Zoka Milanović diže revoluciju
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zoka Milanović diže revoluciju
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-zaprijetio-dogodio-se-filofasisticki-mars-izazivate-nas-da-izadjemo-na-ulice/870939.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Zoka Milanović diže revoluciju
sve 5, samo nemoj skakat sa transportera
2014-04-19
Drug Zoka jaše na čelu kolone
Po strmoj stazi planinskoj
Zoka kliče naprijeed drugovi...
Iz zbirke pjesama Zokina epopeja
Po strmoj stazi planinskoj
Zoka kliče naprijeed drugovi...
Iz zbirke pjesama Zokina epopeja
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Guest- Guest
Jaše Zoka
na transporteru.
Pade.
Pička mu materina,
tko ga osedla...
na transporteru.
Pade.
Pička mu materina,
tko ga osedla...
darth_vader-
2014-04-17
Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Ako sad ne dignete bar jedan spomenik velikim domoljubima iz četeresprve, onda ste niko i niššta.
2015-09-24
kakva jebena četrsprva, non stop ova lijeva ekipa , branitelje, katolike, i simpatizere pa i HDZovce nazivaju "fašistima, ustašama" itd, i non stop laju.Ringo10 wrote:Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Ako sad ne dignete bar jedan spomenik velikim domoljubima iz četeresprve, onda ste niko i niššta.
Upališ sabor, SDPovci kmeče non stop o ustašama i NDH. Upalim otvoreno, dođe ona iz centra iz mirovnih studija i govori o fašistima i ustašama koji su protiv arapa.
Otvorim medije, "umjetnica" poziva na terorističke napade i oružanu borbu protiv "fašista" koji su sjeli na vlast. evo i zoki govori da će izaći i predvoditi borbu protiv fašista.
Ako se kaže da je HDZ zapeo 91-95, onda ste vi sa lijeva zapeli 41-45, sa time je onda HDZ barem 50godina ispred vas
Guest- Guest
asilovski wrote:
Zoka daje proglas hipsterima
Hipsteri ti baš ne zarezuju baš ovaj old school mainstream...iako su trenutno ovi underground...
darth_vader-
2014-04-17
Varaš se, druže Joda. Vas tu 18 fifija nemrete na kraj izać sa mnom jednom Ankom Partizankom. Mlakonje i šonje steupravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Guest- Guest
Ja sam nekad mislio da seru i pretjeruju, ali posljednjih godina sve više sam uvjeren da su u pravu.upravo_sa_jebachine wrote:kakva jebena četrsprva, non stop ova lijeva ekipa , branitelje, katolike, i simpatizere pa i HDZovce nazivaju "fašistima, ustašama" itd, i non stop laju.Ringo10 wrote:Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Problem je što su i TAKOZVANI ljevičari gomial nesposobnih mamlaza.
2015-09-24
pa i ja sam se smija kada je ovdje HDZ ekipa govorila da je SDP puna udbaša, yugoslavena, komunjara,(doduše i HDZ su komunjare , nacional komunjare ali dođe isto glede ekonomije) , a izgleda da je HDZ ekipa bila u pravu.Ringo10 wrote:Ja sam nekad mislio da seru i pretjeruju, ali posljednjih godina sve više sam uvjeren da su u pravu.upravo_sa_jebachine wrote:kakva jebena četrsprva, non stop ova lijeva ekipa , branitelje, katolike, i simpatizere pa i HDZovce nazivaju "fašistima, ustašama" itd, i non stop laju.Ringo10 wrote:Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Vidit ćemo kako će se situacija razvijati, što se mene tiče nebih imao ništa protiv "okršaja antifašista i fašista" sa time da bi taj okršaj trajao cirka 48sati..
Guest- Guest
Jebote gledam ona jedna glupača umjetnica se slikava sa zračnom puškom i preko fejsa poziva na oružani ustanak protiv fašista u Hrvatskoj i Europi(da i europi).
I na kraju jedan govori, da je europa toliko fašistička da će morati bježati u Moskvu.
HAHAHAH, pa vidi se tko je zapeo u 41 godini. E da, u Moskvi bi Putin te zapadne antifašiste podavio u čaši vode. (putin podavi i lijeve i desne, čim nanjuši da mu je netko prijetnja za vlast)
I na kraju jedan govori, da je europa toliko fašistička da će morati bježati u Moskvu.
HAHAHAH, pa vidi se tko je zapeo u 41 godini. E da, u Moskvi bi Putin te zapadne antifašiste podavio u čaši vode. (putin podavi i lijeve i desne, čim nanjuši da mu je netko prijetnja za vlast)
Guest- Guest
E moj zoki tebe pere kompleks 91...jbg pobjegao si ali znam da se proslost moze vratit ispravio bi to..no ne moze...jbg ko ti kriv sto si tad slusao taticu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad osjeća da je u punoj snazi, štedil se, i sad može dat maksimum. Takva sam i sama.
Guest- Guest
Nemoj se skirati. Nisu Rrrvati jedini prolupetali u regiji... pardon susjedstvu.upravo_sa_jebachine wrote:pa i ja sam se smija kada je ovdje HDZ ekipa govorila da je SDP puna udbaša, yugoslavena, komunjara,(doduše i HDZ su komunjare , nacional komunjare ali dođe isto glede ekonomije) , a izgleda da je HDZ ekipa bila u pravu.Ringo10 wrote:Ja sam nekad mislio da seru i pretjeruju, ali posljednjih godina sve više sam uvjeren da su u pravu.upravo_sa_jebachine wrote:kakva jebena četrsprva, non stop ova lijeva ekipa , branitelje, katolike, i simpatizere pa i HDZovce nazivaju "fašistima, ustašama" itd, i non stop laju.Ringo10 wrote:Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Vidit ćemo kako će se situacija razvijati, što se mene tiče nebih imao ništa protiv "okršaja antifašista i fašista" sa time da bi taj okršaj trajao cirka 48sati..
Srbi su još ranije otišli u krasni a evo i BiH muslimani izgubili pokoju dasku u glavi.
Ja se nadao da će to zaobići Hrvate ali zajebo sam se.
U stvari nisam, nas Hrvate je to zaobišlo, ali Rrrrvate je opalila po glavi dobra palija.
A problem je što je u ukupnoj populacija velika većina Rrrvata a mi Hrvati smo malobrojni.
2015-09-24
Odakle si ti ringo?...ne da te podjebavam ili nesto slicno...iz bosne jesi al iz kojeg krajaRingo10 wrote:Nemoj se skirati. Nisu Rrrvati jedini prolupetali u regiji... pardon susjedstvu.upravo_sa_jebachine wrote:pa i ja sam se smija kada je ovdje HDZ ekipa govorila da je SDP puna udbaša, yugoslavena, komunjara,(doduše i HDZ su komunjare , nacional komunjare ali dođe isto glede ekonomije) , a izgleda da je HDZ ekipa bila u pravu.Ringo10 wrote:Ja sam nekad mislio da seru i pretjeruju, ali posljednjih godina sve više sam uvjeren da su u pravu.upravo_sa_jebachine wrote:kakva jebena četrsprva, non stop ova lijeva ekipa , branitelje, katolike, i simpatizere pa i HDZovce nazivaju "fašistima, ustašama" itd, i non stop laju.Ringo10 wrote:Rasplakah se od ponosa dirnut duboko tako domoljubnim ideološkim opredjeljenjem ogromne većine Rrrvata. To je pravo domoljublje.upravo_sa_jebachine wrote:kako rekoh rat fašista i antifašista bi trajao 48 sati.. taman će Zoki koji je uteka 91-95, i ona umjetnica sa zračnom puškom, i platforma 112, i mladež SDPa, i Radnička Fronta stati protiv branitelja, njihovih familija, simpatizera, navijačkih skupina.. u takvom građanskom ratu "ustaša protiv antifašista", rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da ove lociraju i transferiraju i rasporede po radnim logorima
Srbi su još ranije otišli u krasni a evo i BiH muslimani izgubili pokoju dasku u glavi.
Ja se nadao da će to zaobići Hrvate ali zajebo sam se.
U stvari nisam, nas Hrvate je to zaobišlo, ali Rrrrvate je opalila po glavi dobra palija.
A problem je što je u ukupnoj populacija velika većina Rrrvata a mi Hrvati smo malobrojni.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:E moj zoki tebe pere kompleks 91...jbg pobjegao si ali znam da se proslost moze vratit ispravio bi to..no ne moze...jbg ko ti kriv sto si tad slusao taticu
Mislim da ti ne jebe to njega previše...postaje svjestan da je kroz koji mjesec politički mrtvac pa se zadnji trzaji bacaju...a Sanader u ćuzi, nema ga tko progurati u državnu službu...morat će pravo kod frenda prodavati žvakaće...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zoka mijenja planove i diže ogradu
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Bigšiter Zoka
» 2017: Dobrodošli u revoluciju
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Bigšiter Zoka
» 2017: Dobrodošli u revoluciju
Page 1 of 4