Užas: neuspio test američke interkontinentalne balističke rakete
Page 1 of 1
Užas: neuspio test američke interkontinentalne balističke rakete
Zračne snage SAD-a raznijele su Minuteman III u probnom letu nakon anomalije nakon lansiranja
Zračne snage SAD-a priopćile su u srijedu da su raznijele raketu Minuteman III iznad Tihog oceana nakon što je otkrivena anomalija nakon lansiranja iz baze svemirskih snaga Vandenberg u Kaliforniji.
Zračne snage nisu dale pojedinosti, ali su rekle da formiraju skupinu za analizu lansiranja koja će istražiti.
“Zapovjedništvo uči lekcije iz svakog probnog lansiranja”, rekla je kapetanica Lauren Linscott u pisanoj izjavi. “Prikupljanje podataka od lansiranja omogućuje (Zapovjedništvu zračnih snaga za globalni napad) da identificira i ispravi sve probleme sa sustavom naoružanja kako bi se osigurala kontinuirana pouzdanost i točnost Minutemana III.”
Minuteman III s nuklearnim oružjem, kojeg je proizveo Boeing, ključan je za strateški arsenal američke vojske. Projektil ima domet od 6.000 milja (9.660 i više km) i može putovati brzinom od oko 15.000 milja na sat (24.000 km/h).
Oko 400 projektila nalazi se u bazama zračnih snaga u Wyomingu, Montani i Sjevernoj Dakoti.
https://www.cnbc.com/2023/11/01/-us-air-force-blows-up-minuteman-iii-in-test-flight-after-post-launch-anomaly.html
--------------------------------------
Užas. S čim će gađati Ruse?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: neuspio test američke interkontinentalne balističke rakete
svemirske snage kaže...
a nedostaje im granata za haubice...
a nedostaje im granata za haubice...
Ma cionistichka Azdaja jebe amere i ne vadi.Ponekada to rade namjerno da bi uzeli vishe para od americhkih poreznih obveznika.Kada Rus napravi neko oruzje za 10.000 $ kod amera to kosta 1.000.000.Zashto?Pa jebi ga kad idioti placaju a nitko ih ne pita.Ustvari,i da ih pita oni su toliki tutleci da ne znaju odgovor,a ochito je i najvecem debilu da ih ta cionistichka drzava pljachka.Dugo sam se chudio kako su moja dva sina bez uchenja mogli da zavrshe prestizni Koledz na kojem su predavala dva nobelovca i svaki je koshtao 250.000 $,dok nisam prochitao od Larija Dzonsona chlanak kako se obrazuje americhka mladost.Ja vjerujem da danas vishe znanja imaju iz raznih balkanskih vukojebina od americhkih studenata.Sve se svelo na to da ni jedan student ne moze pasti godinu vec svi prolaze zato shto ih ustvari uche kako ne razmishljati vec kako biti glup ,a kada si glup onda mogu lako sa tobom manipulirati.Neki dan sam prichao sa jednim amerom koji je neki kurac u vojsci i on se kurchi kako su najbolja vojska na svijetu.Ja ga pitam,aj molim te reci mi i jedan rat koji ste dobili?Ne zna.Onda mu kazem ,slushaj kauboju.Amerika nije postala jaka sila zbog vojske nego zato shto je dozvolila i na svaki nachin mamila pametne ljude iz cijeloga svijeta koji su je napravili takvom.On se ne slaze.Kazem mu,eto recimo Tesla,i josh nisam zavrshio on mene prekine i kaze da je Ilon Mask kurac od ovce.Naravno ,shta cesh budali objashnjavati tko je bio Tesla i koja je njegova zasluga za razvoj Amerike.Predjesh na lov i ribolov i gledash da kulturno napustish drushtvo.
amerika i rusija godišnje "proizvedu" približno jednako inženjera...
amerika ima 340 mil. a ruska federacija 145 mil. stanovnika...
pametnome dosta...
obrazovni sustav je osnovni uzrok pada amerike...
neobrazovani ljudi na vodećim funkcijama...
odnosno obrazovani na "lijevim" studijama filozofije, jezika, povijesti a vode državu, vojsku, vanjsku politiku...
amerika ima 340 mil. a ruska federacija 145 mil. stanovnika...
pametnome dosta...
obrazovni sustav je osnovni uzrok pada amerike...
neobrazovani ljudi na vodećim funkcijama...
odnosno obrazovani na "lijevim" studijama filozofije, jezika, povijesti a vode državu, vojsku, vanjsku politiku...
Similar topics
» Novi test turske balističke rakete Tayfun
» Užas: Njemačka ne želi nove američke nuklearne rakete
» Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
» Bjelorusiji stigle balističke rakete kineske proizvodnje
» ''Nove eksplozije u Iraku, kod američke ambasade u Bagdadu pale dvije rakete''
» Užas: Njemačka ne želi nove američke nuklearne rakete
» Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
» Bjelorusiji stigle balističke rakete kineske proizvodnje
» ''Nove eksplozije u Iraku, kod američke ambasade u Bagdadu pale dvije rakete''
Page 1 of 1