Predrag Matić: Dio branitelja pretvara se u partizane i želi upravljati našim životima
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predrag Matić: Dio branitelja pretvara se u partizane i želi upravljati našim životima
Aha, sad shvaćam Ti si zabrinut za njega. Baš lijepo od tebe. Neću se više miješatitre911 wrote:Mislim da on to onako baca fuš pride i kad mu ne plaćaju. Zadovoljstvo je zadovoljstvo a blatiti branitelje kod debota izaziva orgazmična tjelesna iskustva. Navuko se na to ko narkoman na iglu.lookatme wrote:Ajde tre, ali nisi skužio da mu je to staro radno mjesto, vratio se sa funkcije, pa se ponovno aktivirao. Ne gnjavi, pusti da zaradi za kruhtre911 wrote:Pa ne otcvaram ja teme o braniteljima kao na tekućoj traci nego isključivo ti tako da ti ja ne mogu biti izvor informacija nego isključivo tvoja komunistička partija.debotoijusto wrote:ne razmisljam o partizanima jutri kad se probudimtre911 wrote:Deboto jel to matić oće reći da su partizani bili loši??? kako će partija na to gledati a i ti osobnodebotoijusto wrote:Primopredaja vlasti u Ministarstvu branitelja obavljena je prva, i to po ritualnome protokolu ranoga srednjovjekovlja
o sex ako nesto toplo pored mene
pisanju ,kafici , nesto za kljun i jel ono u pepeljari trubica od sinoc
kako partija misli saznam od tebe nakon podizanja prozora
lookatme- Posts : 440
2014-04-18
Re: Predrag Matić: Dio branitelja pretvara se u partizane i želi upravljati našim životima
Pa i ti bi trebala biti zabrinuta, zamisli da jednom takvom antifašisti nestane tema o braniteljima i crkvi??? pa to bi katastrofalno djelovala na druga debota i više nikada u životu se ne bi nasmijao niti proveselio kao kada ja npr Marić uhićen u srbiji ili kada je izašla prvostupanjska presuda za Hrvatske generale u hagu a nije on jedini. kako ćemo sebi pogledati u oči ako antifama uskratimo veselje, jesi li ti svjesna svoga prevelikoga grijeha a???lookatme wrote:Aha, sad shvaćam Ti si zabrinut za njega. Baš lijepo od tebe. Neću se više miješatitre911 wrote:Mislim da on to onako baca fuš pride i kad mu ne plaćaju. Zadovoljstvo je zadovoljstvo a blatiti branitelje kod debota izaziva orgazmična tjelesna iskustva. Navuko se na to ko narkoman na iglu.lookatme wrote:Ajde tre, ali nisi skužio da mu je to staro radno mjesto, vratio se sa funkcije, pa se ponovno aktivirao. Ne gnjavi, pusti da zaradi za kruhtre911 wrote:Pa ne otcvaram ja teme o braniteljima kao na tekućoj traci nego isključivo ti tako da ti ja ne mogu biti izvor informacija nego isključivo tvoja komunistička partija.debotoijusto wrote:ne razmisljam o partizanima jutri kad se probudimtre911 wrote:Deboto jel to matić oće reći da su partizani bili loši??? kako će partija na to gledati a i ti osobnodebotoijusto wrote:Primopredaja vlasti u Ministarstvu branitelja obavljena je prva, i to po ritualnome protokolu ranoga srednjovjekovlja
o sex ako nesto toplo pored mene
pisanju ,kafici , nesto za kljun i jel ono u pepeljari trubica od sinoc
kako partija misli saznam od tebe nakon podizanja prozora
Guest- Guest
tre911 wrote:
Pa i ti bi trebala biti zabrinuta, zamisli da jednom takvom antifašisti nestane tema o braniteljima i crkvi??? pa to bi katastrofalno djelovala na druga debota i više nikada u životu se ne bi nasmijao niti proveselio kao kada ja npr Marić uhićen u srbiji ili kada je izašla prvostupanjska presuda za Hrvatske generale u hagu a nije on jedini. kako ćemo sebi pogledati u oči ako antifama uskratimo veselje, jesi li ti svjesna svoga prevelikoga grijeha a???
Predomislila sam se, tjeraj bandu
lookatme-
2014-04-18
lookatme wrote:tre911 wrote:
Pa i ti bi trebala biti zabrinuta, zamisli da jednom takvom antifašisti nestane tema o braniteljima i crkvi??? pa to bi katastrofalno djelovala na druga debota i više nikada u životu se ne bi nasmijao niti proveselio kao kada ja npr Marić uhićen u srbiji ili kada je izašla prvostupanjska presuda za Hrvatske generale u hagu a nije on jedini. kako ćemo sebi pogledati u oči ako antifama uskratimo veselje, jesi li ti svjesna svoga prevelikoga grijeha a???
Predomislila sam se, tjeraj bandu
Guest- Guest
lookatme-
2014-04-18
A tko je on da moze i ima pravo reci kad je netko branio drzavu i poslije vidio ovas cijeli lopovluk,da kaze sto misli..i sad se pretvara u Partizane..e kretinja...
Guest- Guest
Spisak- ratom pogodjenih krajeva hrvatske koji su pobjegli u istru i obratno
nis u Istri nema zanimljivo..samo Motovun..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako je Predrag Matić dokazao teoriju relativnosti
» Predrag Matić: Želim popisati sve zločine bez obzira na to tko je kriv
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Predrag Matić: Želim popisati sve zločine bez obzira na to tko je kriv
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
Page 4 of 4