KREŠIMIR DOLENČIĆ 'Prevaren sam. Nitko koga ja znam ne poznaje Hasanbegovića!'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KREŠIMIR DOLENČIĆ 'Prevaren sam. Nitko koga ja znam ne poznaje Hasanbegovića!'
Zaboravio sam.epikur37 wrote:abraham wrote:Precjednik drzave je bio pijanist. Sjeca li se tko ???
Msm daje bio pravnik no i pijanist.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: KREŠIMIR DOLENČIĆ 'Prevaren sam. Nitko koga ja znam ne poznaje Hasanbegovića!'
Da, to je onaj sta je dobio manje glasova od Bulja iz Muca.
2014-04-14
E , dijaspora ne voli klavir .abraham wrote:Da, to je onaj sta je dobio manje glasova od Bulja iz Muca.
Samo cajkašku glazbu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Zato krilnik jure francetic ima moje iznimno postovanje...jer crna legija je bila nesto kao hos devedesetih...autonomna postrojba..nit je pavelic obozavao juru jer je u njemu vidio opasnost po polozaj posto je jure bio jako omiljen medju hrvatima a napose muslimanima u bosni...a nit je jure volio pavelica jer je ovaj surovao s talijanima koje jure nije volio..ali pavelic nije mogao bez francetica jer je ovaj zapovjedao najelitnijom postrojbom u ndha...ali ipak je odlucio rjesit se francetica kad je ovaj dosegao vrhunac pipularnosti i doslovce ugrozio poziciju pavelicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:E , dijaspora ne voli klavir .abraham wrote:Da, to je onaj sta je dobio manje glasova od Bulja iz Muca.
Samo cajkašku glazbu
2014-04-14
bili lojalni svojoj Hrvatskoj domovini.bilo je i lojalnih juda.na njihovu zalost ne u tolikom broju..:(Eva wrote:
Pališ se na Mujadine?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Cek malo.. Dubravka Alibegovic , koje su ti usta puna hvale je???? Alibegovic?????Eva wrote:Pališ se na Mujadine?vuksadinare wrote:Desna ruka jure francetica...bojnik esad cengic...zapovjednik sarajevske bojne crne legije..mirsad begic
abraham-
2014-04-14
Meni osto u sjećanju po regionu i zampuepikur37 wrote:abraham wrote:Precjednik drzave je bio pijanist. Sjeca li se tko ???
Msm daje bio pravnik no i pijanist.
Guest- Guest
Ma čuj ovo, pa dijaspori su tvoji iz šume pokrali klavire i naložili jer nisu znali što bi sa tim.Sora wrote:E , dijaspora ne voli klavir .abraham wrote:Da, to je onaj sta je dobio manje glasova od Bulja iz Muca.
Samo cajkašku glazbu
Guest- Guest
a ni parket im nije bio stran.tre911 wrote:Ma čuj ovo, pa dijaspori su tvoji iz šume pokrali klavire i naložili jer nisu znali što bi sa tim.Sora wrote:E , dijaspora ne voli klavir .abraham wrote:Da, to je onaj sta je dobio manje glasova od Bulja iz Muca.
Samo cajkašku glazbu
u bazenu vile od mojeg djeda, na šalati držali ovce.
jebga.
2014-12-30
I onda se javi sora čiji roditelji su pobjegli pred ustašama u Zagreb (njene riječi) da nekome soli pamet!! strava i užasveber wrote:a ni parket im nije bio stran.tre911 wrote:Ma čuj ovo, pa dijaspori su tvoji iz šume pokrali klavire i naložili jer nisu znali što bi sa tim.Sora wrote:E , dijaspora ne voli klavir .abraham wrote:Da, to je onaj sta je dobio manje glasova od Bulja iz Muca.
Samo cajkašku glazbu
u bazenu od mojeg djeda na šalati držali ovce.
jebga.
Guest- Guest
Ali gospodin kaže, mrtav lada, meni bi bio prihvatljiv?! pa ovo nisu istine
Veličina je to ejjj!!Riplex wrote:Ali gospodin kaže, mrtav lada, meni bi bio prihvatljiv?! pa ovo nisu istine
Guest- Guest
ajd me sjeti da ti pokažem slike.tre911 wrote:I onda se javi sora čiji roditelji su pobjegli pred ustašama u Zagreb (njene riječi) da nekome soli pamet!! strava i užas
vila prije, vila poslije.
a, imali su i ukrasni ribnjak. šarane pojeli valjda prvi dan :D
kasnije i kravu valjda dofurali. i kada se vidimo podsjeti me na nazora i kovačića :D
iz priče će ti biti jasno tko mi je bio jedan od djedova.
2014-12-30
Od sada nam vladu sastavlja, platforma 112, ona crvena koza volić fiolić kako već, RF, ida prestar, krešo itd.
Da se ne zajebavamo više
Da se ne zajebavamo više
Važi, valjda ću se sjetiti no nekako ćemo nadoći i do toga ako se i ne sjetimo u prvom trenutku.veber wrote:ajd me sjeti da ti pokažem slike.tre911 wrote:I onda se javi sora čiji roditelji su pobjegli pred ustašama u Zagreb (njene riječi) da nekome soli pamet!! strava i užas
vila prije, vila poslije.
a, imali su i ukrasni ribnjak. šarane pojeli valjda prvi dan :D
kasnije i kravu valjda dofurali. i kada se vidimo podsjeti me na nazora i kovačića :D
iz priče će ti biti jasno tko mi je bio jedan od djedova.
Guest- Guest
Sarnavka i teršelićka oma iza premjera zorana pusića.Riplex wrote:Od sada nam vladu sastavlja, platforma 112, ona crvena koza volić fiolić kako već, RF, ida prestar, krešo itd.
Da se ne zajebavamo više
Guest- Guest
tre911 wrote:Sarnavka i teršelićka oma iza premjera zorana pusića.Riplex wrote:Od sada nam vladu sastavlja, platforma 112, ona crvena koza volić fiolić kako već, RF, ida prestar, krešo itd.
Da se ne zajebavamo više
E tako je, na braniku stoje i nedaju fašistima ni makac
puhovski na mjesto radmana i obavezno gledanje svako veče od pola sedam do sedam predavanje štulhofera na sva 4 TV kanalaRiplex wrote:tre911 wrote:Sarnavka i teršelićka oma iza premjera zorana pusića.Riplex wrote:Od sada nam vladu sastavlja, platforma 112, ona crvena koza volić fiolić kako već, RF, ida prestar, krešo itd.
Da se ne zajebavamo više
E tako je, na braniku stoje i nedaju fašistima ni makac
Guest- Guest
stavit ću podsjetnik u mob.tre911 wrote:Važi, valjda ću se sjetiti no nekako ćemo nadoći i do toga ako se i ne sjetimo u prvom trenutku.
slike su originali.
dao sam u hrvatski povjesni muzej dokumentaciju da sve skeniraju.
stavili su u arhivu, imam i iban od nacionalne sveučilišne knjižnice. možeš i tamo pogledat.
moj uvjet je bio da se građa ne smije objaviti 30 godina nakon moje smrti. ili ako djeca žele oporučno objaviti, nije me briga.
zanimljiva povjest zagreba, a i drugih krajeva okolo.
2014-12-30
Sora ima slike nakon što su tvojima to oteli pa i ona može pridonjeti arhivskoj građi kao svojevrsni kontinuitet onoga što si im ti ustupio :)veber wrote:stavit ću podsjetnik u mob.tre911 wrote:Važi, valjda ću se sjetiti no nekako ćemo nadoći i do toga ako se i ne sjetimo u prvom trenutku.
slike su originali.
dao sam u hrvatski povjesni muzej dokumentaciju da sve skeniraju.
stavili su u arhivu, imam i iban od nacionalne sveučilišne knjižnice. možeš i tamo pogledat.
moj uvjet je bio da se građa ne smije objaviti 30 godina nakon moje smrti. ili ako djeca žele oporučno objaviti, nije me briga.
zanimljiva povjest zagreba, a i drugih krajeva okolo.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Dolenčić:Što se bunite?Doček je bio za pet,što bi vi htjeli?Rolling Stonse?Platite'
» Ljubav ne poznaje godine
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Nezir Pivić: Ministar ne poznaje zakon
» Dolenčić:Što se bunite?Doček je bio za pet,što bi vi htjeli?Rolling Stonse?Platite'
» Ljubav ne poznaje godine
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Nezir Pivić: Ministar ne poznaje zakon
Page 3 of 4