hrvat u komi - izbjegica ga prebio
Page 1 of 1
hrvat u komi - izbjegica ga prebio
Prebio ga je cimer Nigerijac: Osječanin (25) bori se za život
Osječanin Denis Mandić (25) na privremenom radu u Irskoj pretrpio je teški fizički napad cimera. Trenutačno se nalazi u induciranoj komi. Video vijesti donose sve detalje stravičnog čina.
http://www.24sata.hr/news/prebio-ga-je-cimer-nigerijac-osjecanin-25-bori-se-za-zivot-458970
Denisa Mandića koji radi u Irskoj cimer je napao željeznom šipkom. Trenutačno se nalazi u induciranoj komi. Video vijesti donose vam sve detalje tog stravičnog čina
Osječanin Denis Mandić (25) na privremenom radu u Irskoj pretrpio je teški fizički napad cimera. Trenutačno se nalazi u induciranoj komi. Video vijesti donose sve detalje stravičnog čina.
http://www.24sata.hr/news/prebio-ga-je-cimer-nigerijac-osjecanin-25-bori-se-za-zivot-458970
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: hrvat u komi - izbjegica ga prebio
Pa nisi mora do Irske potegniti za da te Niger pošalje u komu,
ima ih i ovdi a biće ih još.
ima ih i ovdi a biće ih još.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
omni-
2014-04-12
Cimer NIgerijac !!!
Tko normalan ima kanibale za cimere !!!???!!!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
On da bi uštedio 50 eura mjesećno ušao je pod isti krow u 50-ak kwadrata žiwit sa nekim kanibalom ...i sad kao trebali bi swi skoćit jer je owaj neki psihopata koji je imao listu od deset imena ( među kojima i swoja dwa sustanara ) ........ma ......eto ti sad ušteda od 50 eura mjesećno .....poruka i za ostale.
http://www.pressreader.com/croatia/24sata/20160131/281582354657951/TextView
http://www.pressreader.com/croatia/24sata/20160131/281582354657951/TextView
2014-04-11
da,to je glavno pitanje.Tko je zapravo kriv da sada kad imamo svoju državu ljudi moraju kojekud trbuhom za kruhom.omni wrote:Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
vili40-
2015-08-02
Mislim da je owdje ipak priča : ide uštedit 50 eura mjesečno na stanarini pa uđe u sustanarstwo sa swakakwim ološem jer normalno ako je nešto jeftino i prejeftino onda ono najgore će ti se tu doć jawljat za žiwit tj najweći ološ.vili40 wrote:da,to je glavno pitanje.Tko je zapravo kriv da sada kad imamo svoju državu ljudi moraju kojekud trbuhom za kruhom.omni wrote:Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
Poruka i za ostale : radije plati wiše pa da imaš normalne sustanare nego ić gledat u swaku lipu.
Neka ga je namlatio.
2014-04-11
ovdje je priča da smo došli na to da su naši ljudi vani došli u skupinu sa nigerijcima,marokancima itd.Da im je doma dobro,ne bi išli nikud.RayMabus wrote:Mislim da je owdje ipšak priča : ide uštedit 50 eura mjesečno na stanarini pa uđe u sustanarstwo sa swakakwim ološem jer normalno ako je nešto jeftino i prejeftino onda ono najgore će ti se tu doć jawljat za žiwit tj najweći ološ.vili40 wrote:da,to je glavno pitanje.Tko je zapravo kriv da sada kad imamo svoju državu ljudi moraju kojekud trbuhom za kruhom.omni wrote:Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
vili40-
2015-08-02
Iznajmio rupčagu da prođe šta jeftinije i dobio psihopata za sustanara a taj lista od deset imena za odstrijel i među njima su i dwa sustanara .....mislim šta očekuješ kad oćeš uštedit na owome 50 eura mjesečno pa uzmeš rupčagu i to još sa tim nekim likowima s dna kace ?!?!!!!!
Owo je prouka i za ostale : radije plati kurwu nego likara.
2014-04-11
a kako ti sad sve znaš u kakvoj je taj situaciji bio?RayMabus wrote:Iznajmio rupčagu da prođe šta jeftinije i dobio psihopata za sustanara a taj lista od deset imena za odstrijel i među njima su i dwa sustanara .....mislim šta očekuješ kad oćeš uštedit na owome 50 eura mjesečno pa uzmeš rupčagu i to još sa tim nekim likowima s dna kace ?!?!!!!!
vili40-
2015-08-02
Apsolutno me ne zanimaju likowi koji da uštede 50 eura mjesečno idu u najam swakakwih rupčaga sa tko zna kakwim čudnim i sumnjiwim likowima.vili40 wrote:ovdje je priča da smo došli na to da su naši ljudi vani došli u skupinu sa nigerijcima,marokancima itd.Da im je doma dobro,ne bi išli nikud.RayMabus wrote:Mislim da je owdje ipšak priča : ide uštedit 50 eura mjesečno na stanarini pa uđe u sustanarstwo sa swakakwim ološem jer normalno ako je nešto jeftino i prejeftino onda ono najgore će ti se tu doć jawljat za žiwit tj najweći ološ.vili40 wrote:da,to je glavno pitanje.Tko je zapravo kriv da sada kad imamo svoju državu ljudi moraju kojekud trbuhom za kruhom.omni wrote:Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
Doslowno : tko ga hebe i swe koji owako razmišljaju ( za uštediot 50 eura mjesećno ide žiwit sa nekakwim ološem s dna kace ).
Ja sam u Italiji žiwio u ogromnom trosobnom stanu , ogroman stan , skoro 100 kwadrata ...350 - 400 eura mjesečno.
Odwajao od swoje plače i tako finairao teti podstanarstwo ( četwero nas je bilo unutra , teta , dwi rodiće školarke i ja ).
Brate mili kad ideš wanka onda il sam il radije plati wiše pa da sa normalnima žiwiš tu jer šta manje platiš weća ti je mogućnost da će ti sustanar biti ološ s dna kace.
2014-04-11
Znam , radio sam tri godine wanka i to prije 15 godina tako da znam te stwari. Widi želim mu da se oporawi itd itd itd ok no owdje nije poanta srat po nekakwim NIgerima i te priće jer je owaj mogao bit i bjelać na apaurinima , psihički bolesnik kojem držawa daje soćijalu a nema swoj stan i onda normalno to uzima rupčage u ushranim kwartowima grada ....i sad ti ideš uštedit 50 eura i ono uđeš pod isti krow spawat u 40 kwadrata ako i toliko sa takwim.vili40 wrote:a kako ti sad sve znaš u kakvoj je taj situaciji bio?RayMabus wrote:Iznajmio rupčagu da prođe šta jeftinije i dobio psihopata za sustanara a taj lista od deset imena za odstrijel i među njima su i dwa sustanara .....mislim šta očekuješ kad oćeš uštedit na owome 50 eura mjesečno pa uzmeš rupčagu i to još sa tim nekim likowima s dna kace ?!?!!!!!
PA JES TI NORMALAN ?
2014-04-11
Owo ti je isto ko da odeš u Zagreb pa tražiš najeftiniju nekretninu za unajmit pa gledaš još kako ćeš uštedit pa onda na Kozari Boku unajmiš garsonjeru u potkrowlju od 30 kadrata skupa sa nekakwim Romima tamo sumnjiwe prošlosti ( normalno neće ti oni to reči ) i onda te owi izbodu na spawanju.
MA GONI U PM I TO JE TO.
Ne sažaljewam ga niti malo , želim mu oporawak i ok itd itd itd AL BRAJO NE SAŽALJWAM GA NITI MALO JER JE SAMO DOBIO ŠTA JE TRAŽIO I OWO JE PORUKA DRUGIMA.
PLATI KURWU DA NE PLATIŠ LIKARA POSLI.
MA GONI U PM I TO JE TO.
Ne sažaljewam ga niti malo , želim mu oporawak i ok itd itd itd AL BRAJO NE SAŽALJWAM GA NITI MALO JER JE SAMO DOBIO ŠTA JE TRAŽIO I OWO JE PORUKA DRUGIMA.
PLATI KURWU DA NE PLATIŠ LIKARA POSLI.
2014-04-11
I to stoji, krivi su svi koji glasaju za ljude koji naprave prciju od drzave. Al tu se ne razlikujemo od ostatka zapadne EU gdje vladaju oni koji gledaju da srozaju svoje drzave do te mjere da i njihovi gradjani zavrse negdje drugdje.vili40 wrote:da,to je glavno pitanje.Tko je zapravo kriv da sada kad imamo svoju državu ljudi moraju kojekud trbuhom za kruhom.omni wrote:Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
omni-
2014-04-12
HostelRayMabus wrote:Cimer NIgerijac !!!
Kermit-
2014-04-17
Osijek je potpuno propao, jednostavno 70% države će nakon 30 godina nezavisnosti biti područje gdje se ne može živjeti, nešto kao ekonomski Černobilvili40 wrote:ovdje je priča da smo došli na to da su naši ljudi vani došli u skupinu sa nigerijcima,marokancima itd.Da im je doma dobro,ne bi išli nikud.RayMabus wrote:Mislim da je owdje ipšak priča : ide uštedit 50 eura mjesečno na stanarini pa uđe u sustanarstwo sa swakakwim ološem jer normalno ako je nešto jeftino i prejeftino onda ono najgore će ti se tu doć jawljat za žiwit tj najweći ološ.vili40 wrote:da,to je glavno pitanje.Tko je zapravo kriv da sada kad imamo svoju državu ljudi moraju kojekud trbuhom za kruhom.omni wrote:Tko mu je kriv kad se druzi s takvima, ja kao rasist s takvima niti imam kontakt niti im dozvoljavam da mi se priblize. Sam biram s kim cu da se druzim i komuniciram, al takvi smo mi fasisti i rasisti, a ovaj je mozda bio dobrotvor, humanist, otvorenih pogleda.
Kermit-
2014-04-17
Cimer Jimoh iz Nigerije zadao mu je teške ozlijede glave, posebice desne strane i postoji mogućnost da mu je desna strana mozga toliko oštećena da se neće moći uopće kretati, a niti govoriti.
Guest- Guest
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» Pižon u komi!Etihad napušta Er Srbiju?
» (video) arapin prebio arapina jer je mislio da je židov
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» Pižon u komi!Etihad napušta Er Srbiju?
» (video) arapin prebio arapina jer je mislio da je židov
Page 1 of 1