Zoka Milanović diže revoluciju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zoka Milanović diže revoluciju
Hohoho, tak su ISILovci bili nadobudni, pa ih eno, šehidi su jer su ih Kurdkinje malo posprejale.
Guest- Guest
jest, ako si za taku vrstu nastranostiupravo_sa_jebachine wrote:ti nisi prijetnja za revoluciju, ti eventualno možeš biti drugarica za razonodu i opuštanje kontra-revolucionarimaEva wrote:pozivaš na revoluciju, a nemaš snage ni za forum.upravo_sa_jebachine wrote:ma lol, kako neshvaćaš da me ne interesiraš malo za podjebavanje :D ali ok :DEva wrote:Joj, Joda, nismo ni započeli fight a ti već imaš stav, Medo ja bi ti se predo Evo, šonje i mlakonje ste, koji nemrete na kraj izać s jednom ženom.upravo_sa_jebachine wrote:ajde asu okani me se , nemoj da te moran opet na ignoreEva wrote:Hehehe, pa za koji klinac ste onda šonje i mlakonje na ovom forumu? Ja vas jedna potučem do nogu, a kaj bi vam Zoki napravil, ne bi bilo humano.upravo_sa_jebachine wrote:48 sati..Totenkopf wrote:taj bi rat potrajao par sati ...
treba neko vrijeme dok preuzmeš institucije vlasti(vojsku i policiju, 80% ljudi su tamo potomci branitelja ili rodbina branitelja ili patrioti), a onda dok organiziraš spiskove koga treba pokupiti, organiziraš odmah "para milicije" koje bi obavile "prljavi posao", dok ih pohvataš, i par ljudi bi pružilo otpor, tipa ova umjetnica bi pucala iz zračne puške na specijalca u teškom oklopu, našlo bi se i par takvih fanatika, 48 sati bi trajao građanski rat između fašista i antifašista
n_razbojnik-
2014-04-15
to je za kontra revolcionare, tamo je ekipa pedera itd, pa će izjebati mladog nemanju u dupe prije nego ih ustaše pokupe i odvedu na goli otok :Dn_razbojnik wrote:jest, ako si za taku vrstu nastranostiupravo_sa_jebachine wrote:ti nisi prijetnja za revoluciju, ti eventualno možeš biti drugarica za razonodu i opuštanje kontra-revolucionarimaEva wrote:pozivaš na revoluciju, a nemaš snage ni za forum.upravo_sa_jebachine wrote:ma lol, kako neshvaćaš da me ne interesiraš malo za podjebavanje :D ali ok :DEva wrote:Joj, Joda, nismo ni započeli fight a ti već imaš stav, Medo ja bi ti se predo Evo, šonje i mlakonje ste, koji nemrete na kraj izać s jednom ženom.upravo_sa_jebachine wrote:ajde asu okani me se , nemoj da te moran opet na ignoreEva wrote:Hehehe, pa za koji klinac ste onda šonje i mlakonje na ovom forumu? Ja vas jedna potučem do nogu, a kaj bi vam Zoki napravil, ne bi bilo humano.upravo_sa_jebachine wrote:48 sati..Totenkopf wrote:taj bi rat potrajao par sati ...
treba neko vrijeme dok preuzmeš institucije vlasti(vojsku i policiju, 80% ljudi su tamo potomci branitelja ili rodbina branitelja ili patrioti), a onda dok organiziraš spiskove koga treba pokupiti, organiziraš odmah "para milicije" koje bi obavile "prljavi posao", dok ih pohvataš, i par ljudi bi pružilo otpor, tipa ova umjetnica bi pucala iz zračne puške na specijalca u teškom oklopu, našlo bi se i par takvih fanatika, 48 sati bi trajao građanski rat između fašista i antifašista
Guest- Guest
Još mu nije dosta sramoćenja? Nek pusti nove, sad su oni na redu.
Guest- Guest
Sa zakašnjenjemvuksadinare wrote:Odakle si ti ringo?...ne da te podjebavam ili nesto slicno...iz bosne jesi al iz kojeg krajaRingo10 wrote:Nemoj se skirati. Nisu Rrrvati jedini prolupetali u regiji... pardon susjedstvu.upravo_sa_jebachine wrote:pa i ja sam se smija kada je ovdje HDZ ekipa govorila da je SDP puna udbaša, yugoslavena, komunjara,(doduše i HDZ su komunjare , nacional komunjare ali dođe isto glede ekonomije) , a izgleda da je HDZ ekipa bila u pravu.Ringo10 wrote:Ja sam nekad mislio da seru i pretjeruju, ali posljednjih godina sve više sam uvjeren da su u pravu.upravo_sa_jebachine wrote:kakva jebena četrsprva, non stop ova lijeva ekipa , branitelje, katolike, i simpatizere pa i HDZovce nazivaju "fašistima, ustašama" itd, i non stop laju.Ringo10 wrote:Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Ako sad ne dignete bar jedan spomenik velikim domoljubima iz četeresprve, onda ste niko i niššta.
Problem je što su i TAKOZVANI ljevičari gomial nesposobnih mamlaza.
Vidit ćemo kako će se situacija razvijati, što se mene tiče nebih imao ništa protiv "okršaja antifašista i fašista" sa time da bi taj okršaj trajao cirka 48sati..
Srbi su još ranije otišli u krasni a evo i BiH muslimani izgubili pokoju dasku u glavi.
Ja se nadao da će to zaobići Hrvate ali zajebo sam se.
U stvari nisam, nas Hrvate je to zaobišlo, ali Rrrrvate je opalila po glavi dobra palija.
A problem je što je u ukupnoj populacija velika većina Rrrvata a mi Hrvati smo malobrojni.
Ja sam rođeni Sarajlija, sve četiri godine proveo u ratu, po Sarajevu i izvan Sarajeva.
U ratu bio izuzetno nacionalno ponosan, čak preko svake mjere. Držalo me to do prvih godina dvijetisućitih, a onda sam počeo da pizdim. Da pizdim na Hrvate.
Od kraja rata je evo punih dvadeset godina. Od Oluje i dvadeset i prva.
Tada sam bio ubijeđen da će Hrvatska poslije 2010 biti demokratska zemlja, tolerantna, bogata, u usponu.
Sad kad se vratim unazad vidim dvadeset godina straćenih u gomile budalaština, ekonomsko i demografsko propadanje, kriminal svih vrsta.
I umjesto da se ide na boje ide se na gore. Svaki čas nekakve kretenske histerije, čirilica, Srbi, komunisti, pa lov na nekakve fantomske UDBE i udbaše, PA opet Srbi, pa opet UDBA, pa izruči ovoga ili onoga Njemačkoj, pa šatorsko izdrkavanje tobožnjih branitelja koji ne prestaju da se dernjaju o nekakvoj izdaji i izdajnicima, i koje ništa osim uskrsavanja endehazije ne zadovoljava, povijesni revizionizam koji dovodi do shizofrene situacije u cijelom društvu,
A za to vrijeme zemlja samo tone i tone. Danas Hrvatska više i nema svoje financije, vanjske poslove, obranu, banke, bilo kakav suverenitet. A vi i dalje ganjate nekakve izdajnike, komuniste, udbaše, najavljuju se opet neke lustracije i registri izdajnika...
Hrvati neće nigdje stići dok ne prestanu da ratuju, jer nema Srba koji su minorna ostarjela manjina, pa sad Hrvati ratuju sami sa sobom. Hrvati i Hrvatska će uvijek biti u svojevrsnoj shizofrniji dok prema 2. sv ratu i njegovom ishodu ne zauzmu stav kao sav ostali svijet i na Istoku i na Zapadu.
Hrvatska je danas teatar apsurda. Jedno duboko bolesno društvo. ŽAo mi je, ali to je ... tako.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zoka mijenja planove i diže ogradu
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Bigšiter Zoka
» 2017: Dobrodošli u revoluciju
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Bigšiter Zoka
» 2017: Dobrodošli u revoluciju
Page 4 of 4