Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa baš zato šta sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga dakle jedan od najviših vojnih vođa miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik ne zanima me šta neka inkarnirana gnjida na površini bilo koje planete u svemiru, ima reč na tu temu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vidi: Ne zanima me šta kremaljski pacov ima reči na ovu temu.
JEL TI JASNO ?
Zašto te ne zanima?
Pa on odlučuje što će Rusi poduzimati.
Moramo znati, ne samo što Putin govori, nego i pokušavati pogoditi što on misli, kako bismo poduzeli kontrakorake!
Kakav si ti to general?
Baš zato me ne zanima.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa baš zato šta sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga dakle jedan od najviših vojnih vođa miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik ne zanima me šta neka inkarnirana gnjida na površini bilo koje planete u svemiru, ima reč na tu temu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vidi: Ne zanima me šta kremaljski pacov ima reči na ovu temu.
JEL TI JASNO ?
Zašto te ne zanima?
Moramo znati, ne samo što Putin govori, nego i pokušavati pogoditi što on misli, kako bismo poduzeli kontrakorake!
Kakav si ti to general?
Baš zato me ne zanima.
Pa namjestio sam se na Karpatima mjesec dana prije invazije i postavio svoj vojni logor.[size=11]melkior wrote:Dakle, znanje u oba slučaja vodi do odgovornosti. Ne možeš biti isključivo anđeo znanja a da nisi ujedno i anđeo čuvar, jer sve (s)tvari u svemiru su povezane.[/size]
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:01
Čekamo napad.
U mom vojnom taboru je koncert.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Možda u tom kontekstu sam čuvar al ne odazivam se na telefonske pozive kad me netko zove.
Nisan ti ja telefonska sekretarica pa ćeš me jebavat u mozak kako ti oćeš i kad tebi prne.
Zovi anđela čuvara. Ima taj šta se javlja na pozive. Taj je drugi.
Ja te ne jeben nula posto tako da znaš.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
U kontekstu generala GF ( miroljubljivi svjetovi ) ajmo reč kao s pet zvjezdica dakle najveći čin sam kao zaštitnik.
Možda u tom kontekstu onda je to valjda i nekakv čuvar.
Recimo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa baš zato šta sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga dakle jedan od najviših vojnih vođa miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik ne zanima me šta neka inkarnirana gnjida na površini bilo koje planete u svemiru, ima reč na tu temu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vidi: Ne zanima me šta kremaljski pacov ima reči na ovu temu.
JEL TI JASNO ?
Zašto te ne zanima?
Kakav si ti to general?
Baš zato me ne zanima.
Ja mislio obični general..
crvenkasti-
2014-04-17
Putin je ratni zločinac i ima hašku optužnicu.
Samo jučer je gađa Odesu i stambene zgrade i opet pobija neke civile. A to radi non stop od prvog dana napada na Ukrajinu.
Ja nemam tu raspravljat s njime više na tu temu.
Naglasak: Na tu temu. Možda oko nekih drugih tema se može. Al oko ove ne može.
AJ BOG
Samo jučer je gađa Odesu i stambene zgrade i opet pobija neke civile. A to radi non stop od prvog dana napada na Ukrajinu.
AJ BOG
2014-04-11
Jok.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Pa baš zato šta sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga dakle jedan od najviših vojnih vođa miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik ne zanima me šta neka inkarnirana gnjida na površini bilo koje planete u svemiru, ima reč na tu temu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vidi: Ne zanima me šta kremaljski pacov ima reči na ovu temu.
JEL TI JASNO ?
Zašto te ne zanima?
Kakav si ti to general?
Baš zato me ne zanima.
Najgori mogući.
PAKAO.
2014-04-11
Današnje izjave čitane između redova:
Vladimir Zelenski (liptard na štiklama): U strašnoj protuofenzivi smo zauzeli 7 zaseoka.
Vladimir Putin: U propaloj protuofenzivi ukrajinci trpe ogromne gubitke.
Vladimir Zelenski (liptard na štiklama): U strašnoj protuofenzivi smo zauzeli 7 zaseoka.
Vladimir Putin: U propaloj protuofenzivi ukrajinci trpe ogromne gubitke.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Putin je ratni zločinac i ima hašku optužnicu.
AJ BOG
U ruskim raketnim napadima na regiju Donjeck i Odesu poginulo šest, a povrijeđeno 19 osoba
Najmanje šest osoba je poginulo, a 19 je povrijeđeno tokom noći u ruskim raketnim napadima na ukrajinsku regiju Donjeck i grad Odesu.“U samo jednom danu Rusi su ubili tri stanovnika regije Donjeck i ranili još šest”, objavio je guverner Donjecka Pavlo Kirilenko na Telegramu.
Kirilenko je dodao da su se napadi dogodili u gradovima Kramatorsk i Kostyantynivka, pri čemu je uništeno ukupno sedam kuća, a djelimično su oštećene najmanje 72.
Odvojeno, prijavljeni su i raketni napadi u lučkom gradu Odesi, a ukrajinske vlasti saopštile su da su tri osobe poginule.
“Odesa. Opet stambene zgrade. Opet objekti civilne infrastrukture: poslovni centar, obrazovna ustanova, prodavnice, crkva, restoran. Troje je mrtvih i 13 ranjenih”, objavio je ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Ihor Klimenko na Telegramu.
Klimenko je naveo da se žrtvama napada pruža i medicinska i psihološka pomoć te dodao da je akcija potrage i spasavanja završena.
U ratu između Rusije i Ukrajine, koji je počeo u februaru 2022. godine, poginulo je više od 8.900 civila i povrijeđeno više od 15.400, govore posljednji podaci Ujedinjenih nacija.
2014-04-11
APOKALIPSA ( dolazak Božjeg kraljevstva )RayMabus wrote:Jok.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Pa baš zato šta sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga dakle jedan od najviših vojnih vođa miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik ne zanima me šta neka inkarnirana gnjida na površini bilo koje planete u svemiru, ima reč na tu temu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vidi: Ne zanima me šta kremaljski pacov ima reči na ovu temu.
JEL TI JASNO ?
Zašto te ne zanima?
Kakav si ti to general?
Baš zato me ne zanima.
Najgori mogući.
PAKAO.
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Nema više tenkova, nema više haubica. Nema mu tko držat obranu. Danas su izglasali da kriminaci iz zatvora mogu u vojsku kako san ja i tražija prije dva dana.
Sad će to ugurat u te rovove a ja ću to sve popat i tako ćemo se rijšiti govana na površini ove planete i planeta će biti ljepše mjesto.
Imate problema s time ? Vi bi da šalje studente i normalne ljude u te rovove da mu začepe tu rupu i spriječe anglosaski prodor ? Onda s vama nešto nije u redu ako to želite. Ja želim ološ da mi ugura tamo i danas sam to dobio nakon šta san prije dva dana to zatražio.
NJAM NJAM
Sad će to ugurat u te rovove a ja ću to sve popat i tako ćemo se rijšiti govana na površini ove planete i planeta će biti ljepše mjesto.
Imate problema s time ? Vi bi da šalje studente i normalne ljude u te rovove da mu začepe tu rupu i spriječe anglosaski prodor ? Onda s vama nešto nije u redu ako to želite. Ja želim ološ da mi ugura tamo i danas sam to dobio nakon šta san prije dva dana to zatražio.
NJAM NJAM
2014-04-11
Da ne bude zabune: Ne najgori general u smislu kao najlošiji.RayMabus wrote:Jok.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Pa baš zato šta sam general galaktičke konfederacije najvišeg ranga dakle jedan od najviših vojnih vođa miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik ne zanima me šta neka inkarnirana gnjida na površini bilo koje planete u svemiru, ima reč na tu temu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Vidi: Ne zanima me šta kremaljski pacov ima reči na ovu temu.
JEL TI JASNO ?
Zašto te ne zanima?
Kakav si ti to general?
Baš zato me ne zanima.
Najgori mogući.
PAKAO.
Najgori kao najveće sranje koje postoji u svemiru ( fizička ravan )
JA SAM DIO PAKLA KOJI ŠETA VANI.
2014-04-11
Ne čudim se više rusofilima, glede na izvore odakle piju.
Ma šta će oni. Ispušili hrpu tenkova i ljudstva jer san im se ja nasra na Karpatima mjesec dana prije invazije i reka da će se vračati u crnim vrećama ako to pokušaju ( napad na cijelu Ukrajinu ) i da će se na kraju čačakt s njima na istoku Ukrajine al da me za to nije brige nego neka se mlate između sebe kad su već navalili da se mlate, pa će bit manje budala na površini ove planete.
Oni su pogubljeni i u prostoru i vremenu.
Nikidan šalju deset kamiona municije na front usri bila dana pa ih izrokalo pa san ja dreknija i odma sutra general major debilčina izgubija glavu i sad moraju poslat novog iz komande pa im se znoji dupe koji od njih je idući na redu da ga se pošalje na vječna lovišta.
Planeta se riješava debila.
Sad će svi fino na front tamo u to Zaporožje da na terenu kontroliraju akcije i vojsku i drže disciplinu. Jedan po jedan. Proklete debilčine.
Meni treba pat pozicija, kakva takva al da nije brzi slom Rusije i anglosaska pobjeda jer je to i pobjeda Komšića. Zato san nadrkan na njih toliko. Sad će svi dole na prvu crtu bojišta. DO JEDAN.
Oni su pogubljeni i u prostoru i vremenu.
Nikidan šalju deset kamiona municije na front usri bila dana pa ih izrokalo pa san ja dreknija i odma sutra general major debilčina izgubija glavu i sad moraju poslat novog iz komande pa im se znoji dupe koji od njih je idući na redu da ga se pošalje na vječna lovišta.
Planeta se riješava debila.
Sad će svi fino na front tamo u to Zaporožje da na terenu kontroliraju akcije i vojsku i drže disciplinu. Jedan po jedan. Proklete debilčine.
Meni treba pat pozicija, kakva takva al da nije brzi slom Rusije i anglosaska pobjeda jer je to i pobjeda Komšića. Zato san nadrkan na njih toliko. Sad će svi dole na prvu crtu bojišta. DO JEDAN.
Last edited by RayMabus on 14/6/2023, 17:47; edited 3 times in total
2014-04-11
Lokalni partzani, jebiga..oni i jesu pravi kozaci.
Sad će svi ti debili iz komande otić dole na prvu crtu bojišnice u Zaporožje a u rovove ćemo nagurat kriminalce iz zatovora a iza ćemo postavit Čečene ako kojemu padne na pamet da slučajno napusti položaje i tako pružaj nekakvi otpor do jeseni i prvih kiša i pada temperature kad će opet porasti potražnja za plinom.
2014-04-11
Mene boli kurac za rusofile i anglosaksonce.Eroo wrote:Ne čudim se više rusofilima, glede na izvore odakle piju.
A vi tvz demokrati kojima je istina smo ono što vama paše ste psihički poremećene osobe.
Kad ne može drukčije onda cenzura...
A ti kad sam sebi priznaš da si psihički poremećen bit će ti lakše. I drugima isto.
Jer neš više terorizirat druge s covid cjepivima , ukrajincima i rusima.
Piši o Marsu dok ne ozdraviš., to ti najbolje ide.
Guest- Guest
Malo ukrajinskih gubitaka. Morat će im anglosasi poslat još vozila i oklopa da nadoknadi ove gubitke jer kako će anglosaska imperija vladati svijetom ako ne osvoji Rusiju tj u ovoj situaciji ovdje konkretno ne napravi brzi proboj i slom fronte i izbije na Azovsko more ako ovi nemaju s čime jurišati na Ruse.
Tijekom ofenzive na Zaporoškom frontu, neprijateljski "Hammer" i džip su rastrgani minama. Militanti su zabilježili eksploziju mina terenca Toyota Land Cruiser i HMMWV Oružanih snaga Ukrajine i plaćenika u području Lobkove na fronti Zaporizhzhya iz automobila.
Tijekom ofenzive na Zaporoškom frontu, neprijateljski "Hammer" i džip su rastrgani minama. Militanti su zabilježili eksploziju mina terenca Toyota Land Cruiser i HMMWV Oružanih snaga Ukrajine i plaćenika u području Lobkove na fronti Zaporizhzhya iz automobila.
2014-04-11
Meni je najdraže kad se tenk uništi. Nije bitno čiji je. Bez tenkova nema napada a meni treba pat pozicija. Moć jednostavnosti.
Baš su fino zaglavili odma na početku ove ofenzive.
Eno sad čitam da priznaju i Ukrajinci i anglofilno zapadno vodstvo da neće biti baš tako lako kako su oni zamisli.
A eto neće vidiš.
Baš su fino zaglavili odma na početku ove ofenzive.
Eno sad čitam da priznaju i Ukrajinci i anglofilno zapadno vodstvo da neće biti baš tako lako kako su oni zamisli.
A eto neće vidiš.
2014-04-11
A ti si probušeni kurton koji glumi da je neki kurac, odjebi u u troskocima.Guest wrote:Ti si ukrajinac kojeg treba osloboditi?Šandor Winnetou wrote:Pred oslobođenjem prika, pre oslobođenjem od ruskog šljamaEroo wrote:Napredovanje u odnosu na mapu gore. Ruska fortifikacija je pala...
Mislim da je i Rivnopile pred padom.
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu