Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
sitting_bull wrote:ako su srbi u domovinskom ratu pristajali na pregovore svaki put kad su bili u kurcu, onda su rusi "za pregovore spremni".crvenkasti wrote:
Nadajmo se da će Rusi pristati na pregovore.je.crvenkasti wrote:
Ako neće, onda smo najebali.
Rusi su zajebani: kad krenu, ne zaustavljaju se. Sve pregaze.
trebaju napraviti inventuru traktora, jer kad ih upale do moskve neće stati.i opet ih ništa nisu naučili.crvenkasti wrote:
A Srbi su im najbolji prijatelji i saveznici. Užas.
sad rusi moraju na vlastitoj koži naučiti da traktor nije ni auto ni autobus.
kao što je jovan rašković onomad rekao za srbe, a važi i za ruse danas: lud narod...
Uspoređuješ veličanstvenu i moćnu rusku naciju s pizdama i ništarijama kakvi su Srbi.
Tebi je to isto?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
T. wrote:pa nema tu previše nepoznanica...Oholo Mudovski wrote:Vrijeme da Ukrajina pregovara o mirovnim uvjetima bilo je u ožujku 2022.
Sada je vrijeme da Ukrajina razgovara o uvjetima predaje.
kao i većina dokumenata o bezuvjetnoj kapitulaciji...
-prekid neprijateljstava
-povlačenje ukrajinske vojske 300 km zapadno od 4 nove ruske regije
-predaja teškog naoružanja i ratne tehnike
-svođenje ukrajinskih snaga na razumnu mjeru, npr. za čuvanje državne granice
-promjena ustava ukrajine, zabrana stranaka nacionalističko/nacističkih predznaka te zabrana ulaska u nato savez
-priznavanje svih građanskih i političkih prava etničkim rusima
-suđenja za ratne zločine ukrajinskih snaga
-isplata ratne odštete rusiji
narkomana ako će vješati neka ga vješaju, ne vjerujem da će rusi inzistirati...
Samo za idiote to nije gotova stvar pa su danima ovdje postali kako Bahmut nije pao i nakon sluzbenog priznanja ukro nacista.
Uzas sa kakvim debilima ti dijelish svoju domovinu.:::))
lakše malo s takvim posstovima, nemoj više od jednog stavljati odjednom...
ima eri odma booster da "proradi"...
ima eri odma booster da "proradi"...
samo glupi srbi misle kako će im "frend" pobjediti.Koba wrote:Eroo wrote:Naravno, slično valjda razmišljaš i kad se Hrvatska oslobađala od agresora.Koba wrote:Oholo Mudovski wrote:68% Ukrajinaca uvjereno je da će Ukrajina uspjeti povratiti izgubljeni teritorij što je mnogo manji postotak nego na ovom forumu...
68% , ali od čega? Onih koji ostaše u Ukrostanu? A ostalo ih je nekih 25 milijuna ili još koji milijun gore, a prije rata imali 44 milijuna. Nevjerojatna ekipa koja si je uništila narod i državu. Slava debilima.
Valjda je trebala pokleknuti kad se rušio Vukovar.
Ne ide to tako, sloboda ima svoju cijenu. Probaj, naprimjer, istu priču danas prodati "šiptarima",
pa nam javi šta kažu...Istovremeno pogledaj s čime se naoružavaju (učeći od Azera i Ukra) Albanci na Kosovu.
Uštrcani uspoređuje Domovinski i ukropski rat.
Kognitivno propadanje od uštrcavanja Ursulinog cjepiva.
budaletine, shvatite da je rusija izgubila.
pitanje je koliko će platiti.
glupi patuljko zaratio s dvije najveće ekonomije koje se riješavaju starog oružja.
rusija ima manji bdp od italije 60 milijuna
za T, više ljudi završi tehničke fakultete u njemačkoj nego u rusiji.
s tim da njemačka ima 3×veći bdp od smradova.(u biti 4×)
čim su prešli ukrajinsku granicu, spušili su. bit će ovo kao i 45e, samo neće do berlina već do moskve.
2014-12-30
Rođo, ne gine ti monovolumen na bateričke... Domet kuća birtija...veber wrote:samo glupi srbi misle kako će im "frend" pobjediti.Koba wrote:Eroo wrote:Naravno, slično valjda razmišljaš i kad se Hrvatska oslobađala od agresora.Koba wrote:Oholo Mudovski wrote:68% Ukrajinaca uvjereno je da će Ukrajina uspjeti povratiti izgubljeni teritorij što je mnogo manji postotak nego na ovom forumu...
68% , ali od čega? Onih koji ostaše u Ukrostanu? A ostalo ih je nekih 25 milijuna ili još koji milijun gore, a prije rata imali 44 milijuna. Nevjerojatna ekipa koja si je uništila narod i državu. Slava debilima.
Ne ide to tako, sloboda ima svoju cijenu. Probaj, naprimjer, istu priču danas prodati "šiptarima",
pa nam javi šta kažu...Istovremeno pogledaj s čime se naoružavaju (učeći od Azera i Ukra) Albanci na Kosovu.
glupi patuljko zaratio s dvije najveće ekonomije koje se riješavaju starog oružja.
čim su prešli ukrajinsku granicu, spušili su. bit će ovo kao i 45e, samo neće do berlina već do moskve.
Kada Ukrajina izgubi rat i bude se to na kraju trebalo poplaćati jer ni u stare babe nije džabe, onda nemoj kriviti mene jer nisam stavljao ukrajinske zastavice ma profil i pisao slava Ukraini...
https://www.forbes.com/sites/hanktucker/2021/08/16/the-war-in-afghanistan-cost-america-300-million-per-day-for-20-years-with-big-bills-yet-to-come/?sh=734464747f8d
glupi četniče.Oholo Mudovski wrote:Rođo, ne gine ti monovolumen na bateričke... Domet kuća birtija...veber wrote:samo glupi srbi misle kako će im "frend" pobjediti.Koba wrote:Eroo wrote:Naravno, slično valjda razmišljaš i kad se Hrvatska oslobađala od agresora.Koba wrote:Oholo Mudovski wrote:68% Ukrajinaca uvjereno je da će Ukrajina uspjeti povratiti izgubljeni teritorij što je mnogo manji postotak nego na ovom forumu...
Kada Ukrajina izgubi rat i bude se to na kraju trebalo poplaćati jer ni u stare babe nije džabe, onda nemoj kriviti mene jer nisam stavljao ukrajinske zastavice ma profil i pisao slava Ukraini...
https://www.forbes.com/sites/hanktucker/2021/08/16/the-war-in-afghanistan-cost-america-300-million-per-day-for-20-years-with-big-bills-yet-to-come/?sh=734464747f8d
uplatio sam G amg koji ću "podići" 2035.
auto će naslijediti kćer.
od toga kaj vi bulaznite i zeleni. nikaj
da će zabraniti benzince, zaboravi. ja imam na amg euro4, a skinuo sam katalizatore da mi ne jebu motor.
i kada sam u sport modu vatra izlazi iz auspuha
glupe srbende
2014-12-30
i zaboravih
troši 20-40l/100
jebeš srblje i sirotinju
troši 20-40l/100
jebeš srblje i sirotinju
2014-12-30
Ukrajina je rat dobila već na početku invazije, uništavanje 64 km kolone ruskog oklopa kod Kyiva.
Krezubim i ograničenim rusofilima još uvijek ništa nije jasno.
Krezubim i ograničenim rusofilima još uvijek ništa nije jasno.
Jebote, šta im rade Ukri ekipama od po 20.-ak specijalaca.
A pazi sad 'vamo, Rusi su s desne obale pobjegli s 20,000 vojnika,
a vidi ovo. Ukrajinci znaju zašto se bore, a okupatori ne znaju ni danas
zašto su se našli tamo di jesu. Rusi mobilizirali pokorene Čuvaše, Jakute,
Burjate i Dagestance da brane "rodinu" u tuđoj zemlji? Moš mislit koliko
im je do toga da ginu za opljačkanu "bijelu tehniku". U početku invazije
je bilo dovoljno bijele tehnike, sad kad je sve opljačkano jednostavno
nema više motiva za ratovati...
A pazi sad 'vamo, Rusi su s desne obale pobjegli s 20,000 vojnika,
a vidi ovo. Ukrajinci znaju zašto se bore, a okupatori ne znaju ni danas
zašto su se našli tamo di jesu. Rusi mobilizirali pokorene Čuvaše, Jakute,
Burjate i Dagestance da brane "rodinu" u tuđoj zemlji? Moš mislit koliko
im je do toga da ginu za opljačkanu "bijelu tehniku". U početku invazije
je bilo dovoljno bijele tehnike, sad kad je sve opljačkano jednostavno
nema više motiva za ratovati...
Europa, polako ali sigurno, ulzi u "ratni mod".
Kerč...
Ovdje se jasno vidi Strmshadow koji neometano pogađa cilj.
Ovdje se jasno vidi Strmshadow koji neometano pogađa cilj.
Eroo- Posts : 78949
2016-07-22
Prosječna priča Minhenskog kočijaša na prijelazu 19 st.veber wrote:glupi četniče.Oholo Mudovski wrote:Rođo, ne gine ti monovolumen na bateričke... Domet kuća birtija...veber wrote:samo glupi srbi misle kako će im "frend" pobjediti.Koba wrote:Eroo wrote:Naravno, slično valjda razmišljaš i kad se Hrvatska oslobađala od agresora.Koba wrote:Oholo Mudovski wrote:68% Ukrajinaca uvjereno je da će Ukrajina uspjeti povratiti izgubljeni teritorij što je mnogo manji postotak nego na ovom forumu...
uplatio sam G amg koji ću "podići" 2035.
auto će naslijediti kćer.
od toga kaj vi bulaznite i zeleni. nikaj
da će zabraniti benzince, zaboravi. ja imam na amg euro4, a skinuo sam katalizatore da mi ne jebu motor.
i kada sam u sport modu vatra izlazi iz auspuha
glupe srbende
Izgubljeni rat u Ukrajini će samo ubrzati "tranziciju", riječ koja ne može ne okrznuti par puta dnevno...
Prošla baka s kolačima... Rusi su u tom modu već jednu godinu...Eroo wrote:Europa, polako ali sigurno, ulzi u "ratni mod".
2016-07-22
A Britancima je još teže. Oni su se vojno skupa s Poljskom obavezali s Ukrajinom u trojni pakt i sad im Fico ne da pare iz EU a u Americi Republikanci u Kongresu te sad treba i Izraelu.
Istovremeno za razliku od Amerike Britanija ima jako veliku populaciju muslimana a to su sad anti-cionisti i Irci ih jebu sad u mozak jer IRA i Palestina su odavno povijesno i ideološki vezane u borbi protiv britanskog imperijalnog okupatorskog režima.
Moja zemlja Irska postala je žarište cionističke mržnje jer podržavamo pravdu i mir u Palestini i čovječanstvo u Gazi.
Ne mrze nas Irce jer lažemo o tome što rade u Gazi,
Mrze nas jer govorimo istinu.
Istovremeno za razliku od Amerike Britanija ima jako veliku populaciju muslimana a to su sad anti-cionisti i Irci ih jebu sad u mozak jer IRA i Palestina su odavno povijesno i ideološki vezane u borbi protiv britanskog imperijalnog okupatorskog režima.
Moja zemlja Irska postala je žarište cionističke mržnje jer podržavamo pravdu i mir u Palestini i čovječanstvo u Gazi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro je Meter u članku iznad posložio kockice.RayMabus wrote:A Britancima je još teže. Oni su se vojno skupa s Poljskom obavezali s Ukrajinom u trojni pakt i sad im Fico ne da pare iz EU a u Americi Republikanci u Kongresu te sad treba i Izraelu.
Samo je zaboravio u opširan tekst ubaciti da smo u rukama senilne budale kojom upravljaju raznorazni obraz džon likovi od kojih svak poteže na svoju stranu.
Uglavnom pušiona ...
Ovo su sad sve borci za slobodu sjeverne Irske od britanskog imperija:
Islam je druga po veličini religija u Ujedinjenom Kraljevstvu , s rezultatima iz popisa iz 2011. dajući populaciju od 4,4% ukupne populacije Ujedinjenog Kraljevstva, dok su rezultati iz popisa iz 2021. zabilježili populaciju od 6,5% u Engleskoj i Walesu. London ima najveću populaciju muslimana u zemlji. Velika većina muslimana u Ujedinjenom Kraljevstvu pridržava se sunitskog islama , dok je manji broj povezan sa šiitskim islamom.
Islam u Ujedinjenom Kraljevstvu
Muslimansko stanovništvo u područjima engleskih lokalnih vlasti.
Islam je druga po veličini religija u Ujedinjenom Kraljevstvu , s rezultatima iz popisa iz 2011. dajući populaciju od 4,4% ukupne populacije Ujedinjenog Kraljevstva, dok su rezultati iz popisa iz 2021. zabilježili populaciju od 6,5% u Engleskoj i Walesu. London ima najveću populaciju muslimana u zemlji. Velika većina muslimana u Ujedinjenom Kraljevstvu pridržava se sunitskog islama , dok je manji broj povezan sa šiitskim islamom.
Islam u Ujedinjenom Kraljevstvu
Muslimansko stanovništvo u područjima engleskih lokalnih vlasti.
2014-04-11
Možda je tebi pušiona al meni sve ide po planu.Oholo Mudovski wrote:Dobro je Meter u članku iznad posložio kockice.RayMabus wrote:A Britancima je još teže. Oni su se vojno skupa s Poljskom obavezali s Ukrajinom u trojni pakt i sad im Fico ne da pare iz EU a u Americi Republikanci u Kongresu te sad treba i Izraelu.
Samo je zaboravio u opširan tekst ubaciti da smo u rukama senilne budale kojom upravljaju raznorazni obraz džon likovi od kojih svak poteže na svoju stranu.
Uglavnom pušiona ...
Ja sam đeneral galaksije najvišeg ranga ( inkarnirani anđeo Prijestolnik, zaštitnik miroljubljivih svijetova, galaktička konfederacija je savez miroljubljivih svijetova )
Evo sam ti danas objasnio dio iz tog teksta vezano uz nas ovdje:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56330-tko-je-serif-patkovic-koji-se-stavlja-na-raspolaganje-hamasu
2014-04-11
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II