ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina!

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina! - Page 7 Empty Re: Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina!

Post by Guest 30/1/2016, 19:54

abraham wrote:
Starhemberg wrote:Neki ljudi stvarno odlaze off topic. Tu se i ne radi toliko o Rusiji (za ove sa silnim upitnicima i uzvičnicima u svakoj rečenici), tu se više radi o kratkovidnosti jedne zemlje koja se priprema za rat s ne znam kime izvana, a raspada se iznutra. Durant je rekao, nijedno casrtvo, zemlja, država, nije se raspalo zbog napada vanjskog neprijatelja ako se već prije toga nije raspalo iznutra.
Prepoznao sam se , ovo sa upitnicima i uzvicnicima, i posto sam jedini sa tim stilom ne traba me persirati. Bilo kako bilo , zemlja se raspada iznutra i zato treba pustiti ruske podmornice da plove po Stockholm-skom arhipelagu, da avioni vjezbaju na svedskom otoku i da putin prijeti da ce svedska u slucaju priblizavanja NATO paktu snositi posljedice. Jebes to. Nije to vazno. Necemo voditi politiku na vise frontova vec cemo se bazirati samo na izbjeglice. Cudna logika ali ajd, sto ja znam ?????!!!!!!!!!!!!
Pa dobro, ako se radi o baziranju samo na "izbjeglice" što se onda konkretno po tom problemu u švedskoj radi. Upućeniji si...

Guest
Guest

Back to top Go down

Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina! - Page 7 Empty Re: Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina!

Post by Guest 30/1/2016, 19:56

melkior wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:

oni kozojebi u Siriji, koji nemaju ništa osim kalašnikova i američkih raketa(koje im daju turci i arapi) koji su pod sličnim udarima 4 mjeseca, nisu se raspali(dapače ISIS se čak na nekim djelovima i širi i vrši napade i ofenzive), a taman će se raspasti EU zemlje.. 

i što spriječava druge zemlje da uzvrate udarac.. itd.

Dakle puno toga može poći po zlu, i puno toga je nerealno. 
I
Nuklearni udar na London, uništenje njemačke industrije.
I onda Britanci ispale nuklearne rakete na Moskvu i St.Petersburg, pa Rusi vrate novu salvu na britaniju, a onda ostale NATO zemlje pošpricaju Rusiju.. i šta nakon toga imaš u Rusiji? Imaš 10milijuna preživljelih Rusa, (i toliko britanaca , njemaca) a na tih 10 milijuna rusa što su preživjeli trče Kinezi i Muslimani Srednje Azije i rade skalp i osvajaju najveću državu na svijetu bez otpora. 

Aj povlačim se iz teme
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 30/1/2016, 19:58

melkior wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:Eto ga, govorite o osvajanju Europe, a sada odjedanput kada sam vam pokazao kako od Ruskog osvajanja Njemačke, bi vrlo brzo mogli zapeti već na susjednim zemljama, sada kao nema osvjanja, nego neki "taktički udari". Udari gdje? Što ? kada.  kakva korist od udara? koliko toga treba udariti?

oni kozojebi u Siriji, koji nemaju ništa osim kalašnikova i američkih raketa(koje im daju turci i arapi) koji su pod sličnim udarima 4 mjeseca, nisu se raspali(dapače ISIS se čak na nekim djelovima i širi i vrši napade i ofenzive), a taman će se raspasti EU zemlje.. 

I
Dovoljno je uništiti njemačku industriju, industrijske pokrajine, tvornice, logistiku. Uz koordinaciju proxy ratovanja odnosno korištenja vlastitih slabosti zapadnih zemalja. Fokusiranost na radikalne promjene režima u zapadnim zemljama.
a njemčku industriju u WW2 nisu uništili(1944 je imala najveći proizvodnju) tisuće i tisuće američkih/britanskim bombardera, sankcije, pomorske blokade savezničke flote, taman će je uništiti solo rusi.. čime?

Čime brate? uključi malo logiku. Ruski bombarderi prije nego bi došli od Njemačke , već bi ih ih u Odesi gađali Ukrainski S-300 sustav, a Njemačka diže 120 Eurofightera. 

Čime brate. Mogli bi nešto iskanderima iz Kaljingrada gađati oko Berlin a Kaljngrad bi se isto našao po žestokom paljbom, eventualno nekim drugim balističkim raketama pogoditi nešto u Njemačkoj, i to je to. Nebi niti očešali Njemačku ekonomiju.
Alo čovječe, danas se rakete mogu ispaljivati direktno iz satelita. Ne možeš uspoređivati suvremeno ratovanje sa iskustvom 2. svjetskog rata. Jednostavno, ne možeš. Uostalom, S 300 su ruski sustavi. Što misliš da Rusi nisu pazili što će Ukrajincima doći u ruke? 
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Antijunak 30/1/2016, 19:58

Repriza Velikog sjevernog rata je nerealna posebice što Rusi imaju izlaz na Baltičko more, ono što je puno realnije su unutarnji nemiri i sukobi.
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by melkior 30/1/2016, 19:59

melkior wrote:

I
Nuklearni udar na London, uništenje njemačke industrije.
I onda Britanci ispale nuklearne rakete na Moskvu i St.Petersburg, pa Rusi vrate novu salvu na britaniju, a onda ostale NATO zemlje pošpricaju Rusiju.. i šta nakon toga imaš u Rusiji? Imaš 10milijuna preživljelih Rusa, (i toliko britanaca , njemaca) a na tih 10 milijuna rusa što su preživjeli trče Kinezi i Muslimani Srednje Azije i rade skalp i osvajaju najveću državu na svijetu bez otpora. 

Aj povlačim se iz teme
Zato sam rekao da je prvi korak uništavanje neprijateljskih satelita i nadmoć u orbiti. Bez nadmoći u orbiti nuklearno ratovanje uopće nema smisla. Sateliti su oči i uši modernog ratovanja. Dakle, ponavljam, ključno je imati nadmoć u prvoj fazi ratovanja: star wars  i elektroničko ratovanje.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by abraham 30/1/2016, 20:01

Starhemberg wrote:
abraham wrote:
Starhemberg wrote:Neki ljudi stvarno odlaze off topic. Tu se i ne radi toliko o Rusiji (za ove sa silnim upitnicima i uzvičnicima u svakoj rečenici), tu se više radi o kratkovidnosti jedne zemlje koja se priprema za rat s ne znam kime izvana, a raspada se iznutra. Durant je rekao, nijedno casrtvo, zemlja, država, nije se raspalo zbog napada vanjskog neprijatelja ako se već prije toga nije raspalo iznutra.
Prepoznao sam se , ovo sa upitnicima i uzvicnicima, i posto sam jedini sa tim stilom ne traba me persirati. Bilo kako bilo , zemlja se raspada iznutra i zato treba pustiti ruske podmornice da plove po Stockholm-skom arhipelagu, da avioni vjezbaju na svedskom otoku i da putin prijeti da ce svedska u slucaju priblizavanja NATO paktu snositi posljedice. Jebes to. Nije to vazno. Necemo voditi politiku na vise frontova vec cemo se bazirati samo na izbjeglice. Cudna logika ali ajd, sto ja znam ?????!!!!!!!!!!!!
Pa dobro, ako se radi o baziranju samo na "izbjeglice" što se onda konkretno po tom problemu u švedskoj radi. Upućeniji si...
Radi se da je ultra desnica toliko narasla da je vlada odlucila protjerati 80 000 izbjeglica i zadrzati otprilike toliko. Bacanje prasine u oci jer je neizvedivo. Socijaldemokrati su najnizoj razini u zadnjih . Ja, od kada se mjeri.... To je najnovije ali ja ne vidim zasto bi problem sa izbjeglicama bio na putu odgovora na ruske provokacije. To dvoje se ne kosi. Ukoliko ima novca za izbjeglice ima i za rakete koje ce uskoro biti postavljene po otocima u Baltiku. Mozda svedjani ne bi trebali to raditi?? Da pitaju Putina? Izbjeglice?? NATO?? Forumase sa ovog foruma??? Eto malo upitnika. Muhahahahahahahaaa

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2016, 20:01

bogomdani wrote:
melkior wrote:
bogomdani wrote:
epikur37 wrote:
bogomdani wrote:Pa ebo te Irud tupavi ..sto nije jasno kad napisem,PUNOM SNAGOM,jebo vas mozag onaj vjecito u rikvercu..
GDJE Rusi gube??..sto jedu ghovna..cisto kalkuliraju kao i svi drugi..

Ekipa je preemotivna, negativna prema Rujama i tu ne pomažu argumenti. nema veze što je Putin napravio u 3 mjeseca više nego cijeli zapad za godinu dana, što su odjebali sankcije i izašli na svjetsku pozornicu kao sila.
Ma hrpa navijaca,bez kredita..bitno ja maati zapadu i pljuvati po Rusiji..vidiovu zanimljivost,primjer Svabije...

Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina! - Page 7 Main-qimg-34c1b02063060a4e5ed63d599c5d7e40?convert_to_webp=true

Njemačka ima sposobnosti da u vrlo kratkom roku naštanca industrijsku proizvodnju oružja koliko joj je potrebno. Osnovni je problem što bi ruska invazija na Europu uključila između ostaloga i komponente star wars + integrirani cyber rat, i pitanje je koliko je Europa uopće ima spreman odgovor na to. Također, postavlja se pitanje zadržavanja prvog udarnog vala koji bi, najvjerojatnije, pao na teret SAD-a, Britanije i Francuske, a tek posljedično, Njemačke. Nadalje, Amerika bi vrlo vjerojatno odgovorila aktivacijom nuklearnog arsenala kojeg drži u samoj Njemačkoj i u NATO bazi AVIANO u Italiji, ali to opet ovisi o uspješnoj implementaciji operacija star wars-a, odnosno uništavanja zapadnih satelita u orbiti i sposobnosti Rusije da sačuva vlastite.
Od Europe ne bi ostalo ništa jer NATO paktički nema obrane od ruskih balističkih projektila najnovije generacije.
Hajd,pametan komentar od pametnog i objektivnog covjeka..
Kad kazem PUNOM SNAGOM,doista mislim,da se krene sa svim mogucim resursima i svim rodovima bez zzadrske..To naravno,povlaci pitanje HIPOTETICKOG SUGOBA,jer je u realnim uvjetima to gotovo nemoguce..Dakle,TEORETSKI RASPRAVLJAMO..Rusia krene brutalno,Europa odgovori sa svim resursima,i kolizija traje dok NETKO ne pocne iscrpljivati svoje resurse preko mjere produkcije..E u tome je poanta..Rusija na startu ima oklopne tehnike,da se zavuce i u najmanja zaseoca Europe,i da samo umjereno sthantza tekniku u pozadini,da namiri eventualne gubitke..Prvbi val navale bi toliko bio brutalana od strane Rusije,da ne vjerujemda bi Svabija dobila priliku,i vrijeme da nastantza bnes iole bitno,sto se moze suprotstaviti,15000 ruskih tenkova...Ovo je samo pocetak..
prva stvar, da rusi krenu stvarno na europu sa ful napadom odmah u startu mozes precrtati bilo kakvo iscrpljivanje resursa, nema toga, europljani bi se poslije mogli suprostavljat rusima jedino u gerilskom stilu na sitno, vidim da ni ti ne znas doktrinu ruskog rata, nema vise cccp jurisa tenkovima i navodkanim pjesadincima koji siluju sto im dojde pod ruku, otprilike tako svi zamisljaju ruski napad,  prvo idu takticke nuklearke manje snage po gradovima i vojnim ciljevima , tu sa njukovima idu i vakum bombe ilit FOAB  ekipa, nakon prvog vala se ide ostalim rodovima s tim da se vece vojne koncentracije tuku mini njukovima a ostatak se cisti visecijevnom raketnom vatrom u sto su ukljuceni i TOS  skupa sa uraganima smercovima gradovima, tek onda ide pjesadija i avijacija za razbijanje ostataka bilo kakvog organiziranog otpora, u obzir treba uzeti i ogromni ruski napredak u elektronskom ratovanju isto kao i razvoj EMP oruzja sto bi eventualnog protivnika dovelo u kameno doba, Ovo sto rusi rade u siriji nije niti jedan postotak njihovog kapaciteta nego samo izdrkavanje, oni doziraju koliko ce se brzo napredovat, u biti po mojim info u siriji nije vise toliki cilj ocistit zemlju na brzaka nego je cilj pobit cim vise tih ekstremista, Za sada se radi sabijanje istih na manji prostor a onda ce biti prejebena rokacina po njima,
Uzmi u obzir da rusi u siriji osim aviona  koriste svega oko 5% kapaciteta onog sto su dovukli dole,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:02

melkior wrote:
melkior wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:Eto ga, govorite o osvajanju Europe, a sada odjedanput kada sam vam pokazao kako od Ruskog osvajanja Njemačke, bi vrlo brzo mogli zapeti već na susjednim zemljama, sada kao nema osvjanja, nego neki "taktički udari". Udari gdje? Što ? kada.  kakva korist od udara? koliko toga treba udariti?

I
Dovoljno je uništiti njemačku industriju, industrijske pokrajine, tvornice, logistiku. Uz koordinaciju proxy ratovanja odnosno korištenja vlastitih slabosti zapadnih zemalja. Fokusiranost na radikalne promjene režima u zapadnim zemljama.
a njemčku industriju u WW2 nisu uništili(1944 je imala najveći proizvodnju) tisuće i tisuće američkih/britanskim bombardera, sankcije, pomorske blokade savezničke flote, taman će je uništiti solo rusi.. čime?

Čime brate? uključi malo logiku. Ruski bombarderi prije nego bi došli od Njemačke , već bi ih ih u Odesi gađali Ukrainski S-300 sustav, a Njemačka diže 120 Eurofightera. 

Čime brate. Mogli bi nešto iskanderima iz Kaljingrada gađati oko Berlin a Kaljngrad bi se isto našao po žestokom paljbom, eventualno nekim drugim balističkim raketama pogoditi nešto u Njemačkoj, i to je to. Nebi niti očešali Njemačku ekonomiju.
Alo čovječe, danas se rakete mogu ispaljivati direktno iz satelita. Ne možeš uspoređivati suvremeno ratovanje sa iskustvom 2. svjetskog rata. Jednostavno, ne možeš. Uostalom, S 300 su ruski sustavi. Što misliš da Rusi nisu pazili što će Ukrajincima doći u ruke? 

Ukrainci su nasljedili ogromno oružje iz SSSra i moderniziraju ga upravo dok pišemo. Ukraina je jedna od zemalja koja osnivatelja SSSRa(kao što je Socijalistička Hrvatska bila osnivatelj uz ostale zemlje Yuge) , i Ukraina je bila ravnopravna zemlja (ok ne baš) u SSSRu, gdje je 1/3 SSSR vojne industrije bilo na tlu Ukraine i toliko vojske i tehnike. 

Nema ti nikakvih raketa iz satelita zaboravi to, nitko nema to oružje, neznam odakle si vidio. Možda je tko i napravio nešto tako, i to je to.

U ostalom rakete su skupo oružje. Rusija bi mogla sa nekim balističkim raketama sa tla Rusije možda i nešto pogoditi u Njemačkoj, ali trebale bi koristit rakete velikog dometa a takvih nemaju baš puno. I na toj udaljenosti takve rakete sigurno nebi pogodile neku tvornicu itd. Prije bi raznjeli neki kvart, ali OK. 

I da, druga strana bi počela isto raditi. 

Tako su se Iračani i Iranci na sličan način gađali jedni druge tim dalekometnim balističkim raketama, sa naglaskom da su samo više manje pogodili civilne kvartove i sijali mržnju i samo nabrijavali jedne druge na rat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:03

Leviathan2 wrote:

prva stvar, da rusi krenu stvarno na europu sa ful napadom odmah u startu mozes precrtati bilo kakvo iscrpljivanje resursa, nema toga, europljani bi se poslije mogli suprostavljat rusima jedino u gerilskom stilu na sitno, vidim da ni ti ne znas doktrinu ruskog rata, nema vise cccp jurisa tenkovima i navodkanim pjesadincima koji siluju sto im dojde pod ruku, otprilike tako svi zamisljaju ruski napad,  prvo idu takticke nuklearke manje snage po gradovima i vojnim ciljevima , tu sa njukovima idu i vakum bombe ilit FOAB  ekipa, nakon prvog vala se ide ostalim rodovima s tim da se vece vojne koncentracije tuku mini njukovima a ostatak se cisti visecijevnom raketnom vatrom u sto su ukljuceni i TOS  skupa sa uraganima smercovima gradovima, tek onda ide pjesadija i avijacija za razbijanje ostataka bilo kakvog organiziranog otpora, u obzir treba uzeti i ogromni ruski napredak u elektronskom ratovanju isto kao i razvoj EMP oruzja sto bi eventualnog protivnika dovelo u kameno doba, Ovo sto rusi rade u siriji nije niti jedan postotak njihovog kapaciteta nego samo izdrkavanje, oni doziraju koliko ce se brzo napredovat, u biti po mojim info u siriji nije vise toliki cilj ocistit zemlju na brzaka nego je cilj pobit cim vise tih ekstremista, Za sada se radi sabijanje istih na manji prostor a onda ce biti prejebena rokacina po njima,
Uzmi u obzir da rusi u siriji osim aviona  koriste svega oko 5% kapaciteta onog sto su dovukli dole,
pa super, onda i prema Rusiji lete nuklearne rakete, i ostalo oružje, i onda šta imaš.. imaš nakon toga na području Europe i Rusije žohare i gliste, a Kinezi i Arapi kupe ostatke
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:03

abraham wrote:
Starhemberg wrote:
abraham wrote:
Radi se da je ultra desnica toliko narasla da je vlada odlucila protjerati 80 000 izbjeglica i zadrzati otprilike toliko. Bacanje prasine u oci jer je neizvedivo. Socijaldemokrati su najnizoj razini u zadnjih . Ja, od kada se mjeri.... To je najnovije ali ja ne vidim zasto bi problem sa izbjeglicama bio na putu odgovora  na ruske provokacije. To dvoje se ne kosi. Ukoliko ima novca za izbjeglice ima i za rakete koje ce uskoro biti postavljene po otocima u Baltiku. Mozda svedjani ne bi trebali to raditi?? Da pitaju Putina? Izbjeglice?? NATO?? Forumase sa ovog foruma??? Eto malo upitnika. Muhahahahahahahaaa
Pitat će ove druge, tj. već ih se pita. Džabe ti rakete i sva ratna tehnika ako nemaš vojsku, biološka baza...a to je upravo ono što se kod Šveđana trenutno razara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 30/1/2016, 20:05

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:
melkior wrote:
bogomdani wrote:
epikur37 wrote:
bogomdani wrote:Pa ebo te Irud tupavi ..sto nije jasno kad napisem,PUNOM SNAGOM,jebo vas mozag onaj vjecito u rikvercu..
GDJE Rusi gube??..sto jedu ghovna..cisto kalkuliraju kao i svi drugi..

Ekipa je preemotivna, negativna prema Rujama i tu ne pomažu argumenti. nema veze što je Putin napravio u 3 mjeseca više nego cijeli zapad za godinu dana, što su odjebali sankcije i izašli na svjetsku pozornicu kao sila.
Ma hrpa navijaca,bez kredita..bitno ja maati zapadu i pljuvati po Rusiji..vidiovu zanimljivost,primjer Svabije...

Švedski vojni vrh: zemlja u ratu za par godina! - Page 7 Main-qimg-34c1b02063060a4e5ed63d599c5d7e40?convert_to_webp=true

Njemačka ima sposobnosti da u vrlo kratkom roku naštanca industrijsku proizvodnju oružja koliko joj je potrebno. Osnovni je problem što bi ruska invazija na Europu uključila između ostaloga i komponente star wars + integrirani cyber rat, i pitanje je koliko je Europa uopće ima spreman odgovor na to. Također, postavlja se pitanje zadržavanja prvog udarnog vala koji bi, najvjerojatnije, pao na teret SAD-a, Britanije i Francuske, a tek posljedično, Njemačke. Nadalje, Amerika bi vrlo vjerojatno odgovorila aktivacijom nuklearnog arsenala kojeg drži u samoj Njemačkoj i u NATO bazi AVIANO u Italiji, ali to opet ovisi o uspješnoj implementaciji operacija star wars-a, odnosno uništavanja zapadnih satelita u orbiti i sposobnosti Rusije da sačuva vlastite.
Od Europe ne bi ostalo ništa jer NATO paktički nema obrane od ruskih balističkih projektila najnovije generacije.
Hajd,pametan komentar od pametnog i objektivnog covjeka..
Kad kazem PUNOM SNAGOM,doista mislim,da se krene sa svim mogucim resursima i svim rodovima bez zzadrske..To naravno,povlaci pitanje HIPOTETICKOG SUGOBA,jer je u realnim uvjetima to gotovo nemoguce..Dakle,TEORETSKI RASPRAVLJAMO..Rusia krene brutalno,Europa odgovori sa svim resursima,i kolizija traje dok NETKO ne pocne iscrpljivati svoje resurse preko mjere produkcije..E u tome je poanta..Rusija na startu ima oklopne tehnike,da se zavuce i u najmanja zaseoca Europe,i da samo umjereno sthantza tekniku u pozadini,da namiri eventualne gubitke..Prvbi val navale bi toliko bio brutalana od strane Rusije,da ne vjerujemda bi Svabija dobila priliku,i vrijeme da nastantza bnes iole bitno,sto se moze suprotstaviti,15000 ruskih tenkova...Ovo je samo pocetak..
Točno, upravo to i govorim. Uostalom, 90% onoga što su dovukli dolje služi prije svega za držanje Amerike na distanci,  a manje za suočavanje s ISIL-om.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:05

Rusi nemaju zašto napasti Švedsku. Prilaz Baltiku imaju, a nedavno su dobili i pristup toplom moru, ponovno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:06

Starhemberg wrote:
abraham wrote:
Starhemberg wrote:
abraham wrote:
Radi se da je ultra desnica toliko narasla da je vlada odlucila protjerati 80 000 izbjeglica i zadrzati otprilike toliko. Bacanje prasine u oci jer je neizvedivo. Socijaldemokrati su najnizoj razini u zadnjih . Ja, od kada se mjeri.... To je najnovije ali ja ne vidim zasto bi problem sa izbjeglicama bio na putu odgovora  na ruske provokacije. To dvoje se ne kosi. Ukoliko ima novca za izbjeglice ima i za rakete koje ce uskoro biti postavljene po otocima u Baltiku. Mozda svedjani ne bi trebali to raditi?? Da pitaju Putina? Izbjeglice?? NATO?? Forumase sa ovog foruma??? Eto malo upitnika. Muhahahahahahahaaa
Pitat će ove druge, tj. već ih se pita. Džabe ti rakete i sva ratna tehnika ako nemaš vojsku, biološka baza...a to je upravo ono što se kod Šveđana trenutno razara.
ironično što je i rusi su tanki sa biološkom bazom. 
Rusija se isto tako ubrzano islamizira, kako populacijski tako i ruska vojska. 

Zato su meni najjači Kinezi, jebiga 90% stanovništva Han Kinezi,(a 5-6% ostale lojalne manjine) a isto tako im je vojska formirana. 

Rusija postaje multikulturalna zemlja i to joj je dugoročni vojni i demografski problem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:08

Inače koji će kurac Rusima Europa, kada je sama Rusija ogroman, slabo naseljen teritorij, šta će njima gusto naseljena Njemačka sa neprijateljskim stanovništvo koje ako se malo oduži rat će ti vraćati nuklearno oružje i ostale igračke u dvorište. Šta će im Njemačka.

Zato sam i čitao Strelakova i ostale Ruske analitičare, koji su govorili, da baš je Rusija trebala uzeti Ukrainu do Dnjepra/Dnipra tamo početkom 2014,  upravo radi dugoročnog preživljavanja Rusije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 30/1/2016, 20:09

Starhemberg wrote:
abraham wrote:
Starhemberg wrote:
abraham wrote:
Ove druge ce se nesto pitati za 15-20 godina. Sto ce do tada biti sa Rusijom?? Nece ni Putin zivjeti do vijeka. Poslije Putina potop. Tako je sa svakom diktaturom. Punoi je tu krokodila i ja se vise bojim moguyceg raspleta u samoj Rusiji. Bilo kako bilo CCCP/ Rusija se jabavala godinama sa Fincima. Razlika u ljudstvu ogomna. Yu sa rvatskom, razlika i u ljudstvu i u tehnici. Svedski raketni sustav koji je bio izbnad Splita 89-te je jos uvijek nesto najmodernije sto DNRH ima. Ili?? Lazanski je to spomenuo.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:13

upravo_sa_jebachine wrote:Inače koji će kurac Rusima Europa, kada je sama Rusija ogroman, slabo naseljen teritorij, šta će njima gusto naseljena Njemačka sa neprijateljskim stanovništvo koje ako se malo oduži rat će ti vraćati nuklearno oružje i ostale igračke u dvorište. Šta će im Njemačka.

Zato sam i čitao Strelakova i ostale Ruske analitičare, koji su govorili, da baš je Rusija trebala uzeti Ukrainu do Dnjepra/Dnipra tamo početkom 2014,  upravo radi dugoročnog preživljavanja Rusije.
Ovako iz glave o čemu su pisali.

Na tom području se nalazi velik postotak Ruske manjine, plus i dalje je Ruski jezik dominatan, pa Ukrainci tom logikom početkom 2014 nebi bili toliko "nabrijani protiv Rusa" i prihvatili bi Rusku vojnu okupaciju(možda i pozdravili).

U tim prvim danima Ukrainske nove revolucionarne vlasti,  Ukrainska vojska nije imala svega 5000 vojno sposobnih vojnika a ostatak vojske je bio pun pro-ruskog kadra, i Ruska vojska je mogla tada uz minimalne gubitke osvojiti Ukrainu do Dnjepra, u tim prvim tjednima. (danas je to nemoguće bez ogromnog klanja). 

Rusija bi tim osvajanjem dobila novih par-desetka milijuna stanovnika koji govore ruski, i ukrainci koji govore ruski bi se asimilirali. Plus osvajanjem toga područja bi dobili važne Ukrainske tehnološko-istraživačke centre, koji su potrebni za rusko preživljavanje i održavanje tehnološkog razvoja. Ulaganje sredstava iz Ruskog proračuna, ta područja su se mogla razvijati brzo. 

Time bi i Rusija dobila još jedan ogroman , koristan demografski bazen itd itd. 

To je onako realno, što su neki Ruski analitičari čak i savjetovali Putinu kada je svrgnuta vlast u Ukraini. 

Ovo sve ostalo su pizdarije, a vidim dosta ljudi piše neke fantazije, pa onda kreću prema nuklearnom ratu itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/1/2016, 20:14

upravo_sa_jebachine wrote:Kako da Rusija pređe preko Ukraine sa što manje gubitaka.. to je caka. Imajte na umu da Rusija ne može cijelu vojsku poslati u napad, jer će ostaviti Sibir praktički Kini, a ostatak Rusije susjednim muslimanskim zemljama + mora čuvati djelove Rusije od muslimana..

kakva crna Njemačka, treba preći preko Ukraine, Rumunjske i Poljske,  mislim da bi Rusi u tom scenariju uz ogromne gubitke i maksimalne napore eventualno osvojili oko 1/3-1/2 Ukraine(koridor do Krima o možda došli do rijeke Dnjepar gdje je Dnipropetrovsk i Kijev iako ih nebi osvojili, vjerojatno bi pao Krakov ) i mislim da uz ogromne gubitke, nebi mogli jednostavno dalje.
joda, jos jednom moj savjet, okani se vojnih taktika, nije da te podcjenjujem al ne ratuje se vise u tom modu, ovo sa ukrajinom je bio proxi rat pa su ukropi debelo najebali, preko 30 milja izginulih, i to je jos bio onakav rat kakovim ga ti zamisljas, e sad zamisli da se teren ide cistit mini njukovima kojih rusi imaju ko govana, ne govorim o njukovima koji lete na jakhont raketama ili na yars, nego o usranim minobacackim granatama 10 komada i deset kilometara ocisceno,  a ako ti nije jasno i usrani visecijevni raketni bacac zvani smerc moze upotrebljavat takticke nuklerane projektile, nijesu to atomke kao na filmovima al je svaka bar sto puta jaca od Thocke recimo, i da, radijacijski level za nadolazak pjesadije nula nakon par sati

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:15

zato i ova ekipa priča, Rusija ide preko Baltika do Berlina, taman posla, a gore ih rokaju šveđani krstarećim raketama + protu zračnim raketama. itd. 

Kakvo ratovanje. Rusi su imali priliku početkom 2014, uzeti 1/3 do 1/2 Ukraine i to je to. Nisu to obavili i to je to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 30/1/2016, 20:18

Ukrainci su nasljedili ogromno oružje iz SSSra i moderniziraju ga upravo dok pišemo.
Upravo tako, staro SSSR oružje i podijeljena zemlja. I zapadna marioneta za potkusurivanje Rusa. Međutim, izgleda da se nešto stalo s operacijama u Ukrajini s jedne i druge strane? Puna implementacija Sporazuma iz Minska? pirat

Što se ispucavanja raketa iz satelita tiče, upravo je to u fokusu nastojanja i Amerike i Rusije. I ne samo to, već sateliti se pokušavaju formirati kao potpune borbene operativne stanice s mogućnošću obrane od neprijateljskog satelita, uništavanja neprijateljskih satelita i lansiranja raketa iz satelita. Upravo u tome je doktrina star warsa, onemogućavanje neprijateljskih satelita kako bi se postigla komparativna značajna prednost u eventualnom nuklearnom ratu. Upravo u tome leži ambicija Amerike da ima sposobnost rokanja svake točke na zemljinoj kugli u roku 24 sata.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2016, 20:18

Leviathan2 wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:Kako da Rusija pređe preko Ukraine sa što manje gubitaka.. to je caka. Imajte na umu da Rusija ne može cijelu vojsku poslati u napad, jer će ostaviti Sibir praktički Kini, a ostatak Rusije susjednim muslimanskim zemljama + mora čuvati djelove Rusije od muslimana..

kakva crna Njemačka, treba preći preko Ukraine, Rumunjske i Poljske,  mislim da bi Rusi u tom scenariju uz ogromne gubitke i maksimalne napore eventualno osvojili oko 1/3-1/2 Ukraine(koridor do Krima o možda došli do rijeke Dnjepar gdje je Dnipropetrovsk i Kijev iako ih nebi osvojili, vjerojatno bi pao Krakov ) i mislim da uz ogromne gubitke, nebi mogli jednostavno dalje.
joda, jos jednom moj savjet, okani se vojnih taktika, nije da te podcjenjujem al ne ratuje se vise u tom modu, ovo sa ukrajinom je bio proxi rat pa su ukropi debelo najebali, preko 30 milja izginulih, i to je jos bio onakav rat kakovim ga ti zamisljas, e sad zamisli da se teren ide cistit mini njukovima kojih rusi imaju ko govana, ne govorim o njukovima koji lete na jakhont raketama ili na yars, nego o usranim minobacackim granatama 10 komada i deset kilometara ocisceno,  a ako ti nije jasno i usrani visecijevni raketni bacac zvani smerc moze upotrebljavat takticke nuklerane projektile, nijesu to atomke kao na filmovima al je svaka bar sto puta jaca od Thocke recimo, i da, radijacijski level za nadolazak pjesadije nula nakon par sati

I čemu će Rusima tako prazan i razozren teren. Ukrainci će prije smrti poslati sigurno na Ruse rakete sa kemijskom oružjem i bakcilima i radikativnim materijalom. 
Rostov na Donu, grad o 1milijuna stanovnika koji je udaljen pola ure vožnjom auta od Maripolja , Ukrainci isto tako mogu sa par prljavim biološko/kemijskim/nuklearnom oružje, spizditi dobro. Kursk nije daleko od Krakova. 

A šta ćeš onda kada osvojiš takvu zemlju, nema ljudi, nema infrastrukture, imaš samo bakcile, zračenje, šta ćeš onda? Kakva korist od toga teritorija, kada imaš ogromne djelove Rusije koji su prazni ..

E da, onda tako spizdiši Ukrainu, pa onda NATO mobilizira svoje nuklearne snage i nacilja Rusiju, i dalje nemožeš ništa. Jedino je realno ono što sam napisa/to jest citiram Strelakova i rusku ekipu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 30/1/2016, 20:21

upravo_sa_jebachine wrote:zato i ova ekipa priča, Rusija ide preko Baltika do Berlina, taman posla, a gore ih rokaju šveđani krstarećim raketama + protu zračnim raketama. itd. 

Kakvo ratovanje. Rusi su imali priliku početkom 2014, uzeti 1/3 do 1/2 Ukraine i to je to. Nisu to obavili i to je to.
Jebote Švedi s krstarećim aketama :^0  Makar, Hvatska bi dala sve za 20 godina staru švedsku tehnologiju lol!
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics