Zašto se JUGOSLAVIJA stvarala?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto se JUGOSLAVIJA stvarala?
moraš naučit nijanse.Ringo10 wrote:A vi folksdojčeri ste pameti u pizdu materinuveber wrote:nevjerovatno je koliko ste vi polutani glupi.
za mene je uvreda zvati me švabom, još pride folksdojčerom.
to bi bilo otpprilike u rangu da ja tebi tepam da si debil. u biti si kreten.
iq bosanaca je 80, ispod ne ide. oni incestuozni austrijanci imaju 90.
to kaj lupetaš po tipkovnici je stvar naukovanja.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
on ti je potreban da vrijeđa i proziva Hrvate a ti da uživaš i ostaneš čist po pitanju svegaRingo10 wrote:Jel to onaj MENTALITET dobio ban... valjda nije trajni, jer onako polemičan tip je potreban na forumu. I te zabrane su sranje ... tako su mnogi forumi uništeni
Polemični i provokativni duh je potreban na forumu
2014-04-16
što reći osobi koja ne vjeruje činjenicama nego lažimaRingo10 wrote:Pavelic vratio!!!
Ma sta je on vratio ludaco maloumna. Sta je on mogao vratit koji je bjezao preobucen u zenu.
Ustaski pokret I rezim je najveci hrvatski povijesni promasaj ali to vama maloumnicima ne moze u glavu pa ga jebi
da i ne moraš mi pisati ludačo
tolika mržnja radi istine
pa šta ste svi vi lijevi ako sam ja ludača
koji vam je kurac bolesni idioti
2014-04-16
Jebavati ćerkice i majke čim ga neko nagazi je potrebno za forum??? Nije dobio trajni ali mu se kao recidivistu kazne stalno povećavaju dok se ne nauči komunicirati kako treba u granicama dozvoljenog.Ringo10 wrote:Jel to onaj MENTALITET dobio ban... valjda nije trajni, jer onako polemičan tip je potreban na forumu. I te zabrane su sranje ... tako su mnogi forumi uništeni
lik je iskompleksirana budaletina.Šandor Winnetou wrote:Jebavati ćerkice i majke čim ga neko nagazi je potrebno za forum??? Nije dobio trajni ali mu se kao recidivistu kazne stalno povećavaju dok se ne nauči komunicirati kako treba u granicama dozvoljenog.Ringo10 wrote:Jel to onaj MENTALITET dobio ban... valjda nije trajni, jer onako polemičan tip je potreban na forumu. I te zabrane su sranje ... tako su mnogi forumi uništeni
neka ode na srpski forum tako drobit.
i ringo je 10kre malo poveći, samo jadan ne kuži.
i volim ova jutra, morska. izlaske sunca.
2014-12-30
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
darth_vader-
2014-04-17
boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
500 litri sam natakiral. pola meni pola šarcu.
zajedno sve u atmosferu
CO2 bum ispuštal cijeli dan.
2014-12-30
darth_vader likes this post
Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
ja kod druga tite. lovim muflone.Šandor Winnetou wrote:Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
ims klipsanja do lošinja s gliserom.
odokativno imam 30-40nm
2014-12-30
Daleko, pogotovo što sam ja kod aerodroma na drugom kraju lošinja gledajući od tebeveber wrote:ja kod druga tite. lovim muflone.Šandor Winnetou wrote:Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
odokativno imam 30-40nm
unutar 100km nikaj nije dalekoŠandor Winnetou wrote:Daleko, pogotovo što sam ja kod aerodroma na drugom kraju lošinja gledajući od tebeveber wrote:ja kod druga tite. lovim muflone.Šandor Winnetou wrote:Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
odokativno imam 30-40nm
2014-12-30
Samo uživaj, ja sam tu do 16og, pardon 16 idem ća, ako te put nanese javi se pa se valjda bude nešto hladno našloveber wrote:unutar 100km nikaj nije dalekoŠandor Winnetou wrote:Daleko, pogotovo što sam ja kod aerodroma na drugom kraju lošinja gledajući od tebeveber wrote:ja kod druga tite. lovim muflone.Šandor Winnetou wrote:Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
odokativno imam 30-40nm
ne znam kaj ova moja stoka sitnog zuba planira, koncert je odrađen.Šandor Winnetou wrote:Samo uživaj, ja sam tu do 16og, pardon 16 idem ća, ako te put nanese javi se pa se valjda bude nešto hladno našloveber wrote:unutar 100km nikaj nije dalekoŠandor Winnetou wrote:Daleko, pogotovo što sam ja kod aerodroma na drugom kraju lošinja gledajući od tebeveber wrote:ja kod druga tite. lovim muflone.Šandor Winnetou wrote:Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
odokativno imam 30-40nm
dvije mogućnosti.
pustim CO2 i metan u atmosferu pa dođem sa zapadne strane, kod unija na zapadnoj strani nađem neku valu.
ili s autom pa na cres. bumo se čuli.
ili zagreb, to ti je usput.
2014-12-30
U povratku sam u zg to je sigurno, cure imju tekmu oko 19 pa sam tamo zicer. Javim ti se porukom na vrijemeveber wrote:ne znam kaj ova moja stoka sitnog zuba planira, koncert je odrađen.Šandor Winnetou wrote:Samo uživaj, ja sam tu do 16og, pardon 16 idem ća, ako te put nanese javi se pa se valjda bude nešto hladno našloveber wrote:unutar 100km nikaj nije dalekoŠandor Winnetou wrote:Daleko, pogotovo što sam ja kod aerodroma na drugom kraju lošinja gledajući od tebeveber wrote:ja kod druga tite. lovim muflone.Šandor Winnetou wrote:Gdje si nesrećo, ja sam trenutno na Lošinjuveber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
odokativno imam 30-40nm
dvije mogućnosti.
pustim CO2 i metan u atmosferu pa dođem sa zapadne strane, kod unija na zapadnoj strani nađem neku valu.
ili s autom pa na cres. bumo se čuli.
ili zagreb, to ti je usput.
darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ban, meni udario ban na Skyscrapercity, nisam se vise vratio. Glupost. Sipac me prijavio Ameru, razmenili neku o politici, bez vredjanja. Serbiancafe, Italija, isto nesto se pravio pametan, nisam vise ulazio, propala diskusija, on nestao, otprilike scenario kada se neko pravi pametan. Banujes ljude, oni odu.
2014-08-25
veber wrote:boli te kurac, danas bum skuril benzina za 16 neradnih neđelja, tanker mi ne bu ravan.darth_vader wrote:Veber, puši kurac...a u pravu si sve osim po pitanju rada Nediljom
zajedno sve u atmosferu
Gde si nakrao gorivo?
CO2 bum ispuštal cijeli dan
Prdis po obicaju...
2014-08-25
ajd haklaj priksu i traktor pali.
glupa srbenda misli da sve za ukrast.
dođeš u luku. u luci je pumpa. natankiraš, platiš i ponovno isploviš.
glupi čedo s traktorom.
mi hrvati imamo i more.
drži se ti traktora i prikolice.
glupi čedo s traktorom.
mi hrvati imamo i more.
2014-12-30
veber wrote:ajd haklaj priksu i traktor pali.
glupi čedo s traktorom.
mi hrvati imamo i more.
Auslanderu, kome si ukrao kreditnu karticu?
2014-08-25
veber wrote:ajd haklaj priksu i traktor pali.
glupi čedo s traktorom.
mi hrvati imamo i more.
Mionka na poziv, ali ne njihov, vec moj, kada sam u elementu i kada mi je bioritam na 1500 rpm. Nikakav Ugovor sa nikime, samo Ugovor sam sa sobom. Kada im gori pod nogama a gori, javi se, ja ih isamaram ko vodoinstalater. Nema ih a fale ko hors narkomanu. Mozda i 5 soma mogu tako izreketirati okolo. Ti se smej, bole te kiki, spavas u camcu, pecas ribu, pijes pivo i lizes sladoled, nisi gladan. Nemacka Skola, ja sam Cikaska, druga filozofija.
2014-08-25
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zasto Jugoslavija nije imala Auto-Puteve?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
Page 2 of 4