HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: HASANBEGOVIĆ SMIJENIO STRUČNO POVJERENSTVO ZA NEPROFITNE MEDIJE
Zašto, pa srbi iz Vu( ne svi) jebu mater pupovcu i naradije bi ga mrknuli zbog stalnog sranja i dizanja inteziteta sukoba koja samo njemu odgovara. Što bi recimo jednog Hajdukovića ili Raškovića o ičemu pitali kada se vidi što ljudi govore ili rade ili da idemo puno bliže tu do našeg Hornija, ko bi njega uopće imao razloga išta propitivati o bilo čemu. Ovo tvoje je čista paranoja i ništa drugo.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ne, recimo Siniša Jovanov je srbin i borio se u HVu (čin poručnik) ali on nije antifašist ni jugoslav ni četnik, Đurić Branislav (pok) srbin ali ne i četnik, susjed Jovo srbin a ne četnik ni jugoslav....dakle zna se točno ko je gore navedeni šljam koji ide kontra RH.epikur37 wrote:tre911 wrote:Antifašistima, četnicima i jugoslavima. Ne mješaj kruške i jabuke.epikur37 wrote:Ero wrote:To pitaj Tarabiće, ja sam samo promatrač sa strane.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
Važno da se jednom zauvijek obračuna s partizanima i Srbima i kvit.
To je vrlo rastezljivo i ljepljivo.... da se na svakog zakeljiti.
E pa lijepo onaj popis izdajnika i po kućama, izjave o lojalnosti i to.
Guest- Guest
Dobro je počeo, vidjet ćemo koliko će trajati.epikur37 wrote:Ero, činiti se da će konačno biti razbijena glava udbaškoj zmiji te da će velikosrpski plan propasti? Ili ne ?
Sve sumnjive treba propitati. I ostaviti ih da se krčkaju na laganoj vatri.
Ovo je samo pocetak iduca faza je ciscenje "desnicarskih" medija. Ups, pa u dnrh nema desnicarskih medija. Ne na drzavnoj sisi. Nezgodno, jako nezgodno.
2014-04-14
Zna netko za neki hr neovisni portal, ili časopis?
Ozbilno pitam.
Ozbilno pitam.
pa moglo bi se reći da je jedan od boljih odabira, vrlo brzo a toliko još posla pred njim..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dnevno.rs, poskok.ba, Glorija i CMC TVEro wrote:Zna netko za neki hr neovisni portal, ili časopis?
Ozbilno pitam.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Svi su ovisni. Samo je pitanje o kome ovise.Ero wrote:Zna netko za neki hr neovisni portal, ili časopis?
Ozbilno pitam.
Guest- Guest
Kako god, dobro da je raspustio odbor. U osnovi protiv sam toga da vlada financira nevladin sektor.
Ali i ako ostane, treba smanjiti broj a u njemu premoćno protežirati udruge za demografsku obnovu, ekologiju, sport, socijalni sektor i sl.
Ali i ako ostane, treba smanjiti broj a u njemu premoćno protežirati udruge za demografsku obnovu, ekologiju, sport, socijalni sektor i sl.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ti veze nemaš jelde...kakve udruge? Povjerenstvo za neprofitne medije pri ministrastvu kulture ti se ne bavi timeepikur37 wrote:Kako god, dobro da je raspustio odbor. U osnovi protiv sam toga da vlada financira nevladin sektor.
n_razbojnik-
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ti veze nemaš jelde...kakve udruge? Povjerenstvo za neprofitne medije pri ministrastvu kulture ti se ne bavi timeepikur37 wrote:Kako god, dobro da je raspustio odbor. U osnovi protiv sam toga da vlada financira nevladin sektor.
isti kurac...što je libela?
2015-08-06
Država financira državni medij, ne javni i to je to.
2015-08-06
nekakav genderpederski portal, nemam pojmaepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ti veze nemaš jelde...kakve udruge? Povjerenstvo za neprofitne medije pri ministrastvu kulture ti se ne bavi timeepikur37 wrote:Kako god, dobro da je raspustio odbor. U osnovi protiv sam toga da vlada financira nevladin sektor.
isti kurac...što je libela?
n_razbojnik-
2014-04-15
Ja ... i tebi se rižu pinezi? Ka si udruga? Kontra? Iskorak? Antifašistička mladež/klatež?provocator wrote:Pa nije spomenuto povjerenstvo to koje ima zadaću dodijeljivati novce curcu-palcu. Valjda povjerensto ima zadaću vršenja nadzora na to kome i koliko se novca dijeli iz Ministarstva i troše li se ta sredstva namjenski. Ministarstvo je to koje dijeli pare. Ako je to, a bit će da je, napad na sužavanje medijskog prostora i kritičkog mišljenja onda sam ja zadovoljan. To samo dokazuje ono što sam ja govorio. Da će ova Vlada krenuti u obračun s nepodobnima i to jako puno govori o politici Vlade i Ministarstva predvođenog štovateljem lika i djela poglavnika Ante Pavelića. Stog nema druge nego; Udri, još, jače manijače!Stribor wrote:E da .... Hasanbegović točno va sredu .... tamo kadi ih najveć boli. Po žepu tih parazitov. Palac gori.
Stribor-
2015-09-22
nedelje je bila kad je Dosao Hase
2014-04-19
Već su pisali ali nije na odmet ponoviti; zlajo jebe i ne vadi a još uši nije počeo zavrćati
Guest- Guest
ministar Zlatko Hasanbegović:
'Protiv mene je dokoličarski kulturni agitprop i ‘pokretni prijeki sud’, zasad bez egzekucije'
Bio sam svjestan kontroverzi, očekivao sam napade, ali potajice sam se nadao da neće eskalirati u histeriju i javni linč, kaže Hasanbegović
'Protiv mene je dokoličarski kulturni agitprop i ‘pokretni prijeki sud’, zasad bez egzekucije'
Bio sam svjestan kontroverzi, očekivao sam napade, ali potajice sam se nadao da neće eskalirati u histeriju i javni linč, kaže Hasanbegović
© H-Alter - Udruga za medijsku kulturu
Uprosili milijun kuna za 4 godine. Fino, lako je tako poslovati.
Guest- Guest
Ča će tekar bit kad ministar izravno zapikne kriminalce Pusiće? Uhehehehe. Bude zanimljivo.kofein wrote: H-Alter - Udruga za medijsku kulturu
Stribor-
2015-09-22
Poceti cu cijeniti ovog ministra kada protrese film i dijeljenje novca preko Hribar holdinga. Muhahahahaha ode Jasmila na aparate.
2014-04-14
Stribor wrote:Ča će tekar bit kad ministar izravno zapikne kriminalce Pusiće? Uhehehehe. Bude zanimljivo.kofein wrote: H-Alter - Udruga za medijsku kulturu
Razlika je u tomu, što braco i seka nisu "davili" papirologijom, nego transfer direkt MVP- bata zoki. H-alter, koji u Impressumu glasi ovako:
H-ALTER - Novine H-rvacke ALTER-native
Nakladnik: Udruga za nezavisnu medijsku kulturu
... se ipak namučio, dok je izisko novac :p
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» HZZ ukida Mrsićevo 'stručno osposobljavanje', rad za 2400 kuna
» Tko odsluša Markićkinu promociju jednospolnog odgoja računat će mu se kao stručno usavršavanje
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» HZZ ukida Mrsićevo 'stručno osposobljavanje', rad za 2400 kuna
» Tko odsluša Markićkinu promociju jednospolnog odgoja računat će mu se kao stručno usavršavanje
Page 6 of 12