HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
I Daničiću Trbović.Regoč wrote:I Lažljivu Maju. Stipu i Martu. Natašu Ban Leskovac. Ma, ostaviti samo Korneliju Benyovski i Mirjanu Posavac.Fénix wrote:Nakon toga ukinuti Acu jednom zauvijek.Regoč wrote:Živio Zlatko! Samo oštro i na prvu. Iduće je Vieće za elektroničke medije. Eno Gizela ide plakati Aci u Nu2.
Guest- Guest
Matija Babić
17 mins ·
Ne vidim zašto se prestanak financiranja pamfletaških (ne)vladinih medija tumači kao udarac na medije. Realno, financirali su se opskurni portali koje nitko ne čita, koji hvale partijske činovnike koji im daju novac i prepisuju tuđe intervjue kako bi napunili kvote. Ne, to nije javni interes, ma koliko "ljevica" sitne parazitske interese voljela predstavljati kao borbu za opće dobro. Plus za Hasanbegovića, mada je tip i dalje katastrofa. Ponavljam još jednom: nadam se da će biti principijelni kad sutra novac dobiju Markićka i Bujanec, i da će i dalje tvrditi kako "država zna bolje od tržišta." Sijali ste, žanjite. Živjeli!
haha, čak se i ovaj ruga sa antifašistima
17 mins ·
Ne vidim zašto se prestanak financiranja pamfletaških (ne)vladinih medija tumači kao udarac na medije. Realno, financirali su se opskurni portali koje nitko ne čita, koji hvale partijske činovnike koji im daju novac i prepisuju tuđe intervjue kako bi napunili kvote. Ne, to nije javni interes, ma koliko "ljevica" sitne parazitske interese voljela predstavljati kao borbu za opće dobro. Plus za Hasanbegovića, mada je tip i dalje katastrofa. Ponavljam još jednom: nadam se da će biti principijelni kad sutra novac dobiju Markićka i Bujanec, i da će i dalje tvrditi kako "država zna bolje od tržišta." Sijali ste, žanjite. Živjeli!
haha, čak se i ovaj ruga sa antifašistima
Guest- Guest
Pa nije spomenuto povjerenstvo to koje ima zadaću dodijeljivati novce curcu-palcu. Valjda povjerensto ima zadaću vršenja nadzora na to kome i koliko se novca dijeli iz Ministarstva i troše li se ta sredstva namjenski. Ministarstvo je to koje dijeli pare. Ako je to, a bit će da je, napad na sužavanje medijskog prostora i kritičkog mišljenja onda sam ja zadovoljan. To samo dokazuje ono što sam ja govorio. Da će ova Vlada krenuti u obračun s nepodobnima i to jako puno govori o politici Vlade i Ministarstva predvođenog štovateljem lika i djela poglavnika Ante Pavelića. Stog nema druge nego; Udri, još, jače manijače!Stribor wrote:E da .... Hasanbegović točno va sredu .... tamo kadi ih najveć boli. Po žepu tih parazitov. Palac gori.
Pa ako se može mega koljača tita voliti i financirati njegove kvaziantifašiste ne vidim razloga da se to isto prema Paveliću ne može napravitiprovocator wrote:Pa nije spomenuto povjerenstvo to koje ima zadaću dodijeljivati novce curcu-palcu. Valjda povjerensto ima zadaću vršenja nadzora na to kome i koliko se novca dijeli iz Ministarstva i troše li se ta sredstva namjenski. Ministarstvo je to koje dijeli pare. Ako je to, a bit će da je, napad na sužavanje medijskog prostora i kritičkog mišljenja onda sam ja zadovoljan. To samo dokazuje ono što sam ja govorio. Da će ova Vlada krenuti u obračun s nepodobnima i to jako puno govori o politici Vlade i Ministarstva predvođenog štovateljem lika i djela poglavnika Ante Pavelića. Stog nema druge nego; Udri, još, jače manijače!Stribor wrote:E da .... Hasanbegović točno va sredu .... tamo kadi ih najveć boli. Po žepu tih parazitov. Palac gori.
Guest- Guest
wannabe komunjaro, prvoga se vidimo na prosvjedu? 'ebaćemo im nanu fašističku
n_razbojnik-
2014-04-15
Provokator "antifašistički" laže da je Zlatko Antin štovatelj. No, agitprop ide dalje.
2014-04-19
Ja sam jucer ponovno predao zahtjev za sufinancirane moje knjige
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rukopis je gotov? Lektoriran?vuksadinare wrote:Ja sam jucer ponovno predao zahtjev za sufinancirane moje knjige
udba- Posts : 4945
2015-11-10
HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE 'Nije se potrudio hiniti čak ni proceduru'
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 2 h i 27 min
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović smijenio je višečlano Stručno povjerenstvo za neprofitne medije koje djeluje pri Ministarstvu kulture i odlučuje o raspodjeli sredstava neprofitnim medijima. Odluku je potpisao 27. siječnja, dva dana poslije ulaska u Ministarstvo i nakon primopredaje, a preporučenom je poštom odluka stigla na adrese smijenjenih.
Mima Simić, Tonči Kursar, Hajrudin Hromadžić, Zdenko Duka, Biljana Romić, Damir Hainski i Suzana Kunac dobili su odluku ministra kojom s datumom potpisa prestaje njihov angažman u Stručnom povjerenstvu, a informaciju je tportalu potvrdila Mima Simić, članica Povjerenstva. Sredstva za neprofitne medije bila su Ministarstvu kulture raspoređena Uredbom o raspodjeli dobiti od igara na sreću koju je Vlada RH donijela početkom 2015. godine.
'Moram priznati da me šokiralo to da su tako ekspeditivni u dekapitacijama i nisu se potrudili čak ni hiniti proceduru', rekla je tportalu Mima Simić te dodala da ih nitko nije kontaktirao u vezi rada povjerenstva. 'Nikakva revizija našeg rada nije provedena. Samo je bilo dan ranije to pismo U ime obitelji u kojem se proziva naš rad, a Hasanbegović je očito blizak s njima', kazala je Simić.
-
Zlatko Hasanbegović
Marko Todorov/EPH
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 2 h i 27 min
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović smijenio je višečlano Stručno povjerenstvo za neprofitne medije koje djeluje pri Ministarstvu kulture i odlučuje o raspodjeli sredstava neprofitnim medijima. Odluku je potpisao 27. siječnja, dva dana poslije ulaska u Ministarstvo i nakon primopredaje, a preporučenom je poštom odluka stigla na adrese smijenjenih.
Mima Simić, Tonči Kursar, Hajrudin Hromadžić, Zdenko Duka, Biljana Romić, Damir Hainski i Suzana Kunac dobili su odluku ministra kojom s datumom potpisa prestaje njihov angažman u Stručnom povjerenstvu, a informaciju je tportalu potvrdila Mima Simić, članica Povjerenstva. Sredstva za neprofitne medije bila su Ministarstvu kulture raspoređena Uredbom o raspodjeli dobiti od igara na sreću koju je Vlada RH donijela početkom 2015. godine.
'Moram priznati da me šokiralo to da su tako ekspeditivni u dekapitacijama i nisu se potrudili čak ni hiniti proceduru', rekla je tportalu Mima Simić te dodala da ih nitko nije kontaktirao u vezi rada povjerenstva. 'Nikakva revizija našeg rada nije provedena. Samo je bilo dan ranije to pismo U ime obitelji u kojem se proziva naš rad, a Hasanbegović je očito blizak s njima', kazala je Simić.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
To, Haso!
haso jebe ne vadi
Matija Babić...znao sam da u njemu čuči Islamist...
darth_vader-
2014-04-17
Povjerenstvo za "Sviranjequrtzu"...To, Haso!
Babici jesu porijeklom muslimani..prezime babic vuce korijene od babo....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sa'će "ekipa" pred Sabor...Dolje fašizam, Hoćemo slobodu govora i pisanja, Ne damo antifašizam(komunizam), .Dolje Hasanbegović...
Parole će im tiskati Milanovićev PR...
Parole će im tiskati Milanovićev PR...
2014-04-23
Čije je bilo Ministarstvo? Je li povjerenstvo djelovalo apolitično ili su vezali konja di im gazda kaže? U čemu je problem?provocator wrote:Pa nije spomenuto povjerenstvo to koje ima zadaću dodijeljivati novce curcu-palcu. Valjda povjerensto ima zadaću vršenja nadzora na to kome i koliko se novca dijeli iz Ministarstva i troše li se ta sredstva namjenski. Ministarstvo je to koje dijeli pare. Ako je to, a bit će da je, napad na sužavanje medijskog prostora i kritičkog mišljenja onda sam ja zadovoljan. To samo dokazuje ono što sam ja govorio. Da će ova Vlada krenuti u obračun s nepodobnima i to jako puno govori o politici Vlade i Ministarstva predvođenog štovateljem lika i djela poglavnika Ante Pavelića. Stog nema druge nego; Udri, još, jače manijače!Stribor wrote:E da .... Hasanbegović točno va sredu .... tamo kadi ih najveć boli. Po žepu tih parazitov. Palac gori.
Drugi gazda-drugo Povjerenstvo.
2014-04-23
Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
Opa, opet gay romansa u vrhu zločinačke.
Karamarkov život je uvijek nekako išao uz muslimane...tako ide i dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima pregled nad situacijom. Rijetko viđeno...Prva reakcija mu je po mome ukusu.marcellus wrote:haso jebe ne vadi
2014-04-23
I lopove...epikur37 wrote:Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:I lopove...epikur37 wrote:Eva wrote:Hasanbegović je na mjesto ministra kulture došao isključivom odlukom Tomislava Karamarka, piše Globus, a njih dvojica kliknuli su prije desetak godina prilikom organizacije komemoracije na Bleiburgu.
Da bio je Mesićev savjetnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» HZZ ukida Mrsićevo 'stručno osposobljavanje', rad za 2400 kuna
» Tko odsluša Markićkinu promociju jednospolnog odgoja računat će mu se kao stručno usavršavanje
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» HZZ ukida Mrsićevo 'stručno osposobljavanje', rad za 2400 kuna
» Tko odsluša Markićkinu promociju jednospolnog odgoja računat će mu se kao stručno usavršavanje
Page 4 of 12