Hasanbegović: Tuđmanova politika je bila fokusirana na rušenje džamija i podjelu BiH
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Hasanbegović: Tuđmanova politika je bila fokusirana na rušenje džamija i podjelu BiH
Evo i mene...ako smijem?Trinity wrote:Ima nas !dijagram wrote:Dobro de, ne dirajte mi ravnicu:)Trinity wrote:kaja_333 wrote:I ja:)Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Hasanbegović: Tuđmanova politika je bila fokusirana na rušenje džamija i podjelu BiH
tamburica u panonskoj Hrvatskoj,gusle u dalmatinskoj.obozavam i jedno i drugo Hrvatsko glazbalo.Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
pozdrav horni..;)
Last edited by max123 on 2/2/2016, 19:04; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A šta s tobom...Ero wrote:Evo i mene...ako smijem?Trinity wrote:Ima nas !dijagram wrote:Dobro de, ne dirajte mi ravnicu:)Trinity wrote:kaja_333 wrote:I ja:)Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
Trinity-
2014-04-17
JA ti govorim o stavu svjetske histroiografije. I to ti je tako svuda. Sve drugo glede toga je njima izmišljotina Tita I njegovih komunista. I boli tamo nekoga kita za hrvatsku kolektivnu svijest.tre911 wrote:Pogrešno, jebo tita i partiju, dražo je koljač u kolektivnoj hrvatskoj svijesti zbog onoga što je radio i što su ljudi naraštajima prenosili a ne zbog toga što je to tito rekoaRingo10 wrote:Što se tiče Draže ima jedna problem koji tupavi Hrvati ne detektiraju jer nemaju mentalni kapacitet za to.tre911 wrote:
Klasične pizdarije, ne voliš tita odma si pavelićev, ubacuju ga u priču gdje god stignu po naputku iz centrale pa se stječe dojam da je ovo nova NDH iako niko na desnoj strani ne priča o Paveliću a kamoli da se ide u projekte NDH, niko ne priča o rehabilitaciji ustaša dočim oni koji su rehabilitiral koljača dražu arlauču sve u 16 o ustašluku i fašizmu, oni koji veličaju koljača tita ti imputiraju da si pavelićevac i slične pizdarije, fašist, klerofašist,filoustaša,...
Oni idu onom linijom - e Srbi su rehabilitirali koljača Dražu pa šta oni imaju da arlauču itd ...itd...
Draža je koljačem proglašen samo u Titovoj eseferjot tvorevini. To nigdje drugdje nije prihvaćeno I danas se u anglosaksonskoj historiografiji smatra antihitlerovskim saveznikom. To prihvaća I sav ostali svijet.
Nekada su socijalističke
Hrvati odricanjem od NOPa ostaju bez ijednog.
Jer, Poistovjećivanje ustaša I četnika koje je karakteriziralo bivšu SFRJ nigdje više u svjetskoj histroiografiji ne prolazi.
Možemo reći da nas boli ...ac, ali onda nemjojmo da se bunimo I pametujemo. zemlje prihvaćali stanovište jugo-komunista o četnicima I Draži ali više ne jer ti režimi tamo više ne egzistiraju..
Srbi mrze partizane ali ih se ne odriču, taman posla. A rehabilitacijom četnika dobivaju dva antifašistička pokreta.
Hrvati se odriču NOPa jer se ti nisu borili za RH i zbog toga jer su poklali parstoi tisuća Hrvata. Jel tebi normalno da se ne odričeš prijatelja pedofila koji ti je silovao ili ubio djete a samo zato jer je eto on kao tebi pomogao u nekom trenutku života? To je potpuno bolesno razmišljanje kako se nama pokušava prezentirati. Druga bi stvar bila da se koljači iz NOPa osude, da se povjesno stave na pravo mjesto ali neee, to nema šanse da se dogodi, oni svi ko jedan da su antifašisti i tui priča staje usprkos ispunjenim jamama duž cijelog križnog puta ali i šire.
Doduše opet ve,lim možemo to ignorirati ali onda nema žalopojki kad nam se nešto ne sviđa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bit ću dobar...časna pionirska.Trinity wrote:A šta s tobom...Ero wrote:Evo i mene...ako smijem?Trinity wrote:Ima nas !dijagram wrote:Dobro de, ne dirajte mi ravnicu:)Trinity wrote:kaja_333 wrote:I ja:)Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
2014-04-23
Ma neka je ona takva, to nije ispravno i to treba mjenjati, ako se sa aušivica mogla skinuti tploča o 6 milijuna ubijenih židova onda se može i na konto dokaza o masovnim egzekucijama i promjeniti mišljenje o NOPu i ostalim sranjima koja se prikazuju kao nešto normalno.Ringo10 wrote:JA ti govorim o stavu svjetske histroiografije. I to ti je tako svuda. Sve drugo glede toga je njima izmišljotina Tita I njegovih komunista. I boli tamo nekoga kita za hrvatsku kolektivnu svijest.tre911 wrote:Pogrešno, jebo tita i partiju, dražo je koljač u kolektivnoj hrvatskoj svijesti zbog onoga što je radio i što su ljudi naraštajima prenosili a ne zbog toga što je to tito rekoaRingo10 wrote:Što se tiče Draže ima jedna problem koji tupavi Hrvati ne detektiraju jer nemaju mentalni kapacitet za to.tre911 wrote:
Klasične pizdarije, ne voliš tita odma si pavelićev, ubacuju ga u priču gdje god stignu po naputku iz centrale pa se stječe dojam da je ovo nova NDH iako niko na desnoj strani ne priča o Paveliću a kamoli da se ide u projekte NDH, niko ne priča o rehabilitaciji ustaša dočim oni koji su rehabilitiral koljača dražu arlauču sve u 16 o ustašluku i fašizmu, oni koji veličaju koljača tita ti imputiraju da si pavelićevac i slične pizdarije, fašist, klerofašist,filoustaša,...
Oni idu onom linijom - e Srbi su rehabilitirali koljača Dražu pa šta oni imaju da arlauču itd ...itd...
Draža je koljačem proglašen samo u Titovoj eseferjot tvorevini. To nigdje drugdje nije prihvaćeno I danas se u anglosaksonskoj historiografiji smatra antihitlerovskim saveznikom. To prihvaća I sav ostali svijet.
Nekada su socijalističke
Hrvati odricanjem od NOPa ostaju bez ijednog.
Jer, Poistovjećivanje ustaša I četnika koje je karakteriziralo bivšu SFRJ nigdje više u svjetskoj histroiografiji ne prolazi.
Možemo reći da nas boli ...ac, ali onda nemjojmo da se bunimo I pametujemo. zemlje prihvaćali stanovište jugo-komunista o četnicima I Draži ali više ne jer ti režimi tamo više ne egzistiraju..
Srbi mrze partizane ali ih se ne odriču, taman posla. A rehabilitacijom četnika dobivaju dva antifašistička pokreta.
Hrvati se odriču NOPa jer se ti nisu borili za RH i zbog toga jer su poklali parstoi tisuća Hrvata. Jel tebi normalno da se ne odričeš prijatelja pedofila koji ti je silovao ili ubio djete a samo zato jer je eto on kao tebi pomogao u nekom trenutku života? To je potpuno bolesno razmišljanje kako se nama pokušava prezentirati. Druga bi stvar bila da se koljači iz NOPa osude, da se povjesno stave na pravo mjesto ali neee, to nema šanse da se dogodi, oni svi ko jedan da su antifašisti i tui priča staje usprkos ispunjenim jamama duž cijelog križnog puta ali i šire.
Doduše opet ve,lim možemo to ignorirati ali onda nema žalopojki kad nam se nešto ne sviđa.
Guest- Guest
Samo nemoj gange...nešto me žulja uho...Ero wrote:Bit ću dobar...časna pionirska.Trinity wrote:A šta s tobom...Ero wrote:Evo i mene...ako smijem?Trinity wrote:Ima nas !dijagram wrote:Dobro de, ne dirajte mi ravnicu:)Trinity wrote:kaja_333 wrote:I ja:)Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
Trinity-
2014-04-17
Ajde, malo gange i ne moras na aerobik:)Trinity wrote:Samo nemoj gange...nešto me žulja uho...Ero wrote:Bit ću dobar...časna pionirska.Trinity wrote:A šta s tobom...Ero wrote:Evo i mene...ako smijem?Trinity wrote:Ima nas !dijagram wrote:Dobro de, ne dirajte mi ravnicu:)Trinity wrote:kaja_333 wrote:I ja:)Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ajde, malo gange i ne moras na aerobik:)
Kakav aerobik...nisam ti ja neka metro... :)
Trinity-
2014-04-17
A sto ja znam, zar ima koja da nije:)Trinity wrote:dijagram wrote:Ajde, malo gange i ne moras na aerobik:)
dijagram-
2015-08-09
cccc...mislila sam da si upućeniji...dijagram wrote:A sto ja znam, zar ima koja da nije:)Trinity wrote:dijagram wrote:Ajde, malo gange i ne moras na aerobik:)
Trinity-
2014-04-17
U sto, tvoju osobnost, pa otkud bih znao:)Trinity wrote:cccc...mislila sam da si upućeniji...dijagram wrote:A sto ja znam, zar ima koja da nije:)Trinity wrote:dijagram wrote:Ajde, malo gange i ne moras na aerobik:)
dijagram-
2015-08-09
Dobra je za čišćenje, ako je to problem...Trinity wrote:Samo nemoj gange...nešto me žulja uho...Ero wrote:Bit ću dobar...časna pionirska.Trinity wrote:A šta s tobom...Ero wrote:Evo i mene...ako smijem?Trinity wrote:Ima nas !dijagram wrote:Dobro de, ne dirajte mi ravnicu:)Trinity wrote:kaja_333 wrote:I ja:)Starhemberg wrote:Tamburice, ja sam više panonski tip.kaja_333 wrote:A horn ti sluša te ko ja negdje.
2014-04-23
Austrijski Der Standard pisao je ovih dana o Hasanbegoviću kao povjesničaru “koji obožava ustaše”, ali je veliki protivnik stvaranja trećeg entiteta za Hrvate u Bosni i Hercegovini.
Vjerojatno će biti Karamarkova produžena ruka za HDZ-ovu politiku u Bosni i Hercegovini.
Paradoksalno je da je Hasanbegović dobio najjaču potporu od hercegovačkih intelektualaca koji su poznati po promicanju ideja o ostvarenju trećeg entiteta u Bosni i Hercegovini.
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/jure-zovko/panem-et-circenses-treba-nam-jos-rasprava-o-partizanima-ustasama-893016
-----------------------
Hercegovci ko telad, reci im da podrže Hasanbegovića i da će ispast najveći Hrvati ....odmah lete :D
Nema veze što im ista politika ide u direkt u leđa.
Još će njih Hasanče postrojit u Sarajevu :)
Vjerojatno će biti Karamarkova produžena ruka za HDZ-ovu politiku u Bosni i Hercegovini.
Paradoksalno je da je Hasanbegović dobio najjaču potporu od hercegovačkih intelektualaca koji su poznati po promicanju ideja o ostvarenju trećeg entiteta u Bosni i Hercegovini.
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/jure-zovko/panem-et-circenses-treba-nam-jos-rasprava-o-partizanima-ustasama-893016
-----------------------
Hercegovci ko telad, reci im da podrže Hasanbegovića i da će ispast najveći Hrvati ....odmah lete :D
Nema veze što im ista politika ide u direkt u leđa.
Još će njih Hasanče postrojit u Sarajevu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Cuj kako gdje..recimo bosnjaci u posavini su bez problema ratovali pod sahovnicom..recimo od 500 poginulih u 103 derventskoj hvo brigadi poginulo je 198 bosnjaka...u bihackoj hvo brigadi je bilo i 25 % bosnjaka u 4 godine rata...znaci moglo se i drugdje a zasto nije zreba pitat i hrvate i bosnjake...ali moglo se posavina i bihac su primjeri
vuksadinare- Posts : 100333
2015-09-08
Mozda sto su bili blize hrvatskoj i vise orjentitani prema njoj
2015-09-08
Moje je mišljenje da je to stoga što su ti dijelovi bili odsječeni od Sarajeva.vuksadinare wrote:Cuj kako gdje..recimo bosnjaci u posavini su bez problema ratovali pod sahovnicom..recimo od 500 poginulih u 103 derventskoj hvo brigadi poginulo je 198 bosnjaka...u bihackoj hvo brigadi je bilo i 25 % bosnjaka u 4 godine rata...znaci moglo se i drugdje a zasto nije zreba pitat i hrvate i bosnjake...ali moglo se posavina i bihac su primjeri
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A u pitanju su i Ćopićeva i Andrićeva Bosna.vuksadinare wrote:Mozda sto su bili blize hrvatskoj i vise orjentitani prema njoj
Moja stara teorija,koja se na svakom primjeru pokazuje kao pravi barometar u svim segmentima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mozda sto su bili blize hrvatskoj i vise orjentitani prema njoj
2015-09-08
Saš vidit kad hasanče dođe u Mostar, potrpa Zvonka Jurišića i još par ljutih Hercegovaca pa pravac u Sarajevo da učvrsti savez s muslimanima :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mozda...ali ne..ti krajevi su bili ukljuceni u projekt velike srbije pa du bili primorani borit se protiv srba...a tu je obitavalo i vise srba nego u srednjoj bosni i zapadnoj i sjevernoj hercegovinijastreb wrote:Moje je mišljenje da je to stoga što su ti dijelovi bili odsječeni od Sarajeva.vuksadinare wrote:Cuj kako gdje..recimo bosnjaci u posavini su bez problema ratovali pod sahovnicom..recimo od 500 poginulih u 103 derventskoj hvo brigadi poginulo je 198 bosnjaka...u bihackoj hvo brigadi je bilo i 25 % bosnjaka u 4 godine rata...znaci moglo se i drugdje a zasto nije zreba pitat i hrvate i bosnjake...ali moglo se posavina i bihac su primjeri
2015-09-08
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
Page 11 of 12