ,bogumi,neću.vuksadinare wrote:Ajde vlahu ckomijastreb wrote:Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
Kiša je poremetila današnju bauštelu.
Tak da budem doma i budem pisal o negativnim pojavama u puku horbvatskomu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
Page 2 of 6