Hasanbegović: Tuđmanova politika je bila fokusirana na rušenje džamija i podjelu BiH
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Hasanbegović: Tuđmanova politika je bila fokusirana na rušenje džamija i podjelu BiH
Regoč wrote:Zar je neka novost da se Tuđmanova politika razlikovala od Pavelićeve? Nove okolnosti, nove odluke.epikur37 wrote:A lipo sam ja rekao, moj me instinkt nikad ne vara.Zovko wrote:imamo izjavu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da je Tuđmanova politika, za razliku od Pavelićeve, bila fokusirana na “rušenje džamija i diobu Bosne”.
Veliš nisu više aktualne 90-te, nove su okolnosti treba se vratiti u 40-te.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Hasanbegović: Tuđmanova politika je bila fokusirana na rušenje džamija i podjelu BiH
Sad su na redu praktični problemi i potezi. Recimo, skidanje Radmana je ovoga trenutka prioritet svih prioriteta.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zar je neka novost da se Tuđmanova politika razlikovala od Pavelićeve? Nove okolnosti, nove odluke.epikur37 wrote:A lipo sam ja rekao, moj me instinkt nikad ne vara.Zovko wrote:imamo izjavu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da je Tuđmanova politika, za razliku od Pavelićeve, bila fokusirana na “rušenje džamija i diobu Bosne”.
S provokacijama nastavi poslije, ništa nećeš bitnijeg propustiti.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Izravno iz partijske ćelije.sitting_bull wrote:kaja_333 wrote:Da, al bitno da smo mi u prošlosti. Pavelic im ne izlazi iz usta a nema ga 70 godina. Izgleda da su im stvarno ustaše neophodne da opravdali svoje postojanje.
pavelića nema, ali ima onih koji mu idu na mise i nose obilježja njegova vremena i njegove vladavine, a rođeni su kad je već i ex-yuga bila mrtva.
mentalni sklop koji hrane katolička crkva i profašistički sljedbenici se njeguje i čuva i zato se stvara metež podvaljivanjem neke nove jugoslavije uprkos nikakvoj šansi da se od neovisnih 7 država opet sastavi.
zato je šansa za povratak fašizma realna sve dok se sa oltara zaziva novi domovinski rat (protiv koga???) i dok se izmišlja crvena opasnost od bivših suradnika pbavještajnih službi ex-yu.
nisu valjda analitičari iz austrije, njemačke i francuske isto komunjare kad javno govore o povratku ultradesnice u hrvatskoj i uspoređuju to sa povratkom ekstremne desnice u poljskoj i mađarskoj.
možda to i objašnjava zašto se plavuša sa pantovčaka toliko zalaže za suradnju upravo s njima...
O ovome govori Gjenero u temi ispod.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Sta kaze Hasan? Kad ce nova dzamija u zOgrebu?
Hasane samo pili.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Tko to govori? Nemoj agitpropovski baljezgati, laži moraju imati smisla da bi bile uvjerljive, Đilase.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zar je neka novost da se Tuđmanova politika razlikovala od Pavelićeve? Nove okolnosti, nove odluke.epikur37 wrote:A lipo sam ja rekao, moj me instinkt nikad ne vara.Zovko wrote:imamo izjavu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da je Tuđmanova politika, za razliku od Pavelićeve, bila fokusirana na “rušenje džamija i diobu Bosne”.
Pa sad, da bi bilo za naciju korisnije da su se i muslimani integrirali u Hrvate je valjda samo Epikuru nejasno.epikur37 wrote:Hasanbegović ovdje vrlo jasno preferira Pavelića i ustaše u odnosu na Tuđmana i RH.
U Zagrebu džamija stoji bez obzira na Pavelića, a i u antifašističkoj Rieci, i bez Pavelića, mogu se pohvaliti najljepšom džamijom na Jadranu.epikur37 wrote:abraham wrote:Nista, gradit dzamiju na rivi u Splitu. Moze i na Kalargi.
Hasanbegović bi to lijepo okrunio onako kao Pavelić, on je znao.
Ipak je Tuđman bio Brozov general a novi ministar je obožavalac Pavelića. Ma koliko se posle Tuđman prao i bio ustaša iz petnih žila.epikur37 wrote:Zovko wrote:imamo izjavu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da je Tuđmanova politika, za razliku od Pavelićeve, bila fokusirana na “rušenje džamija i diobu Bosne”.
A lipo sam ja rekao, moj me instinkt nikad ne vara.
Da, tako da imamo Srbiju na Uni, baš mudro. Ako bude podjele, moramo osigurati da zapadna Bosna i zapadna Hercegovina idu Hrvtaskoj, o ostalom se možemo pogađati.marcellus wrote:kasnije sam skužio da bi bilo bolje za sve uključujući bošnjake da se to podijelilo
Epi jednostavno ne može svoj jal više zadržati u sebi kao ni masu antifa koji ubacuju pavelića u priču ne bi li dikreditirali i današnju vladu a ppoglavito novog ministra kulture. Imamo novost za njih, stekli smo imunitet na te pizdarije koje rade.Regoč wrote:Tko to govori? Nemoj agitpropovski baljezgati, laži moraju imati smisla da bi bile uvjerljive, Đilase.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zar je neka novost da se Tuđmanova politika razlikovala od Pavelićeve? Nove okolnosti, nove odluke.epikur37 wrote:A lipo sam ja rekao, moj me instinkt nikad ne vara.Zovko wrote:imamo izjavu ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da je Tuđmanova politika, za razliku od Pavelićeve, bila fokusirana na “rušenje džamija i diobu Bosne”.
Guest- Guest
Nije bolja, gora je, Zadrom ne vlada Partija već 70 godinah.abraham wrote:Sto je Rijeka bolja od Zadra???
Ali Antiše Starčevića, da ne bude zabune.marcellus wrote:pa oni su antišino cvijeće, ne franjino, franji su bili korov jebiga...epikur37 wrote:Molim te pojasni forumu?marc wrote:pa jasno zašto je njemu bliži antiša nego franjo
upravo_sa_jebachine wrote:gle samo pjenu koju ova ekipa baca protiv njega, to ti sve govori.
Ovdje vrijedi ona narodna, ili si sa nama ili si protiv nas. Ja sam na strani Hase u ovom ideološkom ratu
Je li to neka šumadijska iz Karađorđeva ustanka?jastreb wrote:A čujte,ja više ne mogu zapjevati onu "Đe sam rođen tu džamije nema".
Pa čuj, tamo nema feminizma i rodne ideologije.debotoijusto wrote:jos samo da izjavi da ima ISIS i dobrih stvari...
Je li takva i SDP-ova vlast?upravo_sa_jebachine wrote:
On je sam po sebi sprd.upravo_sa_jebachine wrote:jbt ja pita iz sprda a ti stvarno bio, aj neka,debotoijusto wrote:nelose
dosta ljudi ( za nesto u org. misli 1917g. pred oktobarsku ) lipo vrime , vidija neke sto inace ne srecem , uglavnom zajebancija no ima i onih u panicnom strahu podosta
Pa samo je Rakićki došlo 5000, kažu Partijini mediji, za Zlaju bi bilo i više.Iknarov svjedok wrote:Eto vidiš,kad treba prosvjedovati zaantifašističku stvar,njih nigdje,to je hvala što antifašisti redovno sudjeluju na gay prideu.debotoijusto wrote:organizirano mislis ?Iknarov svjedok wrote:A jeli bilo ovih iz gay udruga ?
ne ili nisam vidio
No mislim kako će uskoro i desničari napraviti kontra prosvjed,odnosno skup potpore Hasan..i kako se ono dalje zove.
Sad ti je i Tuđman dobar? Nitko se Tuđmana ne odriče, on je jedan u nizu, onaj koji je dotkao petu granu. Nitko njega nikada neće moći osporiti.epikur37 wrote:Da, crni dio desnice vidim podržava Hasanbegovića, vrlo lako se odriče i Tuđmana jer njima je Tuđman u stvari bio kompromis kao i njegova Hrvatska.
A što je tebe briga za posljedice, pobjeći ćeš kao i iz Soli.epikur37 wrote:No izvolte...samo prihvatite odgovornost za posljedice.vuksadinare wrote:Jel si ti za kompromis s onima koji podrzavaju one koji su ti pobili pola familije...ili zatvarali..ili gubili poslove zbog krivo izgovorene rijeci..ili pjesme...najlakse je rec..' zaboravimo to i pomirimo se ' a steta nije sankcionirana i naplacenaepikur37 wrote:Ideološka poruka Hasanbegovićevog imenovanja postaje sve razvidnija...ono što je Tuđman sagradio i spojio, temelj današnje Hrvatske, rasklimava se i urušit će se u sve jačem kidisanju crnih i crvenih.
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
Page 6 of 12