Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot ...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot ...
Kaos stiže...hehehehehehehehehehehehe
Guest- Guest
Zašto su ljudi tako glupi?...
Guest- Guest
rat nižih klasa, pametno...
Guest- Guest
Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Guest- Guest
pishaj ga, nize klase su u stvari te koje rade sranja i ne mogu se izdici iz svog kala, eo arapska niza klasa se dotepla u europu i jebe domicilnu nizu klasu, kad domicilna niza klasa popizdi onda ce sjebat arapsku nizu klasu i usput i sebe jer nemos ih sjebat bez posljedica,
Danas Matko sutra svatko
n_razbojnik-
2014-04-15
da se smanji populacija onih glupljihred wolf wrote:Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Guest- Guest
Ali zašto?...Svi smo Jedno. Zašto ne podučiti ljude toj činjenici?deda na aparatima wrote:da se smanji populacija onih glupljihred wolf wrote:Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Guest- Guest
Pa hajde ti.red wolf wrote:Ali zašto?...Svi smo Jedno. Zašto ne podučiti ljude toj činjenici?deda na aparatima wrote:da se smanji populacija onih glupljihred wolf wrote:Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Kreni,ajde,nećemo te odmah poslati u Kalifat.
nego,kreni recimo u Afganistan,ili u Jemen i pokreni ljude sa pričom kako smo svi mi jedno,te kako su Muhamed,Buda,Mojsije,Isus,Zaratustra i Krišna veliki učitelji čovječanstva koji vode u apsolut i slične bedastoće.
Baš me zanima rezultat tvoje po(d)uke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa bio bi nikakav...Zato će biti uspostavljen novi svjetski poredak...jastreb wrote:Pa hajde ti.red wolf wrote:Ali zašto?...Svi smo Jedno. Zašto ne podučiti ljude toj činjenici?deda na aparatima wrote:da se smanji populacija onih glupljihred wolf wrote:Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Kreni,ajde,nećemo te odmah poslati u Kalifat.
nego,kreni recimo u Afganistan,ili u Jemen i pokreni ljude sa pričom kako smo svi mi jedno,te kako su Muhamed,Buda,Mojsije,Isus,Zaratustra i Krišna veliki učitelji čovječanstva koji vode u apsolut i slične bedastoće.
Baš me zanima rezultat tvoje po(d)uke.
Guest- Guest
Pa i ne bi baš bio "nikakav".red wolf wrote:Pa bio bi nikakav...Zato će biti uspostavljen novi svjetski poredak...
Doduše ti to više ne bi ni mogao znati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa zato mi novi svjetski poredak nije mrzak...To je samo put do cilja...Ljudi su izabrali ( ako jesu ) ovakav način...To je samo '' vožnja ''...jastreb wrote:Pa i ne bi baš bio "nikakav".red wolf wrote:Pa bio bi nikakav...Zato će biti uspostavljen novi svjetski poredak...
Doduše ti to više ne bi ni mogao znati.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ali zašto?...Svi smo Jedno. Zašto ne podučiti ljude toj činjenici?deda na aparatima wrote:da se smanji populacija onih glupljihred wolf wrote:Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Nismo svi jedno, takve zablude se ne podudaraju sa stvarnošći niti malo.
Guest- Guest
Ali mi jesmo jedno...deda na aparatima wrote:red wolf wrote:Ali zašto?...Svi smo Jedno. Zašto ne podučiti ljude toj činjenici?deda na aparatima wrote:da se smanji populacija onih glupljihred wolf wrote:Ali zašto?deda na aparatima wrote:rat nižih klasa, pametno...
Nismo svi jedno, takve zablude se ne podudaraju sa stvarnošći niti malo.
Guest- Guest
Tjeraj van sve one koji ne poštuju državu u koju su se pricufuknuli...marš van, samo to...Po žurnom postupku.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Nismo, netko ti je prodao laž, ili si se sam u nju uvjerio.red wolf wrote:
Ali mi jesmo jedno...
Stvarnost je jedno, bajke nešto sasvim drugo, kad se sretnu stvarnost uvijek razvali bajku, a oni koji vjeruju u bajke ostanu začuđeni.
Guest- Guest
Nažalost, došli smo do toga...Ali, to je vaš izbor...Koji će dovesti do neizbježnog...Novog svjetskog poretka.Ero wrote:Tjeraj van sve one koji ne poštuju državu u koju su se pricufuknuli...marš van, samo to...Po žurnom postupku.
Guest- Guest
Svi smo Jedno...Svi smo Svjetlo...deda na aparatima wrote:Nismo, netko ti je prodao laž, ili si se sam u nju uvjerio.red wolf wrote:
Ali mi jesmo jedno...
Stvarnost je jedno, bajke nešto sasvim drugo, kad se sretnu stvarnost uvijek razvali bajku, a oni koji vjeruju u bajke ostanu začuđeni.
Guest- Guest
još ti nisu pogodili terapiju ?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HOTSPOT
» Nije islamist no manijak...
» HOTSPOT - Budućnost Grada Petrinje pod utjecajem Marrakechkog sporazuma
» Jews fuck off from islamist Marseille
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Nije islamist no manijak...
» HOTSPOT - Budućnost Grada Petrinje pod utjecajem Marrakechkog sporazuma
» Jews fuck off from islamist Marseille
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST