Vlado Georgiev ubeđen da je Zemlja ravna ploča. Ima i dokaz za to :D
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Hoholo Mudovski- Posts : 7260
2023-08-31
Re: Vlado Georgiev ubeđen da je Zemlja ravna ploča. Ima i dokaz za to :D
Znaci lagali nas Rusi sa Gagarinom, Soyuzom i kojecim sve snimili i izmislili u studiju Nazad u skolske klupe jebala vas NASA :D :D
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
omni wrote:Znaci lagali nas Rusi sa Gagarinom, Soyuzom i kojecim sve snimili i izmislili u studiju Nazad u skolske klupe jebala vas NASA :D :D
Ovo su službene NASA fotografije. Dica u školskim klupama do drugog razreda mogu razabrati da nešto ne štima.
A sada zašto NASA vara sa slikama iz svemira drugi je par postola.
Na ovoj je slika mjeseca s mjeseca
Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
omni-
2014-04-12
Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.DesnaDojkaSareAshton wrote:omni wrote:Znaci lagali nas Rusi sa Gagarinom, Soyuzom i kojecim sve snimili i izmislili u studiju Nazad u skolske klupe jebala vas NASA :D :D
Ovo su službene NASA fotografije. Dica u školskim klupama do drugog razreda mogu razabrati da nešto ne štima.
Last edited by omni on 22/9/2023, 07:54; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Eroo and Šandor Winnetou like this post
Pusti te bajke. Objasni kako se može viditi mjesec s mjeseca pa ćemo dalje pričati.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
Pazi, jesi primjetio da uvijek udrobiš Ruse u post o svemiru? Pričinjaju limti se i Kinezi?omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.DesnaDojkaSareAshton wrote:omni wrote:Znaci lagali nas Rusi sa Gagarinom, Soyuzom i kojecim sve snimili i izmislili u studiju Nazad u skolske klupe jebala vas NASA :D :D
Bajke? Slika koju si poslao je teska amaterska fotoshop pizdarija, jbt cak i mjesec je grbav, nemoj nasjedati na te stvari. Jeesi li je platio? Nisi. Znas na sto mislim.DesnaDojkaSareAshton wrote:Pusti te bajke. Objasni kako se može viditi mjesec s mjeseca pa ćemo dalje pričati.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
omni-
2014-04-12
Da sigurno da je amaterska fotošop pizdarija, a s obzirim na proračun NASA to je nedopustivo.omni wrote:Bajke? Slika koju si poslao je teska amaterska fotoshop pizdarija, jbt cak i mjesec je grbav, nemoj nasjedati na te stvari. Jeesi li je platio? Nisi. Znas na sto mislim.DesnaDojkaSareAshton wrote:Pusti te bajke. Objasni kako se može viditi mjesec s mjeseca pa ćemo dalje pričati.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
Samo usporedjujem sile koje su "otisle" u svemir, nista drugo. I n ijedna od njih da nam kaze istinu to mi je interesantno. Svi stoje iza NASA lazi.DesnaDojkaSareAshton wrote:Pazi, jesi primjetio da uvijek udrobiš Ruse u post o svemiru? Pričinjaju limti se i Kinezi?omni wrote:Tocno, posebno mi je interesantno zasto je CCCP lagao o tom laznom slijetanju. Znam da su zajedno organizirali cijelu pricu da bi nas skrenuli od istine o ravnoj zemlji znam i to da je sve u sklopu proracuna balistickog dometa oruzja i paktu o zajednickoj podjeli planete ali necu u detalje jer najveca tajna ce se tek otkriti i to pazi za SAMO 25€.DesnaDojkaSareAshton wrote:omni wrote:Znaci lagali nas Rusi sa Gagarinom, Soyuzom i kojecim sve snimili i izmislili u studiju Nazad u skolske klupe jebala vas NASA :D :D
omni-
2014-04-12
Ne nasjjedaj na svacije igrarije po net-u time ces narusiti svoja ubjedjenja. Mene zanima jedna druga stvar, sad da ne ispadne da opet drobim Ruse u pricu ali je jednostavno neizbjezno kod tog laznog slijetanja na mjesec. Zasto je tadasnji americki najveci konkurent u svemirskoj utrci suradjivao sa amerima i zajedno nam lagali?? Mislim izvor radio valova je jako lako locirati a ovi NASA lazovi su itekako komunicirali sa svojom bazom u Hollywood-u, ili nikakvih radio valova nije ni moglo biti jer se komunikacija odvijala usmeno u studiju.DesnaDojkaSareAshton wrote:Da sigurno da je amaterska fotošop pizdarija, a s obzirim na proračun NASA to je nedopustivo.omni wrote:Bajke? Slika koju si poslao je teska amaterska fotoshop pizdarija, jbt cak i mjesec je grbav, nemoj nasjedati na te stvari. Jeesi li je platio? Nisi. Znas na sto mislim.DesnaDojkaSareAshton wrote:Pusti te bajke. Objasni kako se može viditi mjesec s mjeseca pa ćemo dalje pričati.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
omni-
2014-04-12
Iskreno, vjerujte u sto hocete i kako hocete, ja kada bolje razmislim prekratko sam u ovoj dimenziji i na ovoj planeti da bi gubio vrijeme na takve sitnice. Draza mi je ona zenska stvar od svih planeta u univerzumu i ravnih i okruglih, casa vina mi je vrijednija od rata u Ukrajini a zdravlje vrijednije i od Biblije i Kurana i Talmuda zajedno u lijepom omotu i svih svevisnjih. Malo zajebancije i razbibrige na temu ponekad mi ne skodi. Nadam se da se nitko nije nasao uvrjedjenim :)
omni-
2014-04-12
Hoholo Mudovski likes this post
Ljudi postavljaju pitanja na koja nema odgovora ili su neuvjerljivi. Moj stav oko ravne zemlje je da me boli q je, nije, znam da sam na vlastite oči gledao Saturn i njegov prsten koji su okrugli pa ne vidim razloga zašto bi Saturn ili Jupiter Jupiterovi mjeseci bili okrugli a Zemlja ravna.omni wrote:Ne nasjjedaj na svacije igrarije po net-u time ces narusiti svoja ubjedjenja. Mene zanima jedna druga stvar, sad da ne ispadne da opet drobim Ruse u pricu ali je jednostavno neizbjezno kod tog laznog slijetanja na mjesec. Zasto je tadasnji americki najveci konkurent u svemirskoj utrci suradjivao sa amerima i zajedno nam lagali?? Mislim izvor radio valova je jako lako locirati a ovi NASA lazovi su itekako komunicirali sa svojom bazom u Hollywood-u, ili nikakvih radio valova nije ni moglo biti jer se komunikacija odvijala usmeno u studiju.DesnaDojkaSareAshton wrote:Da sigurno da je amaterska fotošop pizdarija, a s obzirim na proračun NASA to je nedopustivo.omni wrote:Bajke? Slika koju si poslao je teska amaterska fotoshop pizdarija, jbt cak i mjesec je grbav, nemoj nasjedati na te stvari. Jeesi li je platio? Nisi. Znas na sto mislim.DesnaDojkaSareAshton wrote:Pusti te bajke. Objasni kako se može viditi mjesec s mjeseca pa ćemo dalje pričati.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
https://www.aa.com.tr/en/europe/russia-s-former-space-chief-doubts-us-landing-on-moon/2892170
Niso to bilo kakve kornjače, to su VEEElike kornjače. Inače, s ostalim dijelom teksta se u cijelosti slažem.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
Cijena ti je za mene prihvatljiva. Čim otvoriš račun računaj i na mojih 25 evra.
PS: Primaš li i rublje i srBske dinare? Imaju puno nula, lijepo izgledaju. Nešto ostalo za uspomenu na dobra stara vremena.
DesnaDojkaSareAshton wrote:Ljudi postavljaju pitanja na koja nema odgovora ili su neuvjerljivi. Moj stav oko ravne zemlje je da me boli q je, nije, znam da sam na vlastite oči gledao Saturn i njegov prsten koji su okrugli pa ne vidim razloga zašto bi Saturn ili Jupiter Jupiterovi mjeseci bili okrugli a Zemlja ravna.omni wrote:Ne nasjjedaj na svacije igrarije po net-u time ces narusiti svoja ubjedjenja. Mene zanima jedna druga stvar, sad da ne ispadne da opet drobim Ruse u pricu ali je jednostavno neizbjezno kod tog laznog slijetanja na mjesec. Zasto je tadasnji americki najveci konkurent u svemirskoj utrci suradjivao sa amerima i zajedno nam lagali?? Mislim izvor radio valova je jako lako locirati a ovi NASA lazovi su itekako komunicirali sa svojom bazom u Hollywood-u, ili nikakvih radio valova nije ni moglo biti jer se komunikacija odvijala usmeno u studiju.DesnaDojkaSareAshton wrote:Da sigurno da je amaterska fotošop pizdarija, a s obzirim na proračun NASA to je nedopustivo.omni wrote:Bajke? Slika koju si poslao je teska amaterska fotoshop pizdarija, jbt cak i mjesec je grbav, nemoj nasjedati na te stvari. Jeesi li je platio? Nisi. Znas na sto mislim.DesnaDojkaSareAshton wrote:Pusti te bajke. Objasni kako se može viditi mjesec s mjeseca pa ćemo dalje pričati.omni wrote:Bez zajebancije stvari stoje ovako. Zemlja JESTE ravna poloca koja lezi na ledjima cetiri kornjace a ne kojekakvi slonovi ili 3 kornjace ili bilo sto sto je neistina. Covjek nikada nije bio u svemiru to i ptice na grani znaju ali nitko od vas ne zna trecu i najvecu laz. Nju mozete uskoro saznati za samo 25€ na mojoj stranici www.mojapravaistina.gov. Tu informaciju sam dobio od bivsega zaposlenika CIA-e koji je radio na najtajnijem programu koji se odvijao na ravnoj ploci nazvanoj zemlja. Ali vise o tomu na mojoj stranici. Da govorim istinu i samo istinu dokazujem s time sto naplacujem tu za vas najvrijedniju informaciju, sve lazi su znajte besplatne. Dobrodosli. Stranica jos nije objavljena zbog prijetnji smrcu koje dobijam od tajnih sluzbi raznih zapadnih zemalja, cim prije steknem sigurnost slijedi senzacionalna objava.
https://www.aa.com.tr/en/europe/russia-s-former-space-chief-doubts-us-landing-on-moon/2892170
Ne serite više, ruska LUNA 25 je pristala na Mjesecu.Čak su je i Ameri snimili iz orbitera.
Strašno! Kako se im da ovoliko lagat?
I sad ovo lansiranje lune na mjesec koji je valjda isto ravna ploča a luna sletila na ivicu i oskliznula se i pala u nešto.omni wrote:Znaci lagali nas Rusi sa Gagarinom, Soyuzom i kojecim sve snimili i izmislili u studiju Nazad u skolske klupe jebala vas NASA :D :D
PS:
Zamislite, u NASA-i je zaposleno 50,000 ljudi samo zbog toga da fabrikuju laži.
Imaju proračun 1.3x veći od Srbije.Ovaj svit je oša u krasni kurac.
Obavještajne agencije imaju još veći pa još nisu uspili otkriti tko je mujsnio predsjednika u DalasuEroo wrote:PS:
Hajde mali, ne budali. Radi se o legitimnoj znanstvenoj teoriji iza koje osim Susskinda stoji i drugi eminentni teoretski fizičari kao na primjer Gerard 't Hooft i Juan Maldacena, i čija se pogrešnost ili ispravnost tek treba dokazati. Maldacena je još 1998-e dokazao da bi hipotetski svemir mogao biti hologram. Ideja dolazi nakon što je postalo jasno da se crne rupe mogu zadovoljavajuće opisati kao dvodimenzionalni objekti.Eroo wrote:Ako bih se s time složio onda bih mogao nastaviti dalje s istom filozofijom .zganci_i_jetrica wrote:Ti očito nemaš pojma tko je Leonard Suskind, jedan od vodećih 'string' teoretičara.Eroo wrote:Je li postao ravnozemljaš prije nego što otišao u ludnicu ili poslije, kad je izašao?zganci_i_jetrica wrote:Čovjekovo je ime Leonard Susskind i jedan je od najcjenjenijih teoretskih fizičara današnjice. Osim toga je i profesor na Stanfordu.Eroo wrote:Zašto ozbiljno, ako čovjek kopča košulju na leđima?zganci_i_jetrica wrote:Ima jedan (i nije jedini) znameniti moderni fizičar sa Stanforda koji također tvrdi da živimo na ploči i akademija ga uzima vrlo ozbiljnoEroo wrote:Nema se tu šta još vidit, Zemlja je ravna ploča i šlus.DesnaDojkaSareAshton wrote:Antivakseri su bili u pravu,.ostaje da vidimo hoće li biti i ravnozemljaši.Eroo wrote:Zanimljivo mi je da su rusofli ravnozemljaš i ujedno antivakseri. Zna li se zašto je to tako?T. wrote:u svakom su slučaju veći izgledi da je zemlja ravna nego da će ukrajina dobiti rat s rusijom...
Amebe čak misle da ne postoji ni treća dimenzija.
Ako nema treće dimenzije onda je sve ravno ko tepsija.
Možda je to u pitanju, šta kažeš?
Čuj, sve ovisi o kontekstu, kad je to izjavio.
Možda je njegovo objašnjenje polazilo od beskonačnosti svemira.
U tom slučaju bi promjer Zemlje, u usporedbi sa svemirom bio zanemariv.
Bila bi zanemariva i površina, pa bi zemlja bila samo još točka sa zanemarivom veličinom....zapravo nepostojeća.
Zašto? Svaki broj dijeljen s beskonačnosti je jednako nula. Dakle, Zemlja uopće ne postoji. .
Leonard Susskind said, “The three-dimensional world of ordinary experience––the universe filled with galaxies, stars, planets, houses, boulders, and people––is a hologram, an image of reality coded on a distant two-dimensional surface."
Ako je njegova pretpostavka da je trodimenzionalni svijet samo holografska projekcija dvodimenzionalne stvarnosti točna, ond u njoj nema mjesta ni za kakve kugle. U svakom slučaju, Einsteinove jednadžbe su kompatibilne s ovom teorijom.
Ustvari, ja sam ta ravna ploča na kojoj je kodirana holografska slika stvarnosti.
Svi vi, uključujući i cijeli svemir, ste moja kodirana pa projicirana holografska stvarnost.
Ja sam ustvari Bog. Tko mi ne vjeruje ima Einsteinove jednadžbe pa neka provjeri.
PS: Možda mi nećete vjerovati, kod mene je i "switch" : Off-On. Samo ukinem kodu za boju i više ne postojite.
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
Vidim da dobro vladaš ovim stvarima.omni wrote:Iskreno, vjerujte u sto hocete i kako hocete, ja kada bolje razmislim prekratko sam u ovoj dimenziji i na ovoj planeti da bi gubio vrijeme na takve sitnice. Draza mi je ona zenska stvar od svih planeta u univerzumu i ravnih i okruglih, casa vina mi je vrijednija od rata u Ukrajini a zdravlje vrijednije i od Biblije i Kurana i Talmuda zajedno u lijepom omotu i svih svevisnjih. Malo zajebancije i razbibrige na temu ponekad mi ne skodi. Nadam se da se nitko nije nasao uvrjedjenim :)
Mene zanima šta se desi s raketom kad se ispali s Prvom kosmičkom brzinom, ili s Kinžalom, napr.?
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zemlja je ravna ploča (nova teorija)
» Erdoganov šef stranačke mladeži: Zemlja je ravna ploča
» Slavni sportas misli da je Zemlja ravna ploca
» Postoje indici da Zemlja ipak nije ravna ploča
» Čardak Bestseller: 'Zemlja je ravna ploča, satelita nema, a iznad nas je kupola...'
» Erdoganov šef stranačke mladeži: Zemlja je ravna ploča
» Slavni sportas misli da je Zemlja ravna ploca
» Postoje indici da Zemlja ipak nije ravna ploča
» Čardak Bestseller: 'Zemlja je ravna ploča, satelita nema, a iznad nas je kupola...'
Page 2 of 4