2017: Dobrodošli u revoluciju
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
2017: Dobrodošli u revoluciju
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/2017-dobrodosli-u-revoluciju-987591/#axzz4ULfFv7Hu
Malo težak tekst sada s obzirom da cu se opit a i nova je godina .....neslažem da se svi nežele integrirat.
NIje tocno.
NIje tocno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 2017: Dobrodošli u revoluciju
Bez obzira na moju okrutnost koja nije ništa drugo nego moja sposobnost kao đeneral GF ....ja ipak negeneralizam.
Marc nije istina da se SVI ne žele integrirat.
Marc nije istina da se SVI ne žele integrirat.
2014-04-11
To nije istina da se SVI nežele integrirat ...zato sam vam kao đeneral GF dao kako se to riješava ....brutalno ubijanje njihove šire rodbine iz kojih su TAKVI izašli.
To je poruka ....a ne ici generalizacijom na sve.
Sretna Nova Erdogane - pokolj u Istanbulu
To je poruka ....a ne ici generalizacijom na sve.
Sretna Nova Erdogane - pokolj u Istanbulu
2014-04-11
Uvijek cu biti protiv generalizacije ...al zato brutalno i bez milosti kažnjavam PRAVE.
2014-04-11
To je ono šta pravi razliku između mene i vas ....ja bi brutalno pobijo 200 ljudi koji su šira rodbina od ovog lika iz Tunisa koji je napravio pokolj u Berlinu ....i djecu bi pobio koja su rodbinski vezana uz njega ...djecu , necake ....sve ...ugasio bi mu lozu ...al nebi pobijo miljon i više nedužnih samo zato jer su Tužinani ili Arapi.
TU SE VI I JA JAKO RAZLIKUJEMO.
2014-04-11
Vjerujte mi da bi se hrpa njih koji bi htjeli napravit ovakva shranja DOBRO zamisli kad ZNAJU da cu im pobit mater , oca , sestru , brata , ženu , djecu , djecu od brace i sestara itd itd itd oko 200 do 400 ljudi.RayMabus wrote:To je ono šta pravi razliku između mene i vas ....ja bi brutalno pobijo 200 ljudi koji su šira rodbina od ovog lika iz Tunisa koji je napravio pokolj u Berlinu ....i djecu bi pobio koja su rodbinski vezana uz njega ...djecu , necake ....sve ...ugasio bi mu lozu ...al nebi pobijo miljon i više nedužnih samo zato jer su Tužinani ili Arapi.
2014-04-11
Da cu im ugasit lozu pa makar ta porodicna familija brojala 10 tisuca ljudi.RayMabus wrote:Vjerujte mi da bi se hrpa njih koji bi htjeli napravit ovakva shranja DOBRO zamisli kad ZNAJU da cu im pobit mater , oca , sestru , brata , ženu , djecu , djecu od brace i sestara itd itd itd oko 200 do 400 ljudi.RayMabus wrote:To je ono šta pravi razliku između mene i vas ....ja bi brutalno pobijo 200 ljudi koji su šira rodbina od ovog lika iz Tunisa koji je napravio pokolj u Berlinu ....i djecu bi pobio koja su rodbinski vezana uz njega ...djecu , necake ....sve ...ugasio bi mu lozu ...al nebi pobijo miljon i više nedužnih samo zato jer su Tužinani ili Arapi.
Ajmo tko ce nakon ovoga pokušat širit ISLAM ,,,,na nacin da ce ubijat nevjernika da poboljšaš matematiku.
2014-04-11
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kaj marčelo opet samog sebe reklamira?!
A pazi ti genijalca: Na kraju prošle godine, napisao sam da će je više nego išta obilježiti terorizam
Bravo!
Eh da je meni samo znati tko je proizveo islamske teroriste i terorizam... Možda si kaj i o tome napisal, ne znam. A u konačnici ionako mi je svejedno.
A pazi ti genijalca: Na kraju prošle godine, napisao sam da će je više nego išta obilježiti terorizam
Bravo!
Eh da je meni samo znati tko je proizveo islamske teroriste i terorizam... Možda si kaj i o tome napisal, ne znam. A u konačnici ionako mi je svejedno.
Nisam vam ja đeneral GF bezveze.
NEMOJTE GENERALIZIRAT.
NEMOJTE GENERALIZIRAT.
2014-04-11
Dobro prvi sam na forumu i fcb promjene definirao kao revoluciju, zahvaljujem marc sto viralno širiš ideju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
NEMOJTE GENERALIZIRAT.
Zabranjujem vam to.
Zamjerit cete mi se ....MENI.
Zabranjujem vam to.
Zamjerit cete mi se ....MENI.
2014-04-11
Loše , loše , loše ....loše je širi.epikur37 wrote:Dobro prvi sam na forumu i fcb promjene definirao kao revoluciju, zahvaljujem marc sto viralno širiš ideju :)
2014-04-11
http://www.sgberman.com/2015/04/12/grandma-nixon/mutava baštarda wrote:zašto "bakica Nixon "?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nemojte generalizirat ....onda cete imat problem s menom ...a to vam je veci problem od njih
2014-04-11
Možete pobit svu bližu i širu rodbinu od samog počinitelja terorističkog cina ukljucujuci i potomstvo ....posebno njih .....ovaj svemir je baziran na matematici.....ubijaju nevjernike radi logike matematike = šta je manje vas više je nas.
Zašto obitelj ?
Prvo nisu ga odgojili kako treba , prave se mutavi a drugo on želi njihov opstanak an e vaš i oni misle da ce preživjet.
POBIJTE MU SVU RODBINU ...200 - 400 LJUDI.
Zašto obitelj ?
Prvo nisu ga odgojili kako treba , prave se mutavi a drugo on želi njihov opstanak an e vaš i oni misle da ce preživjet.
2014-04-11
Takinte osobu koja neupada u njegovu bližu rodbinu ( 200 do 400 ljudi ) a samo zato jer je iste nacije , religije il iz iste države .....OBECAVAM VAM ...IMAT CETE POSLA S MENOM ......OSOBNO.RayMabus wrote:Možete pobit svu bližu i širu rodbinu od samog počinitelja terorističkog cina ukljucujuci i potomstvo ....posebno njih .....ovaj svemir je baziran na matematici.....ubijaju nevjernike radi logike matematike = šta je manje vas više je nas.
Zašto obitelj ?
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Soroš želi revoluciju u Evropi
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Dobrodošli?
» Ruski rat potaknuo novu globalnu „protukolonijalnu revoluciju“
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Dobrodošli?
» Ruski rat potaknuo novu globalnu „protukolonijalnu revoluciju“