HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
v_vlado wrote:I lopove...epikur37 wrote:Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
Opa, opet gay romansa u vrhu zločinačke.
Karamarkov život je uvijek nekako išao uz muslimane...tako ide i dalje.
Da bio je Mesićev savjetnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I to ,sve ukupno...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:I to ,sve ukupno...
Kaj sad vlado i mesić ti je lopov a antifašist...ts-ts :D
2015-08-06
Epi reci iskreno jel ti drago da je mujo počeo ove soroševe govnare šišati ko ovce?epikur37 wrote:v_vlado wrote:I to ,sve ukupno...
Guest- Guest
Najbolje mjesto za studiranje "utrobe" druge strane.epikur37 wrote:v_vlado wrote:I lopove...epikur37 wrote:Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
Uzjebali se antifašisti i kriptočetnici.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
.
quote="tre911"]
Pa jest, drago mi je. Kad sam danas pročitao vijest, dobro je djelovalo.
S druge strane iza njega je teško pravaštvo pa mu ne mogu puhati u jedra ali ovo je ok i pozdravljam.
quote="tre911"]
Epi reci iskreno jel ti drago da je mujo počeo ove soroševe govnare šišati ko ovce?[/quote]epikur37 wrote:v_vlado wrote:I to ,sve ukupno...
Pa jest, drago mi je. Kad sam danas pročitao vijest, dobro je djelovalo.
S druge strane iza njega je teško pravaštvo pa mu ne mogu puhati u jedra ali ovo je ok i pozdravljam.
2015-08-06
i ti bi da ne znaš ništa raditi a da ti uzmu popriličnu lovu koju si dobijao za laprdanje o antifašizmu.gargamel0101 wrote:Uzjebali se antifašisti i kriptočetnici.:D
Guest- Guest
Ero wrote:Najbolje mjesto za studiranje "utrobe" druge strane.epikur37 wrote:v_vlado wrote:I lopove...epikur37 wrote:Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
ma ja on je to s predumišljajem da razbije jugoudbu i srbpoflanagu :D
2015-08-06
Nisam to napisao. Rekoh da je bio na pravom mjestu...Taj čovjek puno zna o "udbomafiji".epikur37 wrote:Ero wrote:Najbolje mjesto za studiranje "utrobe" druge strane.epikur37 wrote:v_vlado wrote:I lopove...epikur37 wrote:Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
ma ja on je to s predumišljajem da razbije jugoudbu i srbpoflanagu :D
Kako će to koristiti to će da vidime. Zašto misliš zašto su se Zokini uspaničili?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
2015-08-06
To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
Važno da se jednom zauvijek obračuna s partizanima i Srbima i kvit.
2015-08-06
Ma stoji ali ja sam mislio na ove naše forumske antifašiste i kriptočetnike.:Dtre911 wrote:i ti bi da ne znaš ništa raditi a da ti uzmu popriličnu lovu koju si dobijao za laprdanje o antifašizmu.gargamel0101 wrote:Uzjebali se antifašisti i kriptočetnici.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Antifašistima, četnicima i jugoslavima. Ne mješaj kruške i jabuke.epikur37 wrote:Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
Guest- Guest
Plač i škrgut zubi a sa druge strane veselje(biblijski motiv) :DDgargamel0101 wrote:Ma stoji ali ja sam mislio na ove naše forumske antifašiste i kriptočetnike.:Dtre911 wrote:i ti bi da ne znaš ništa raditi a da ti uzmu popriličnu lovu koju si dobijao za laprdanje o antifašizmu.gargamel0101 wrote:Uzjebali se antifašisti i kriptočetnici.:D
Guest- Guest
tre911 wrote:Antifašistima, četnicima i jugoslavima. Ne mješaj kruške i jabuke.epikur37 wrote:Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
To je vrlo rastezljivo i ljepljivo.... da se na svakog zakeljiti.
2015-08-06
Sve to ti isto,razočaran ,ali podržavam antifašizam..jedino su branitelji iznad svega i zakona......mesić je nosio pune torbe novaca koje su nestajale a za antifašizam ok,a karamarko vojnike sao krajine poput raškovića unaprijeđivao u branitelje i davao im mirovine....sve poštenjaci..epikur37 wrote:v_vlado wrote:I to ,sve ukupno...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne, recimo Siniša Jovanov je srbin i borio se u HVu (čin poručnik) ali on nije antifašist ni jugoslav ni četnik, Đurić Branislav (pok) srbin ali ne i četnik, susjed Jovo srbin a ne četnik ni jugoslav....dakle zna se točno ko je gore navedeni šljam koji ide kontra RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Antifašistima, četnicima i jugoslavima. Ne mješaj kruške i jabuke.epikur37 wrote:Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne, recimo Siniša Jovanov je srbin i borio se u HVu (čin poručnik) ali on nije antifašist ni jugoslav ni četnik, Đurić Branislav (pok) srbin ali ne i četnik, susjed Jovo srbin a ne četnik ni jugoslav....dakle zna se točno ko je gore navedeni šljam koji ide kontra RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Antifašistima, četnicima i jugoslavima. Ne mješaj kruške i jabuke.epikur37 wrote:Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
E pa lijepo onaj popis izdajnika i po kućama, izjave o lojalnosti i to.
2015-08-06
Zašto, pa srbi iz Vu( ne svi) jebu mater pupovcu i naradije bi ga mrknuli zbog stalnog sranja i dizanja inteziteta sukoba koja samo njemu odgovara. Što bi recimo jednog Hajdukovića ili Raškovića o ičemu pitali kada se vidi što ljudi govore ili rade ili da idemo puno bliže tu do našeg Hornija, ko bi njega uopće imao razloga išta propitivati o bilo čemu. Ovo tvoje je čista paranoja i ništa drugo.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ne, recimo Siniša Jovanov je srbin i borio se u HVu (čin poručnik) ali on nije antifašist ni jugoslav ni četnik, Đurić Branislav (pok) srbin ali ne i četnik, susjed Jovo srbin a ne četnik ni jugoslav....dakle zna se točno ko je gore navedeni šljam koji ide kontra RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Antifašistima, četnicima i jugoslavima. Ne mješaj kruške i jabuke.epikur37 wrote:Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
E pa lijepo onaj popis izdajnika i po kućama, izjave o lojalnosti i to.
Guest- Guest
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» HZZ ukida Mrsićevo 'stručno osposobljavanje', rad za 2400 kuna
» Tko odsluša Markićkinu promociju jednospolnog odgoja računat će mu se kao stručno usavršavanje
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» HZZ ukida Mrsićevo 'stručno osposobljavanje', rad za 2400 kuna
» Tko odsluša Markićkinu promociju jednospolnog odgoja računat će mu se kao stručno usavršavanje
Page 5 of 12