Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
dzango wrote:Makedonija je oko Soluna. Oko Skoplja je Južna Srbija.tre911 wrote:Kako ne, pa znaš da su makedonci u stvari južni srbi, malo niže rangirani od ostataka nebeskog naroda a samim time je i makedonija srpska bre zemlja koja onda graniči sa grčkom.marcellus wrote:kakvi grci bre konju vi s grcima ne graničite...
oko skoplja će još malo pa biti skoplje republjik, to je realnost, a ostalo je popis srpskih neuslišanih želja.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Kaj ni Skopje danas? Nekad u SFRJ je bilo Skoplje.marcellus wrote:dzango wrote:Makedonija je oko Soluna. Oko Skoplja je Južna Srbija.tre911 wrote:Kako ne, pa znaš da su makedonci u stvari južni srbi, malo niže rangirani od ostataka nebeskog naroda a samim time je i makedonija srpska bre zemlja koja onda graniči sa grčkom.marcellus wrote:kakvi grci bre konju vi s grcima ne graničite...
oko skoplja će još malo pa biti skoplje republjik, to je realnost, a ostalo je popis srpskih neuslišanih želja.
Guest- Guest
Šta god. Makedonija nije. Ja odavno predlažem rešenje, ali neće da slušaju.marcellus wrote:dzango wrote:Makedonija je oko Soluna. Oko Skoplja je Južna Srbija.tre911 wrote:Kako ne, pa znaš da su makedonci u stvari južni srbi, malo niže rangirani od ostataka nebeskog naroda a samim time je i makedonija srpska bre zemlja koja onda graniči sa grčkom.marcellus wrote:kakvi grci bre konju vi s grcima ne graničite...
Svaka sluzba ima svoja i pisana i inepisana pravila. Regio je , meni, odvratna rijec ali se rabila u prosle cetiri godine. prije se govorili i neger za crnca ili pedercina za homoseksulaca. kako se odviklo od tih izaraza odreci ce se i od ovoga. Ne vjerujem da bi netko mozda rekao Dobro nam dosao pderska crncugo u region?? Muhahahahahahahahaaaaa Jos jedan od cavala u mrvtackom kovcegu.
2014-04-14
Zajebanciju na stranu, draze bi mi bilo da povuce nesudjenog akademika iz obitelji akademika i nabije mu titov kipic u .......
2014-04-14
Možda može pederski crnčuga do dođe u region zrakomlatom. To bi onda bilo izbalansirano.abraham wrote:Svaka sluzba ima svoja i pisana i inepisana pravila. Regio je , meni, odvratna rijec ali se rabila u prosle cetiri godine. prije se govorili i neger za crnca ili pedercina za homoseksulaca. kako se odviklo od tih izaraza odreci ce se i od ovoga. Ne vjerujem da bi netko mozda rekao Dobro nam dosao pderska crncugo u region?? Muhahahahahahahahaaaaa Jos jedan od cavala u mrvtackom kovcegu.
Sto to tebe zulja??? Sto ti imas sa time???dzango wrote:Možda može pederski crnčuga do dođe u region zrakomlatom. To bi onda bilo izbalansirano.abraham wrote:Svaka sluzba ima svoja i pisana i inepisana pravila. Regio je , meni, odvratna rijec ali se rabila u prosle cetiri godine. prije se govorili i neger za crnca ili pedercina za homoseksulaca. kako se odviklo od tih izaraza odreci ce se i od ovoga. Ne vjerujem da bi netko mozda rekao Dobro nam dosao pderska crncugo u region?? Muhahahahahahahahaaaaa Jos jedan od cavala u mrvtackom kovcegu.
abraham-
2014-04-14
Ništa. Zabavno mi. U suštini, jebe mi se.abraham wrote:Sto to tebe zulja??? Sto ti imas sa time???dzango wrote:Možda može pederski crnčuga do dođe u region zrakomlatom. To bi onda bilo izbalansirano.abraham wrote:Svaka sluzba ima svoja i pisana i inepisana pravila. Regio je , meni, odvratna rijec ali se rabila u prosle cetiri godine. prije se govorili i neger za crnca ili pedercina za homoseksulaca. kako se odviklo od tih izaraza odreci ce se i od ovoga. Ne vjerujem da bi netko mozda rekao Dobro nam dosao pderska crncugo u region?? Muhahahahahahahahaaaaa Jos jedan od cavala u mrvtackom kovcegu.
Moje je mišljenje,a ono će se vrlo brzo pokazati i točnim da će se već sutra riječi regija i region upotrebljavati više nego ikad dosada.
Da su šutjeli riječ bi se sama od sebe izgubila.
No ti hoćeš nešto na silu izbaciti?
Znate što bi za ovo rekli dečki iz Nervoznog poštara?
A,tako? E sad ćemo u inat!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ti si u MVEP?jastreb wrote:Moje je mišljenje,a ono će se vrlo brzo pokazati i točnim da će se već sutra riječi regija i region upotrebljavati više nego ikad dosada.
n_razbojnik-
2014-04-15
Nisam,ali ću ubuduće tu na forumu upotrebljavati te riječi,mada ih dosad nisam koristio.
Uglavnom bih ,kad bi se radilo o nečemu što kači i nas i zemlje ex Yu,napisao "na ovim našim prostorima".
Uglavnom bih ,kad bi se radilo o nečemu što kači i nas i zemlje ex Yu,napisao "na ovim našim prostorima".
2014-04-22
što se onda uznemriavaš na naputak djelatnicima MVEP?
2014-04-15
Ma.n_razbojnik wrote:što se onda uznemriavaš na naputak djelatnicima MVEP?
Mislio sam da se odnosi na kompletne javne poslove. TV,novine,mediji...
2014-04-22
pročitaj članak prije nego ti cukar poraste drugi putajastreb wrote:Ma.n_razbojnik wrote:što se onda uznemriavaš na naputak djelatnicima MVEP?
Mislio sam da se odnosi na kompletne javne poslove. TV,novine,mediji...
vraćamo slobodu govora na velika vrata sokole
n_razbojnik-
2014-04-15
Hvala Bogu Srbinu na tom!Eva wrote:Sreća je i da se međusobno ne razmete.marcellus wrote:pizzon wrote:sto se nas tice, postoji jedino region ili regija, nebitno.
eu je sastavljena od regiona, u svakom smislu te reci.
susedi ? e to je nesto prisno, pri tumacenju te reci
u srpkom jeziku. region je sluzbeno, poslovno, bez
intimiziranja, i svakako podrazumeva distancu, sl. odnose.
nama susedi ne mogu da budu oni narodi i one drzave koji
i koje sstematski rade na podrivanju nase stabinosti. oni
" susedi " koji prizivaju nasu propast i nestanak. oni, koji
se vise raduju nasom neuspehu nego svom uspehu. oni, koji
su smisao svog postojanja posvetili mrznji prema srbima i srbiji.
to je vaša svakodnevnica, upordimo dogadjanja u srbiji hrvatskoj,
medijske izvestaje, dovoljno.
ne hvala, ne, nama hrvatska nece biti sused, jer je ona nama region.
posebno ne sused, jer je to u pojimanju kod hrvata uzeto kao
zelja za distancom. rec region i regija savim odogovaraju tome,
mi vam ispunjavamo zelju, upotrebom reči region.
susjedi jesmo sviđalo se to vama i nama ili ne, a region su vama bugarska, albanija, moldavija i rumunjska.
Jalnuška diletantice!Eva wrote:A i ona uopće ne bira s kime se druži. Eno, tam zbog krimosa Mamića smjenjuje po SOI
Ma i mene nedavno zbunilo je li Gevgelija ili Đevđelija.Eva wrote:Kaj ni Skopje danas? Nekad u SFRJ je bilo Skoplje.marcellus wrote:dzango wrote:Makedonija je oko Soluna. Oko Skoplja je Južna Srbija.tre911 wrote:Kako ne, pa znaš da su makedonci u stvari južni srbi, malo niže rangirani od ostataka nebeskog naroda a samim time je i makedonija srpska bre zemlja koja onda graniči sa grčkom.marcellus wrote:kakvi grci bre konju vi s grcima ne graničite...
Moze umjesto REGIJA ..supak svijeta uključivo naravno hrvatsku. Uostalom uz toliko Bosanaca i ercegivanaca KAKO TOCNO ZSMISLJATE IZAĆI IZ REGIJE .
Pitanje za međunarodnog montera ..
Hrbote, u vanjskoj politici taj ima plan b uvuci nas u bivše zemlje Varšavskog pakta ..
Ha ha
Pitanje za međunarodnog montera ..
Hrbote, u vanjskoj politici taj ima plan b uvuci nas u bivše zemlje Varšavskog pakta ..
Ha ha
Sora wrote:u vanjskoj politici taj ima plan b uvuci nas u bivše zemlje Varšavskog pakta ..
i to je dobro, svaka tica svome jatu, čak ni Tito nije hteo među svoje nego je glumio nesvrstane, kad uđe Srbija u EU svi zajedno ćemo da napravimo slavjanski blok plus Mađarska
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Sora wrote:u vanjskoj politici taj ima plan b uvuci nas u bivše zemlje Varšavskog pakta ..
i to je dobro, svaka tica svome jatu, čak ni Tito nije hteo među svoje nego je glumio nesvrstane, kad uđe Srbija u EU svi zajedno ćemo da napravimo slavjanski blok plus Mađarska
bed je što bugari mrzedu srbe, a ni ugari ih ne vole nikako. Ne volemo ih ni mi, a česi su onako rezervirani. Jebem ti slavenski svijet. Ali Pižon će te svakako častit pićem za ovo "kad srbija uđe u EU".
Similar topics
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
Page 7 of 7