Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
Volio bih i malo preciznije da se to odredi. Nama su bitne uglavnom zemlje koje su nam blizu pa nam se i vanjska politika svodi na susjedstvo. Morali bismo razlikovati blisko susjedstvo, zemlje s kojima neposredno graničimo, i šire susjedstvo, zemlje središnje i jugoistočne Europe. Velike sile bismo realno trebali zvati gospodarima, no, kako to baš ne zvuči dobro, zovimo ih i dalje strateškim saveznicima.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ovi novi su vam vrlo bizarni. Svaki ima neke svoje fetiše.
Uhodat će se.
Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Onda kad se jos sjetim pusicke,odmah mi je drazi..B-)
2014-04-12
Ne, ja sam tvoji novi ministar vanjskih poslova.Regoč wrote:Ždanove, ti si?Eva wrote:Čudno da ministar ne zabrani i hrvatski jezik, jer toliko ima sličnosti sa srpskim da je to nedopustivo. Svaki domoljubni Rvat izvrsno razumije Srbina ali ima veliki problem da polovi kaj šreha saveznik Nijemac. To smo vidjeli i na televiziji kada je Karamarko bleajo u Angelu i nije znal riječi prozborit.
Guest- Guest
Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Guest- Guest
Da, upravo sam se reinkarnirao u hrvatskog ministra vanjskih poslova.Regoč wrote:Đilase, zar si živ?Eva wrote:I komunsiti u HDZ koji su dočekali svojih 5 minuta vlasti da krenu sa zabranama, registrima izdajnika i prozivkama svih koji ne misle kao oni. Jer, kakva je to demokracija ako Karamarko nije najpametniji i samo se afirmativno ne piše o njemu i partiji. Zabranite Reuters!
Guest- Guest
to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
2014-04-12
Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Guest- Guest
Evo na našem radiju u vestima javljaju da hrvatski ministri nastavljaju da briljiraju. Ono što sam i ja rekao. Ovi će biti zapamćeni po bizarnosti.
Što bi ti kao udata žena išla sa njim na kafu?Eva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Džango, ne brini ti ništa, sve će sjesti na svoje, uhodavaju se. Mene puno više brine stabilnost koalicije i povratak Zokija Pinokija do Božića. Eva će mi se krvi napiti. Iako, bit će to prijateljska gesta.
Prakticira otvoren brak. Ona se otvara, a muž djecu čuva.dzango wrote:Što bi ti kao udata žena išla sa njim na kafu?Eva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Pa viš da ne bih. To su psihopate sumanutih pogleda. A u očima se vidi stanje duha.dzango wrote:Što bi ti kao udata žena išla sa njim na kafu?Eva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Guest- Guest
ja izlazim samo sa zenama na kavicu..svi su mi oni sumnjivi :DEva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
2014-04-12
A ti znaš s kime tvoja gospođa sada kavu pije ili tipka, ha? Joj, Hlebinci, žene su za vas masteri u toj kategorijiRegoč wrote:Prakticira otvoren brak. Ona se otvara, a muž djecu čuva.dzango wrote:Što bi ti kao udata žena išla sa njim na kafu?Eva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Guest- Guest
Ma neću, dve tri epruvetice, niš pretjeranoRegoč wrote:Džango, ne brini ti ništa, sve će sjesti na svoje, uhodavaju se. Mene puno više brine stabilnost koalicije i povratak Zokija Pinokija do Božića. Eva će mi se krvi napiti. Iako, bit će to prijateljska gesta.
Si ti darivatelj krvi možda?
Guest- Guest
A što ti možeš kmečiti to je čudo, kmeči kmeči i ne zaboravi tko ti je to omogućio i budi zahvalna na toj slobodi :)Eva wrote:Čudno da ministar ne zabrani i hrvatski jezik, jer toliko ima sličnosti sa srpskim da je to nedopustivo. Svaki domoljubni Rvat izvrsno razumije Srbina ali ima veliki problem da polovi kaj šreha saveznik Nijemac. To smo vidjeli i na televiziji kada je Karamarko bleajo u Angelu i nije znal riječi prozborit.
Guest- Guest
Ne znam, naravno, ide "s frendicama". A, mislim se, a tako su me i savjetovali stariji i iskusniji, bolje da vjerujem, znanje može biti opasno. I, kako me je jedan savjetovao, nikad nemoj iznenaditi ženu ranijim povratkom, liepo joj se najavi.Eva wrote:A ti znaš s kime tvoja gospođa sada kavu pije ili tipka, ha? Joj, Hlebinci, žene su za vas masteri u toj kategorijiRegoč wrote:Prakticira otvoren brak. Ona se otvara, a muž djecu čuva.dzango wrote:Što bi ti kao udata žena išla sa njim na kafu?Eva wrote:Kak god, sumanuto djeluju unatoč "inteligenciji". Ne bih ja s takvima izašla ni na kavicu.maggie13 wrote:to ti preinteligentni imaju takav pogled :DEva wrote:Meni je fizički ružan a ima i suludi pogled ala Letica i Dragan Primorac.maggie13 wrote:Cini se sposoban covjek,blagoglagoljiv..cak je i zgodan,sto mu nije minus..:D
Nisam. Dobro, u vojsci, radi skraćenja.Eva wrote:Ma neću, dve tri epruvetice, niš pretjeranoRegoč wrote:Džango, ne brini ti ništa, sve će sjesti na svoje, uhodavaju se. Mene puno više brine stabilnost koalicije i povratak Zokija Pinokija do Božića. Eva će mi se krvi napiti. Iako, bit će to prijateljska gesta.
Si ti darivatelj krvi možda?
Mislim da tu i nema neke razlike. Ovi će sada malo da paradiraju sa onim što masa voli da čuje i da se ižive. Posle, sve po starom. Možda malo egzibicionizma sa domoljubljem i ustaštvom sa vremena na vreme, čisto da se ona masa nahrani, i to je to.Regoč wrote:Džango, ne brini ti ništa, sve će sjesti na svoje, uhodavaju se. Mene puno više brine stabilnost koalicije i povratak Zokija Pinokija do Božića. Eva će mi se krvi napiti. Iako, bit će to prijateljska gesta.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
Page 2 of 7