Zbogom desničari...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zbogom desničari...
Hoće ...evo još malo :Eva wrote:Žene će vladat svijetom! Tko se prilagodi, živjet će, tko ne, neće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
netko je smislio dobar sistem za raspršivanje članskih glasova, samo je pitanje tko, Zoki ili Komadina
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ne znam zašto,ali i ja sam odmah pomislio na tor_nevjesta wrote:netko je smislio dobar sistem za raspršivanje članskih glasova, samo je pitanje tko, Zoki ili Komadina
vili40-
2015-08-02
Zoki 'minira' Komadinu..Ova je bila desna ruka Milanovicevog covjeka Jakovine,poznatog vremesnog Don Juana i ljubitelja mlađih zena..prvi put je nagovorio zenicu da javno istupi za Zokine interese,sad ovu.
;-)
;-)
2014-04-12
2014-04-14
tu si u pravu bar za Zadar i okolicu,,mačke čak i kad imaju 50 ,za razliku od hadezeovskih čobanki kojima su cice obišene u 25-oj od silnog rasturanja po šmrikamaEva wrote:Pa sve zgodne žene su u SDP-u
stenjalica-
2015-10-18
Eva wrote:Komadinu poslat ovim u HČSP i Bujancu.
linić i jurčić ga već čekaju...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Eva wrote:Komadinu poslat ovim u HČSP i Bujancu.
linić i jurčić ga već čekaju...
a ipak si se izautao, znači zokijev čoek, ništa dojava ide drugu komadini čuvaj se ako pobijedi na izborima, unutarpartijskim, a vama neće apis zbrajat glasove, reko je komadina da ništa od toga, zna on njih
maggie13 wrote:Zoki 'minira' Komadinu..Ova je bila desna ruka Milanovicevog covjeka Jakovine,poznatog vremesnog Don Juana i ljubitelja mlađih zena..prvi put je nagovorio zenicu da javno istupi za Zokine interese,sad ovu.
;-)
a da genijalka koja je otkrila da se nevažeći listići pribrajaju izbornom gubitniku pa on tako postaje pobjednik... a najjače je bilo kad su birači preferencijalno zaokružili Piculu za europarlament pa dobili ženu od jakovine ko privagu
Nije baš brzo kako si se nadala. Čisto da vidimo o kome se radi, radi se o njoj:Eva wrote:Druže, dobrodošaojasambrend wrote:Sve bih joj oprostio...pa taman da nam uvede ćirilicu kao službeno pismo...
Sad bu i Regoč dotrčal, već ga vidim.
Biti Jakovinina pomoćnica i nije neka preporuka, a za nikakve druge kvalifikacije ne znamo. Očito Zoki Pinoki razbija nezadovoljničku bazu kako bi opstao na vrhu.
Boli vas Kiki za Zorana .
Imamo vladu koja se 11 sati ne moze dogovoriti i izjasniti oko običnog kriminalca u svojim redovima.
Rules desnicari ...
Imamo vladu koja se 11 sati ne moze dogovoriti i izjasniti oko običnog kriminalca u svojim redovima.
Rules desnicari ...
Jebi ga, Soro, kad se držimo zakona kao pijan plota. Mora se dokazati krivnja, a ne postupiti kako drug gensek kaže.Sora wrote:Imamo vladu koja se 11 sati ne moze dogovoriti i izjasniti oko običnog kriminalca u svojim redovima.
prava seljacka faca
2014-04-19
Sora wrote:Boli vas Kiki za Zorana .
Rules desnicari ...
imal gljiva u sumi hanuma
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
Pa radi u ministarstvu poljoprivrede, zar bi trebala biti zidarska faca?prckov wrote:prava seljacka faca
Regoč wrote:Pa radi u ministarstvu poljoprivrede, zar bi trebala biti zidarska faca?prckov wrote:prava seljacka faca
ma otkud znam di radi, da sam znao ja bi stao
2014-04-19
I Saka u glavu je zakon.Regoč wrote:Jebi ga, Soro, kad se držimo zakona kao pijan plota. Mora se dokazati krivnja, a ne postupiti kako drug gensek kaže.Sora wrote:Imamo vladu koja se 11 sati ne moze dogovoriti i izjasniti oko običnog kriminalca u svojim redovima.
Vama desničarima je tako svejedno za zakon i ustav.
Ovu drzavu sramotite i pravite od nje baraku 85g
Stoka prokleta ..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
hanuma bona, nemoj bona te gljive jest jebla ih tiSora wrote:I Saka u glavu je zakon.Regoč wrote:Jebi ga, Soro, kad se držimo zakona kao pijan plota. Mora se dokazati krivnja, a ne postupiti kako drug gensek kaže.Sora wrote:Imamo vladu koja se 11 sati ne moze dogovoriti i izjasniti oko običnog kriminalca u svojim redovima.
Vama desničarima je tako svejedno za zakon i ustav.
Ovu drzavu sramotite i pravite od nje baraku 85g
Stoka prokleta ..
2014-04-19
Ako je Jakovinina pomoćnica, gdje može raditi? U OŠ Branka Radičevića u Klokočeviku?prckov wrote:ma otkud znam di radi, da sam znao ja bi staoRegoč wrote:Pa radi u ministarstvu poljoprivrede, zar bi trebala biti zidarska faca?prckov wrote:prava seljacka faca
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» HDZ-ov zbogom Klemmu
» zbogom svi
» ZBOGOM ‘REGION'
» Zbogom Silvija
» HDZ-ov zbogom Klemmu
» zbogom svi
» ZBOGOM ‘REGION'
» Zbogom Silvija
Page 2 of 4