Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
Page 1 of 1
Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
'Vrijeme nam nije prijatelj', upozorava SAD usred kaosa u Kongresu i promjene vremena u Ukrajini
Glasnogovornik Vijeća za nacionalnu sigurnost Bijele kuće John Kirby.
Ukrajinske obrambene snage imaju još šest do osam tjedana dobrog vremena za ofenzivu, priopćila je Bijela kuća u utorak, dok je daljnja potpora SAD-a Ukrajini u neizvjesnosti usred kaotičnog smjenjivanja predsjednika Predstavničkog doma Kevina McCarthyja.
G. McCarthy je smijenjen nakon neslaganja krajnje desnog krila u njegovoj Republikanskoj stranci, koji su optužili predsjednika za 'tajni dogovor' s Bijelom kućom o pružanju pomoći Ukrajini - nešto čemu su se žestoko protivili.
G. McCarthy je također nadgledao donošenje privremene kratkoročne proračunske rezolucije, koja ne predviđa pomoć Ukrajini, uz podršku demokrata, što je razljutilo njegove radikalnije republikanske kolege.
"Ne mogu govoriti o uvjetima na bojnom polju u bilo kojem području i o tome koliko streljiva imaju. Ali znamo da protuofenziva nije otišla tako daleko ili tako brzo koliko čak ni Ukrajinci žele", glasnogovornik američkog Vijeća za nacionalnu sigurnost John Kirby rekao na brifingu.
"Još uvijek je nasilna borba na dvije glavne crte osi - jedna u području Donbasa i jedna dolje južno - južno od Zaporožja. I još uvijek se bore svaki dan.
"Vrijeme nam nije prijatelj. Ovdje imamo još šest do osam tjedana lijepog vremena prije nego što stvari stvarno otežaju borbu za obje strane, iskreno govoreći", dodao je gospodin Kirby.
Dužnosnik Bijele kuće naglasio je da bilo kakva obustava financiranja vojne pomoći ne bi bila dobra za Ukrajinu.
SAD je daleko najveći donator vojne i financijske potpore Ukrajini, osiguravši približno 45 milijardi USD u vojnoj opremi od ruske invazije u veljači prošle godine.
Pentagon je upozorio da mu ponestaje novca za planiranje daljnjih donacija, sa samo 1,6 milijardi dolara preostalih od 25,9 milijardi dolara koje je Kongres dao za obnavljanje američkih vojnih zaliha koje su tekle u Ukrajinu.
------------------------
Ne treba toliko kukati.
I Rusima će biti hladno preko zime.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
Evo, reka san van davno da će ovi gore napravit novi vojni savez ato u prevodu znači da ovi dole neće jer ih to gore ne zanima :
Century V, Quatrain 51
The people of Dacia, England, Poland And of Bohemia will make a new league: To pass beyond the pillars of Hercules, The Barcelonans and Tuscans will prepare a cruel plot.
Dacia = Rumunjska
Bohemia = Češka
Posta san van cilu stranicu broj 5 da ne bi bilo zabune da se radi o nekom drugom stoljeću i vremenu jer se spominje arapska invazija na Jadran i ...
Engleska ( dakle Amerika isto ) , Poljska , Češka ( Čehoslovačka ) i Rumunjska napravit će novu ligu.
Antiruski zid.
Dakle vidmo kako čika Nostradamus točno zna da Slovačka neće biti dio tog saveza jer se pojavio Fiko.
Amo dalje.
Century V, Quatrain 51
The people of Dacia, England, Poland And of Bohemia will make a new league: To pass beyond the pillars of Hercules, The Barcelonans and Tuscans will prepare a cruel plot.
Dacia = Rumunjska
Bohemia = Češka
Posta san van cilu stranicu broj 5 da ne bi bilo zabune da se radi o nekom drugom stoljeću i vremenu jer se spominje arapska invazija na Jadran i ...
Engleska ( dakle Amerika isto ) , Poljska , Češka ( Čehoslovačka ) i Rumunjska napravit će novu ligu.
Antiruski zid.
Dakle vidmo kako čika Nostradamus točno zna da Slovačka neće biti dio tog saveza jer se pojavio Fiko.
Amo dalje.
Last edited by RayMabus on 4/10/2023, 14:39; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Century V, Quatrain 51
The people of Dacia, England, Poland And of Bohemia will make a new league
Britanci,Česi, Poljaci i Rumunji. Nema Slovaka ni Mađara.
Znači Željezna zavjesa 2
A šta budala iz ovoga zaključi ? Ništa jer je budala.
A pametan ? Da Rusija neće biti pobjeđena čim su oni morali dignit željeznu zavjesu 2 prema sjevernom Mordoru ( zašto bi je inače i dizali ako su je osvojili jelte ).
The people of Dacia, England, Poland And of Bohemia will make a new league
Britanci,Česi, Poljaci i Rumunji. Nema Slovaka ni Mađara.
Znači Željezna zavjesa 2
A šta budala iz ovoga zaključi ? Ništa jer je budala.
A pametan ? Da Rusija neće biti pobjeđena čim su oni morali dignit željeznu zavjesu 2 prema sjevernom Mordoru ( zašto bi je inače i dizali ako su je osvojili jelte ).
2014-04-11
Opustimo se. Lijep je dan. Popijmo kapućino i čekajmo da vrijeme samo teče.
Dole će navalit migranti i neće se bavit toliko tom Ukrajinom a Briti i ovih par država će napraviti Željeznu zavjesu 2 prema Rusiji.
Eto to vam je dovoljno da znate o tome. Mi smo južnije i nama je navala migranata veća problematika.
Dole će navalit migranti i neće se bavit toliko tom Ukrajinom a Briti i ovih par država će napraviti Željeznu zavjesu 2 prema Rusiji.
Eto to vam je dovoljno da znate o tome. Mi smo južnije i nama je navala migranata veća problematika.
2014-04-11
Moja najveća dvojba sad je dal da popijem još jedan kapućino ili kaficu da me probudi malo i trgne.
Ja se ne zamaram globalnim tijekom događaj kad ga barem u nekim okvirnim crtama znam.
Kad mi netko počme pričat kako ja moram ovo moran ono ja samo kažemMa i odmaknem rukom. Jer šta ćeš se ti tu nešto previše naprezat oko nečega a nije ti potriba kad će i onako uskoro uslijedi HAOS.
Zamisli kako će nam biti fino: gore Mordor s atomskom a dole navala kozojeba.
Ima da svi guštamo.
Ja se ne zamaram globalnim tijekom događaj kad ga barem u nekim okvirnim crtama znam.
Kad mi netko počme pričat kako ja moram ovo moran ono ja samo kažemMa i odmaknem rukom. Jer šta ćeš se ti tu nešto previše naprezat oko nečega a nije ti potriba kad će i onako uskoro uslijedi HAOS.
Zamisli kako će nam biti fino: gore Mordor s atomskom a dole navala kozojeba.
Ima da svi guštamo.
2014-04-11
Ovo je još sve dosadno. Čekamo te migrante. Onda njih sto tisuća zauzme neki grad pa šalji policiju i vojsku. Pa malo ih smire a ono iduću godinu dođu nove migrantske snage i sve ih je više i tako stalno. A svi ih miću od sebe i guraju drugima i na kraju gledamo onaj film od Mela Glupsona Apokalipto.
Al ono šta je meni stvarna dvojbau životu je: dal kafica il kapućinu.
Uvatila me neka fjaka danas. Ne da mi se ništa. Morat ću stvarno tu kaficu popit da me malo probudi.
Al ono šta je meni stvarna dvojbau životu je: dal kafica il kapućinu.
Uvatila me neka fjaka danas. Ne da mi se ništa. Morat ću stvarno tu kaficu popit da me malo probudi.
2014-04-11
Baš san se fino iskenja maloprije. Sad je kafica. Život laganini. Zašto ? Pa šta ćeš se zamarat kad znaš i onako da će Europa otić u pičku materinu.
Pa šta ćemo se sad nervirat oko toga šta su ovi zapeli tamo i ne mogu slomit Rusiju i dokopat se njenih resursa i doć Kini iznad glave da oni vladaju planetom ?
Pa šta ćemo se sad nervirat oko toga šta su ovi zapeli tamo i ne mogu slomit Rusiju i dokopat se njenih resursa i doć Kini iznad glave da oni vladaju planetom ?
2014-04-11
I onda kad se to počme dešavat onda ćeš vidit mase kako trče naokolo uspaničene i viču: Kako to, kako to ?
Samo tamo kad pogledaš malo dalje sa strane sjedi neki lik potpuno bezbrižan s blagim osmijehom na licu i pijucka kaficu. Ili kapučinu.
Kad ga pitaš Koji je tebi kurac ? Zašto ti ne paničariš ? ....dobiješ odogovr: Čekam da se budale međusobno istrijebe pa da možemo nastaviti dalje.
Samo tamo kad pogledaš malo dalje sa strane sjedi neki lik potpuno bezbrižan s blagim osmijehom na licu i pijucka kaficu. Ili kapučinu.
Kad ga pitaš Koji je tebi kurac ? Zašto ti ne paničariš ? ....dobiješ odogovr: Čekam da se budale međusobno istrijebe pa da možemo nastaviti dalje.
2014-04-11
Onda ti još kažu da si govno jer ti nije stalo.
Do čega ? Da spašavam vaš matrijarh ?
Jok. Zato i imam blagi osmijeh na usnama.
Do čega ? Da spašavam vaš matrijarh ?
Jok. Zato i imam blagi osmijeh na usnama.
2014-04-11
Putin: Rusija ima mnogo prijatelja u Europi
"Ljudi koji vjeruju da su tradicionalne vrijednosti, uključujući obiteljske vrijednosti, umrle - oni se ponašaju vrlo agresivno, posebno u Sjevernoj Americi i Europi, ali ima puno ljudi koji dijele naše stavove u europskim zemljama, rekao bih puno. Oni jednostavno ponašaju se tiše, ne ističu svoj stav", rekao je Putin.
"Ljudi koji vjeruju da su tradicionalne vrijednosti, uključujući obiteljske vrijednosti, umrle - oni se ponašaju vrlo agresivno, posebno u Sjevernoj Americi i Europi, ali ima puno ljudi koji dijele naše stavove u europskim zemljama, rekao bih puno. Oni jednostavno ponašaju se tiše, ne ističu svoj stav", rekao je Putin.
Na čelu "financijske piramide" nalaze se zemlje koje kontroliraju svjetske valute, što ne odgovara interesima većine čovječanstva, rekao je Vladimir Putin.
2014-04-11
Češki predsjednik pozvao je Europljane da "ne podlegnu umoru" od rusko-ukrajinskog rata.RayMabus wrote:Evo, reka san van davno da će ovi gore napravit novi vojni savez ato u prevodu znači da ovi dole neće jer ih to gore ne zanima :
Century V, Quatrain 51
Dacia = Rumunjska
Bohemia = Češka
Antiruski zid.
Amo dalje.
Češki predsjednik Petr Pavel, govoreći u Europskom parlamentu, istaknuo je kako Zapad ne bi trebao podleći "umoru od rata" i ne bi trebalo biti govora o ustupcima Rusiji.
Pavel je također pozvao "sve da nastave pružati potporu na svaki mogući način" i istaknuo da "nada nije strategija", stoga je potrebno postići sustav koji će Ukrajini osigurati uvjete za njezin mir i prosperitet.
2014-04-11
Similar topics
» Okolnosti su se promijenile, vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi rece saveznik bosanskih hrvata i prijatelj milanovica
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» Užas: SAD shvatili da im više ne treba rat u Ukrajini
» Užas: mrak na kraju tunela u Ukrajini
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» Užas: SAD shvatili da im više ne treba rat u Ukrajini
» Užas: mrak na kraju tunela u Ukrajini
Page 1 of 1