Crnoja podnio ostavku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crnoja podnio ostavku
Ti to onako nešto ko po čiči Freudu...sičko-an'litički? A la Ličanka Kaja :DTotenkopf wrote:kada bi se za laž išlo u zatvor, tko bi ostao vani ?v_vlado wrote:Treba dobit i zatvora a ne samo dati ostavku,lažov....
Guest- Guest
Matija Babić
49 mins ·
Za smijeniti Šegona i Linića - neusporedivo gori, korumpiraniji i štetniji kadar od Crnoje - SDP-u je trebalo par mjeseci. Zmajlović je ostao ministar do kraja. HDZ i Most svog su kompromitiranog ministra smijenili u roku od 48 sati. Utoliko su kritike SDP-ovaca na račun ove vlade licemjerne i tragikomične. Ako ćemo mjeriti djela - Karamarko, Petrov i Orešković u prvih su tjedan dana pokazali više morala i efikasnosti nego SDP u četiri godine. Čestitam im.
49 mins ·
Za smijeniti Šegona i Linića - neusporedivo gori, korumpiraniji i štetniji kadar od Crnoje - SDP-u je trebalo par mjeseci. Zmajlović je ostao ministar do kraja. HDZ i Most svog su kompromitiranog ministra smijenili u roku od 48 sati. Utoliko su kritike SDP-ovaca na račun ove vlade licemjerne i tragikomične. Ako ćemo mjeriti djela - Karamarko, Petrov i Orešković u prvih su tjedan dana pokazali više morala i efikasnosti nego SDP u četiri godine. Čestitam im.
Guest- Guest
A što su to Šegonu i Liniću dokazali? Ili pak Zmajloviću?upravo_sa_jebachine wrote:Matija Babić
49 mins ·
Guest- Guest
Kaj bu o sljedecem iskopali ?...mislim krsticevicu...jer on je sljedeci najizgledniji kandidat za ministra branitelja...mislim kad ga je vec maras uzeo za zub..a marasa se u sdpu nesto pita...buahahaha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Shvatite jednu stvar...Budite realni.vuksadinare wrote:Kaj bu o sljedecem iskopali ?...mislim krsticevicu...jer on je sljedeci najizgledniji kandidat za ministra branitelja...mislim kad ga je vec maras uzeo za zub..a marasa se u sdpu nesto pita...buahahaha
Guest- Guest
nego što je Matića godinama sprječavalo da uradi isto? On doduše nije utajio sto kuna prireza mjesečno ali je kao 80% HRVI trajno nesposoban za rad uzeo stan od sto kvadrata, kasnije mu je nestala invalidnost i trajna nesposobnost za rad, a stan je zadržao.
Sad kad je Crnoja dao ostavku, to otvara prostor da se pita Freda i medije neugodna pitanja, recimo zašto je fred mogao raditi sve ono što crnoja ne smije, quod licet fredu non licet miji?
Sad kad je Crnoja dao ostavku, to otvara prostor da se pita Freda i medije neugodna pitanja, recimo zašto je fred mogao raditi sve ono što crnoja ne smije, quod licet fredu non licet miji?
red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
A issa ti pajdo opet?!
Sjeti me se ubrzo...Tad ću ti se opet smijati...hehehheheheheheheheheheheheRiplex wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
A issa ti pajdo opet?!
Guest- Guest
red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
Razmišljam ja razmišljam...I ti ćeš kad dođe vrijeme...Nećeš trebati puno...marcellus wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
Last edited by red wolf on 28/1/2016, 22:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
....ali ima jedan problem za zokija..ako pokusava na krsticevica udarit promasio je metu...lrsticevic je odlican frend i suborac sa gotovinom i kotromanovicem..tim potezom sebi je pucao u glavu a i matija babic..zoki razmisli sve ima granica....burke ce ti tako ionako u zatvor to ne mos sprijecit nikakvim smicalicama i prljavstinama..bez obzira sto ti je caca stipe ostavio u amanet da cuvas brata kresu ko oko u glavi pa ti guli za njega i sukobi se i sa svim braniteljima..zoki ne gubi obraz i glavu zbog propalice ti brata i oblesavog ti oca i obecanja..eto ljudi s ovim idem u javnost koji je razlog ovakvog ponadanja zokija posljednjih mjesrci pa i godina..zastita brata propalice pod svaku cijenu jer je kreso ljubimac njegovog oca stipe..nek se zna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedan ganglij održava disanje, drugi tipkanje.marcellus wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
zato se upiša i usere svaki put kada nešto napiše.
onaj drugi kontrolira fiziološke funkcije.
2014-12-30
Vrijeđaj me koliko hoćeš...Nije me briga...Jer vi ljudi niste bitni...Nikada niste bili bitni na ovom prelijepom planetu...I kad vas ne bude, ovaj planet će živjeti...veber wrote:jedan ganglij održava disanje, drugi tipkanje.marcellus wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
Guest- Guest
red wolf wrote:Vrijeđaj me koliko hoćeš...Nije me briga...Jer vi ljudi niste bitni...Nikada niste bili bitni na ovom prelijepom planetu...I kad vas ne bude, ovaj planet će živjeti...veber wrote:jedan ganglij održava disanje, drugi tipkanje.marcellus wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
Veber je Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne. On je prošlost, ali još uvijek ne zna to.crvenkasti wrote:red wolf wrote:Vrijeđaj me koliko hoćeš...Nije me briga...Jer vi ljudi niste bitni...Nikada niste bili bitni na ovom prelijepom planetu...I kad vas ne bude, ovaj planet će živjeti...veber wrote:jedan ganglij održava disanje, drugi tipkanje.marcellus wrote:red wolf wrote:Razmišljate li vi uopće?
i ti bi kad bi imao čime
Veber je Hrvat.
Guest- Guest
U budućnosti će saznati da je prije bio prošlost? Pa to znam i ja.
crvenkasti-
2014-04-17
jebga, jesam.crvenkasti wrote:
Veber je Hrvat.
i pride etnički nijemac.
a, ti na svoju žalost ne možeš preboljet to što nisi.
i to kaj ne živiš u gradu svoje mladosti.
imaš hrvatsko državljanstvo po rođenju, a strah te doći u rodni grad.
zato su džango i stanojko srbi, takvi kakvi jesu i ne srame se toga.
ti jadni u procjepu domovine i nacije. jebeno je to.
2014-12-30
Ne. On je već sada prošlost.crvenkasti wrote:U budućnosti će saznati da je prije bio prošlost? Pa to znam i ja.
Guest- Guest
veber wrote:jebga, jesam.crvenkasti wrote:
Veber je Hrvat.
i pride etnički nijemac.
a, ti na svoju žalost ne možeš preboljet to što nisi.
i to kaj ne živiš u gradu svoje mladosti.
imaš hrvatsko državljanstvo po rođenju, a strah te doći u rodni grad.
zato su džango i stanojko srbi, takvi kakvi jesu i ne srame se toga.
ti jadni u procjepu domovine i nacije. jebeno je to.
Pogodio si jedino da se neprestano osjećam jebeno.
Last edited by crvenkasti on 28/1/2016, 22:56; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
inteligentan si čovjek.crvenkasti wrote:
Pogodio si jedino da se neprestano osjećam jebeno.
na onoj krepotini od foruma sam vidio da si stručan, vjerovatno smo iste ili slične struke.
znam da ti nije lako.
jebga drugi su miješali karte.
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Kutak zaboravljenih asova Mijo Crnoja!'Ostavku nisam dao zbog barake'
» Dragan Lozančić podnio ostavku!
» Premijer Švedske podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Kutak zaboravljenih asova Mijo Crnoja!'Ostavku nisam dao zbog barake'