Vlado Georgiev ubeđen da je Zemlja ravna ploča. Ima i dokaz za to :D
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vlado Georgiev ubeđen da je Zemlja ravna ploča. Ima i dokaz za to :D
Vidim da dobro vladaš ovim stvarima.omni wrote:Iskreno, vjerujte u sto hocete i kako hocete, ja kada bolje razmislim prekratko sam u ovoj dimenziji i na ovoj planeti da bi gubio vrijeme na takve sitnice. Draza mi je ona zenska stvar od svih planeta u univerzumu i ravnih i okruglih, casa vina mi je vrijednija od rata u Ukrajini a zdravlje vrijednije i od Biblije i Kurana i Talmuda zajedno u lijepom omotu i svih svevisnjih. Malo zajebancije i razbibrige na temu ponekad mi ne skodi. Nadam se da se nitko nije nasao uvrjedjenim :)
Mene zanima šta se desi s raketom kad se ispali s Prvom kosmičkom brzinom, ili s Kinžalom, napr.?
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
Evo i NASA je priznala da su s CCCP nešto mešetarili zajedno.
Jebote, kako ja ovo dosad nisam znao?
Tu vec ulazimo u podrucje tajni, to samo znaju ljudi bliski Putinu, Vucicu i pojedini CIA ljudi u mirovini. Ja isto znam iako ne pripadam ovim skupinama ali kao sto rekoh osjecam veliku prijetnju. Znate li zasto su se Trump i Putin rukovali dva puta prije vecere? Kamere su to snimile i film je unisten.... Sad ne bih da puno pricam ne znam kakvu vezu ima kic sa NSA i njihovim umirovljenicima, nikad se ne zna tko mi moze pokucati na vrata, CIA, NSA ili kakav Jehovin svjedok.Eroo wrote:Vidim da dobro vladaš ovim stvarima.omni wrote:Iskreno, vjerujte u sto hocete i kako hocete, ja kada bolje razmislim prekratko sam u ovoj dimenziji i na ovoj planeti da bi gubio vrijeme na takve sitnice. Draza mi je ona zenska stvar od svih planeta u univerzumu i ravnih i okruglih, casa vina mi je vrijednija od rata u Ukrajini a zdravlje vrijednije i od Biblije i Kurana i Talmuda zajedno u lijepom omotu i svih svevisnjih. Malo zajebancije i razbibrige na temu ponekad mi ne skodi. Nadam se da se nitko nije nasao uvrjedjenim :)
Mene zanima šta se desi s raketom kad se ispali s Prvom kosmičkom brzinom, ili s Kinžalom, napr.?
omni-
2014-04-12
Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Tu vec ulazimo u podrucje tajni, to samo znaju ljudi bliski Putinu, Vucicu i pojedini CIA ljudi u mirovini. Ja isto znam iako ne pripadam ovim skupinama ali kao sto rekoh osjecam veliku prijetnju. Znate li zasto su se Trump i Putin rukovali dva puta prije vecere? Kamere su to snimile i film je unisten.... Sad ne bih da puno pricam ne znam kakvu vezu ima kic sa NSA i njihovim umirovljenicima, nikad se ne zna tko mi moze pokucati na vrata, CIA, NSA ili kakav Jehovin svjedok.Eroo wrote:Vidim da dobro vladaš ovim stvarima.omni wrote:Iskreno, vjerujte u sto hocete i kako hocete, ja kada bolje razmislim prekratko sam u ovoj dimenziji i na ovoj planeti da bi gubio vrijeme na takve sitnice. Draza mi je ona zenska stvar od svih planeta u univerzumu i ravnih i okruglih, casa vina mi je vrijednija od rata u Ukrajini a zdravlje vrijednije i od Biblije i Kurana i Talmuda zajedno u lijepom omotu i svih svevisnjih. Malo zajebancije i razbibrige na temu ponekad mi ne skodi. Nadam se da se nitko nije nasao uvrjedjenim :)
Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
omni likes this post
Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Ako nisi krezubi ravnozemljaš i imaš u sebi pola duzine doza Pfizera ( ne viagre ) i rame ti je crna rupa koja će ih usisavati do kraja života to znači da ti mozak radi kao zingerica i nisam dostojan da dovodim u pitanje išta što kažeš o svemiru...omni wrote:Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako nisi krezubi ravnozemljaš i imaš u sebi pola duzine doza Pfizera ( ne viagre ) i rame ti je crna rupa koja će ih usisavati do kraja života to znači da ti mozak radi kao zingerica i nisam dostojan da dovodim u pitanje išta što kažeš o svemiru...omni wrote:Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
Ako se slučajno, nedo Bog razboliš, nemoj ni slučaj dozvolit da ti uzmu uzorke krvi za pregled.
Usput ćete i pelcovati i di si onda prispija?
Najradije sam ravnomoras, mada postoje znaci da bi se prebacio i u prizmozemljase cim ih izmisle. Zubaru idem redovno da me ne nazovu krezubim prizmozemljasem. Inace trazim osobu zenskoga spola za upoznavanjtr kojoj u dokumentima pise da se deklarira kao nimfomanka, volim sve sto vole mladi. E da, jeste li vidjeli da se Trump potpisao zenskoj na sisu, mislim majicu ali na sisi. U mojim ocima je porastao jos vise, mislim Trump.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako nisi krezubi ravnozemljaš i imaš u sebi pola duzine doza Pfizera ( ne viagre ) i rame ti je crna rupa koja će ih usisavati do kraja života to znači da ti mozak radi kao zingerica i nisam dostojan da dovodim u pitanje išta što kažeš o svemiru...omni wrote:Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
omni-
2014-04-12
veber likes this post
Naravno, znanost je rekla da je bolje da krepam od raka, srčanih problema, automobilske nesreće i sličnih nebitnosti nego da nisam uzeo čarobnu vodicu od pfizera protiv prehlade, a od koje danas umire najviše onih kojim su cijepljeni više puta tom istom čarobnom vodicom jer ako ne dođem u bolnicu medicinsko osoblje će moći uvježbati još dikoju koreografiju.Eroo wrote:DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako nisi krezubi ravnozemljaš i imaš u sebi pola duzine doza Pfizera ( ne viagre ) i rame ti je crna rupa koja će ih usisavati do kraja života to znači da ti mozak radi kao zingerica i nisam dostojan da dovodim u pitanje išta što kažeš o svemiru...omni wrote:Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
Ako se slučajno, nedo Bog razboliš, nemoj ni slučaj dozvolit da ti uzmu uzorke krvi za pregled.
Usput ćete i pelcovati i di si onda prispija?
Treba vjerovati znanosti.
ako moram birat. bolje CIA nego jehovci.omni wrote:Eroo wrote:omni wrote: CIA, NSA ili kakav Jehovin svjedok.
2014-12-30
omni likes this post
i ja volim kaj vole mladi.omni wrote:DesnaDojkaSareAshton wrote:omni wrote:Šandor Winnetou wrote:omni wrote:Eroo wrote:omni wrote:To E da, jeste li vidjeli da se Trump potpisao zenskoj na sisu, mislim majicu ali na sisi. U mojim ocima je porastao jos vise, mislim Trump.
nego da prijavim kolegicu s posla jer me dira po guzici ili da ju pojebem.
gukni lastane. ne znam kaj bi napravio.
(zgodna ruskinja)
2014-12-30
Prijaviti nije muski, to je pedersko ljevicarski metod. Ako te dira po guzici onda stavi u stranu ravnu zemlju, slijetanje na mjesec, ukrajinu i ostale faktore ometanja i daj se fokusirati na slijed stvari. Pojebat dodje kao slag na tortu. A to sto je zgodna Ruskinja samo pojacava osjecaj jedinstva medju silama.veber wrote:i ja volim kaj vole mladi.omni wrote:DesnaDojkaSareAshton wrote:omni wrote:Šandor Winnetou wrote:omni wrote:Eroo wrote:omni wrote:To E da, jeste li vidjeli da se Trump potpisao zenskoj na sisu, mislim majicu ali na sisi. U mojim ocima je porastao jos vise, mislim Trump.
(zgodna ruskinja)
omni-
2014-04-12
mislim da ću kupiti fordaomni wrote:Prijaviti nije muski, to je pedersko ljevicarski metod. Ako te dira po guzici onda stavi u stranu ravnu zemlju, slijetanje na mjesec, ukrajinu i ostale faktore ometanja i daj se fokusirati na slijed stvari. Pojebat dodje kao slag na tortu. A to sto je zgodna Ruskinja samo pojacava osjecaj jedinstva medju silama.veber wrote:i ja volim kaj vole mladi.omni wrote:DesnaDojkaSareAshton wrote:omni wrote:Šandor Winnetou wrote:omni wrote:Eroo wrote:omni wrote:To E da, jeste li vidjeli da se Trump potpisao zenskoj na sisu, mislim majicu ali na sisi. U mojim ocima je porastao jos vise, mislim Trump.
(zgodna ruskinja)
f 150
ekološki sam osvješten.
ruskinju ću nježit.
baš je jebozovna.
2014-12-30
20 četnika natrpam u haubu.
a troši četnika na 10km
zanemarivo
a troši četnika na 10km
zanemarivo
2014-12-30
ili AMG E, karavan.
2014-12-30
Danas ti se može neko deklarirati nimfomanka a da ima alat kao magarac, znanost je rekla da je to moguće, zato pripazi da ti ne poraste još ponešto ako budeš neoprezan, oči recimo...omni wrote:Najradije sam ravnomoras, mada postoje znaci da bi se prebacio i u prizmozemljase cim ih izmisle. Zubaru idem redovno da me ne nazovu krezubim prizmozemljasem. Inace trazim osobu zenskoga spola za upoznavanjtr kojoj u dokumentima pise da se deklarira kao nimfomanka, volim sve sto vole mladi. E da, jeste li vidjeli da se Trump potpisao zenskoj na sisu, mislim majicu ali na sisi. U mojim ocima je porastao jos vise, mislim Trump.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako nisi krezubi ravnozemljaš i imaš u sebi pola duzine doza Pfizera ( ne viagre ) i rame ti je crna rupa koja će ih usisavati do kraja života to znači da ti mozak radi kao zingerica i nisam dostojan da dovodim u pitanje išta što kažeš o svemiru...omni wrote:Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
kaj bi da moraš birat
da te izjebe magarac ili poskok za oko ugrizne
2014-12-30
Vođa slobodnog svijeta za kojeg navijamo na idućim izborima (da ne dobije Trump jer će prestati pomoć ušmrkanom) u posjeti udruzi osoba koje su izabrale magarca, a ne poskoka.veber wrote:kaj bi da moraš birat
:D. Potpuno sam svjestan toga. Kad sam rekao da volim sve sto vole mladi mislio sam na mlade 80-ih. uredno sam naglasio osobu zenskoga spola znaci genetski po materesini prirodi. Odstupanja popravljam prekomjernom silom :DOholo Mudovski wrote:Danas ti se može neko deklarirati nimfomanka a da ima alat kao magarac, znanost je rekla da je to moguće, zato pripazi da ti ne poraste još ponešto ako budeš neoprezan, oči recimo...omni wrote:Najradije sam ravnomoras, mada postoje znaci da bi se prebacio i u prizmozemljase cim ih izmisle. Zubaru idem redovno da me ne nazovu krezubim prizmozemljasem. Inace trazim osobu zenskoga spola za upoznavanjtr kojoj u dokumentima pise da se deklarira kao nimfomanka, volim sve sto vole mladi. E da, jeste li vidjeli da se Trump potpisao zenskoj na sisu, mislim majicu ali na sisi. U mojim ocima je porastao jos vise, mislim Trump.DesnaDojkaSareAshton wrote:Ako nisi krezubi ravnozemljaš i imaš u sebi pola duzine doza Pfizera ( ne viagre ) i rame ti je crna rupa koja će ih usisavati do kraja života to znači da ti mozak radi kao zingerica i nisam dostojan da dovodim u pitanje išta što kažeš o svemiru...omni wrote:Polako ovo je Episode 1 a sad ne bih da me tuze i za autorska prava i posjete likovi koje Hollywooda koji rade za Mission Impossible ekipu. A sad ako vam bas nije poznato na padinama Zlatibora nadjen je zub pantera umotan u papirus na kojemu je cudnim znacima pored ostaloga bilo napisano i "Baba Vakanda" i "Seroblje". Na zalost svi nalazi su odmah unisteni i sve supertajne informacije cuvaju se u arhivu CIA-e.Šandor Winnetou wrote:Fali ti tu još i kapetan amerika, vakanda, vibranijum, hulk... i sve će napokon dobiti smisao :))))))))omni wrote:Doba mraka tek dolazi, to su sve bile pripreme. Procitaj knjigu dr. Semira Obmanagica i neke stvari se tu iskristaliziraju. Energetske vrijednosti Visockih piramida su od petorazrednoga tenisaca Djokovica napravile cudo a kamoli nece utjecati na suradnju Rusa i Amerikanaca na visim nivoima multiversa. No sve ce doci na svoje.Eroo wrote:omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zemlja je ravna ploča (nova teorija)
» Erdoganov šef stranačke mladeži: Zemlja je ravna ploča
» Slavni sportas misli da je Zemlja ravna ploca
» Postoje indici da Zemlja ipak nije ravna ploča
» Čardak Bestseller: 'Zemlja je ravna ploča, satelita nema, a iznad nas je kupola...'
» Erdoganov šef stranačke mladeži: Zemlja je ravna ploča
» Slavni sportas misli da je Zemlja ravna ploca
» Postoje indici da Zemlja ipak nije ravna ploča
» Čardak Bestseller: 'Zemlja je ravna ploča, satelita nema, a iznad nas je kupola...'
Page 3 of 4