Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
https://www.youtube.com/watch?v=ezVckUHxoPIvuksadinare wrote:upravo takocassa nuowa wrote:Mislim da ta srpkinja ne govori baš sve točno.
Srbija je spremala napad na Hrvatsku otkad je Ilija Garašanin napisao Načertanije gdje je iznesen projekt velike Srbije.
Srećom, mi smo takve u Domoviskom ratu pobili i protjerali. Neki Srbi još nisu odustali od napada na Hrvatsku, ali i njih ćemo pobit ili protjerat ukoliko nas opet napadnu.
Guest- Guest
Re: Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
I treba tako.Koba wrote:Eroo wrote:Kad stižu Rafale-i, zna li se?
Kad dođu tu će se samo parkirati na ledini. A onda idu kao donacija U-krajini.
Istina, trebalo bi i Rusima pomoći, i oni su u zadnjem ratu pomagali Hrvatima.
Ne treba tako razmišljati, svi su oni u konačnici ipak Hrvati.cassa nuowa wrote:Mislim da ta srpkinja ne govori baš sve točno.
Srbija je spremala napad na Hrvatsku otkad je Ilija Garašanin napisao Načertanije gdje je iznesen projekt velike Srbije.
Srećom, mi smo takve u Domoviskom ratu pobili i protjerali. Neki Srbi još nisu odustali od napada na Hrvatsku, ali i njih ćemo pobit ili protjerat ukoliko nas opet napadnu.
Krajnje je vrijeme da se Hrvati počnu ponašati imperialno i ne obrambeno.
Ako sad nisu u prilici ne znam, ka'će. Već su demilitarizirani, ostane još samo denacifikacija.
Kakvi Hrvati u konačnici???Eroo wrote:Ne treba tako razmišljati, svi su oni u konačnici ipak Hrvati.cassa nuowa wrote:Mislim da ta srpkinja ne govori baš sve točno.
Ako sad nisu u prilici ne znam, ka'će. Već su demilitarizirani, ostane još samo denacifikacija.
Pogledaj video.
Drugačija vjera, drugačij jezik, drugačije pismo...i lakše ih je zaludit pizdarijama nego Hrvate.
Ukratko, naivniji su od nas.
Pa ja sam se u Oluji i na Maslenici ponašao već imperijalno u njihovoj tvz. sao krajini. Nema je više...Letile su glave nažbak...
Ostatak uteka.
Guest- Guest
Ništa od toga nije njihovo, sve su dobili na pijatu...cassa nuowa wrote:Kakvi Hrvati u konačnici???Eroo wrote:Ne treba tako razmišljati, svi su oni u konačnici ipak Hrvati.cassa nuowa wrote:Mislim da ta srpkinja ne govori baš sve točno.
Pogledaj video.
Drugačija vjera, drugačij jezik, drugačije pismo...i lakše ih je zaludit pizdarijama nego Hrvate.
Pa ja sam se u Oluji i na Maslenici ponašao već imperijalno u njihovoj tvz. sao krajini. Nema je više...Letile su glave nažbak...
Ostatak uteka.
Vjera? Bez problema postanu grkokatolici!
Jezik? Ovi u HR itako govore hrvatski. I ostali bi.
Pismo? Do nedavno im je latinica bila ravnopravno pismo.
Gdje ti uopće vidiš problem?
Treba hrvatski način razmišljanja mijenjati od obrambenog prema imperijalnom
i sve lagano dođe na svoje mjesto.
Južni dio Srbije prepustiti Bugarima i Albancima, istočni dio Rumunjima,
nešto malo Mađarima, da više ne čačkaju mečku...i stvar riješena.
Ne vidim više problem otkad smo ih potjerali i poubijali..Eroo wrote:Ništa od toga nije njihovo, sve su dobili na pijatu...cassa nuowa wrote:Kakvi Hrvati u konačnici???Eroo wrote:Ne treba tako razmišljati, svi su oni u konačnici ipak Hrvati.cassa nuowa wrote:Mislim da ta srpkinja ne govori baš sve točno.
Pogledaj video.
Ostatak uteka.
Vjera? Bez problema postanu grkokatolici!
Jezik? Ovi u HR itako govore hrvatski. I ostali bi.
Pismo? Do nedavno im je latinica bila ravnopravno pismo.
Gdje ti uopće vidiš problem?
Treba hrvatski način razmišljanja mijenjati od obrambenog prema imperijalnom
i sve lagano dođe na svoje mjesto.
Južni dio Srbije prepustiti Bugarima i Albancima, istočni dio Rumunjima,
nešto malo Mađarima, da više ne čačkaju mečku...i stvar riješena.
Ako nas opet napadnu opet ćemo ih pobiti i potjerati. I to je to.
Bez problema.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VEDRANA RUDAN: Srbija je definitivno moja zemlja i moj dom!
» Umro je drug Tito
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
» Neustrasivi vukovarac psuje cetnicima majku:'Ubijte me,ovo je moja zemlja'
» Umro je drug Tito
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
» Neustrasivi vukovarac psuje cetnicima majku:'Ubijte me,ovo je moja zemlja'
Page 2 of 2