Zbogom desničari...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zbogom desničari...
Prilicno blizu ..Regoč wrote:Ne, Sora je u Bolničkoj 32.Eva wrote:Si ti u Bauerovoj 29 morti?Sora wrote:Dobro prcko ...dobro je . Sve je u redu . Ja u toplom .
Nego nisam kavu popila ..
A ti lijepo čitaj kaj pišem. Mozda ti dođe iz dupeta u glavu
Ja se nemam cega bojati .
Malo sam poštenija od ministara u ovoj vladi ...
Ha ha :yuno:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Dobro, sam mi palo na pamet, ako si stanoval na Zvijezdi da si studiral medicinu, ili možda fiziku. To su faxevi u blizini.Regoč wrote:Nije da sam baš dotrčao, ali volim tvoju blizinu. Znaš ono, drži prijatelje blizu, a prijatelji smo. Istina, neprijatelje još bliže, no daj što daš na forumu.Eva wrote:Viš da jesi kud ja okom ti skokom.Regoč wrote:Nije baš brzo kako si se nadala. Čisto da vidimo o kome se radi, radi se o njoj:Eva wrote:Druže, dobrodošaojasambrend wrote:Sve bih joj oprostio...pa taman da nam uvede ćirilicu kao službeno pismo...
Sad bu i Regoč dotrčal, već ga vidim.
Biti Jakovinina pomoćnica i nije neka preporuka, a za nikakve druge kvalifikacije ne znamo. Očito Zoki Pinoki razbija nezadovoljničku bazu kako bi opstao na vrhu.
Nego, ak ni preintimno, si ti liječnik?
O poslu ne bih, nije da se ljudi ovdje baš razbacuju privatnim podatcima pa ću i ja dioničiti u toj praksi.
Guest- Guest
Znam, grdo zvuči, no "biti dionikom prakse" ili "sudjelovati u praksi" mi je istrošeno pa tražim nove načine iskazivanja misli. A možda se i primi. Kao uobziriti (pomalo) i učinkovitost (posve pogrješno kao zamjena za djelotvornost).Sora wrote:dioniciti u praksi ..
Nice.
Last edited by Regoč on Thu 28 Jan - 8:41; edited 1 time in total
ja mislio da je to trgovanje akcijama na berzi, vol strit i toRegoč wrote:Znam, grdo zvuči, no "biti dionikom prakse" ili "sudjelovati u praksi" mi je istrošeno pa tražim nove načine iskazivanja misli.Sora wrote:dioniciti u praksi ..
Nice.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Jebi ga kad ne znaš hrvatski. Teško se razumije kad ti je šumadijski kevinski.udba wrote:ja mislio da je to trgovanje akcijama na berzi, vol strit i toRegoč wrote:Znam, grdo zvuči, no "biti dionikom prakse" ili "sudjelovati u praksi" mi je istrošeno pa tražim nove načine iskazivanja misli.Sora wrote:dioniciti u praksi ..
Nice.
Nekaj si spominjala Konzum na vuglu, a kak je broj 29 famous, odmah sam s tobom povezala.Sora wrote:Prilicno blizu ..Regoč wrote:Ne, Sora je u Bolničkoj 32.Eva wrote:Si ti u Bauerovoj 29 morti?Sora wrote:Dobro prcko ...dobro je . Sve je u redu . Ja u toplom .
Nego nisam kavu popila ..
A ti lijepo čitaj kaj pišem. Mozda ti dođe iz dupeta u glavu
Ja se nemam cega bojati .
Malo sam poštenija od ministara u ovoj vladi ...
Ha ha :yuno:
Guest- Guest
ov iz saraj'va kazu da je tito bio musliman, znaci mozemo ga zvat rahmetli, jel tako hanuma bona?!
2014-04-19
Dobro si me setio, imam još one akcije šta sam dioničio od T-coma, zaboravio sasma na to, mora da vidim oće li jope bidne diridendaRegoč wrote:Jebi ga kad ne znaš hrvatski. Teško se razumije kad ti je šumadijski kevinski.udba wrote:ja mislio da je to trgovanje akcijama na berzi, vol strit i toRegoč wrote:Znam, grdo zvuči, no "biti dionikom prakse" ili "sudjelovati u praksi" mi je istrošeno pa tražim nove načine iskazivanja misli.Sora wrote:dioniciti u praksi ..
Nice.
2015-11-10
Zar ne dobiješ izvješće? Meni iz fonda šalju stanje i zaradu.udba wrote:Dobro si me setio, imam još one akcije šta sam dioničio od T-coma, zaboravio sasma na to, mora da vidim oće li jope bidne diridendaRegoč wrote:Jebi ga kad ne znaš hrvatski. Teško se razumije kad ti je šumadijski kevinski.udba wrote:ja mislio da je to trgovanje akcijama na berzi, vol strit i toRegoč wrote:Znam, grdo zvuči, no "biti dionikom prakse" ili "sudjelovati u praksi" mi je istrošeno pa tražim nove načine iskazivanja misli.Sora wrote:dioniciti u praksi ..
Nice.
Regoč wrote:Zar ne dobiješ izvješće? Meni iz fonda šalju stanje i zaradu.udba wrote:Dobro si me setio, imam još one akcije šta sam dioničio od T-coma, zaboravio sasma na to, mora da vidim oće li jope bidne diridendaRegoč wrote:Jebi ga kad ne znaš hrvatski. Teško se razumije kad ti je šumadijski kevinski.udba wrote:ja mislio da je to trgovanje akcijama na berzi, vol strit i toRegoč wrote:Znam, grdo zvuči, no "biti dionikom prakse" ili "sudjelovati u praksi" mi je istrošeno pa tražim nove načine iskazivanja misli.Sora wrote:dioniciti u praksi ..
Nice.
Pošalju mi neki papir za onih 12% poreza na kapitalnu dobit, a poštu od T-coma ne čitam, imamo neki spor tekom i ja pa ne razgovaramo direktno nego preko specijalni i Živi Zid.
2015-11-10
Regoč-
2015-08-21
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» HDZ-ov zbogom Klemmu
» zbogom svi
» ZBOGOM ‘REGION'
» Zbogom Silvija
» HDZ-ov zbogom Klemmu
» zbogom svi
» ZBOGOM ‘REGION'
» Zbogom Silvija
Page 4 of 4