Ode Novak u Bosance
Page 1 of 1
Ode Novak u Bosance
https://www.b92.net/sport/rolandgarros2020/vesti.php?nav_id=1747155
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ode Novak u Bosance
Haha evo opet ide na kvazi piramidu
Jest lik glup, a toliko su se sad na portalima naslađivali kad je popušio od Nadala
Jest lik glup, a toliko su se sad na portalima naslađivali kad je popušio od Nadala
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa lik je glup...cim je isto takvoguzeo za trenera-ivanisevica..koji je omalovazavao nadala..a ovaj nakon toga razbio novaka...i jos treneri nadala rekli da ih je zec motivirao..da sam novak vec bi nakon ovog nogirao ivanisevica..Hektorović wrote:Haha evo opet ide na kvazi piramidu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije kvazi piramida. Piramida je prava. Gradila ju je jedna vanzemaljska rasa jer tu postoji naboj u tlu.
Da , popljuvalo ga po portalima jer su balijke ljubomorne.
Da , popljuvalo ga po portalima jer su balijke ljubomorne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..koga god je bankrotirani zec vodio nije dobro prosao..jedino ako ga novak ne drzi za klauna da ga zabavlja...ne vidim razlog bar sa strucne strane da ga drzi uz sebe...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novak-djokovic-poveo-i-suprugu-jelenu-na-piramide-u-visokom/201013065
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta je hadžija Salih rekao Novaku Đokoviću
[url=safari-reader://avaz.ba/media/2020/10/13/1353557/thumbs/800x450.jpg][/url]
Đoković sa Avdukićem Foto: E. Hadžihasić
Novak Đoković boravi u Visokom sa suprugom Jelenom. Njegov domaćin je kao i prošli put Semir Osmanagić, osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska dolina piramida".
Tokom cijelog dana fotografiju s Novakom čeka i visočki hadžija Salih Avdukić. U predvečernjim satima je uspio.
- Rekao sam mu da je pozitivan i da Svvišnji sve određuje. Da je zahvaljujući vjeri napravio velike stvari. On je skroman momak koji je Visoko učinio još poznatijim kao i cijelu Bosnu - kaže Salih Avdukić reporterima "Avaza".
[url=safari-reader://avaz.ba/media/2020/10/13/1353557/thumbs/800x450.jpg][/url]
Đoković sa Avdukićem Foto: E. Hadžihasić
Novak Đoković boravi u Visokom sa suprugom Jelenom. Njegov domaćin je kao i prošli put Semir Osmanagić, osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska dolina piramida".
Tokom cijelog dana fotografiju s Novakom čeka i visočki hadžija Salih Avdukić. U predvečernjim satima je uspio.
- Rekao sam mu da je pozitivan i da Svvišnji sve određuje. Da je zahvaljujući vjeri napravio velike stvari. On je skroman momak koji je Visoko učinio još poznatijim kao i cijelu Bosnu - kaže Salih Avdukić reporterima "Avaza".
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Novak
» Novak suspendovan!
» Novak je malo nervozan
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Novak suspendovan!
» Novak je malo nervozan
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla