Predrag Matić: Dio branitelja pretvara se u partizane i želi upravljati našim životima
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predrag Matić: Dio branitelja pretvara se u partizane i želi upravljati našim životima
mislim lik je đon obraz i ne bi se trebao javljati, nakon miljon optužbi, najdužih demonstracija u povijesti on neće iz fotelje i neće. ovaj crnoja je barem sam odstupio, maknuo se čovjek lijepo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Predrag Matić: Dio branitelja pretvara se u partizane i želi upravljati našim životima
Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Znaci partizane je bilo sramota sta su ih vlasti NdH zvali banditi i vjesali popise sa imenima po banderama, ne samo popise??? Znaci Titini popisi kulaka i onih sta su imali vise od dva para cipela po banderama, ne samoo popise???? Koji je to negativan popis a koji pozitivan?? Ako nasi objave onda je pozitivan?? Ako njihovi objave , eeeee onda ne valja. Butno je da nismo dvolicni i pokvareni. Neeee to su oni i njihovi.
2014-04-14
svi koji nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
su u registru onih koji nisu bili
alan ford , cvjecarnica 85s
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako je matic prema crnoji pticica crnoja je prwma sabi svetac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
2015-08-15
pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
dijagram-
2015-08-09
Otkud bijahu na vlasti, ako s tom državom nemaju ništa. Uzurpirali laganjem i na prijevaru?debotoijusto wrote:svi koji nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
su u registru onih koji nisu bili
alan ford , cvjecarnica 85s
pa kužim, njima se zapravo vraćadijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
2015-08-15
mi imamo dozvolu piskit po onima koji nisu u registru, tako to objasnjavaju oni koji su ga objavili:)kaja_333 wrote:pa kužim, njima se zapravo vraćadijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
dijagram-
2015-08-09
Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
2014-04-23
ERO,koju ebenu granicu?? Os u Sloveniju ili Europu,otvoren ti put..Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Guest- Guest
Glupost par excellance.Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Ja često idem u FBIH i RS,a par puta išo sam i za SLO.
Pogledaju osobnu ,Hvala i(n) doviđenja/nasvidenje.
Kao što i mi pretpostavljamo da je svaki 40-60 godišnjak iz Rep.Srpske bio u njihovoj vojsci,tako i oni pretpostavljaju za nas.
Ako te nema u međunarodnim tjeralicama nitko te niš ne pita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E, nije ti baš tako...interpol radi po nekim jebenim pravilima, ne budi baš tako siguran.bogomdani wrote:ERO,koju ebenu granicu?? Os u Sloveniju ili Europu,otvoren ti put..Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Last edited by Ero on 30/1/2016, 18:01; edited 1 time in total
2014-04-23
Ne volim je ni ja prelaziti,a onu istocnu necu nikada sigurnoEro wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
dijagram-
2015-08-09
Ak ti cista savjets,ne ma brige..Ero wrote:E, nije ti baš tako...interpol radi po nekim jebenim pravilima, ne budi baš tako siguran.bogomdani wrote:ERO,koju ebenu granicu?? Os u Sloveniju ili Europu,otvoren ti put..Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Guest- Guest
Zahvali se Matiću i ekipi. Pošalji im barem sms, ne budi takav.dijagram wrote:Ne volim je ni ja prelaziti,a onu istocnu necu nikada sigurnoEro wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Ja kad idem za Bosniju,obavezno mi osobna ide u kompjuter na prelazu kao i svima..prelaz Orasje.jastreb wrote:Glupost par excellance.Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Ja često idem u FBIH i RS,a par puta išo sam i za SLO.
Pogledaju osobnu ,Hvala i(n) doviđenja/nasvidenje.
Kao što i mi pretpostavljamo da je svaki 40-60 godišnjak iz Rep.Srpske bio u njihovoj vojsci,tako i oni pretpostavljaju za nas.
Ako te nema u međunarodnim tjeralicama nitko te niš ne pita.
Guest- Guest
Snajperisti nemaju šta brinuti, što jes jes....bogomdani wrote:Ak ti cista savjets,ne ma brige..Ero wrote:E, nije ti baš tako...interpol radi po nekim jebenim pravilima, ne budi baš tako siguran.bogomdani wrote:ERO,koju ebenu granicu?? Os u Sloveniju ili Europu,otvoren ti put..Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
MA daj..??Ero wrote:Snajperisti nemaju šta brinuti, što jes jes....bogomdani wrote:Ak ti cista savjets,ne ma brige..Ero wrote:E, nije ti baš tako...interpol radi po nekim jebenim pravilima, ne budi baš tako siguran.bogomdani wrote:ERO,koju ebenu granicu?? Os u Sloveniju ili Europu,otvoren ti put..Ero wrote:Zbog objave registra se dio populacije danas ne usuđuje prelaziti državnu granicu.dijagram wrote:pa dobro, zato mi mozemo takvima jebat nanu ma gdje bilikaja_333 wrote:pa u normalnim okolnostima ne bi se to trebalo objavljivati, međutim problem je što tu populaciju, braniteljsku krvnički napada skupina onih koji zaista nisu u registru braniteljaEro wrote:Bi li bila sramota objaviti registar onih koji nisu? Bi li se Milanović bunio ako bi se objavio i zašto bi?v_vlado wrote:e sad dali je registar tajna zato što je branitelje sramota tko je branio hrvatsku
Guest- Guest
ŠPILCOJG NUR...
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako je Predrag Matić dokazao teoriju relativnosti
» Predrag Matić: Želim popisati sve zločine bez obzira na to tko je kriv
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Predrag Matić: Želim popisati sve zločine bez obzira na to tko je kriv
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
Page 2 of 4