b92: "Jutarnji"- Nikolić ne ide u Zagreb zbog Stepinca
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: b92: "Jutarnji"- Nikolić ne ide u Zagreb zbog Stepinca
Regoč wrote:Što je, je. Bolje da ste nas 92. zasipali novcem pa da izgradimo spomenik još tada, nego što ste nas zasipali bombama pa pobili cieli razred djece.dzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Ipak korijeni vuku i privlače
Inače, što je tvoje, to je naše, a što je moje-ostaje moje i ničije..
Ostavljam tebi razbacivanje..spomenicima, novcima, etc..
Bolje spomenicima i kulturom, nego bombama mržnjom. Bolje...
Sami ste tražili. Što reče vaš tadašnji ministar policije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.dzango wrote:Sami ste tražili. Što reče vaš tadašnji ministar policije.Regoč wrote:Što je, je. Bolje da ste nas 92. zasipali novcem pa da izgradimo spomenik još tada, nego što ste nas zasipali bombama pa pobili cieli razred djece.dzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Nisam ja tebi još ništa udelio. Pazi šta šričaš po forumu. Ko zna šta će ljudi da pomisle.maggie13 wrote:Onda sigurno misliš na bankudzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Jel'to žicaš davam financiramo spomenike i druge kulturne tekovine? Mislim, s obzirom da ste vi nama to drugo već udijelili..
Ma, može, nismo zlopamtila..
Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.dzango wrote:Sami ste tražili. Što reče vaš tadašnji ministar policije.Regoč wrote:Što je, je. Bolje da ste nas 92. zasipali novcem pa da izgradimo spomenik još tada, nego što ste nas zasipali bombama pa pobili cieli razred djece.dzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Ma jasno, vi ste jadne žrtve vatikansko-kominternovsko-neoliberalne zavjere i propagande protiv svega srbskoga. Di biste vi bili agresori i zločinci!dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.dzango wrote:Sami ste tražili. Što reče vaš tadašnji ministar policije.Regoč wrote:Što je, je. Bolje da ste nas 92. zasipali novcem pa da izgradimo spomenik još tada, nego što ste nas zasipali bombama pa pobili cieli razred djece.dzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Na tvoju sreću, dobro sam odgojena, pa malo pričam..dzango wrote:Nisam ja tebi još ništa udelio. Pazi šta šričaš po forumu. Ko zna šta će ljudi da pomisle.maggie13 wrote:Onda sigurno misliš na bankudzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Jel'to žicaš davam financiramo spomenike i druge kulturne tekovine? Mislim, s obzirom da ste vi nama to drugo već udijelili..
Ma, može, nismo zlopamtila..
2014-04-12
Regoč wrote:Ma jasno, vi ste jadne žrtve vatikansko-kominternovsko-neoliberalne zavjere i propagande protiv svega srbskoga.dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.dzango wrote:Sami ste tražili. Što reče vaš tadašnji ministar policije.Regoč wrote:Što je, je. Bolje da ste nas 92. zasipali novcem pa da izgradimo spomenik još tada, nego što ste nas zasipali bombama pa pobili cieli razred djece.dzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Prilično tačna konstatacija.
Mislim da si me pomiješao s nekim, nisam ti ja domina..B-)dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:
Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.
2014-04-12
Naravno, ima ta konstatacija i stručni naziv: kolektivno ludilo.dzango wrote:Prilično tačna konstatacija.Regoč wrote:Ma jasno, vi ste jadne žrtve vatikansko-kominternovsko-neoliberalne zavjere i propagande protiv svega srbskoga.dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.dzango wrote:Sami ste tražili. Što reče vaš tadašnji ministar policije.Regoč wrote:Što je, je. Bolje da ste nas 92. zasipali novcem pa da izgradimo spomenik još tada, nego što ste nas zasipali bombama pa pobili cieli razred djece.dzango wrote:Ih bre, kakva si. Nije iz džepa...maggie13 wrote:Ništa..guja u džepu, kako si i rekaodzango wrote:OK. Ali red je da daš malo. Ne budi stipsa.maggie13 wrote:Isti si Nole..dzango wrote:Što je tvoje, to je moje. Sve je to naše.maggie13 wrote:Ok, imena nisu važna..važno da se zna koji su to teritoriji..moji..dzango wrote:Koji koreni? Meni su svi koreni u Srbiji. Jedino ako računaš Veliku Srbiju. Ja to zbog tebe,maggie13 wrote:Što je,džani? Dosadno tamo kod vasdzango wrote:Samo ispravljam vaše nepoznavanje maternjeg jezika. Srpskog.Regoč wrote:Ipak, drago mi je da Srbi uče hrvatski, ipak je to europski jezik.
Nisam ni rekao da jesi. Rekoh mu da pita. Možda ga ti uputiš gde treba.maggie13 wrote:Mislim da si me pomiješao s nekim, nisam ti ja domina..B-)dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:
Ma da, hoće to tako, dođe ženi da ju siluju, a narodu da ga istriebe. Ludi ljudi, što ćeš.
Što mučiš čovjeka, da gubi vrijeme..očito ti imaš iskustva i saznanja o istima..dzango wrote:Nisam ni rekao da jesi. Rekoh mu da pita. Možda ga ti uputiš gde treba.maggie13 wrote:Mislim da si me pomiješao s nekim, nisam ti ja domina..B-)dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:
Ionako mi se čini dato samo tebe i zanima..
2014-04-12
Koji je papa u povijesti prvi počeo obletavati džamije? I koji je papa prvi i jedini pred širokim auditorijem javno poljubio Koran?vuksadinare wrote:Ne radi se tu samo o stepincu......jebote zove mundjose u europu a sto ih nije pozvao u juznu ameriku,argentinu..plati im brodsku i avionsku kartu..quratz moj..jebote on se ide ispricavat nakon stete koju je nanio nepoznavajuci odnose na ovim prostorom nego juznoamerickim populizmom...jos se uortaci s velikosrbinom irinejem koji je to bio i prije nego sto je patrijarh postao....ajd hvala bogu sto ne papan starudija pa ce na ahiret prijejastreb wrote:Stepinac uopće nije poznat u katoličkom/kršćanskom svijetu.vuksadinare wrote:Tocno...ali nekidan se papa ispricavao hrvatima u svezi stepinca..i prakticno je priznao da nema pojma o hrvatima i katolicanstvu i krscanstvu kod njih...valjda ga je neko bocnuo u vatikanu da se malo previse zaigrao s ekumenom i pravoslavcima a ponizava one koji pripadaju katolickoj crkviRegoč wrote:Papa prolazi, Crkva ostaje. Proći će i ova nepogoda.jastreb wrote:Pa već sam napisao. Možete prijeći na pravoslavlje i brojno pojačati HPC,možete prijeći na protestantizam,ili (budući ste i inače skloni separaciji) oformiti neku narodnu hrvatsku katoličku crkvu.Regoč wrote:A što se tiče Stepinca, odnose treba zahladiti i s Đorđem Bergoljom, nek putuje kamo želi, ali ne preko naših svetacah.
Tko vas drži?
Osim u zemljama bivše Jugoslavije.
Pitaj prosječnog Brazilca,Portugalca,ili Maltežanina za Lojzeka i vidjet ćeš da 95% za njega nikad nije čulo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zna se ko ovde voli da komanduje i da uvek bude po njenom.maggie13 wrote:Što mučiš čovjeka, da gubi vrijeme..očito ti imaš iskustva i saznanja o istima..dzango wrote:Nisam ni rekao da jesi. Rekoh mu da pita. Možda ga ti uputiš gde treba.maggie13 wrote:Mislim da si me pomiješao s nekim, nisam ti ja domina..B-)dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:
to su vec karakterne osobine..B-)dzango wrote:Zna se ko ovde voli da komanduje i da uvek bude po njenom.maggie13 wrote:Što mučiš čovjeka, da gubi vrijeme..očito ti imaš iskustva i saznanja o istima..dzango wrote:Nisam ni rekao da jesi. Rekoh mu da pita. Možda ga ti uputiš gde treba.maggie13 wrote:Mislim da si me pomiješao s nekim, nisam ti ja domina..B-)dzango wrote:Ima toga. Zove se sado-mazo. Ja i nisam neki ljubitelj ali pitaj Megi.Regoč wrote:
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
Page 6 of 6