Richard Grenell & Kosovo
Page 1 of 1
Richard Grenell & Kosovo
https://www.alo.rs/vesti/kim/812511/grenel-o-laznoj-vesti-o-nagomilavanju-srpskih-vojnika-na-administrativnim-prelazima/vest
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Richard Grenell & Kosovo
https://www.corriere.it/esteri/23_settembre_29/kosovo-la-serbia-ammassa-truppe-confine-l-allarme-usa-3bd3a7a2-5f07-11ee-b712-28fa5938c083.shtml
2014-08-25
Re: Richard Grenell & Kosovo
Ovo nasi mediji nisu preneli, ali.jesu reakciju Grenela. Radi se o lazi da Srbija gomila trupe na granici da digne tenzije u Evropi a to nije tako. Ove Demokrate ovako do izbora, pa budale neka glasaju i sledeci put za iste sarlatane. Koliki imaju kredibilitet u Svetu, vidi se i nakon USA izbora, Putin je usao u Ukrajinu, kada je video da Tramp nije pobedio zvanicno. Sada vide i Republikanci da mogu Demokrate lomiti na Kosovu, pa se pozicioniraju i oni. Albanka ga optuzila da radi za Srbe a isti sa povratnom da im je oslobodio dva policajca, sto su usli u Srbiju, tada nije radio za istu. Drugacija politika Republikanaca, Albanka misli sve jhe to isto, Majkl Dzekson, Tina Tarner, Pepsi.
2014-08-25
Similar topics
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Grenell:Suljo laze.Srbija nije nista potpisala sa SAD-om
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Grenell:Suljo laze.Srbija nije nista potpisala sa SAD-om
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
Page 1 of 1