Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
Page 1 of 1
Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
Ruska nuklearna podmornica ispalila interkontinentalnu raketu Bulava
MOSKVA, 5. studenog (Reuters) - Nova ruska strateška nuklearna podmornica, Imperator Alexander III, uspješno je testirala interkontinentalnu balističku raketu Bulava, priopćilo je u nedjelju rusko ministarstvo obrane.
Projektil, za koji Federacija američkih znanstvenika kaže da je dizajniran za nošenje do šest nuklearnih bojevih glava, lansiran je s podvodnog položaja u Bijelom moru u blizini ruske sjeverne obale i pogodio je metu tisućama kilometara udaljenu na poluotoku Kamčatka u ruskom Dalekom Istok, priopćilo je ministarstvo obrane.
Nova ruska podmornica na nuklearni pogon Car Alexander III testirala je balističku raketu Bulava, dizajniranu za nošenje nuklearnih bojevih glava, iz Bijelog mora, u ovoj snimci zaslona preuzetoj iz videa objavljenog 5. studenog
Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je u intervjuu emitiranom u nedjelju da su odnosi sa Sjedinjenim Državama ispod nule.
"Odnosi su na nuli - ili rekao bih ispod nule", rekao je Peskov, iako je dodao da će u jednom trenutku čelnici Rusije i Sjedinjenih Država morati obnoviti kontakt.
"Putin je više puta izjavio da je spreman na bilo kakve kontakte", rekao je Peskov.
Rusija namjerava izgraditi ukupno 10 do 12 podmornica klase Borej koje će biti podijeljene između Sjeverne i Pacifičke flote, prema trenutnim planovima koje su objavili ruski mediji.
Grade se još tri podmornice klase Borej: Knjaz Požarski, Dmitrij Donskoj i Knjaz Potemkin. U planu su i dva dodatna broda, navode ruski mediji.
-----------------------------------
Kad Ukrajinci pobijede Ruse, uzet ćemo im sve te rakete i bit će naše.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
Sva 4 zadnja poskusa su bili neuspješni, uključujući i onaj iz podmornice, za koju se kaže da je otišla pod vodu.
CIA snajka javlja svekolikom pučanstvu i vaseljenoj. Izgleda da čipovi ne rade kko treba.
CIA snajka javlja svekolikom pučanstvu i vaseljenoj. Izgleda da čipovi ne rade kko treba.
Re: Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
U zadnje vrijeme idu uz stndardnu opremu za f16. Za partnere i uz RF3.
do 400kt. Sitnica.
https://en.wikipedia.org/wiki/B61_nuclear_bomb
do 400kt. Sitnica.
https://en.wikipedia.org/wiki/B61_nuclear_bomb
Eroo wrote:Sva 4 zadnja poskusa su bili neuspješni, uključujući i onaj iz podmornice, za koju se kaže da je otišla pod vodu.
Jel to ovaj?
crvenkasti-
2014-04-17
sjebali ste srbiju
unistili ste sve sto su nasi stari stvaralu.
dosli ste, i sjebali nas
lepo sam reko onoj anketarki na mobini
glasam samo za srbijanske korene
zato i nemamo objedinjene lokalne
nesme bosanac da raspise bg, ns i ni
u paketu i ostale vece gradove.
gde su srbijanci tu sam i ja
unistili ste sve sto su nasi stari stvaralu.
dosli ste, i sjebali nas
lepo sam reko onoj anketarki na mobini
glasam samo za srbijanske korene
zato i nemamo objedinjene lokalne
nesme bosanac da raspise bg, ns i ni
u paketu i ostale vece gradove.
gde su srbijanci tu sam i ja
2020-04-21
jebala vas rusija
Idite tamo vise u p.materinu
Idite tamo vise u p.materinu
2020-04-21
Šandor Winnetou likes this post
Kapiramo zasto je pocepao lokalne izbore
koliko li ce gl.kutija i autobusa doci
iz bosne da pune bg kutije
koliko li ce gl.kutija i autobusa doci
iz bosne da pune bg kutije
2020-04-21
Šandor Winnetou likes this post
Similar topics
» Užas: Njemačka ne želi nove američke nuklearne rakete
» Užas: neuspio test američke interkontinentalne balističke rakete
» Putin: Na rakete Kalibr možda ćemo stavljati nuklearne bojeve glave
» Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
» Novi test turske balističke rakete Tayfun
» Užas: neuspio test američke interkontinentalne balističke rakete
» Putin: Na rakete Kalibr možda ćemo stavljati nuklearne bojeve glave
» Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
» Novi test turske balističke rakete Tayfun
Page 1 of 1