Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Page 1 of 1
Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo
'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Krcate tribine ukrasilo je 5200 zastavica kojima su uoči utakmice mahali gledatelji i napravili sjajan dekor. Decibeli su lomili prozore na Pecari!
18. svibnja 2017. u 21:05 19 komentara 4690 prikaza
https://www.vecernji.hr/sport/dok-se-izvodila-himna-bih-stadionom-se-orilo-ponosna-moja-je-zemlja-hercegovina-1170760
'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Krcate tribine ukrasilo je 5200 zastavica kojima su uoči utakmice mahali gledatelji i napravili sjajan dekor. Decibeli su lomili prozore na Pecari!
18. svibnja 2017. u 21:05 19 komentara 4690 prikaza
https://www.vecernji.hr/sport/dok-se-izvodila-himna-bih-stadionom-se-orilo-ponosna-moja-je-zemlja-hercegovina-1170760
Eroo- Posts : 79077
2016-07-22
Re: Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Ču'li BiH i himna...
Re: Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Bosanska posla
Guest- Guest
Ero ovo je pola godine staro. Ispao Široki iz natjecanja europskih ima mjesec i po dana.
Guest- Guest
Nikd aktuelnije.MaximusDecimusMiridije wrote:Ero ovo je pola godine staro.
2016-07-22
..juznjacka utjeha..
Guest- Guest
Kao i Pelješki most, luka Ploče itd...Šta je begu za kilu zlata veliš?Pinochet wrote:Bosanska posla
2016-07-22
MaximusDecimusMiridije wrote:Ero ovo je pola godine staro. Ispao Široki iz natjecanja europskih ima mjesec i po dana.
neke su stvari uvijek aktualne.. evo i ja otvorila temu sa više od godinu dana starim videom, a reforma školstva još uvijek aktualna...
Guest- Guest
Općepoznato je da himna bih nema teksta, te je time svakome ostavljeno na volju da u glazbenu podlogu unese tekst koji smatra primjerenim...
Eno te nešto triba Natanyahu, šta još bespoličariš po Dojčlandu?pismejker wrote:..juznjacka utjeha..
2016-07-22
pohadjam šule...i bas mi lijepo...eeeeee,nizakog Više bogumdani ne gubi vrijeme,samo za sebe...Eroo wrote:Eno te nešto triba Natanyahu, šta još bespoličariš po Dojčlandu?pismejker wrote:..juznjacka utjeha..
Guest- Guest
Pjevali su Bože pravde a mi Lijepu našu..odkud se sad najednom našla bih himna?
A na Israel paze Židinje...Tako treba, ravnopravnost spolova se traži.pismejker wrote:pohadjam šule...i bas mi lijepo...eeeeee,nizakog Više bogumdani ne gubi vrijeme,samo za sebe...Eroo wrote:Eno te nešto triba Natanyahu, šta još bespoličariš po Dojčlandu?pismejker wrote:..juznjacka utjeha..
2016-07-22
dakle, "Hercegovina u srcu" je meni definitivno najljepša pjesma o nekom kraju. Boban je bi izuzetno inspiriran kad je napisao neponovljivo lijepu pjsmu o Hercegovini ....
zanimljivo je da je Ranko Boban bio veliki prijatelj / ili još uvijek jest-poima nemam/ sa Oliverom Mandićem ....
zanimljivo je da je Ranko Boban bio veliki prijatelj / ili još uvijek jest-poima nemam/ sa Oliverom Mandićem ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Najlepši par sa Balkana: Srbin i Hercegovka dominiraju na Instagramu, on barata luksuznim kolima, ona je model, a tek da im vidite klince (FOTO)
Ona je i model i ima dva sina
Božena i Igor Lazarević jedan su od najlepših parova u regionu, a zahvaljujući Instagram profilu ove modne ikone "Lutak" koji prati 160.000 ljudi, uspeli su i da promovišu svoj stil, porodična putovanja i svoj život u Nemačkoj.Ona je i model agencije Munich Models GMBH i NEXT Models Milan.On je vlasnik Scuderia Motors München, privatni poduzetnik koji se bavi prodajom luksuznih automobila.
Rođena Čapljanka ima dva sina sa suprugom iz Srbije, a sa njom rado sarađuju poznati stilisti i šminkeri iz regiona.
Upravo to je razlog što njen Instagram profil dnevno poseti nekoliko desetina hiljada ljudi, koji ne mogu ni da pretpostave kome duguje ime "Lutak".
- To je nadimak koji mi je dao suprug na početku naše veze. Hteo je da mi da neki nadimak koji nije svakodnevni i koji niko ne koristi. Prvo je bilo lutka, al' kako me moja mama uvek zove "lutko moja", on se prebacio na mušku varijantu. Danas mi je taj nadimak postao navika, ali i korisničko ime za sve što koristim, pa tako i za Instagram - objasnila je lepa brineta.
Božena se trudi da kupuje stvari koje su svevremene, poput Hermes torbe, Celine dugačkog kaputa i sve komade robne marke Dolce&Gabbane.
Hercegovka otkriva da i njen suprug prati modu, te da je od njega naučila kako postati modna ikona.
sta znaci to hercegovka, posto je iz capljine pretpostavka je da je hrvatica,
logicno pitanje, zasto se jedna hrvatica iz kraja koji je izrazito, UUUpoznat,
udala za srbina i to iz srbije.
sigruno je ne mlati i ne psuje majku hrvatsku, ko onaj kreten iz zg kad je
odveo devojku iz valjeva pa je bukvalno tlacio.
posle, ko je kriv ??
Guest- Guest
baš mu je dobra košulja
Guest- Guest
Noor wrote:baš mu je dobra košulja
Preko tigra na ovratniku bi se još moglo preći, ali ružnije boje nisam vidio već desetljećima.
Guest- Guest
voli se igrati s kreacijama i bojama...ko i onaj degenerik Grubnićslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:baš mu je dobra košulja
Preko tigra na ovratniku bi se još moglo preći, ali ružnije boje nisam vidio već desetljećima.
FOTO
Guest- Guest
Similar topics
» Moja Hercegovina u srcu Kenije
» VEDRANA RUDAN: Srbija je definitivno moja zemlja i moj dom!
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» Neustrasivi vukovarac psuje cetnicima majku:'Ubijte me,ovo je moja zemlja'
» Češki premijer Babiš: - MOJA ZEMLJA NEĆE PRIHVATITI NIJEDNOG MIGRANTA
» VEDRANA RUDAN: Srbija je definitivno moja zemlja i moj dom!
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» Neustrasivi vukovarac psuje cetnicima majku:'Ubijte me,ovo je moja zemlja'
» Češki premijer Babiš: - MOJA ZEMLJA NEĆE PRIHVATITI NIJEDNOG MIGRANTA
Page 1 of 1