Crnoja podnio ostavku
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crnoja podnio ostavku
inteligentan si čovjek.crvenkasti wrote:
Pogodio si jedino da se neprestano osjećam jebeno.
na onoj krepotini od foruma sam vidio da si stručan, vjerovatno smo iste ili slične struke.
znam da ti nije lako.
jebga drugi su miješali karte.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
istina, eo, na Mjesecu nema života i šta mu fali. Al ako ćemo iskreno, da već moramo birati koji oblik života bi na njemu vladao, ja bih bio za SDP.red wolf wrote:Vrijeđaj me koliko hoćeš...Nije me briga...Jer vi ljudi niste bitni...Nikada niste bili bitni na ovom prelijepom planetu...I kad vas ne bude, ovaj planet će živjeti...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ovi luđaci iz radničke fronte slave kao da su ga oni smakli, tipa "riješili smo jednog fašista, nema predaje idemo naprijed".. koje budaletine.. ako se fašisti zalete na njih, nestat će u roku 48minuta
Guest- Guest
ne znam, ja Radničku Frontu ne doživljavam kao bilo kakav relevantan kurac-palac, njima daju pare da zamajavaju deo javnosti, ali ti ne odlučuju o ničemu, njihovo vreme je prošlo pre 150 godina, to je ko ona udruga za očuvanje hrvackog plemstva i aristokracije.upravo_sa_jebachine wrote:ovi luđaci iz radničke fronte slave kao da su ga oni smakli, tipa "riješili smo jednog fašista, nema predaje idemo naprijed".. koje budaletine.. ako se fašisti zalete na njih, nestat će u roku 48minuta
udba- Posts : 4945
2015-11-10
upravo takoudba wrote:ne znam, ja Radničku Frontu ne doživljavam kao bilo kakav relevantan kurac-palac, njima daju pare da zamajavaju deo javnosti, ali ti ne odlučuju o ničemu, njihovo vreme je prošlo pre 150 godina, to je ko ona udruga za očuvanje hrvackog plemstva i aristokracije.upravo_sa_jebachine wrote:ovi luđaci iz radničke fronte slave kao da su ga oni smakli, tipa "riješili smo jednog fašista, nema predaje idemo naprijed".. koje budaletine.. ako se fašisti zalete na njih, nestat će u roku 48minuta
eto , @jebacu su napeti
iz nekog razloga
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
oni su predvodnici te alternative.. recimo ta platforma112, i radnička fronta je praktički njihov predvodnik, od svih stotina udruga i web portala, radnička fronta je daleko najaktivnija zato su mi najsimaptičniji.debotoijusto wrote:upravo takoudba wrote:ne znam, ja Radničku Frontu ne doživljavam kao bilo kakav relevantan kurac-palac, njima daju pare da zamajavaju deo javnosti, ali ti ne odlučuju o ničemu, njihovo vreme je prošlo pre 150 godina, to je ko ona udruga za očuvanje hrvackog plemstva i aristokracije.upravo_sa_jebachine wrote:ovi luđaci iz radničke fronte slave kao da su ga oni smakli, tipa "riješili smo jednog fašista, nema predaje idemo naprijed".. koje budaletine.. ako se fašisti zalete na njih, nestat će u roku 48minuta
eto , @jebacu su napeti
iz nekog razloga
ako su branitelji , HDZa "van institucijalna milicija", onda je radnička fronta/platforma 112, itd, SDPov SS trupe..
kako vi antifašisti pratite "fašiste i branitelje" ti dnevno otvaraš 1 temu o braniteljima, jer su ti ideološki neprijatelji, meni je RF simpatična.. mislim simpatična je i dokumenta i lupiga.com ali ovi nisu aktivni kao RF..
RF/platfroma 112, radikalno lijevo krilo SDPa
Guest- Guest
A jadan šta će se sad vratiti Bosnu, nema posla, nema stana... :)
red wolf wrote:Razmišljam ja razmišljam...marcellus wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
nemoj matereti, će da ti naškodi na lepotu
Eva wrote:Zna se tko se prodaje za novac!Ero wrote:
jedno je kad to kaže patton drugo je kad to kaže dezerter
Pa šuti ondamarcellus wrote:Eva wrote:Zna se tko se prodaje za novac!Ero wrote:
jedno je kad to kaže patton drugo je kad to kaže dezerter
Guest- Guest
Eva wrote:
Vrlo dobra izjava koju možemo odmah povijesno potvrditi i na ovim našim prostorima ;
1918 SOLUNSKI DOBROVOLJCI nakon raspada AUSTROUGARSKE - NAPLAĆUJU i to DEBELO u novoj državi JUGOSRANIJI ( ne u SRBIJI njihovoj državi za koju su se borili nego većinom na HRVATSKOM TERITORIJU ) svoju krv i svoje srpsko podrijetlo - na čelu s svojim srpskim KRALJEM !
1945 PARTIZANI NAPLAĆUJU DEBELO od onih koje su porazili - otimačina kuća, posjeda, zemlje , ubojstva na sve strane da bi se neki VISOKOPOZICIONIRANI "DRUG" ZBRINUO - sebe osobno i cijelu svoju obitelj - kako vidimo do dana današnjeg ti DRUGOVI su i dalje CIJENJENI u našem društvu i nitkome ovdje ne pada na pamet da ih prozove da kupe PRNJE i izjavi nešto što bih ih moglo uvrijediti - a GLAVNI MESAR i dalje ima SVOJ TRG u mnogim hrvatskim gradovima !!
Naravno , da tu ima još mnogo prljavog veša - no ovo je samo jedan dio tog segmenta - medalja uvijek ima dvije strane !
PLJUC !!
Last edited by redder4 on 29/1/2016, 12:06; edited 2 times in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
kazao bih ukratko da se radi o civilizacijskoj sramoti.....redder4 wrote:a GLAVNI MESAR i dalje ima SVOJ TRG u mnogim hrvatskim gradovima !!
smatram da ne postoji usporednica u bilo kojoj državi tzv. zapadne demokracije da jedan notorni diktator ima trgove i ulice .....
ne vidm zaprjeke da, ako se po njemu mogu imenovati javni prostori, da se ista počast ne ukaže poglavniku...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
red wolf wrote:a zamisli ovo, ova vlada broji sitno...hehehehehehehehehen_razbojnik wrote:pade pod pritiskom, a sada dolazi netko ozbiljniji i inteligentniji...lijeva falanga će moliti Crnoju da se vrati, M. Babić će mu oprostiti sav porezni dug, kako otpušta i duge svoje,...
Hehehe - stvarno me crvenko oduševljava ; djeco iz vrtića POZOR - stanite u red i dijelit ćemo lizalice !
Guest- Guest
Može, po bezglavniku nek Bandolero nazove onaj jeftini zahod. Bar bu primjereno obilježavan.
Guest- Guest
Od obće nesposobnosti za delo do profesionalne za potribe ''novog radnog mesta''?vuksadinare wrote:....dam se kladit koji dodje sljedeci isto ga ceka kao crnoju..vec ce lijevi mediji nesto iskopat...naredba zokija..rusite ministre narocito branitelja...
Dobil zabadav zemlju i braniteljski kredit za gradnju obiteljske hiže za ku ni niti dozvolu iskal?
Dvigal naknadu od 92 000 kun temeljem podpisa osobe ka se sumnjiči za krivotvorenje nalazov i čega vse ne?
Prebivališće prijavljeno va baraki va Samoboru, a stanuje va Podsusedu?
Naravno da će vam rušiti takove ministre kot kegle va kuglani ar imadu materijala za rušenje. Dojdite sebi.
Last edited by Stribor on 29/1/2016, 12:32; edited 1 time in total (Reason for editing : 987)
Stribor-
2015-09-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Kutak zaboravljenih asova Mijo Crnoja!'Ostavku nisam dao zbog barake'
» Dragan Lozančić podnio ostavku!
» Premijer Švedske podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Kutak zaboravljenih asova Mijo Crnoja!'Ostavku nisam dao zbog barake'
» Dragan Lozančić podnio ostavku!