UN izglasao rezoluciju o "humanitarnom primirju" u gazi...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: UN izglasao rezoluciju o "humanitarnom primirju" u gazi...
ZAMOLIO BIH MODERATORA da prestane S
sa baniranjem forumasa. Time unistava forum. Znam forume koje je baniranje upropastilo.
Prestanite sa tom praksom bez obzira ...mentalitet je ostar I polemican I to je cesto dobro za forum. Nekad se ne slazem s njim ali nikad ga ne bih banirao. Ni njega ni bilo koga drugoga
sa baniranjem forumasa. Time unistava forum. Znam forume koje je baniranje upropastilo.
Prestanite sa tom praksom bez obzira ...mentalitet je ostar I polemican I to je cesto dobro za forum. Nekad se ne slazem s njim ali nikad ga ne bih banirao. Ni njega ni bilo koga drugoga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AssadNaPodmornici wrote:Mi smo na strani Izraela i Ukrajine. Tako je to izabrano, i tako velika velika većina RH populacije podržava. Ovdje ironično Hrvatska država jedna od rijetkih stvari gdje sporovdi volju većine stanovništva...
Tko je to izabrao? Koja velika većina populacije? Samo poslušničke pičke koje sišu američke transrodne kurce.
Eroo wrote:Jebeno, nije bilo ankete u Hrvatskoj, veliš...kao i u svim demokratskim državama svijeta.T. wrote:ali je bila anketa o kojem o ta dva pitanja?AssadNaPodmornici wrote:Mi smo na strani Izraela i Ukrajine. Tako je to izabrano, i tako velika velika većina RH populacije podržava. Ovdje ironično Hrvatska država jedna od rijetkih stvari gdje sporovdi volju većine stanovništva...
nije, naravno, a znamo i zašto...
btw. znam jednu osobu koja je bila gorljivo na strani ukrajine kada se razbuktao sukob...
nisi smio ništa kazat protiv, odma je "skakao u oči"...
danas ga boli više đon za ukrajinu...
još se sprda sa ušmrkankom...
populaciju nitko ništa nije ni pitao, to je poanta...
kao ni za bilo šta drugo...
i šta ako nam grune slijedeće ljeto u u zadru, splitu, dubrovniku ?
tko je kriv, populacija ili dupeuvlakač ?
A to o "gruvanju"...čuj, njega, s čim on plaši. Je li ti taj tik ostao od ISIL-a?
Inače, dobro je poznato iz povjesti da sjedenje na dvije stolice nije imanentno Hrvatima.
Savezništvo s figom u džepu je gore od neprijatelja.
Pa nisu Ameri slučajno odabrali Albance za saveznike na Balkanu.
Serem ti se u demokraciju. A iz povijesti je poznato da su se Hrvati debelo napušili kurca kad su vjerno sjedili na nekom tuđem stolcu umjesto na svojem. Što bi bilo da smo slušali te tvoje saveznike 1991.? Naštrco si se svakakvih govana u sebe pa imaš selektivno pamćenje.
Jebalo to to savezništvo u dupe pogano udbaško.
kako nije. bile su ankete o pro-ukr i pro-ru razmišljanjima u pojedinoj državi, još prošle godine se vidjelo da je skoro pola slovaka pro-ru, pa mi je tada bilo čudno kako je slovačka poslala cijeli arsenal vojske a pola države im pro-ru..T. wrote:ali je bila anketa o kojem o ta dva pitanja?AssadNaPodmornici wrote:Mi smo na strani Izraela i Ukrajine. Tako je to izabrano, i tako velika velika većina RH populacije podržava. Ovdje ironično Hrvatska država jedna od rijetkih stvari gdje sporovdi volju većine stanovništva...
btw. znam jednu osobu koja je bila gorljivo na strani ukrajine kada se razbuktao sukob...
eto kako, imali su izbore, demokracija je pobjedila dobila je ove godine pro-ru vlast. sada slovačka neće više slati ništa oružja -jer su ionako sve poslali, a streljivo koje proizvedu neće slati izravno ukrajini, nego će ga otkupiti poljaci sa američkim parama i prosljediti ukrajini.
e da u RH je odnos bio 75% na strani Ukrajine i 25% na strani Rusije, što se i poklapa i kada pričaš među ljudima..
za izrael bih rekao ovako "osobno" da je 40% Hrvata, a 40% je više neutralno, a 20% za ove mujage i to uglavnom radikalnija ljevica.
ja sam osobno više "nije naše da se mješamo" ,a za izrael bih sve jedno glasao u UN , kada vidim koja je gamad na strani Palestine.
E da ako grune neka bomba na jadranu, to bi nam bio spas
em bi sjebalo taj šugavi turizam što sjeba nas, malo bi pripalo strance koji su počeli ovdje kupovati jer jer je sigurno, i zaustavilo bi imigraciju u RH. to bi bila višestruka korist.
naravno što hrpa ljudi u dalmaciji je navikla rentati ono što su nasljedili od roditelja ili izgradili na crno mimo sve logike, pa lagano bez stresa raditi 2-3 mjeseca, a onda dođe zima piju kavu svakim radnim danom u 11h, a van Splita sva dalmacija izglede zimi kao pustinja jer van turizma nitko ne radi ništa, pa sada bi bili prisiljeni učiti neke realne vještine.. to može biti samo još jedan plus da "grune nešto"..
Koba wrote:Eroo wrote:Jebeno, nije bilo ankete u Hrvatskoj, veliš...kao i u svim demokratskim državama svijeta.T. wrote:ali je bila anketa o kojem o ta dva pitanja?AssadNaPodmornici wrote:Mi smo na strani Izraela i Ukrajine. Tako je to izabrano, i tako velika velika većina RH populacije podržava. Ovdje ironično Hrvatska država jedna od rijetkih stvari gdje sporovdi volju većine stanovništva...
A to o "gruvanju"...čuj, njega, s čim on plaši. Je li ti taj tik ostao od ISIL-a?
Inače, dobro je poznato iz povjesti da sjedenje na dvije stolice nije imanentno Hrvatima.
Serem ti se u demokraciju. A iz povijesti je poznato da su se Hrvati debelo napušili kurca kad su vjerno sjedili na nekom tuđem stolcu umjesto na svojem. Što bi bilo da smo slušali te tvoje saveznike 1991.? Naštrco si se svakakvih govana u sebe pa imaš selektivno pamćenje.
U hrvatsku povijesti se ti razumiješ ko Mara u krivi k..
Bez savezništva se ratovi ne dobijaju.
Problem tebe i takvih je što vidite samo ono šta je na stolu.
Ima nešto što je i ispod stola, a to je najčešće ono najbitnije.
A za to zadnje...idi u 3. p. materine! Pardon me my french.
RayMabus wrote:I GF5 9-04-2023 godine napisao :
Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje
Post by RayMabus Sun 9 Apr - 11:47
Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osudila je napad na džamiju Al-Aksa u Jerusalemu, kao i nasilje koje se decenijama provodi nad palestinskim narodom.
Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje, prizori su užasavajući
Sad ćemo vam poravnat tu đamiju s bagerima i otvorit McDonalds i prodavat sendviče od svinjetine na tom mjestu.
Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje
Kosovo nista, jos su mislili i priznati, jer se siri Islam.
Kenjas i pisas u Hriscanskom Manastiru, kud ces vise
za jednog Muslimana.
Nisu oni bas toliko mutavi, koliko se prodaju.
Izrael nije bez greske, ali bi ih okrenuli na raznju i
ispekli sa krompiricima bez problema.
Videli smo ovo zadnje, gde su se diskreditovali.
Svet je relativno olako presao preko divljastva.
Sve u redu Palestina, ali ne na takav nacin.
Srbija je ovo glasala po EU signalu i HR.
Realno, sirenje EU ima svrhu i jaceg uticaja na
Globalnu politiku.
Muslimani se drze uglavnom zajedno, ostali
udruzuju, Indija po pravilu suzdrzana.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
RayMabus wrote:Zašto je Hrvatska glasala protiv hitnog primirja u Gazi?
Zašto je Hrvatska glasala protiv hitnog primirja u Gazi? Zbog Hamasa, ustaša i SAD-a
HR, Austrija, Madjarska i Izrael protiv.
Milanovic jedno prica, drugo se glasa.
Ko ce to razumeti.
Plenkovic se ne secam sta rece.
2014-08-25
Drže se strateških partneraUSA i Israela. Šta ti nije jasno?Serbinho-3 wrote:
Ko ce to razumeti.
Koliko jučer je i AV zbog "slične sudbine" pričao o bratstvu sa Židovima.
Čim su Rusi promijenili ćurak, eto i AV-a s ispruženom rukom prosjaka.
Koliko jučer ste se odrekli i Indije, važnog člana BRICS-a, zbog
"noža u leđa Putinu". Kome takva Srbija uopće treba?
Av prekjučer kaže da ga svi lažu iz EU, a jutros navodi koji su vam
prijatelji u EU. Skoro svi osim jedne države u komšiluku. A jes budalaaa...
UN Secretary General Antonio Guterres sparks outrage with claims the Hamas attacks 'didn't happen in a vacuum'
Ma gledaj ,nije problem u baniranju,vec u trostrukim standardima baniranja.Nema on vremena da sve kontrolira ali neki se idioti prilijepe uz nekog forumasa i onda ga pilaju svojim idiotarijama i glupostima namjerno da prouzroce ochekivanu reakciju.Prirodno mi je da me netko posalje u sto pizdi materinih ako obasipam svojim fekalijama.Ja na ovome forumu nisam nikome jebo mater nego sam figurativno to radio da bi idioti koji mi duvaju za vrat shvatili da nemam sa njima sta polemizirati.Posebno me iritiraju kreteni koji stalno ponavljaju neke svoje bolesne mantre i ne znaju sloziti prosto prosirenu rechenicu.Budi shto god zelish,meni ni u dzep ni iz dzepa.Osh biti ustasha,chetnik,partizan,balija?Budi,ali objasni zashto si takav i koje ljudske vrijednosti zastupash.Ako ti dajem pravo da budesh ono shto zelish onda pizda ti materina pokvarena dozvoli meni da ja odredim shto sam tko sam i koje su moje ljudske vrijednosti.Eto u chemu je problem,ali balkansko kamenjarski mentalitet ti to nece dozvoliti jer idioti su uvjereni da su u svemu u pravu.Ako ti idem na zivce,zaobidji me kao shto cu i ja njih.Ali ne,trche zamnom i kako sam vec opisao shto rade misleci da ja to ne shvacam i onda im namjerno jebem mater jer znam da ce ljudske pichke trchati i drukati.To su ljudi koji bi drukali rodjeno dijete i koji su vrijeme komunizma isto to radili dokazujuci svoju lojalnost sistemu kao shto se uvlache u shupak ovom vlasniku foruma.Vidish,ja bi takve banirao i nauchio ih pameti da od drukanja nema vajde,medjutim taj neinteligentni idiot (KITCH) ne shvaca kako ta primitivna bagra manipulira sa njim.Shvacash?A za forum me zaboli kurac.Ringo10 wrote:ZAMOLIO BIH MODERATORA da prestane S
mentalitet wrote:Ma gledaj ,nije problem u baniranju,vec u trostrukim standardima baniranja.Nema on vremena da sve kontrolira ali neki se idioti prilijepe uz nekog forumasa i onda ga pilaju svojim idiotarijama i glupostima namjerno da prouzroce ochekivanu reakciju.Prirodno mi je da me netko posalje u sto pizdi materinih ako obasipam svojim fekalijama.Ja na ovome forumu nisam nikome jebo mater nego sam figurativno to radio da bi idioti koji mi duvaju za vrat shvatili da nemam sa njima sta polemizirati.Posebno me iritiraju kreteni koji stalno ponavljaju neke svoje bolesne mantre i ne znaju sloziti prosto prosirenu rechenicu.Budi shto god zelish,meni ni u dzep ni iz dzepa.Osh biti ustasha,chetnik,partizan,balija?Budi,ali objasni zashto si takav i koje ljudske vrijednosti zastupash.Ako ti dajem pravo da budesh ono shto zelish onda pizda ti materina pokvarena dozvoli meni da ja odredim shto sam tko sam i koje su moje ljudske vrijednosti.Eto u chemu je problem,ali balkansko kamenjarski mentalitet ti to nece dozvoliti jer idioti su uvjereni da su u svemu u pravu.Ako ti idem na zivce,zaobidji me kao shto cu i ja njih.Ali ne,trche zamnom i kako sam vec opisao shto rade misleci da ja to ne shvacam i onda im namjerno jebem mater jer znam da ce ljudske pichke trchati i drukati.To su ljudi koji bi drukali rodjeno dijete i koji su vrijeme komunizma isto to radili dokazujuci svoju lojalnost sistemu kao shto se uvlache u shupak ovom vlasniku foruma.Vidish,ja bi takve banirao i nauchio ih pameti da od drukanja nema vajde,medjutim taj neinteligentni idiot (KITCH) ne shvaca kako ta primitivna bagra manipulira sa njim.Shvacash?A za forum me zaboliRingo10 wrote:ZAMOLIO BIH MODERATORA da prestane S
Mene gde su banovali, nisam se vise vratio.
Ne sto sam ljut, vec kao raskines sa bivsom,
onda se kao vratis istoj.
To nikad, izgubilo smisao i odes dalje.
Mozda se neko vrati.
Tako i banovanje, vredjanje, udruzivanje protiv
nekoga, coporovanje, odu dalje.
Vise postovanja, vise forumasa.
Ko se sa kime slaze okolo, budimo realni.
2014-08-25
Eroo wrote:Drže se strateških partneraUSA i Israela. Šta ti nije jasno?Serbinho-3 wrote:
Ko ce to razumeti.
Ti od Milanceta do Vucheta.
Posten covek nije daleko u politici dogurao.
Tito je u losijoj poziciji od vas, Kosovo, izvan EU,
mora da igra ko mecka.
2014-08-25
moderator(to sam ja) ne banira nikoga. zadnji ban sam dao longiju na 24sata prije 3 mjeseca kada je spama pijan 30 postova u 10minuta da se otrijezni.
ja i ne brišem ništa, osim na 2-3 teme koje moderiran.
kic je isto blag ne banava nikoga osim ako baš ne prijetite klanjem drugih ljudi, ili brutalnim vrijeđanjem
ja i ne brišem ništa, osim na 2-3 teme koje moderiran.
kic je isto blag ne banava nikoga osim ako baš ne prijetite klanjem drugih ljudi, ili brutalnim vrijeđanjem
Šandor Winnetou likes this post
Eroo wrote:Koba wrote:Eroo wrote:Jebeno, nije bilo ankete u Hrvatskoj, veliš...kao i u svim demokratskim državama svijeta.T. wrote:ali je bila anketa o kojem o ta dva pitanja?AssadNaPodmornici wrote:Mi smo na strani Izraela i Ukrajine. Tako je to izabrano, i tako velika velika većina RH populacije podržava. Ovdje ironično Hrvatska država jedna od rijetkih stvari gdje sporovdi volju većine stanovništva...
U hrvatsku povijesti se ti razumiješ ko Mara u krivi k..
Bez savezništva se ratovi ne dobijaju.
Problem tebe i takvih je što vidite samo ono šta je na stolu.
Ima nešto što je i ispod stola, a to je najčešće ono najbitnije.
A za to zadnje...idi u 3. p. materine! Pardon me my french.
Nek se ti razumiješ šupak udbaški.
UN je ionako postalo sijelo zemalja trećeg svijeta
Saudijska Arabija predsjeda vijećem za ženska prava
ma daj
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
ovo je tvoj dečko ili te tvoj dečko fotkao.Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Drže se strateških partneraUSA i Israela. Šta ti nije jasno?Serbinho-3 wrote:
Ko ce to razumeti.
Ti od Milanceta do Vucheta.
Posten covek nije daleko u politici dogurao.
Tito je u losijoj poziciji od vas, Kosovo, izvan EU,
mora da igra ko mecka.
i onda veliš da nisi tetkica, a staviš istu na avatar.
2014-12-30
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Hamas je ratovao protiv HVO-a u Bosni
A podrzavala ih nasa levica.marcellus wrote:Hamas je ratovao protiv HVO-a u Bosni
Isto kao i danas.
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Austrija : Parlament izglasao rezoluciju o Bleiburgu
» Europski parlament izglasao rezoluciju o jedinstvenom punjaču
» EU parlament izglasao rezoluciju : Bosna mora vratiti imovinu Esther Gitman ako želi u EU
» Europski parlament izglasao rezoluciju protiv dogovora članova država jer Orban ne poštuje vladavinu prava
» VAŠ ŠLAGER SEZONE (Z)gazi, (z)gazi, ustaše!
» Europski parlament izglasao rezoluciju o jedinstvenom punjaču
» EU parlament izglasao rezoluciju : Bosna mora vratiti imovinu Esther Gitman ako želi u EU
» Europski parlament izglasao rezoluciju protiv dogovora članova država jer Orban ne poštuje vladavinu prava
» VAŠ ŠLAGER SEZONE (Z)gazi, (z)gazi, ustaše!
Page 3 of 5