Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
I ti ne laprdaj, samo se sve vraća u normalu kao što je bilo prije čistki koji su tvoji napravili 2012 no kmečati smijete, to će uvijek biti dozvoljeno u RHEva wrote:Orwelova 1984 živi u HR 2016 zahvaljujući domoljubima. Škrope se ministarstva u HR i pjevaju pjesmice velikom vođu u Sjevernoj Koreji, to je taj ekonomski program.
Guest- Guest
Jebote naslov, pročitaj što je čovjek zaista rekao u svom govoru.Eva wrote:Pročitaj naslov teme još jedanputtre911 wrote:Ti si neuk jebote, pročitaj temu i ne laprdaj bez veze. Nigdje ne piše ništa o zabranama nego o službenoj uporabi novog termina susjedstvo a ne region.Ringo10 wrote:A kakve su posljedice ako neki 'Rvat zajebe stvar pa izvali ono REGIJA.Eva wrote:Nitko više neće korisiti taj termin jer je ministar to ZABRANIO. Marčelo, semantičko-logičke bravure ti ne idu baš, ha?marcellus wrote:Eva wrote:Vuk dlaku mijenja ali ne i ćud! Tak da i adezovske komunjare ne mogu bez zabrana. Selo može umrijet ali ne i običaji
kakva zabrana, tebi niko ništa ne brani, samo ministarstvo više neće koristiti taj termin, kao što vi uostalom zabranjujete svima koristit riječi četnik peder i slično
'Oće l' bit samo novčana kazna ili možda i 'aps pa u zatvor.
Nego vidim da sipaš puno žući ovih dana a pitanje je zašto.
Guest- Guest
Na pitanje voditeljice da objasni naputak djelatnicima MVEP-a da se pojam “regija” neće više koristiti, Kovač je rekao da je regija “nejasan pojam” i da će odsad koristiti pojam “susjedstvo”, budući da je to “precizniji termin”.
Totenkopf
14.04.2014
Dakle tuko gdje se spominje zabrana a ako je nešto zabranjeno onda je podložno sudu za počinjeni prekršaj što nema veze sa vezom u ovom slučaju.
Totenkopf
14.04.2014
Dakle tuko gdje se spominje zabrana a ako je nešto zabranjeno onda je podložno sudu za počinjeni prekršaj što nema veze sa vezom u ovom slučaju.
Guest- Guest
ŽUČ!!!tre911 wrote:Ti si neuk jebote, pročitaj temu i ne laprdaj bez veze. Nigdje ne piše ništa o zabranama nego o službenoj uporabi novog termina susjedstvo a ne region.Ringo10 wrote:A kakve su posljedice ako neki 'Rvat zajebe stvar pa izvali ono REGIJA.Eva wrote:Nitko više neće korisiti taj termin jer je ministar to ZABRANIO. Marčelo, semantičko-logičke bravure ti ne idu baš, ha?marcellus wrote:Eva wrote:Vuk dlaku mijenja ali ne i ćud! Tak da i adezovske komunjare ne mogu bez zabrana. Selo može umrijet ali ne i običaji
kakva zabrana, tebi niko ništa ne brani, samo ministarstvo više neće koristiti taj termin, kao što vi uostalom zabranjujete svima koristit riječi četnik peder i slično
MA šta je tebi čovječe. Pa ovo mene toliko zabavlja da nije normalno. Prošlo je vrijeme kad sam se ko blesav sekirao zbog hrvatskih gluparija. Sad uživam u njima.
Ko ne bi uživao kad vidi tu dreku na udbaše, komunjare, skojevce, partizančine i slične nepostojeće avetinje osim ako se mlađahni Manolić ne računa pod sve to zahjedno,
Koga ne bi zabavljalo jurišanje na čirilične natpise i slični junački poduhvati.
Koga ne bi zabavljalo histeriziranjue oko Srba u Hrvatskoj čiji je prosjek godina oko 60 i broj im se rapidno smanjuje.
Ovakva vlast je Hrvatima dugo trebala i trebalo bi još radikalnije desno. Što desnije.
Hrvatsko društvo je bolesno društvo i to neizlječivo. Nema spasa ni nade jer je veliki dio populacuije bukvalno i definitivno prolupao.
Vratim se u 1995 nakon Oluje i pokušam zamisliti kako sam zamišljao budućnost 2015 ili 2016 godine. Da mi je neko prorokovao ovako nešto smisjao bih se i mislio da je lud.
Hrvatska je beznadan slučaj, a Hrvati su velikim procentom zreli za jednu kvalitetnu psihijatrijsku dijagnozu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma da, mi smo svi glupi i ne znamo da riječ regija kod velikog dijela Rvata izaziva napadaje histerije i bjesnila. I sad mi tu taj lik prodaje muda pod bubrege.tre911 wrote:Na pitanje voditeljice da objasni naputak djelatnicima MVEP-a da se pojam “regija” neće više koristiti, Kovač je rekao da je regija “nejasan pojam” i da će odsad koristiti pojam “susjedstvo”, budući da je to “precizniji termin”.
Totenkopf
14.04.2014
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
maggie13 wrote:sto niste..;Djasambrend wrote:maggie13 wrote:ja izlazim samo sa zenama na kavicu..svi su mi oni sumnjivi :DEva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Onda kad se jos sjetim pusicke,odmah mi je drazi..B-)
Pogledaj samo naseg zoku..pogled plahog vucica,a kuloari pricaju da tuce zenu...samo sam oprezna B-)
A Dalmatinac je...mora imati malo težu ruku, to se podrazumjeva...a više refleksno sama poleti, nego su neke zle namjere u pitanju...
Ja pak imam polovično zagorske krvi koja taman ublaži temperament na mjeru...koristim rukavice...vidiš da nismo svi manijaci..
darth_vader-
2014-04-17
hrvati su izlazak iz tzv. regije platili životima najboljih sinova, smatram da u tome leži razlog njihovog animoziteta prema samom pojmu....Ringo10 wrote:Ma da, mi smo svi glupi i ne znamo da riječ regija kod velikog dijela Rvata izaziva napadaje histerije i bjesnila. I sad mi tu taj lik prodaje muda pod bubrege.tre911 wrote:Na pitanje voditeljice da objasni naputak djelatnicima MVEP-a da se pojam “regija” neće više koristiti, Kovač je rekao da je regija “nejasan pojam” i da će odsad koristiti pojam “susjedstvo”, budući da je to “precizniji termin”.
Totenkopf
14.04.2014
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Pišeš o posljedicama dok izvor tih svih posljedica ne želiš navoditi. Ustav RH članak 8 jasno kaže da se ćirilčne ploče nisu ni smijele staviti u Vukovaru i kada su ljudi postupili po onome što im ustav kaže da je ispravno nađu se dušebriznici upozoravati na te "divljake" koji lupaju ploče a ni "a" no uzroku svega tog. Ista stvar je i za sve drugo, 2012 su napravljene čistke svugdje, od HTVa pa na dalje do MUPa i gle čuda opet kmečanje kada se danas te stvari pokušavaju ispraviti i politički kadar (koji je nsam rekao da odlazi zajedno sa ovima koji su ih postavili) smjeniti onako kako su i došli političkim putem.Ringo10 wrote:ŽUČ!!!tre911 wrote:Ti si neuk jebote, pročitaj temu i ne laprdaj bez veze. Nigdje ne piše ništa o zabranama nego o službenoj uporabi novog termina susjedstvo a ne region.Ringo10 wrote:A kakve su posljedice ako neki 'Rvat zajebe stvar pa izvali ono REGIJA.Eva wrote:Nitko više neće korisiti taj termin jer je ministar to ZABRANIO. Marčelo, semantičko-logičke bravure ti ne idu baš, ha?marcellus wrote:Eva wrote:Vuk dlaku mijenja ali ne i ćud! Tak da i adezovske komunjare ne mogu bez zabrana. Selo može umrijet ali ne i običaji
MA šta je tebi čovječe. Pa ovo mene toliko zabavlja da nije normalno. Prošlo je vrijeme kad sam se ko blesav sekirao zbog hrvatskih gluparija. Sad uživam u njima.
Ko ne bi uživao kad vidi tu dreku na udbaše, komunjare, skojevce, partizančine i slične nepostojeće avetinje osim ako se mlađahni Manolić ne računa pod sve to zahjedno,
Koga ne bi zabavljalo jurišanje na čirilične natpise i slični junački poduhvati.
Koga ne bi zabavljalo histeriziranjue oko Srba u Hrvatskoj čiji je prosjek godina oko 60 i broj im se rapidno smanjuje.
Ovakva vlast je Hrvatima dugo trebala i trebalo bi još radikalnije desno. Što desnije.
Hrvatsko društvo je bolesno društvo i to neizlječivo. Nema spasa ni nade jer je veliki dio populacuije bukvalno i definitivno prolupao.
Vratim se u 1995 nakon Oluje i pokušam zamisliti kako sam zamišljao budućnost 2015 ili 2016 godine. Da mi je neko prorokovao ovako nešto smisjao bih se i mislio da je lud.
Hrvatska je beznadan slučaj, a Hrvati su velikim procentom zreli za jednu kvalitetnu psihijatrijsku dijagnozu.
Guest- Guest
Kakve to ima veze sa tim što nisi pročitao što je rečeno i što si samo prihvatio riječi ewe koja radi za crvenu stranu?? Dakle niko nikoga neće kažnjavati i goniti ako nupotrebljavaju riječ region i sl, no te riječi se više neće službeno upotrebljavati no ti si očiti primjer kako propaganda djeluje na ljude i kako se od muve napravi slona.Ringo10 wrote:Ma da, mi smo svi glupi i ne znamo da riječ regija kod velikog dijela Rvata izaziva napadaje histerije i bjesnila. I sad mi tu taj lik prodaje muda pod bubrege.tre911 wrote:Na pitanje voditeljice da objasni naputak djelatnicima MVEP-a da se pojam “regija” neće više koristiti, Kovač je rekao da je regija “nejasan pojam” i da će odsad koristiti pojam “susjedstvo”, budući da je to “precizniji termin”.
Totenkopf
14.04.2014
Guest- Guest
pa ti si njezan i obziran..cak i na oziljke mislis..;Djasambrend wrote:maggie13 wrote:sto niste..;Djasambrend wrote:maggie13 wrote:ja izlazim samo sa zenama na kavicu..svi su mi oni sumnjivi :DEva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Pogledaj samo naseg zoku..pogled plahog vucica,a kuloari pricaju da tuce zenu...samo sam oprezna B-)
A Dalmatinac je...mora imati malo težu ruku, to se podrazumjeva...a više refleksno sama poleti, nego su neke zle namjere u pitanju...
Ja pak imam polovično zagorske krvi koja taman ublaži temperament na mjeru...koristim rukavice...vidiš da nismo svi manijaci..
Fina ti je kombinacija,nema sta...sad te bum tuzil i fjaka sam,haha
2014-04-12
Razmišljao sam o tom, bilo bi liepo, ljudski, ako možeš drugome pomoći. Možda krenem, ne znam.Eva wrote:Ja jesam, A+ i dajem 3 x godišnje u ZG-u. To ti je besplatan sistematski, jer moraš bit fit da bi mogel krv darivati. Tlak, šećer, željezo moraju bit dobri da bi uopće prošel prvi test.Regoč wrote:Nisam. Dobro, u vojsci, radi skraćenja.Eva wrote:Ma neću, dve tri epruvetice, niš pretjeranoRegoč wrote:Džango, ne brini ti ništa, sve će sjesti na svoje, uhodavaju se. Mene puno više brine stabilnost koalicije i povratak Zokija Pinokija do Božića. Eva će mi se krvi napiti. Iako, bit će to prijateljska gesta.
Si ti darivatelj krvi možda?
Odi, ne boj se. Više te ne režu u jagodicu za probu željeza, kaj je mene više bolilo neg igla, neg sad imaju sofisiticiranu penkalu, ni ne osjetiš. A i dobro je s vremena na vrijeme, pustiti si malo krvi.Regoč wrote:Razmišljao sam o tom, bilo bi liepo, ljudski, ako možeš drugome pomoći. Možda krenem, ne znam.Eva wrote:Ja jesam, A+ i dajem 3 x godišnje u ZG-u. To ti je besplatan sistematski, jer moraš bit fit da bi mogel krv darivati. Tlak, šećer, željezo moraju bit dobri da bi uopće prošel prvi test.Regoč wrote:Nisam. Dobro, u vojsci, radi skraćenja.Eva wrote:Ma neću, dve tri epruvetice, niš pretjeranoRegoč wrote:Džango, ne brini ti ništa, sve će sjesti na svoje, uhodavaju se. Mene puno više brine stabilnost koalicije i povratak Zokija Pinokija do Božića. Eva će mi se krvi napiti. Iako, bit će to prijateljska gesta.
Si ti darivatelj krvi možda?
Guest- Guest
Mene isto zabavlja, ali na momente mi bude i žal zemlje Indije što rađa slonove da ju gaze.Ringo10 wrote:ŽUČ!!!tre911 wrote:Ti si neuk jebote, pročitaj temu i ne laprdaj bez veze. Nigdje ne piše ništa o zabranama nego o službenoj uporabi novog termina susjedstvo a ne region.Ringo10 wrote:A kakve su posljedice ako neki 'Rvat zajebe stvar pa izvali ono REGIJA.Eva wrote:Nitko više neće korisiti taj termin jer je ministar to ZABRANIO. Marčelo, semantičko-logičke bravure ti ne idu baš, ha?marcellus wrote:Eva wrote:Vuk dlaku mijenja ali ne i ćud! Tak da i adezovske komunjare ne mogu bez zabrana. Selo može umrijet ali ne i običaji
Guest- Guest
Je to povlači kao i cijelu priču o ogradama i žicama, jbg-a dobio depešu iz Buzina
Kermit-
2014-04-17
Mrkva i batina, se razme.
Guest- Guest
Hrvatska će i dalje podupirati zemlje Zapadnobalkanskog susjedstva na putu u EU. Kako je Hrvatska ekonomski i tehnološki (prva radio-stanica u Susjedstvu) zemlja predvodnica u Susjedstvu poticat će suradnju i na kulturnom planu pa će tako da bidne opet Big Brader iz Susjectva, a ne neki tamo lijevo-liberalno Austrijsko Njemački program.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Hoće li zabraniti i Jadransku ligu, ABA ligu, SEHA ligu... Neki veliki frajer je taj Kovač.Totenkopf wrote:jugoistočna europa, zapadni balkan, zemlje okruženja...
Bas je lijepa rijec susjedstvo...on na svpm ja na svom gazda...a ne da mi on viri u susaru i za moje kobasice kaze da su one i njegove...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
maggie13 wrote:pa ti si njezan i obziran..cak i na oziljke mislis..;Djasambrend wrote:maggie13 wrote:sto niste..;Djasambrend wrote:maggie13 wrote:ja izlazim samo sa zenama na kavicu..svi su mi oni sumnjivi :DEva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Fina ti je kombinacija,nema sta...sad te bum tuzil i fjaka sam,haha
Ja sam samo vrline pobrao iz oba tabora... Mane sam ostavio sestri...
darth_vader-
2014-04-17
Tipični ljevičar koji nije u stanju pročitati ni što je čovjek zaista rekao ali eto nekako se uvijek nađe da prosipa cinizam iz špupljeg u prazno.provocator wrote:Hoće li zabraniti i Jadransku ligu, ABA ligu, SEHA ligu... Neki veliki frajer je taj Kovač.Totenkopf wrote:jugoistočna europa, zapadni balkan, zemlje okruženja...
Guest- Guest
A što je rekao? Kakve su to lige? Regionalne ili susjedne? Ili sportske lige nije spomenuo a ako nije zašto nije? I zašto ne bi? Neka kaže kakve su to onda lige. Ili nam ti reci... U čemu je problem?
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
Page 4 of 7