KREŠIMIR DOLENČIĆ 'Prevaren sam. Nitko koga ja znam ne poznaje Hasanbegovića!'
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KREŠIMIR DOLENČIĆ 'Prevaren sam. Nitko koga ja znam ne poznaje Hasanbegovića!'
Bogati ,sad si nadmašio sam sebe .marcellus wrote:To je dobro. Ministar i treba biti netko kog nitko iz resora za koji je nadležan ne poznaje. Radi toga da ne bi radile veze i poznanstva i da se ne bi stvarali klanovi.
Koji zaključak, ne mogu vjerovati .
Kao ne stvara veze i pozn ako NE POZNA RESOR.
KAO ti Naso riješenje za korupciju .
NOBELA MARCELKU , NOBELA ...
ZA ANTIKORUPCIJU U RH .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: KREŠIMIR DOLENČIĆ 'Prevaren sam. Nitko koga ja znam ne poznaje Hasanbegovića!'
Pa zakaj onda ne povuče vodu za Crnojom? Kaj čeka? U Kanada biti tako paziti na imidž kompanija i što pisati džrnalist, to bed za biznis.marcellus wrote:Eva wrote:Ni premijera nitko ne zna, nit on koga, a ne zna ni hrvatski. Kak je to tek dobro. CH i Sngapure gledat će HR u leđa.marcellus wrote:To je dobro. Ministar i treba biti netko kog nitko iz resora za koji je nadležan ne poznaje. Radi toga da ne bi radile veze i poznanstva i da se ne bi stvarali klanovi.
to je odlično. to je jako dobro da nitko ne poznaje premijera. Iz istih razloga, jelda, ko i za ministre. Nema rodijaka, nema prijatelja, nema zavičajnog kluba, neće biti sto ljudi dnevno koji će ga zvati i moliti da im zaposli sina, kćer, rodbinu, jer im kao duguje uslugu ili po nekoj ja teb ti men šemu...
Guest- Guest
A da tebi NETKO počisti vijuge ?vuksadinare wrote:Ja sam vam rekao da je hasan tu prijelazno rjesenje da pocisti hrvatsku kulturu od ovakvih poput frljica,violicke i matule...onda uskacu na njegovo mjesto sovagovicka,sedlar ili vitez...da ne prljaju ruke..
Kultura , prosvjeta m sudstvo ..sve to mora biti odvojeno od politike .
Iako naravno ne skroz.
Ali koju pizdu materinu ima Pavelic s kulturom u RH ?
Desna ruka jure francetica...bojnik esad cengic...zapovjednik sarajevske bojne crne legije..mirsad begic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I to bi trebali mi vjerovati da ova HDZ garnitura nece zaposliti sve svoje kamenjaracemarcellus wrote:Eva wrote:Ni premijera nitko ne zna, nit on koga, a ne zna ni hrvatski. Kak je to tek dobro. CH i Sngapure gledat će HR u leđa.marcellus wrote:To je dobro. Ministar i treba biti netko kog nitko iz resora za koji je nadležan ne poznaje. Radi toga da ne bi radile veze i poznanstva i da se ne bi stvarali klanovi.
to je odlično. to je jako dobro da nitko ne poznaje premijera. Iz istih razloga, jelda, ko i za ministre. Nema rodijaka, nema prijatelja, nema zavičajnog kluba, neće biti sto ljudi dnevno koji će ga zvati i moliti da im zaposli sina, kćer, rodbinu, jer im kao duguje uslugu ili po nekoj ja teb ti men šemu...
Pa Petrov je dovukao pol Metkovića .
A Karacmarac sigurno ima rodbine ...
E, na ta način si ti ostala nevina do današnjih dana...Sora wrote:vuksadinare wrote:Ja sam vam rekao da je hasan tu prijelazno rjesenje da pocisti hrvatsku kulturu od ovakvih poput frljica,violicke i matule...onda uskacu na njegovo mjesto sovagovicka,sedlar ili vitez...da ne prljaju ruke..
Iako naravno ne skroz.
Covjek pise povijesne knjige o muslimanima pa i o muslimanima u.ndha..pa mora tsd spomenut pavelica nece valjda jakova blazevicaSora wrote:A da tebi NETKO počisti vijuge ?vuksadinare wrote:Ja sam vam rekao da je hasan tu prijelazno rjesenje da pocisti hrvatsku kulturu od ovakvih poput frljica,violicke i matule...onda uskacu na njegovo mjesto sovagovicka,sedlar ili vitez...da ne prljaju ruke..
Iako naravno ne skroz.
2015-09-08
Ma ..vuksadinare wrote:Desna ruka jure francetica...bojnik esad cengic...zapovjednik sarajevske bojne crne legije..mirsad begic
Zato su njihovi potomci dobili nagradu u Mostaru od tute ii njegove bojne
Ja ne bi vise nikada vjerovala IZDAJICAMA
2014-04-29
Bil ti to provjeravao?Ero wrote:E, na ta način si ti ostala nevina do današnjih dana...Sora wrote:vuksadinare wrote:Ja sam vam rekao da je hasan tu prijelazno rjesenje da pocisti hrvatsku kulturu od ovakvih poput frljica,violicke i matule...onda uskacu na njegovo mjesto sovagovicka,sedlar ili vitez...da ne prljaju ruke..
Iako naravno ne skroz.
Ako imas cime
2014-04-29
Ma ok . Ali ovo je trebala biti vlada stručnjaka a ne ustasofilavuksadinare wrote:Covjek pise povijesne knjige o muslimanima pa i o muslimanima u.ndha..pa mora tsd spomenut pavelica nece valjda jakova blazevicaSora wrote:A da tebi NETKO počisti vijuge ?vuksadinare wrote:Ja sam vam rekao da je hasan tu prijelazno rjesenje da pocisti hrvatsku kulturu od ovakvih poput frljica,violicke i matule...onda uskacu na njegovo mjesto sovagovicka,sedlar ili vitez...da ne prljaju ruke..
Iako naravno ne skroz.
2014-04-29
koliko se sjacema , ministar obrane je bila i Antunovicka. Nista losija od drugih.marcellus wrote:zato uostalom ministar obrane ne smije nikad biti aktivni vojnik
abraham-
2014-04-14
Pališ se na Mujadine?vuksadinare wrote:Desna ruka jure francetica...bojnik esad cengic...zapovjednik sarajevske bojne crne legije..mirsad begic
Guest- Guest
Vidim i ti slaba na crnu legiju..jbg...preko polovice cinili je muslimani..a bogami spasili dobar broj muslimana nakon prodora u istocnu bosnu od daljnje cetnicke koljaze..Sora wrote:Ma ..vuksadinare wrote:Desna ruka jure francetica...bojnik esad cengic...zapovjednik sarajevske bojne crne legije..mirsad begic
Zato su njihovi potomci dobili nagradu u Mostaru od tute ii njegove bojne
Ja ne bi vise nikada vjerovala IZDAJICAMA
2015-09-08
Isto kao da za ministra gospodarstva staviš pijanista ili babicu iz rodilišta.
No ovo ionako nema veze s tim, da je i najstručniji crveni bi ga napadali a crni opet branili...čisto ideološko svrstavanje.
No ovo ionako nema veze s tim, da je i najstručniji crveni bi ga napadali a crni opet branili...čisto ideološko svrstavanje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
koliko se sjecam Dolencic je "rezirao" mitinge na doceku stafete. On rezirao, Radman primao ili je i on primao.??? Tko ce sve popamtiti?
2014-04-14
U
Idem sada u dućan , platiti 1 kunu i 30 lipa .
Nisam ja ministar branitelja da istanem dužna drzavi porez i prirez
Idem sada u dućan , platiti 1 kunu i 30 lipa .
Nisam ja ministar branitelja da istanem dužna drzavi porez i prirez
Precjednik drzave je bio pijanist. Sjeca li se tko ???
2014-04-14
abraham wrote:Precjednik drzave je bio pijanist. Sjeca li se tko ???
Msm daje bio pravnik no i pijanist.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne..naglssavam njihovu vaznu ulogu u hrvatskim postrojbama za vrijeme drzave cije su granice bile na drini...napose u crnoj legiji koja je bila trn u peti cedama i partizaniji a i pavelicu kojeg krilnik jure bas nije prevec obozavaoEva wrote:Pališ sene na Mujadine?vuksadinare wrote:Desna ruka jure francetica...bojnik esad cengic...zapovjednik sarajevske bojne crne legije..mirsad begic
2015-09-08
Sjecam seabraham wrote:Precjednik drzave je bio pijanist. Sjeca li se tko ???
I doktorat iz pravnih znanosti . Nesto bez veze , profa na pravu i istodobno na muzičkoj .
Ma sitna boranija je to .
Ali saće naša Kolindica svršit ..političke znanosti
Aaaaa haaaaa
Zaboravio sam.epikur37 wrote:abraham wrote:Precjednik drzave je bio pijanist. Sjeca li se tko ???
Msm daje bio pravnik no i pijanist.
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Dolenčić:Što se bunite?Doček je bio za pet,što bi vi htjeli?Rolling Stonse?Platite'
» Ljubav ne poznaje godine
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Nezir Pivić: Ministar ne poznaje zakon
» Dolenčić:Što se bunite?Doček je bio za pet,što bi vi htjeli?Rolling Stonse?Platite'
» Ljubav ne poznaje godine
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Nezir Pivić: Ministar ne poznaje zakon
Page 2 of 4