Sirija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Sirija
vis..dobra ideja.. sad,ne znam jel to skakutanje neki fail,ili je ipak features samog oruzja...?Winter is coming wrote:mozda da nabacaju na tenk vreca sa pijeskom
Guest- Guest
nemam pojma ali je abrams planuo kao kutija shibica
2014-04-14
inace,pametni znaju,ako se tenk stacionira,posto tu nema ukopavanja,jeerbo je asfalt u pitanju ili beton,onda se sa strana i ispred okruzi vrecema zemlje,pijeska,qrc-plca..i tad mu mozes pushiti,osim ako nemas one raketline koje udaraju zgora...
Guest- Guest
pa cak i da je zasticen posada se u njemu zasere do koljena ako se pocne po njemu prashiti,buducnost je robotizacija,tenkovi bez ljudskih posada,bez straha i emocija,snajperska preciznost,maksimalna ucinkovitost,pravi terminator
2014-04-14
2014-04-14
u biti,ne znam koji tip likova uopce zeli uci u tu misolovku..??meta kao kuca,a zastita nikakva..Winter is coming wrote:pa cak i da je zasticen posada se u njemu zasere do koljena ako se pocne po njemu prashiti,buducnost je robotizacija,tenkovi bez ljudskih posada,bez straha i emocija,snajperska preciznost,maksimalna ucinkovitost,pravi terminator
Guest- Guest
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-vojna-vjezba-20-zemalja-u-s-arabiji
Neka se pripremiiii...Yehudi.
Može i Sveto, ako mu to "rujka" dozvoli.
- Saudijska Arabija izvela je zračne napade na Islamsku državu Irak i Levant (ISIL) u Siriji kao dio koalicije koju predvodi SAD.
Prošlog decembra je također formirala 35-člani savez koji bi se borio protiv "terorizma" u islamskim zemaljama -
---------------------------------------------------------------------
Stoji napisano u tvome linku.
Nego hajde nam navedi - ukolko sati - je to SA napala isis u Siriji i di se dogodio taj napad ?????????
Šta se tiče tih 35 članova SA koalicije koji ratuju protiv "terorista" u arapskim zemljama, ja vidim da ne mogu
savladati niti pola jadnog Yemena. Uspjehe su zabilježili jedino u Bahreinu kad su tenkovima gazili stvarno
goloruke i mirne prosvjednike Šiite.
A tih 20 zemalja, skupa sa SA je premalo Ero, tako da se ne nadaj uzaludu. Ja predlažem da im poručiš
od mene -neka ih se još sakupi tamo - tako da ih se riješi skupno, pa će vladati mir ( Ruski mir )
sljedećih 300 god.
Sljedeći put citiraj nam vijesti iz - Put vjernika - možda su optimističnije.
Prošlog decembra je također formirala 35-člani savez koji bi se borio protiv "terorizma" u islamskim zemaljama -
Stoji napisano u tvome linku.
Nego hajde nam navedi - ukolko sati - je to SA napala isis u Siriji i di se dogodio taj napad ?????????
Šta se tiče tih 35 članova SA koalicije koji ratuju protiv "terorista" u arapskim zemljama, ja vidim da ne mogu
savladati niti pola jadnog Yemena. Uspjehe su zabilježili jedino u Bahreinu kad su tenkovima gazili stvarno
goloruke i mirne prosvjednike Šiite.
A tih 20 zemalja, skupa sa SA je premalo Ero, tako da se ne nadaj uzaludu. Ja predlažem da im poručiš
od mene -neka ih se još sakupi tamo - tako da ih se riješi skupno, pa će vladati mir ( Ruski mir )
sljedećih 300 god.
Sljedeći put citiraj nam vijesti iz - Put vjernika - možda su optimističnije.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vidim da je i Pakistan u ekipi. I Egipat, tako da...Yehudi wrote:
A tih 20 zemalja, skupa sa SA je premalo Ero
Malo pomiješaju strane svijeta i eto ti belaja...Nego, de ti spremi ranac...
Ovo je heroj, junak. Svaka čast.
Neki kažu da je iz Iraka snimka a to je i vjerojatnije.
U svakome slučaju aplauz za hrabrost pa bio tko bio.
2014-04-20
Ero..znas onu...puno babica-kilavo dijete....Ero wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-vojna-vjezba-20-zemalja-u-s-arabiji
Guest- Guest
Zar je samo "rujka" u pitanju? Ništa o'tebe...bogomdani wrote:Ero..znas onu...puno babica-kilavo dijete....Ero wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-vojna-vjezba-20-zemalja-u-s-arabiji
Ero wrote:Vidim da je i Pakistan u ekipi. I Egipat, tako da...Yehudi wrote:
A tih 20 zemalja, skupa sa SA je premalo Ero
Malo pomiješaju strane svijeta i eto ti belaja...Nego, de ti spremi ranac...
Moj ranac i ostalo je spakiran i spremno uvijek.
Nego deder se ti požuri, pohitaj braći tamo u SA, imaš li direkti let iz Slo
Jer nezgodno ti je preko TR. Skupite se tamo kod meke ili medine, stići će vam uskoro dar
iz - Rusije s ljubavlju -
2014-04-20
ne skreci temu..ebem ja vojsku od 20 drzava..tamo bi jedni po drugima poceli rokati,jer ne bi vise kontali tko je frend or foe..Ero wrote:Zar je samo "rujka" u pitanju? Ništa o'tebe...bogomdani wrote:Ero..znas onu...puno babica-kilavo dijete....Ero wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-vojna-vjezba-20-zemalja-u-s-arabiji
Guest- Guest
Te vehabije mogu vježbati tri godine bez prestanka, opet bi ih šije razguzile in no time. Motiv i inteligencija su bit ratovanja, a ne količina američke junk opreme.Ero wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-vojna-vjezba-20-zemalja-u-s-arabiji
A Paki i Egipćani su pristali učestvovati samo zato što ih je Saud danima molio da pristanu, ne zato što su nabrijani na nekakve ratove. Svakako će SA snositi troškove njihovog boravka u zemlji, a i dobro im dođe malo se uvježbati da vide gdje su i kaj su...
Ostale zemlje ne treba ni komentirati
Ostale zemlje ne treba ni komentirati
Američki sveznici su najedanput i tvoji prijatelji. Kako pa sad to?
Ero wrote:
Američki sveznici su najedanput i tvoji prijatelji. Kako pa sad to?
Očito sam za tebe nerješiva enigma.
Ako misliš na Kurde, nisu niti oni kompaktna nacija. Poznato ti je, nadam se, da Rusija naoružava Kurde takodjer.
Njih i jesam preferirao protiv serdoganovih janičara. Uostalom Izrael aktivno pomaže i naoružava Kurde......poznato?
Čak par instruktora je prisutno tamo, kao i boraca pa i jedna ženska.
Onaj lik šta je bio kod Kurda u Rojavi ( stavio sam sliku tu ranije) mi je susjed .....popričali smo par puta pa
imam info -iz prve ruke. Čak imam uvid u neke slike i snimke koje nikada nisu objavljene nigdi.
No još uvijek ne znam kako glasi tvoje pitanje ili dvojba .......šta te muči općenito u svezi toga.
2014-04-20
Ništa. Apsolutno ništa.Yehudi wrote:
No još uvijek ne znam kako glasi tvoje pitanje ili dvojba .......šta te muči općenito u svezi toga.
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50